Archiv aktualit

  • Názory

    Slavie je jednoznačně jedno z našich nejlepších mužstev, ale buďme realisté, po výkonu, který předvedla v prvním zápase s řeckým protivníkem jí moc šančí nezbývá. Snad jen neprodat svou kůži tak lacino. Pavel Kuka, jakožto jeden ze zainteresovaných můj názor rovněž sdílí. Tak milí příznivci, snad jen nevyzpytatelnost fotbalu a velká dávka štěstí nám může k postupu pomoci. Já ten svůj díl odevzdám před televizní obrazovkou se zatatými pěstmi, které snad Slavii to stěstí přinesou.

  • Názory

    Slávie a jak ji vidím já. V dřívější době jsem nebyl příliš velkým fandou Slávie, ba spíše naopak, fandil jsem Spartě. Fandou Slávie jsem se stal proto, že Sparta mě štve tím jak vždy když se objeví nějaký lepší hráč ho hned chce koupit a tím pádem nedává šanci tomu týmu za který hraje, Pokud je mi známo tak ve Slávii toto nedělají tam si snaží vychovat svůj kádr. Je škoda, že má Slávie teď problémy s tím dostat se do Ligy Mistrů. Fandím jí a věřím, že se jí podaří se tam dostat.

  • Info o SN

    Jsem rád, že nám posíláte dost článků. Pokud za ně ale chcete dostávat i Qčka, tak uveďte na konec příspěvku svoje login u I Like Q. Zatím to nikdo nevyužil. Tak jen pište a pište, a? jsou tyto stránky živé. Děkujeme.

  • Názory

    Nedávno jsem v nějakém časopise četl zajímavou anketu. Ptali se známých fotbalistů na to, proč chodí do hlediště na zápasy Gambrinus ligy tak málo diváků a jak by se mohla zvýšit návštěvnost utkání. Vetšina fotbalových matadorů se shodovala v tom, že si divák radši pustí televizi a podívá se doma, a také v tom, že divácké zázemí na stadionech není valné kvality (WC, stánky s občerstvením, místa k sezení...). Podle mého názoru však zapoměli na jednu důležitou věc.

  • Názory

    Všem lidem, kterým není osud Slavie lhostejný: NORMALIZUJEME !!! Musí se udělat radikální kroky. Slavie neustále přešlapuje na místě, ba spíše klesá k průměru. V době, kdy je postup do LM jen na úrovni teorie, je potřeba se nad fungováním klubu pořádně zamyslet. Každý musí začít od sebe.

  • Názory

    Zápas třetího předkola ligy mistrů jsem sice viděl jen v televizi, ale i tak jsem z toho byl dost rozmrzelý.