Archiv aktualit

  • O Slavii

    Včerejší volba nového kapitána Slavie přinesla malé překvapení: novým lídrem týmu se nestal třetí nejstarší hráč Lukáš Jarolím, ale jednadvacetiletý Martin Latka.
    AKTUALIZACE: Kapitánem není nakonec Martin Latka, ale Lukáš Jarolím. Chybnou informaci uvedl vedoucí mužstva, který se zmýlil.

  • Názory

    Tak a je rozhodnuto o Tomáši Michálkovi. Podle předpokladů posledních dní neposílí Slavii, nýbrž polský Plock. Musím říct, že jsem tím zklamán!

  • Rozhovory

    Karel Jarolím vehementně touží po Michálkovi a Gaúchovi. Neustále o nich mluví a věří, že s jejich příchodem by byl tým ještě silnější. Odpovídal i na řadu dalších otázek. Vše si můžete přečíst v rozhovoru.

  • Archiv

    Slávistická juniorka odehrála další přípravný zápas, tentokrát remizovala 1:1 s druholigovým nováčkem Čáslaví. Skóre otevřel v 61. minutě Vagrčka, dvě minuty před koncem vyrovnal Broschinský.

  • O Slavii

    "Chceme se pohybovat v popředí tabulky," zaznělo dnes z úst představitelů Slavie na tiskové konferenci před začátkem ligy. Otevřela se i témata příchodu Michálka a Gaúcha či sportovních cílů a zhodnocení sezony.

  • O Slavii

    Dnes proběhlo očekávané focení slávistického týmu pro nadcházející sezonu. Krátce po jedenácté hodině se na strahovském hřišti sešli všichni naši hráči i s realizačním týmem. V okolí však vrcholí přípravy na sraz Jehovistů. Prohlédněte si celkem 40 fotografií!

  • O Slavii

    Slavia Praha má nového sponzora. Je jím letecký dopravce Travel Service a Slavia bude propagovat obchodní značku SmartWings, která zastřešuje nízkorozpočtové linky do významných evropských destinací. Dohoda byla uzavřena na rok s opcí. Oficiální představení bude na středeční předsezónní tiskové konferenci. Upraveno ve 12:00 o upřesňující informaci ve výši částky, která místo 3 mil. Kč činit až desetkrát více!