Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Srovnání trenérů pohledem statistik

Gambrinus liga na svém webu zveřejnila ročenky se statistikami jednotlivých týmů. S využitím tohoto materiálu tak můžeme porovnat, jak byli úspěšní jednotliví trenéři, kteří Slavii v uplynulé sezóně vedli.

Body a góly

Michal Petrouš sezónu rozjel a odtrénoval celkem osm zápasů s bilancí 2-1-5. Získal tedy sedm bodů, což je v průměru 0,88 bodu na zápas. V tomto ohledu je tedy z trojice slávistických trenérů nejhorší. Slavia v těchto zápasech nasbírala skóre 7:19, průměrně tedy vstřelila 0,88 branky na zápas a inkasovala 2,38 branky na zápas. Pod Petroušem tedy Slavia měla nejvyšší průměr vstřelených branek na zápas, ale také nejhorší obranu, tedy nejvyšší průměr inkasovaných branek na zápas.

Miroslav Koubek odtrénoval celkem deset zápasů Slavie, osm na podzim a dvě na jaře. Jeho bilance je 3-3-4, tedy 12 bodů, což činí průměr 1,2 bodu na zápas a dělá to z něj bodově nejúspěšnějšího trenéra Slavie v uplynulé sezóně. Slavia během těchto zápasů měla skóre 8:15, tedy průměr 0,8 vstřelené branky (2. místo) na zápas a 1,5 inkasované branky na zápas (2. místo).

Nizozemský trenér Alex Pastoor měl ze Slavie udělat ofenzivnější tým, povedl se mu ale pravý opak. Během 12 zápasů nasbíral bilanci 3-2-7, tedy 11 bodů, což ho s průměrem 0,92 bodu na zápas řadí na 2. místo, ovšem jen těsně o čtyři setiny bodu před Michala Petrouše. Skóre 9:17 znamená v průměru 0,75 vstřelené branky na zápas (3. místo) a 1,42 inkasované branky na zápas, což z něj dělá paradoxně nejúspěšnějšího trenéra co se týče defenzivní činnosti. Pokud tedy lze průměr těsně pod půl druhé inkasované branky na zápas označit za úspěch.

Držení míče

Celkově pod Michalem Petroušem měla Slavia průměr držení míče 51%, pod něj také spadá nejlepší zápas v tomto ohledu, což byl hned první zápas sezóny doma proti Baníku Ostrava 1:1 (68%). Pod vedením Michala Petrouše nekleslo nikdy držení míče v podání Slavie pod 43%.

Miroslav Koubek přiměl Slavii k průměrnému držení míče 47,1% , což je o téměř čtyři procenta méně než v případě Michala Petrouše, pořád to je ale lepší než držení míče pod Alexem Pastoorem. Nejlepším zápasem pod Miroslavem Koubkem co se týče držení míče byl zápas v Olomouci 1:5 (58%) a také při bezbrankových remízách v Příbrami a s Brnem Slavia měla podobné držení míče (57%). Naopak hned dvakrát měla Slavia držení míče pod 40%, v domácím derby 0:2 (38%) a v Plzni 1:1 (35%).

Alex Pastoor chtěl po Slavii, aby kontrolovala hru, čísla však hovoří jasně - nepovedlo se mu to opravdu ani trošičku. Naopak, průměrné držení míče Slavie bylo pouhých 44,3%, tedy ještě o další necelé tři procenta méně, než měl Miroslav Koubek a v součtu o téměř sedm procent méně než Michal Petrouš v úvodu sezóny. To je už velmi markantní rozdíl. Zatímco pod Michalem Petroušem nekleslo držení míče v zápase nikdy pod 43%, pod Alexem Pastoorem měla Slavia nižší držení míče šestkrát, tedy v polovině případů! (Pro zajímavost jsou to zápasy v Boleslavi 1:3, s Jabloncem 0:0, na Letné 0:3, v Ďolíčku 1:0 a poslední dvě kola proti Slovácku 1:1 a Ostravě 0:2). Nejlepším zápasem pod Pastoorem bylo domácí utkání se Znojmem 2:1 (63%). Vůbec nejhorším zápasem Slavie co se týče držení míče v celé sezóně byl zápas v Mladé Boleslavi (34%).

