Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

Slavia má za sebou sice již tři zápasy, ten první ligový ji však ještě čeká. Dočká se však již velmi brzy, zítra zajíždí na zápas na velmi neoblíbený stadión - ten brněnský. Zápas nabízí O2 Sport.

Jen málokterý stadión v naší lize je pro Slavii tak zakletý jako ten brněnský. Nejenže si z něj červenobílí povětšinou neodváží žádné body - z posledních 17 ligových zápasů vyhrála Slavia jen 4 a 10 jich prohrála - ale předvádějí často i poměrně žalostné výkony, kdy třeba ani pořádně nevystřelí na bránu. Zítřejší zápas navíc bude specifický tím, že ho Slavia bude hrát pouhé tři dny po těžkém pohárovém zápase, na což současný kádr zatím není příliš zvyklý - logicky, jak by také mohl. Jistě, slávisté hráli po stejně dlouhém odpočinkovém intervalu loni ke konci ligy v Příbrami, ale tam situace byla přeci jen odlišná, jelikož již de facto o nic nešlo.

Kombinace pohárů a ligy, to není také jen záležitost únavy, ale i motivace. Ono hrát prestižní zápas před plným stadiónem a pak odjet někam do Brna a nastoupit před pár diváky, to je docela rozdíl. A v minulosti jsme byli několikrát svědky situace, že hráči ten rozdíl nedokázali plně unést. Ne nadarmo se vždy po vypadnutí týmu z Evropy říká, že se alespoň bude moci nyní soustředit jen na ligu...

Přesuňme se však k lehké charakteristice našeho zítřejšího soupeře. Ten loni zažil nad očekávání dobrou sezónu (však také Zbrojovka dlouho bojovala právě se Slavií o páté místo). Přesto však letošní Zbrojovka bude od té loňské dost odlišná. A to už i jen pro to, že má nového trenéra, Svatopluka Habance. Krom toho však odešlo také několik členů základní sestavy jako například Zoubele nebo Košťál a nahradily je posily se zvučnými jmény jako například Litsingi nebo Štohanzl. Ta nejzvučnější, navrátilec ze zahraničí a bývalý reprezentant Jan Polák však proti Slavii zítra kvůli zranění nenastoupí.

Nenastoupil ani v generálce, kterou si Zbrojovka naplánovala přesně před týdnem a proti silnému Stuttgartu. Zajímavé je, že Zbrojovka tento zápas prohrála vysokým rozdílem 4:0 a je otázkou, zda trenér Habanec spolu se svým realizačním týmem během týdne ještě nepozmění plánovanou taktiku. Zbrojovka mimochodem nastoupila se třemi současnými či bývalými útočníky (Řezníček, Škoda, Litsingi).

Slavii budou stále chybět Švento a Železník. K nim přibyl navíc Mingazov. Zbrojovce krom již zmiňovaného Poláka také samozřejmě dlouhodobě zraněný Zavadil, strašák (s malým "s") slávistických fanoušků ze vzájemných zápasů v minulosti.

Posledním slávistickým střelcem na stadionu v Srbské při ligovém střetnutí byl Martin Juhar. Dokáže na něj zítra někdo navázat?

Tip na sestavu: Pavlenka - Mikula, Bílek, Deli, Bořil - Souček - Van Kessel, Ščuk, Hušbauer, Zmrhal - Škoda

Komentáře (106)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Faris (přítel SN)     před 8 lety 30.07.2016 21:56 |  
    2 0

    Bílek podle mne nenastoupí, stěžoval si, že toho měl dost. Dal bych Frydrycha. Střed zálohy Ščuk, Hušbauer, Barák. Kenia ať si odpočine, nechal se střídat, asi taky toho má dost.

  2. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Robinator     před 8 lety 30.07.2016 22:08 |  
    0 2

    a Michael je uz odepsany nebo co?se mu nepovedl jeden zápas probuh..doufám že zítra nastoupí místo Bilka,pokud nebude moci..jinak ty řeči o tom, že bychom mohli být unavený,protože jen tři dny,atd...na to sem fakt alergickej..tady v českých poměrech se na to všichni a furt vymlouvaji..na západě je to normální a doufam, že naši hráči mají dostatečnou fyzicku,aby to zvládli..očekávám pouze tři body..všechno ostatní by byla blamáž..zvlášť se Soustředím na naší zálohu a doufám,že bude konečně šlapat jak by mela

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      tolsimir     před 8 lety 30.07.2016 22:17 |  
      1 1

      jde o zvyk. Ty kdybys teď začal v práci každý den dělat dvanáctky, tak by ti to taky bylo ze začátku nepříjemné a zvládal bys to až po nějaké době

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        donford     před 8 lety 30.07.2016 22:28 |  
        0 1

        No, když si vzpomenu na Cristiana Ronalda, daleko víc ligových kol než u nás, Pohár, Liga mistrů - a ne proti nazdárkům, přípravná utkání, portugalská reprezentace a všichni se soustřeďují na něj, jako na nejlepšího útočníka Realu či repre, zdvojují ho, dostává se ročně i přes 60 utkání, tedy víc než jedno týdně, po celý rok, to mu pak nepomůžou žádné prachy na světě, když ten nemůže, tak nemůže. Ale odehrát 3 utkání EL po týdnu před ligou a nemoct už na první ligové kolo? To se mi fakt nechce věřit.

        • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

          Dakra     před 8 lety 31.07.2016 14:36 |  
          0 0

          Christian Ronaldo má logicky vyšší kvalitu a vyšší fyzickou připravenost, než naši hráči. Proto hraje za Real Madrid místo za Slávii. A proto má mnohonásobně vyšší plat, než Milan Škoda. Protože je vyjímečný.

          Pro většinu hráčů přirozeně 3 dny mezi utkání mohou být faktorem, který se projeví. Může se nám to nelíbit, ale tím ten fakt nezměníme. Tak to zkrátka je, bez ohledu, jestli s tím někdo souhlasí, nebo ne.

          • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

            Pepino44     před 8 lety 31.07.2016 15:16 |  
            0 0

            Tak vyšší kvalita u Ronalda je samozřejmá, ale fyzická připravenost snad záleží na hráči samém, buď v tréninku maká a je připraven, nebo se veze a pak jasně nestačí.

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Faris (přítel SN)     před 8 lety 30.07.2016 22:23 |  
      0 0

      Hlavne na lavici mas spoustu kluku, kdy jindy je nasadit nez v zapase po poharu. Nejaka unava bude, u Bilka jeste nasobena tou nemoci.

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        afro     před 8 lety 30.07.2016 22:48 |  
        1 0

        Presne tak, urcita rotace je podle me potreba i z duvodu pozitivni atmosfery v tymu, i kdyz tech zmen by nemelo by prilis.

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Borgetti     před 8 lety 31.07.2016 11:13 |  
      0 0

      Já vím, že v manageru měli hráči 3 dny po zápase kondici na 80%. Není to málo, ale není to 100%. Ve sportu se prostě musí dívat na vytížení hráčů a jak na tom jsou fyzicky, protože od 60. minuty už můžou docházet rychle síly, což může klub přijít draho. Když se podíváš na TOP fotbalisty, tak taky mnoho z nich chytají křeče po 90-ti minutách hry, když se hraje prodloužení. Tak že jako výmluvu bych to nebral. Trenér Uhrin po svých svěřencích vyžaduje, aby se vraceli do obrany a během zápasu se 30x rychle vracet přes 50 metru do obrany taky není snadné.

  3. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Tealc     před 8 lety 30.07.2016 22:28 |  
    2 0

    Pevně doufám, že ta sestava nevyjde! Proč by měli hrát Souček a Van Kessel po tom, co předvedli ve čtvrtek?

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Robinator     před 8 lety 30.07.2016 22:32 |  
      0 0

      především doufám,ze Souček hrát nebude..GVKačko a jeho rychlost by na Brno mohla platit..nevím proč, ale věřím že dá gola

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      tolsimir     před 8 lety 30.07.2016 22:36 |  
      3 1

      Já si myslím, že GvK má kvůli ceně tak trochu předplacené místo v sestavě, alespoň ještě na pár zápasů. Takovouhle investici nechceš hned odepsat a raději budeš doufat, že se zmátoří

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        Karel1 (přítel SN)     před 8 lety 30.07.2016 23:05 |  
        0 0

        Bohužel máš asi pravdu, i když by měl o nasazení rozhodovat především výkon. Kdyby ho DU hned nenasadil a nechal ho na trénincích trochu do mužstva zapracovat, tak by to bylo ku prospěchu Slavie i samotného Gina.

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        Hektor     před 8 lety 31.07.2016 10:08 |  
        1 0

        Takže po Hušbym a Sukovi je to třetí hráč v základu bez ohledu na výkonnost, to je výborná motivace pro mladé kluky, jako např. Barák. A jestli se nepletu, tak v tvém tipu na sestavu ti už podruhé za sebou chybí náš nejlepší hráč, nějaká antipatie nebo co? Za mě záloha Mihalík, Ščuk, Kenia, Barák a Kessel, souhlasím, že se musí sehrát s týmem. Ale pokud bude hrát tužku, klidně může střídat Zmrhal jeho a ne automaticky Mihalíka.

        • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

          Dakra     před 8 lety 31.07.2016 14:39 |  
          1 0

          Jestli dobře vídím, tak se jedná o "tip na sestavu", nikoliv o "jak bych tu sestavu poskládal já", takže řeči o antipatiiích v téhle souvislosti nějak nechápu.

          • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

            Hektor     před 8 lety 31.07.2016 23:51 |  
            0 0

            Je to sice jen tip, ale chyběl i v tipované sestavě ve čtvrtek, přitom už ho konečně i Uhrin začíná stavět. Navíc nejen podle mého názoru má nízké známky i od Alanora.

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      afro     před 8 lety 30.07.2016 22:43 |  
      0 0

      Ja si naopak myslim, ze by Van Kessel hrat mel, protoze se pitrebuje s tymem sehrat a tech vice jak 30 mil. je asi taky pro DUVCD docela jazycek na vahach. Ale jinak je i pro me zatim zklamanim (ja vim, soudit po dvou zapasech tak uplne nelze) a treba jsem cekal, ze ve hre jeden na jednoho bude mit vyssi uspesnost, protoze tohle by snad hrac za krereho se vynalozily takove peostredky mel alespon obcas zvladnout. Ty jeho naivni pokusy jsou totiz zatim docela trapas...

