Archiv aktualit

  • Názory

    Na iDnes se objevil zajímavý článek - zde. Jde tam o to, že vedení Bohemians se rozhodlo, že svým fanouškům bude dávat bezpečné světlice, dresy a přispěje jim na vlajku. Ve Slavii samozřejmě nic takového nehrozí. Marketingový ředitel Karel Mařík řekl toto: "Se slušnými fanoušky pořádáme pravidelné besedy a nejen tady v Praze. Jsou to většinou držitelé permanentek a členové fan-klubu, a ti mají určitě výhody. Pro všechny navíc jezdí na zápasy v Praze ke stanici metra Anděl slávistické autobusy, které dovezou fanoušky až ke tribunám. S těmi příznivci, kteří vyvěšují ošklivé, nesportovní nápisy, nejednáme. Oni o podobné setkání ani neprojevili zájem."

  • Info o SN

    Tak konečně se dnes podařilo rozchodit diskusní fórum, doufám, že ho budete hojně využívat a rozproudí se v něm kvalitní diskuse.

  • Názory

    Michal Janáček alias symboll nám zaslal další zajímavý článek, tentokrát o startu Slavie do ligy a malé nahlédnutí do historie začátků ligy.

  • Názory

    Tento článek nám zaslal slaviaman neboli Michal Janáček. Doporučuji přečíst. Je samozřejmě o zápase Slavie v Teplicích.

  • Názory

    Teplice - Slavia. Tomáš Došek sice v 1. poločase spálil pěkné šance, ale v druhém tohle všechno odčinil. Měl na to také velikou zásluhu Patrik Gedeon, který svojí bojovností vybojoval míč a nacentroval Tomáši Doškovi. Skvělá souhra... Taková by se měla opakovat vícekrát. Pavel Kuka také obětavě zaskakoval hoděkrát v záloze - jeho neztracené míče byly velmi k dobru. A konečně opora týmu brankář Václavík - senzační výkon, nic jiného se nedá říci. Hoši, děkujeme...

  • Info o SN

    Dnes jsem zjistil, že nešlo stahovat hymnu Slavie. Nyní by to mělo již fungovat, omlouvám se za chybu. Když bude jakákoliv chyba na těchto stránkách, tak nás ihned informujte, a? to můžeme ihned napravit.

  • Názory

    Zkusil jsem najít něco o britské společností ENIC a jejích plánech se Slávií, protože to co se poslední dobou se Slávií děje mě už dost vadí. Zadal jsem ve vyhledavači Google slova „Enic Slavia“, pak už jsem se jen probíral ve spoustě odkazů a našel tam tyto zajímavé věci. Pro některé to nejsou žádné nové informace a tak to berte jako připomenutí.

  • Názory

    Můj praděda byl slávista, děda byl slávista, otec je slávista a já taky jsem slávista, ale když vidím jak naši hrají, chce se mi brečet- bez bojovnosti, bez nápadů, tohle jsme si opravdu nezasloužili.