Střely

Fakt, že Slavia byla nejvíce ofenzivní na začátku sezóny a s jejím koncem její aktivita směrem dopředu vyloženě skomírala, dokumentuje dobře také statistika střeleckých pokusů. Pod Michalem Petroušem zaznamenali slávisté čtyřikrát v osmi zápasech přes 20 střel (Ostrava 1:1, Olomouc 2:3, Znojmo 1:0, Jihlava 1:2), zatímco ve zbytku sezóny se to povedlo ve 22 zápasech už pouze dvakrát (Olomouc 1:5, Znojmo 2:1). V průměru Slavia vystřelila pod Petroušem za jeden zápas 18,4 střel - ovšem na bránu jich mířilo jen 4,9.

Miroslav Koubek konsolidoval defenzivu, šlo to ale na úkor ofenzivy. V deseti zápasech, ve kterých vedl Slavii jako hlavní trenér, zaznamenala Slavia průměr 13,9 střeleckých pokusů za zápas (tedy o 4,5 střel méně než v případě Petrouše, to je pokles o téměř 25%!), na bránu jich mířilo 3,5 (pokles o téměř 29%!).

Konečně Alex Pastoor si nevedl lépe. Naopak, v jeho případě se průměr střel za zápas ještě dále snížil na 12,1 střelu za zápas (oproti Petroušovi pokles dokonce o více než třetinu!), co se týče střel na bránu, je průměr Slavie pod Pastoorem 4,2, což je pozoruhodné, protože to je více než v případě Koubka, nicméně stále o 15% méně než u Petrouše.

Další

K dalším statistikám už jen krátce. Průměr rohových kopů na zápas je 5 v případě Petrouše i Koubka a 4,6 u Alexe Pastoora. Co se týče faulů jsou průměry na zápas 15,9 (Petrouš), 16,9 (Koubek) a 15 (Pastoor). Průměry počtu přihrávek v zápase: 474 (Petrouš), 442 (Koubek) a 398 (Pastoor) také dokumentují fakt, že slova o kontrole hry, kterou chtěl praktikovat Pastoor, byla úplně mimo realitu. S nižším počtem přihrávek také souvisí jejich nižší přesnost, protože není ve hře tolik přihrávek v defenzivní linii: 78% Petrouš, 72,9% Koubek a 70,3% Pastoor.

Nejlepší a nejhorší zápasy

Vůbec největší převahu, kterou si Slavia v sezóně proti soupeři vytvořila, přineslo hned úvodní kolo Gambrinus ligy proti Baníku Ostrava 1:1. Slavia zaznamenala 68% držení míče (nejvíce v sezóně) a 25 střeleckých pokusů (nejvíce v sezóně). K tomu navíc 10 rohů (opět nejvíc v sezóně). Počet útočných akcí 121 je druhé nejvyšší číslo v sezóně (lepší byl jen zápas se Znojmem pod Pastoorem, 124 útoků), počet přihrávek 703 je pak výrazně nejvyšší číslo, které ve slávistických statistikách nalezneme. Navíc jejich úspěšnost byla 82%, což je třetí nejvyšší v sezóne (lepší byly v tomto ohledu jen prohrané zápasy v Liberci 1:2 ve druhém kole (85%) a v Olomouci 1:5 v 17. kole (83%)). Nejvíce střel na branku (9) měla Slavia doma proti Olomouci 2:3.

Špatných zápasů měla Slavia více. Nejmenší držení míče přišlo v Mladé Boleslavi 1:3 (34%), nejméně střel v Příbrami 0:0 (jen 6!). Bez jediné střely na bránu Slavia skončila zápas v Brně 0:2, jediný přesný střelecký pokus pak zaznamenala doma proti Teplicím 0:7 a v Příbrami 0:0. V derby na Letné 0:3 nekopala Slavia ani jediný rohový kop. Nejmenší počet přihrávek byl opět v Mladé Boleslavi 1:3 - 280, tamtéž se zrodil nejmenší počet útočných akcí - 61.

Statistické ročenky celé ligy i jednotlivých týmů jsou k dispozici na webu Gambrinus ligy zde.