  4. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Artur (přítel SN)     před 8 lety 30.07.2016 23:03 |  
    0 0

    Nebyt slavista tak tam snad bouchnu jednicku :-) od tohohle zapasu nic necekam, doufam ze me zitra ceka prijemne prekvapeni :-)

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Robinator     před 8 lety 30.07.2016 23:09 |  
      0 0

      já dneska tipnul vsechny 4 zápasy..všechno vyšlo jak mělo..ale zítra nevím nevím,chtěl sem dát to co sem dnes vyhrál na nas,ale už se mi to párkrát vymstilo

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        Sedrousek     před 8 lety 31.07.2016 09:58 |  
        0 0

        Neboj se to vsechno vsadit a pridej k tomu pul vyplaty. A nebo si pulku nech na ctvrtek ale zase k tomu pridej celou vyplatu. Aspon by si urcite vic fandil

  5. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Petr9608     před 8 lety 30.07.2016 23:08 |  
    0 0

    Osobně bych byl spokojen asi i s bodem. Už jsem to psal - pro mne osobně je celkem těžké se nějak vžít do ligového kolotoče a hlava je v plná čtvrtka.

    Jinak co myslíte, mohlo by Brno letos tajně myslet návrat do Evropy po 20 letech? Kdyby je hrálo třeba místo Bolky, tak by to bylo celkem zpestření.

    Jinak doufám, že návštěva úplně špatná nebude a Brno potvrdí, že fotbal jde ve městě aspoň trochu nahoru.

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      afro     před 8 lety 31.07.2016 08:29 |  
      0 0

      Hlavne, aby s tim vzivanim se nemeli problem ti nasi kopalisti... ;-)

  6. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Petr9608     před 8 lety 30.07.2016 23:10 |  
    0 0

    Přes den na Z oblačno až zataženo, ob-
    čas déšť, místy bouřky. Na V polojasno,
    odpoledne od Z přeháňky, bouřky, i vel-
    mi silné s přívalovými srážkami 50 mm,
    nárazy větru 25 m/s a kroupami i 2cm.
    Denní teploty na Z 22-27°C,na V 28-33°C
    v 1000 m na kolem 19°C, na V 23°C
    Jz. až z. vítr do 2-6 m/s

    No, minimálně deštník bych si vzal. Skládací snad ochranka pustí, ne?

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Artur (přítel SN)     před 8 lety 30.07.2016 23:50 |  
      0 0

      Podle Yr.no ma zitra v osm zacit v Brne vcelku dost solidni dest. Takze minimalne na plastenku bych to videl ;-)

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Thane (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 11:04 |  
      2 0

      Napsat tohle Jirka Vrba tak čekám minimálně Ronalda s Messim ☺

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Tchue22     před 8 lety 31.07.2016 11:23 |  
      0 0

      Také doufám, snad nebude ochranka dělat zbytečný problémy

  7. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Chlupp (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 00:27 |  
    0 0

    Pavlenka - Holík, Frydrych, Ngadjui, Jablonský - Ščuk, Hušbauer - Van Kessel, Barák, Zmrhal - Mešanovič (Van Buren)

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      malan (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 01:32 |  
      1 0

      Slušná sebevražda ta obrana...:)

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        Chlupp (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 10:48 |  
        0 0

        Jen zdánlivě, jsou to hráči A-týmu, svou kvalitu rozhodně mají a měli by mít všichni zápasový rytmus...

        • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

          malan (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 11:32 |  
          2 0

          Hrát v Brně (a nejenom tam) v úplně nové obraně, která spolu nehrála ani jeden zápas je bláznovství, navzdory tomu, ze jsou to všichni profici. Osobne doufám, ze obrana jako jediná bude beze změny.

  8. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    mpik     před 8 lety 31.07.2016 06:43 |  
    1 0

    Osobně raději dnes uvidím v sestavě Mešanoviče, Ščuka, Ngadjuiho, či Baráka.
    A odpočinout by si měli Kenia, Škoda a Hušbauer.
    Van Kessel by měl dnes hrát, ale ne v odvetě poháru.

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Sedrousek     před 8 lety 31.07.2016 10:24 |  
      0 0

      Tak tak

  9. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Rottax (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 09:13 |  
    0 0

    Bude to první ostrý zápas pro Zbrojovku v nové sezóně a v rozehranosti bych viděl naši výhodu! V pohárech jsme na můj vkus až moc nervózní a to v lize nebudeme. Uhrin sestavu určitě i vzhledem k poháru prostřídá, ale i tak bych to dnes viděl minimálně na remízu!! :)

  10. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Philliip     před 8 lety 31.07.2016 09:59 |  
    0 0

    Ja bych udelal dve, maximalne tri zmeny v sestave. V zacatku sezony musi mit hraci dost sil, aby zvladli dva zapasy v tydnu a nema moc smyl podcenovat prvni kolo v Brne a setrit opory. Odpocinout bych dal Keniju, misto ktereho bych postavil Scuka. Misto Mihalika bych postavil Zmrhala. Rad bych videl v sestave Michaela, ale s Bilkem je nase sestava jistejsi a organizovanejsi. Mozna bych dal prostor i Frydrychovi misto Mikuly.

