Archiv aktualit

  • Mládež

    O víkendu skončily mládežnické soutěže a konečná umístění slávistických týmů naleznete spolu s výsledky posledních kol v článku. Slavia potvrdila, že patří ke špičce v práci s mládeží a všechny její týmy skončily nejhůře na třetích místech, tituly si ve svých soutěžích letos připsaly výběry U18, U15, U14 a U12. Patnáctku čeká ještě ve středu a čtvrtek celorepublikové finále starších žáků v Sokolově.

  • Rozhovory

    Po posledním utkání sezóny proti Dukle kouč juniorky Milan Titěra zhodnotil část sezóny, po kterou tým vedl. V rozhovoru došlo i na témata jako přesuny hráčů z juniorky, stav zraněných fotbalistů nebo angažmá hráče z Pobřeží Slonoviny Kouassiho. 

  • B-Tým

    V posledním utkání juniorské ligy remizovali slávisté s Duklou 1:1 a zajistili si tak v konečném pořadí druhé místo.

  • Chance liga

    Před sezónou jsme si zahráli tipovačku, jak liga skončí (konkrétně zde). Shrňme si tedy, jak týmy dopadly a jak dopadli tipéři, a to nejen ti redakční, ale i z řad našich čtenářů.

  • Názory

    Pozn. redakce: S koncem sezóny se přirozeně otevírá prostor pro názory o tom, jaká byla minulá sezóna a co čekat od té následující. První názor nám zaslal spino.

  • Mládež

    Nejstarší dorost se po pár dnech na třetím místě tabulky dostal víkendovou výhrou nad Baníkem znovu před Olomouc a čeká, jak se povede v úterý Mladé Boleslavi. U17 čeká příští víkend v posledním kole přímý souboj o titul, U15 klíčový zápas vyhrála a pokud vyhraje i v posledním kole v Písku, oslaví titul.

  • Ženský fotbal

    Tento víkend není ve znamení sešívaných barev. Dnes v derby prohrály ženy se Spartou 1:2, včera dorostenky se stejným soupeřem 0:5. V obou případech rival mohl slavit titul. Starší žákyně nezvládly rozhodující zápas o postup na finále a v Plzni prohrály 0:1. Mladší žákyně na Plzeň také nestačily a odváží si prohru 0:2.