Komentáře (73)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

    tolsimir     před 10 lety 04.06.2014 21:31 |  
    0 0

    Jestli si dobre pamatuju, tak Petrous chtel hrat utocne, ale za to rychle a primocare. V tomhle kontextu mi prijde opravdu vtipne srovnani mezi nim a Pastoorem, co chtel naopak pomalu kontrolovat hru

    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

      honzah (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 13:39 |  
      0 0

      To je jako v ekonomice. Pravice zdůrazňuje boj proti inflaci, levice boj proti nezaměstnanosti. Za pravice je obvykle vyšší inflace a nižší nezaměstnanost, za levice je obvykle nižší inflace a vyšší nezaměstnanost :-D

  2. Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

    Pepino44     před 10 lety 04.06.2014 22:23 |  
    0 0

    Bylo by docela zajímavé,jaké by měl Petrouš statistiky,kdyby měl k dispozici nějaké posily,které přišly až za Koubka a měl je k dispozici i Pastoor. Doufám,že si toto přečte i to "nějaké" vedení než bude zpracovávat analízu. Jinak díky,zajímavé čtení.

    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

      honzah (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 13:40 |  
      0 0

      Za Pastoora už zase bylo hafo hráčů zraněných.

  3. Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

    vojta     před 10 lety 04.06.2014 22:41 |  
    0 0

    pekny a zajimavy shrnuti, ale nejaky vetsi zavery z toho podle me vyvozovat nelze. ten vzorek +- deseti zapasu na trenera je proste moc malej. navic vetsina tech statistik toho stejne o vykonu v konkretnim zapase moc nerekne (snad krome strel a pomeru strely celkem/strely na branu)

  4. Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

    Kara (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 00:06 |  
    0 0

    Jako kvalitativně orientovaná aspirantka na společenskou vědkyni bych možná tuhle nesmírně poučnou kupu dat doplnila i o kategorie soupeřů a jejich formy, případně obecné obtížnosti zápasů (pravděpodobně vyplývající z konečného pořadí tabulky, případně tabulek jara a podzimu, i když všichni víme, že dnes už není lehkých soupeřů ;)). Ale to je spíš analyticko-metodologický postřeh, jinak samozřejmě klobouk dolů za ten přehled :)

    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

      dArtagnan     před 10 lety 05.06.2014 01:26 |  
      0 0

      Nemyslím, že by to mělo valnou hodnotu. Třeba poslední dva zápasy - na 25 kol tragický Baník jsme narazili v totální euforii, naopak kvalitní Slovácko to odchodilo. Nebo Olomouc... a to jen tak namátkou. Fotbal je v tomhle nevyzpytatelný, letos v lize vyčníval jen jeden tým, a to bohužel nejenom svou typickou nabubřelostí a odpudivostí. Se zbytkem se normálně dalo hrát. Dokonce bych řekl, že zápasy s "favority" pro nás mohly být snazší, nemuseli jsme tvořit.
      Ale i tak ti nikdo nebrání se do toho směle pustit, vsadím se, že quelhar se s tebou za tuto konstruktivní kritiku samou vděčností jistě i podělí o svůj honorář za článek ;-)

    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

      quelhar (admin)     před 10 lety 05.06.2014 09:12 |  
      0 0

      Forma souperu je dost tezko meritelna velicina. Relevantni by snad mohlo byt se podivat na to, jake bylo prumerne konecne umisteni tymu, se kterymi jednotlivi treneri hrali, ale tam nejsou příliš velké rozdíly:
      Petrous: 8,5
      Koubek: 8,1
      Patoor: 8,1

      • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

        PetCC     před 10 lety 05.06.2014 10:47 |  
        0 0

        Konečný umístění v dlouhé soutěži nic neříká o formě, ve které s námi zrovna soupeři hráli. A na to jsme zrovna štěstí neměli.
        Ono by o tom šlo napsat skoro kniha, ale když to vezmu od začátku. Zápas s Ostravou, první a zásadní zápas sezóny, jsme jednoznačně lepší a pak přijde chyba Petráka, který pustí soupeře ke střele a velechyba brankáře, jednoho z několika zkušených, kteří měli tým držet. Pak jsme dokázali zápas jen srovnat.
        Zase špatný výsledkový vstup do sezóny. Ale v Liberci zase dobrá hra, dokonce vedení, jenže pak další hrubá chyba druhého zkušeného brankáře a porážka. Dva zápasy, kde jsme hrou měli na 4 body a měli jen jeden. První rána do seběvědomí mladých hráčů, kteří začali ztrácet důvěru v ty nejzkušenější.
        No a pak přišla Olomouc, ta byla v katastrofální formě už od začátku, ale z nějakého podivného důvodu jim přesto vyšli oba zápasy proti nám. V tom prvním jsme dostali ovšem zase neuvěřitelnou první branku, pomalou hlavičkou z 12 metrů. Brankář neudělal nic. A tak měla Olomouc šanci hrát to, co jediné jí šlo, brejky, a my jsme prohráli další zápas. Psychika šla znovu dolů.
        Zápas na Dukle jsme zvládli takticky správně, nedovolili jsme Dukle její hru, povedl se jeden protiútok, vyhráli jsme a vypadalo to, že je to první krok vzhůru.
        Jenže nebyl. S Teplicemi přišel úplný kolaps naši dvou nejzkušenějších hráčů. A zbytek týmu, většinou mladí hráči, se už neměl o koho opřít a nastal naprostý rozklad.
        Přesto jsme dokázali vyhrát ve Znojmě, ale další soupeři nám už nic nenechávali zadarmo.
        V souhrnu, bylo chybou, že jsme před sezónou nedokázali postavit zkušenější osu týmu, když se vlastně všichni tři zkušení, kteří měli být oporami, hlavní mírou podepsali pod katastrofou začátku ročníku.

      • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

        Kara (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 11:19 |  
        0 0

        Udělala jsem srovnání mezi trenéry v tom, jak si vedli proti týmům z horní třetiny tabulky, středu a spodní třetiny tabulky (podle postavení na konci sezóny). A taky jsem koukala na průměr postavení soupeře v tabulce vzhledem ke Slavii před konkrétním zápasem.

        Ve druhém jmenovaném ukazateli měl "nejtěžší" práci Koubek, který hrál se soupeři v průměru o 6,3 místa nad Slavií, u Pastoora to číslo bylo 4,25 a Petrouše 3,125. Posledně jmenovaný byl na začátku sezóny v tomto ale trochu zvýhodněn.

        V prvním jmenovaném ukazateli mají trenéři statistiku následující:

        Petrouš
        První třetina: 0-0-3 (1:13) - 0 bodů
        Střed: 1-1-1 (3:3) - 4 body
        Spodní třetina: 1-0-1 (3:3) - 3 body

        Koubek
        První třetina: 1-1-1 (3:4) - 4 body
        Střed: 1-1-1 (2:4) - 4 body
        Spodní třetina: 1-1-2 (3:7) - 4 body

        Pastoor
        První třetina: 0-0-4 (1:9) - 0 bodů
        Střed: 0-1-2 (2:7) - 1 bod
        Spodní třetina: 3-1-0 (6:1) - 10 bodů

        Petroušovi se tedy dařilo držet poměrně vyrovnané skóre s týmy, které skončily na 6-16 místě, nicméně dostával náklep od týmu první pětky.
        Koubek byl v soubojích o s kluby na čele tabulky úspěšnější, i když dalo by se říct zbytečně, dostával góly zejména od soupeřů v kategorii 11.-16. místo. V kategorii zápasů s týmu ve středu tabulky je jeho úspěšnost srovnatelná s Petroušem.
        Pastoorovi se dařilo neztrácet body s týmy ze spodního patra tabulky, nicméně je ale ani nezískával s týmy ze středu tabulky, od kterých dostal i poměrně dost gólů, a už vůbec ne s těmi z první pětky.

        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

          Barra     před 10 lety 05.06.2014 11:25 |  
          0 0

          Zajimava analyza! Me by tohle porovnani ani nenapadlo. Dekuji -:)

          • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

            Kara (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 11:41 |  
            0 0

            Samozřejmě to nepodchytí výše zmíněné faktory typu "s Olomoucí se nám nedaří", "ten a ten tým to odchodil"...nicméně pokud Slavia poztrácela poměrně hodně bodů s týmy, které skončily na tom 6.-10. místě, pak je docela jasné, že nemohla pomýšlet na vyšší příčky, než právě ta poslední třetina.