  11. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Balvan86     před 8 lety 31.07.2016 10:01 |  
    1 3

    Prosím, ať DU nestaví Hušbauera. To, co předvedl proti Rio Ave, bylo již dnes Brücknerovo legendární Baroko. Každá druhá přihrávka k němu, zpracování a odskok asi na tři metry, nekontrolovaně, do všech stran. Navíc se mi zdá, že je tlustej... :D

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Sedrousek     před 8 lety 31.07.2016 10:09 |  
      0 0

      Tlustej

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        Sedrousek     před 8 lety 31.07.2016 10:10 |  
        0 0

        Tlustej sem ja

        • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

          Balvan86     před 8 lety 31.07.2016 10:50 |  
          0 1

          To já taky, že...ale on by být neměl, jakožto profi sportovec...
          Moje přání sestavy:
          Pavlenka - Holík, Ngadeu, Deli, Jablonský - Souček - Van Kessel, Barák, Mihalík - Škoda, Van Buren

          • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

            donford     před 8 lety 31.07.2016 11:54 |  
            4 0

            Já tady napíšu jednu kacířskou větu: Myslím si, že Frydrych je ZATÍM lepší než Ngadeu. Ať už třeba i z objektivních příčin - pobytová či jazyková asimilace, sehrávání se. To vše se Frydrycha netýká. Trochu mi vadí, že na něj DU zapomíná. Pokud teď Bílek nemůže, Frydrych perfektně pomůže.

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      dupy77     před 8 lety 31.07.2016 15:25 |  
      0 0

      Pepa jeden z nejlepších proti Rio asi si moc nekoukal balvane

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        Balvan86     před 8 lety 01.08.2016 11:45 |  
        0 0

        Sorry Dupy. Koukal jsem. Je pomalej, tlustej, míče který jdou k němu, tak mu uskakujou. Viz ta šance nabídnutá od Mihalíka. Uskočilo mu to tak, že se nakonec se štěstím míč dostal ke GvK. Ale měl pálit už on a byl by to téměř jistej gól. Volná cesta ke střele z jednoduchý příhry. Nezlobte se na mě, ale Pepa mě zatím moc nepřesvědčuje. A to jsem byl jeden z mála, co se ho doteď zastával. :)

        • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

          dupy77     před 8 lety 04.08.2016 20:26 |  
          0 0

          To je v pohodě je to tvůj názor já jsem taky čekal víc ale myslím že polovička hráču hraje huř než pepa

          • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

            Balvan86     před 8 lety 05.08.2016 15:05 |  
            0 0

            Musim se omluvit. Včera byl Pepa fotbalově nejlepší na hřišti. Dal fíka, dvakrát suprově nabil Škodofkovi a docela i bojoval. Vytknul bych mu snad ty jeho teatrální pády, který rozhodně u soudce nemohli projít. Ale jinak Pepikovi palec nahoru.

            • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

              dupy77     před 8 lety 05.08.2016 21:11 |  
              0 0

              Naprostý souhlas hrál super ale ty jeho pády mě taky vadí

  12. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Sedrousek     před 8 lety 31.07.2016 10:08 |  
    0 0

    Pavlenka
    Mikula-Ngadeu-Deli-Boril
    Mihalik- Barak-Scuk-Kenia-Zmrhal
    Van Kessel

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Sedrousek     před 8 lety 31.07.2016 10:14 |  
      0 0

      Stridani 55 min. Husbauer za Keniu 60 min. Mihalik nebo Zmrhal za Skodu ( Kessel na kridlo) a 75 min. Mesanovic za druheho z dvojice M. nebo Z.

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        Sedrousek     před 8 lety 31.07.2016 10:16 |  
        0 0

        Jen doufam ze si to DU ml. precte a necha si poradit.

        • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

          Sedrousek     před 8 lety 31.07.2016 10:19 |  
          0 1

          A kibicove me nemuzou odsoudit.,protoze jestli se to nevyzkousi, tak nezjistime jestli to ( ne)funguje. Musis se ridit intuici a me se zdalo ze vyhrajeme.

  13. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 10:23 |  
    0 0

    Obligátně remíza bude asi naším maximem,pro šalináky to bude první zápas sezony budou hodně namotivovaný nás porazit půjdou do toho hlava nehlava,v podstatě se ted mohou soustředit jenom na ligu,když to u nás musí trenér myslet se sestavou i na utkání v EL.Zádnej hezkej fotbal to nebude a obávám se,že po zápase se tady bude nadávat a odvolávat DU.Jako sázkař jsem nešel uplně proti Slavii a mám asijský hcp 0.0 pro nás při kurzu 1.850 za menší vklad.

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Sedrousek     před 8 lety 31.07.2016 10:27 |  
      0 0

      Vsazim ze Brno neda gol 2,94 ale k tomu jeste asi 12 macu

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Obr     před 8 lety 31.07.2016 10:32 |  
      0 2

      To nemuzes myslet vazne, ze remiza bude nasim maximem. Brno je prumernej klub, kterej navic nema nekolik opor, a my s nasim mancaftem tohle musime porazet,ne?

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 10:53 |  
        1 0

        Nikomu to nevnucuji necháme se překvapit, btw Tallin byl jakej klub ?

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        malan (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 11:38 |  
        2 0

        Uvidíme co budeš říkat ve 21.00.V Brně pravidelně předvádíme hrůzostrašné výkony a zatím jsme se nijak zvlášť nepředvedli.Ocekavam holomajznu a maximálně remízu, v případě výhry bych byl dost překvapený.

        • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

          Obr     před 8 lety 31.07.2016 12:37 |  
          0 1

          To je historie. S nasim rozpoctem a kadrem tyhle tymy proste musime porazet. Navic nebude hrat Zavadil, Polak a jeste jeden pardal ze zalohy, jmeno si ted nevybavim (Pernica?). Kdyz nevyhrajem, budu zklamanej, to rikam na rovinu

          • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

            vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 13:25 |  
            1 0

            Rozpočet ještě nikomu výhru nezajistil,pokud tedy nechcem černoprdelníkům posílat vagony hrušek a jablek popřípadě plnej rybník kapříků :-)

            • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

              Obr     před 8 lety 31.07.2016 14:03 |  
              0 0

              Verim, ze jsou kluby, ktery maj vycleneny penize na uplaceni zapasu. Takhle jsem to ale nemyslel. Mame prachy, mancaft, tak proste musime brnaky porazet, ne?

              • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

                vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 16:38 |  
                1 0

                Nemusíme nikoho porážet,ostatně,za prvé fotbal nemá logiku,za druhé ten tým je spolu relativně krátce,za třetí se opravdu na Slavii každej tým hecne ,kor ted po tom medialním humbuku,kolik,že se dalo za GvK a třeba Šventa,tak si řeknou ty pracháče musíme porazit a v Brně o tom ani nepochybuj,při jejich známé lásce k prahákům :-)

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        posed     před 8 lety 31.07.2016 11:47 |  
        1 0

        To nemůžeš takhle brát.... Brno by mělo být letos spíš lehce nadprůměrný, koukni včera Karviná, Jihlava (podprůměr) a favoriti se s nima nadřeli, Slovácko to samý... Navíc my v Brně prostě neumíme. Bod bude dobrej.

        • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

          Obr     před 8 lety 31.07.2016 14:09 |  
          0 0

          Nezajima me Karvina, Jihlava....MY musime vyhravat, pokud chceme myslet vysoko a asi taky myslime viz cile klubu. Nic jinyho nez vyhru v Brne neberu. Pavlenka-Mikula, Ngadeu, Deli, Jablonsky-Kessel, Scuk, Suk, Husbauer, Mihalik - Skoda

          • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

            Obr     před 8 lety 31.07.2016 14:14 |  
            0 0

            Tak Jablonsky za juniorku, takze misto nej asi Boril...

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Guly (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 11:34 |  
      2 0

      Já mám vsazeno SBR (sázka bez remízy) na Brno. Když vyhraje Brno, tak beru 1200, když bude remíza tak 600 a když vyhraje Slavia, tak budu mít radost. :-)
      A taky si myslím, že remíza bude dobrá. V Brně se nevyhrává, vždycky se na Pražáky vyhecujou a doma hrajou velmi dobře. My hrajeme tužku, takže jestli vyhrajem, tak po nějaký haluzi než po nějakém přesvědčivém výkonu.

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        edenian     před 8 lety 31.07.2016 15:07 |  
        0 0

        Ja verim :-)

  14. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    FanatikSKS     před 8 lety 31.07.2016 11:07 |  
    4 0

    Pavlenka-Bořil,Deli,Frydrych,Mikula-Ščuk-Zmrhal,Barák,Hušbauer,van Kessel-Škoda(c). V bráně není důvod něco měnit. Obrana se musí sehrávat, bohužel Bílek asi není stoprocentně zdráv, tudíž jeho nechat odpočinout na čtvrtek. Nahradit ho Frydrychem. V přípravě potvrdil kvalitu, zatim bych ho upřednostnil před Míšou, i z důvodu komunikace. Místo Součka bych volil Jasmina. Souček je údajně po nemoci a Ščuk je i momentálně kvalitou jinde. Zde se obávám, že DU počítá s Jasminem výš, ne na def. záložníka. Místo Levana Tondu. Čisté z důvodu šetření sil a Barák na konci minulé sezóny dokázal , že na to má. Na hrotu bych nechal Milana. Je potřeba aby se chytil nějakým gólem a dostal se do pohody. Nemyslím si, že je víc možných variant.

  15. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Thane (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 11:12 |  
    0 0

    Mám obavu že to bude Plichta..
    Očekávám jinou sestavu..zejména Nečekám že nastoupí Bílek a pak předpokládám nastoupí Ngadeu dále si myslím že dostane šanci Holík a tak trochu doufám že bude hrát Scuk bez Součka..Baráka nebo absenci Škody bych už asi nečekal..Na druhou stranu pokud by měl hrát Holík za Kesselem tak mu to teda nezavidim

  16. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Guly (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 11:29 |  
    0 0

    Vzhledem k nabitému progrmu bych zvolil sestavu asi takto.
    Pavlenka-Bořil, Frydrych, Deli, Jablonský- Van Kessel, Ščuk, Barák, Hušbauer, Mingazov-Mešanovič
    A střídal bych asi takto (samozřejmě se to může podle vývoje utkání a množství sil měnit)
    Kolem 55. - 60. minuty Kenia za Hušbauera
    kolem 65. Zmrhal za Kessela s tím, že by se prohodili s Zmrhal s Mingazovem
    A v případě nepřiznivého výsledku Milan na plac místo Murise.

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      FanatikSKS     před 8 lety 31.07.2016 11:36 |  
      0 0

      Mingazov je mimo

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 11:40 |  
        0 0

        Aha, teď na to koukám. To je škoda, třeba v zápase s Hajdukem se mi MIngazv moc líbil. Takže Zmrhal nalevo.

  17. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Eluin (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 12:22 |  
    3 0

    Já bych si dovolil zatipovat těsnou výhru. Sil by zatím, těsně po startu sezóny, mělo být dostatek.

  18. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Euforak (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 12:25 |  
    0 0

    Kolem 17:00 vyrazime na zapas. Mam v aute 2 volna mista, trasa Svitavy - Brno. Jestli nekdo, napiste komentar.

  19. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    travel (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 12:41 |  
    0 0

    Nehledal jsem,zda už někdo na to poukázal,ale v diskusi off-topic je moc smutná zpráva-Barra nás opustil.

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Thane (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 13:08 |  
      0 0

      Děkuju za upozornění..

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Obr     před 8 lety 31.07.2016 14:13 |  
      0 0

      Jeho komentare jsem docela sledoval...kolik mu, prosim vas, bylo let?

  20. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    mabr     před 8 lety 31.07.2016 13:00 |  
    0 0

    Asi trošku OT: Nevíte, jak je to v Brně s parkováním? Pokaždé jsem tam jel vlakem a tentorkát to beru autem a trošku tápu.... :-) Díky moc!

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 13:21 |  
      1 0

      Zaparkuj u Lidlu (ulice Palackého třída) je to kousek od stadionu.

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        mabr     před 8 lety 31.07.2016 13:30 |  
        0 0

        Díky moc za info! Snad tam někde nedostanu po hubě :)

        • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

          posed     před 8 lety 31.07.2016 14:35 |  
          0 0

          Na to bacha, my loni dostali slušně :D :D :D

  21. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 13:13 |  
    5 0

    Jaroslav Tvrdik ‏@JaroslavTvrdik 2 minpřed 2 minutami
    Barro, odpocivej v pokoji. Slavie dnes v Brne bude hrat pro Tebe.

    RIP :(

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      bongor     před 8 lety 31.07.2016 14:18 |  
      0 0

      To mě teda Jardo vzalo,nemám slov.Barro ,kamaráde,budeme vzpomínat.

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        donford     před 8 lety 31.07.2016 15:24 |  
        0 0

        Jardo, tak jsem od tebe slyšel zatím tu nejsmutnější zprávu. Moc smutnou. Barra si nestěžoval, bojoval, trpěl, nedávno pochoval vlastní maminku.... Miloval Slavii celým srdcem. Byl bych rád, kdyby kluci na hřišti na něj dnes vzpomněli a nechali tam i za něj srdce. Za Barru, za Slávistu ....

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Chlupp (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 14:21 |  
      0 0

      Již delší čas přemýšlím nad Barrou kde je, že se tak dlouho neozývá a chtěl jsem několikrát napsat do éteru, teď když přišla zpráva od pana Tvrdíka mě úplně zamrazilo! Dejte panu Barrovi samostatný článek...

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      urs (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 14:39 |  
      0 0

      Také se mi nedýchá dobře :(
      Odešel výjimečný fanoušek a i já se přidávám ke kondolenci, byť jen touto cestou, kde jsem měl to štěstí a myslím i trochu čest, kamaráda Barru alespoň trochu poznat..
      :(

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        steev (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 15:31 |  
        0 0

        Moc smutná zpráva,odpočívej v pokoji příteli.

  22. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Yester     před 8 lety 31.07.2016 13:16 |  
    0 0

    Jinak dnes nic jineho nez vyhru, ac treba upachtenou, neberu. Mame za sebou uz 3 ostre zapasy a i kdyz se v Brne dlouhodobe nedari, tak vyhra je povinnost. Jsem zvedav, jak to trener Uhrin postavi a zda posetri nektere hrace na odvedu s Rio Ave.

  23. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    xavi     před 8 lety 31.07.2016 13:53 |  
    0 0

    V Brně čekám,že Uhrin nějaké hráče pošetří a udělá rotaci v sestavě,máme silnou lavičku tak ať se kluci ukážou,Berkovec-Frydrych,Ngadeu,Deli,Bořil-Mihalík,Ščuk,Hušbauer,Barák,Kessel-Mešanovič

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Yester     před 8 lety 31.07.2016 14:02 |  
      0 0

      Rekl bych, ze asi do obrany nesahne. Ale mohl bych hrat Scuk misto Soucka a Barak misto Kenii. Skoda ma formu, ten hrat bude.

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        xavi     před 8 lety 31.07.2016 14:12 |  
        0 0

        Jirku Bílka bych šetřil určitě je to náš stěžejní hráč v obraně,v Brně by to měl zvládnout Ngadeu i Frydrych a Škodu bych taky šetřil,aby v Portugalsku byl stoprocentní,přeci jenom zápas s Rio Ave je teď o něco důležitější

        • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

          Yester     před 8 lety 31.07.2016 14:16 |  
          0 0

          Souhlasim Jirka Bilek toho mel dost, asi i kvuli prodelane borelioze v priprave. Otazkou je, jestli do toho sahne trener. Frydrych i Ngadeu by to meli zvladnout. V te zaloze si myslim, ze Scuk i Barak jsou natolik kvalitni hraci, ze tam by problem byt nemel.

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      Yester     před 8 lety 31.07.2016 14:13 |  
      0 0

      Kazdopadne nebudou hrat Holik s Jablonskym, kteri ted hrajou za juniorku. Ta vede po polocase nad Brnem 1:0 golem Lukase Veseleho.

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        PetCC     před 8 lety 31.07.2016 14:59 |  
        0 0

        A jelikož asi jediná alternativa na kraj je Frydrych, tak na stoperu hrát nejspíš nebude.

  24. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    rdwn66     před 8 lety 31.07.2016 14:02 |  
    0 0

    Zdravím, měl bych dotaz na místní experty v čele z Droptem:-) Nemělo by větší význam hrát 4-3-3, když při bránění 7 hráčů soupeř útočí max 6 hráčích a mít větší tlak na míč útoku?