        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

          martyni (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 13:53 |  
          0 0

          Zajímavé.. problém byl zjevně v tom, že jsme neudělali hlavně za Pastoora body se středovymi tymy, ktery jinak vcelku ochotne rozdavali body. Myslim, ze z hlediska psychiky tymu byl klicovej zapas s Jihlavou, ktera chytila v tu dobu nesmyslnou formu, pak jsme se mohli jeste chytit s jabloncem, coz se nestalo, a dostali se pod tlak serii zapasu se spickou. Pochopitelne nejdulezitejsi pricina je stejne jinde...

        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

          Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 14:17 |  
          0 0

          zajímavá analýza, je vidět komplexní a hodně široký náhled na věc, tam budou zkušenosti, co? :)

          • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

            Kara (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 14:34 |  
            0 0

            Myslím, že za to může systematický metodologický teror na sociologii :))

    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

      Barra     před 10 lety 05.06.2014 08:44 |  
      0 0

      Takze dle clanku zobchodovala FACR pres STES televizni a marketingove prava za 123 mil kc za sezonu, tedy cca 4,5 mil eur.

      Belgicka Jupiler Pro League prodala jen televizni prava italske skupine MP&Silva za minimalne 55 mil eur (1,5 miliardy korun) za sezonu, a to po dobu 5 let, tedy za vice nez 11-nasobek nez v Cesku. MP&Silva je makler v televiznichrav, ktere dal prodava. Federace zustava tedy majitel tv-prav, MP jen hleda kupce, a ruci ze minimalne ziska 55 mil eur rocne pro federaci, jinak doplati rpzdil sama. Kdyby byly nejake vysilani take do zahranici, tak prijem se zvedne na 70 mil eur rocne. MP neni zadny novacek, prodava take tv-prava Premier League, Bundesligy, italske Serie A. Vedle fotbalu ma take prava na zapasy volleybalu, tenisu a basketu.

      Belgie je v rovnani s CR o polovinu mensi, ma srovnatelny pocet obyvatel, ma sice stejny pocet klubu v prvni lize, ale diky systemu play off se hraje celkem o 20 zapasu vice (belgicka liga jinak datuje od 1895 a je tim po anglicke, skotske a severo-irske lize ctvrta nejstarsi na svetel.

      Zfa se mi, ze FACR nehospodari zrovna ekonomicky, kdyz neni schopny z tv a
      marketingovych prav vytlouct vice nez zminenych 123 mil kc. Anebo zbytek penez o kterych se nevi zustava mozna nekde 'viset'.

      • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

        quelhar (admin)     před 10 lety 05.06.2014 09:05 |  
        0 0

        Bohuzel fotbal v Belgii a fotbal v CR ma uplne jine postaveni. Pocitam, ze prumerna navstevnost ligoveho zapasu v Belgii bude pres 10 tisic, mozna dokonce vyrazne. Asi je tezko predstavitelne, aby tam prislo na ligovy zapas 155 divaku, jako se stalo ve 30. kole v zapase Znojmo - Jihlava. CR a Belgie jsou mozna srovnatelne zeme rozlohou a poctem obyvatel, ale co se tyce fotbalu, je to uplne jiny svet.

        Fotbal v CR (v porovnani s prakticky jakoukoli zemi na sever, zapad i jih) lidi vubec nezajima, coz dle meho souvisi jednak castecne s kvalitou, ale hlavne s absolutni neduverou verejnosti.

        Celkove se fotbal v CR (az na vyjimky) dela v naprosto amaterskem prostredi, at uz jde o vedeni FACR (cinkly Pelta, estebak Berbr, ...), jednotlive kluby, nebo televizni spolecnosti (viz Hrdlicka na Fandovi a jeho uzasny rozhovor s Pastoorem po Teplicich). To vse logicky ovlivnuje cenu televiznich prav a zpetne opet kvalitu fotbalu, protoze do nej pak jde malo penez. A tak Pelta sice proda prava za 123 milionu za sezonu, coz je v porovnani s temer jakoukoli zemi smesne malo, ale presto se muze chlubit, jak se jedna o vyznamne navyseni oproti tomu, co bylo minule 4 roky. Bohuzel, takova je realita. A do doby, nez se lidi zacnou o fotbal zajimat kvuli kvalite hry a ne kvuli opravdovym (sudi) ci domnelym (fanousci) skandalum, tak se to jen tak nezmeni. Z tohoto pohledu odtrzeni ligy od FACRu, coz je sama o sobe strasne neduveryhodna instituce, muze jen pomoci.