    Dík.

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

      dropt     před 8 lety 31.07.2016 15:16 |  
      4 1

      Já a expert? Ne :-). Jen kluk co miluje fotbal a Slavii.

      Narazil jsi na zajímavou věc, která bývá často opomenuta - tj. čím více hráčů necháš u půlící čáry, tím více hráčů tam je nucen nechat soupeř. Když jsem hrál fotbal, měli jsme vždycky pravidlo, že vzadu zůstane vždy o jednoho hráče více, než má soupeř, nicméně i tak se přesila bránícího týmu s narůstajícím počtem útočníků rozmělňuje. Tedy:
      1 útočník => 2 obránci (+ 100%),
      2 útočníci => 3 obránci(+ 50%),
      3 útočníci => 4 obránci (+ 33%).

      Výjimečně jsem zažil, že si někdo troufl bránit jeden na jednoho. Každopádně je jedno v jakém budeš hrát rozestavení, když na něj nebudeš mít správné hráče. Rozestavení 4-3-3 vzadu spoléhá na velkou sílu v osobních soubojích. V tomto rozestavení se více hraje nahoru dolů. Zatímco v rozestavení 4-5-1 se snažíš vytvořit neprostupný blok a co nejvíce zahustit prostor před vápnem, aby vůbec žádné šance nevznikali, v rozestavení 4-3-3 je kolem vápna mnohem více prostoru a tým se soustředí na obranu kritických území, ze kterých padají góly - vápno a oblast za vápnem nebezpečná pro střely z dálky + vytvářet tlak na hráče s balonem i za cenu toho, že otevře prostor na opačném konci hřiště. Obecně lze předpokládat, že v rozestavení 4-3-3 si soupeř vypracuje více "příležitostí".

      Směrem dopředu 4-5-1 mnohem více vyžaduje postupný útok a kvalitu v kombinaci v přechodové fázi. Sází na silný střed hřiště. 4-3-3 sází spíše na útočný tlak na balon, což se projevuje i ve velkém množství hráčů nabíhajících do vápna. Toto rozestavení vyžaduje ofenzivně laděné obránce, kterým se uvolňuje prostor po lajnách a rychlá křídla, jenž by měla opakovaně nabíhat za obranu a číhat na ulici nebo prodloužený balón.

      V souvislosti se Slavii jsem se již několikrát vyjádřil, že dle mého názoru máme hráčské předpoklady nejvíce právě pro rozestavení 4-3-3. Důvody jsou následující:

      1) Nemáme žádného typického krajního záložníka (kromě Šventa, který ještě není k dispozici) a tzv. vrchního nahravače. Tj. hráče s velkým fyzickým fondem (běžce) a schopností přesně odcentrovat 8krát z 10 pokusů.
      2) Naopak máme mnoho hráčů, kteří jsou silní v zakončení a rádi se do zakončení cpou (Škoda, van Kessel, Mihalík, Zmrhal, Hušbauer, Barák, Kenia, Ščuk, Mingazov).
      3) Pořídili jsme si tři rychlá křídla (ne krajní záložníky) Mihalíka, Mingazova a van Kessela. Doplňěni o Keniu jsou zde dva hráči velmi silní v 1na1 (Kenia, Mihalík) a dva rychlíci (Mingazov, van Kessel). Spolu se Škodou mohou být velmi smrtícím útokem.
      4) Většina záložní řady při obraně jen stínuje, což v praxi znamená, že i přes rozestavení 4-5-1 se většina soupeřů strašně snadno dostává k našemu vápnu.
      5) Máme velmi silné obránce v osobních soubojích. Bílek, Deli i Bořil (velký potenciál má i Ngadeu-Ngadui) jsou v tomto ohledu značná kvalita a když to před nimi uzavře Ščuk a za nimi Pavlenka, který je schopný si mnoho míčů ve vápně posbírat, může to fungovat.

      Když k tomu (nejen) záložní řada přidá kvalitu na míči a rychlost - nejen pohybu, ale i práce s míčem a přihrávky z jednoho, max. dvou dotyků (podle mne splňují Barák, Ščuk, Mihalík + umí to i Hušbauer s van Burenem), může to být pěkný válec!

      • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        rdwn66     před 8 lety 31.07.2016 19:52 |  
        0 0

        Uff, dík za tak rychlou a vyčerpávající odpověď . A pokud mohu mít doplňující otázku, tak která tříčlenná záloha by byla nejvyváženější?

        • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

          dropt     před 8 lety 31.07.2016 23:17 |  
          0 0

          Úplně netuším, co se myslí slovem nejvyváženější. Podle mne v rozestavení 4-3-3 potřebuje mít tým v záloze pohyblivé hráče. Při pohledu na naší soupisku jsou pro mě nejpohyblivějšími: Ščuk, Zmrhal, Barák, Švento, Mingazov a Železník. Mihalík když už se rozeběhne tak to má taky šmrnc, ale nevím jak dlouho by to vydržel v kuse, Hušbauer s Keniou mají krátké nohy, takže i přes velký fyzický fond to není nic moc (v rozestavení 4-5-1 se jeden takový hráč ztratí) a Souček je při běhu jako zpomalený film (pohybuje se udržovacím tempem bez jakékoli známky zrychlení).

          Takže základním pilířem je pro mne asi Ščuk, který je velmi komplexní, umí být velmi platný v defenzivě i nebezpečný u vápna soupeře. Pro mne by to byl hráč, od kterého bych očekával především držení středu hřiště od penalty k penaltě.

          Dále potřebujeme dirigenta a tím může být podle mne Barák. Už na jaře mi ukázal dvě věci. Jeho přítomnost na hřišti má pozitivní dopad na výkony druhých a jeho levačka je vynikající jak ve střelbě z dálky, tak v přesnosti přihrávek.

          Zbývá poslední místo a otazník. Z pohledu fyzického fondu si dokážu představit, že třetím do party by mohl být Zmrhal. Pokud vím tak ve středu zálohy vyrostl, krajního záložníka jsme z něj udělali až v A mužstvu, na druhou stranu byl by to další levák. To platí i pro Keniu, a přestože má v současnosti formu i výrazně lepší výdrž a zvládne makat i dozadu, mám u něj problém s tou nesourodostí s druhými. Příliš se s míčem mazlí a má svůj styl, který s ním druzí moc nesdílejí.

          Adept Mihalík by pode mne zajistil nejvyšší kvalitu na míči, ovšem je s otazníkem, zda by to uběhal, když na to není zvyklý. Nadruhou stranu u něj cítím, že by se potřeboval mnohem více zapojovat do hry. Zbývají praváci Hušbauer (těžko říct) a Mingazov (proč ne). Vycházejí mi z toho tři až čtyři varianty, které bych nadále testoval a zkoušel:
          1) Mihalík, Ščuk, Barák
          2) Barák, Ščuk, Zmrhal
          3) Hušbauer, Ščuk, Barák
          4) Mingaov, Ščuk, Barák



          • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

            rdwn66     před 8 lety 03.08.2016 18:56 |  
            0 0

            No co dodat, díky za skvělí rozbor! Za mě varianta 3 a pak by se vědělo:-)

            • Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

              dropt     před 8 lety 03.08.2016 19:38 |  
              0 0

              V rozestavení 4-3-3 bych rovněž začal touto variantou. Hušbauerovi výkony na jaře vedle Baráka výrazně vzrostli. V rozestavení 4-5-1, u kterého DU pravděpodobně zůstane bych rád viděl i variantu 1. S běžci na lajnách (van Kessel/Mingazov + Švento) by to mohla být rovněž velmi zajímavá a silná kombinace.

              Rádo se stalo!

  25. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Borris     před 8 lety 31.07.2016 14:56 |  
    0 0

    Barro budeš mi moc chybět :-( i když jsem neměl to štěstí tě poznat osobně, měl jsem tě rád, moc jsem si tě vážil a tvoje příspěvky mě vždycky moc bavilo číst. Je mi hodně mizerně, budeš tady chybět :-( odpočívej v pokoji kamaráde!

  26. Začátek nové cesty

    Siddhartha     před 8 lety 31.07.2016 15:09 |  
    0 0

    Když jsem byl ještě malý, vedle mého domu se točila červenobílá zmrzlina, ano ti bystří z vás si domyslili: jahodova a vanilkova. Poctivá stará točenka, no, byla vynikající. Tak ať je dnes ta nase cervenobilá stejně dobrá a naše výhra patřičně sladká.. jedeme hoši

    • Re: Začátek nové cesty

      edenian     před 8 lety 31.07.2016 16:02 |  
      1 0

      Tak tohle uz je sentimentalni lyrika :-)

  27. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    Pepino44     před 8 lety 31.07.2016 16:17 |  
    2 0

    Tak kamaráde Barro, je mi líto,že jsi nás opustil. Přečkal jsi s námi zlé časy a nyní, kdy se začíná jasnit tu již nebudeš. Alespoň mne uklidňuje, že v tom červenobílém nebíčku budeš v dobré společnosti. Jinak rodině, pokud to zde čte upřímnou soustrast. Měl jsem tu čest, že mne nazýval přítelem a jeho příspěvky mi budou chybět.

  28. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    koscheen (přítel SN)     před 8 lety 31.07.2016 16:25 |  
    0 0

    Je mi z toho smutno. Odpočívej v pokoji Barro..

  29. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

        před 8 lety 31.07.2016 16:32 |  
    1 0

    Je hezké, že zmiňované peníze za GVK používají jak ti co ho chtějí aby hrál tak ti, kteří si myslí, že by hrát neměl. Jak pak z toho ven?

  30. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    FanatikSKS     před 8 lety 31.07.2016 16:40 |  
    0 0

    Pavlenka-Bořil,Deli,Frydrych,Mikula-Ščuk-Zmrhal,Barák,Hušbauer,van Kessel-Škoda(c).
    Nic než výhra.

  31. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    zeleznik2     před 8 lety 31.07.2016 17:08 |  
    0 0

    Juniorka vyhrála byť doma 2:0, tak se chlapi nechte inspirovat. Jinak upřímnou soustrast rodině Barryho, bude nám všem chybět...

  32. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    edenian     před 8 lety 31.07.2016 17:13 |  
    0 0

    Nevite nekdo, jestli ty prenosy na iSportu behaji v cizine?

  33. Re: Zítra nás čeká zápas se Zbrojovkou Brno

    murena     před 8 lety 31.07.2016 18:12 |  
    0 0

    SK Slavia Praha: Pavlenka – Mikula, Deli, Bílek (C), Bořil – Mešanović, Hušbauer, Barák, Souček, Zmrhal – van Kessel.