        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

          quelhar (admin)     před 10 lety 05.06.2014 09:05 |  
          0 0

          * Znojmo - Dukla, hraneho v Jihlave...

        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

          Barra     před 10 lety 05.06.2014 10:56 |  
          0 0

          Mas pravdu Quelhare, ze belgicky fotbal je ted o neco vys nez cesky. Ale...

          Cesko (a predtim Ceskoslovensko) bylo za posledni dve dekady daleko uspesnejsi nez Belgie (a ted vynecham barazni zapas mezi CR a Belgii z listopadu 2001, kde Belgicane byli underdog, ale diky penalte v poslednich minutach a cervenych kartach pro Barose a Nedvede se umistili na MS v Japonsku a Jizni Korei).

          Cesko jinak bylo od roku 1996 (a nechtelo se mi vyhledavat statistiky ktere se tykaly CS) vzdy na ME, tedy minimalne 5 x za sebou. Belgie se od roku 1988 vubec nekvalifikovala, s vyjimkou v 2000, kdy byla jako spoluporadajici zeme s Holandskem automaticky umistena - a stejne tak hned v prvnim kole vypadla.

          Cesko melo obrovsky naskok nad Belgii, o nejake zlate generace z 1996 jsme si jen mohli nechat snit. V '90 letech hrali Cesi v Premier League, v Bundeslize a v Italii, my jsme mohli jen tise zavidet.

          Obrat nastal, kdyz federace se rozhodla 2004 jit jinou cestou do toho zatahla i samotne kluby. O fotbalovych akademii jsem tady jiz psal dost, ale ukazalo se, ze je to jedina spravna cesta. Belgie je v Brazilii, z 30 hracu (zaklad plus nahradnici) hraje 27 hracu v prestiznich ligach, jen 3 doma. Jedna se o mlade muzstvo, muze sice klidne v prvnim kole vypadnout, ale neprohrali ani 1 zapas z 10 kvalifikacnich na MS.

          Za tech poslednich 10 let se fotbal v Belgii kompletne prekopal az na zaklady a tvrde se pracovalo jak u narodnich muzstev, tak u kluby. Standard napriklad si dava jako ukol aby 90% vsech hracu kteri projdou akademii se uplatnilo v profesionalnim fotbale, aby 60% z nich se dostalo do narodniho muzstva a 30% do elitnich zahranicnich lig, a to z skupiny 25
          hracu kolem 16 let, kteri momentalne tvori elitu mladeze. Tito hraci stravi tydne 25 hodin v klubu.

          Fotbal opet bavi, divaci chodi (prumerne pres 12tis na zapasy prvni ligy). A verim, ze i v Gambrinuslize je to mozne. Kolik muzu je v Ceske populaci? Necelych 50%, tedy kolem 5 mil? Odecteme deti a ti, kteri uz na fotbal nemuzou kvuli stari, odecteme ty, ltere fotbal nebavi. Stale by mel zustat minimalne nejaky 2 mil zaklad. A z toho tedy chodi prumerne ani ne 5tis divaku na zapas, v kazdem kole tedy m jen kolem 40tis?! Kolik divaku by mela Slavie oproti tem cca 6.500 na domaci zapas, kdyby nebyl kazdy zapas prenasen televizi?

          Proc by se fanda otravoval ti, ze obetuje cas penize za fotbalek, kdyz z pohodli domaciho kresla vidi vse zdarma? Jestli se nemylim, tak z 30 zapasu kde hrala Slavie bylo hned 27 zapasu v primem prenose, ted 90%. Kdyz si vzpominam na kecy Oty Cerneho ktery zuril ze Slavie nesouhlasili s primym prenosem zapasu v evropske lize protoze jim CT za to nabizela jen par desitek tisic korun, je mi do dnes zle.

          Tady by se kluby meli spojit a svoji kuzi prodavat draz na trhu. Jedna se o penize, ktere by prospely rozpoctu, a melo by se urcit, ze x % procent z toho vynosu pujde na mladeznicky fotbal. Zpusob, jak pripravit novou generaci hracu kteri najdou svoji cestu v Evrope (a nemyslim tim do tureckych klubu) existuje. Belgii to ale stalo 10 let koncepcni prace. Jestli ale zustane van Dop u Slavie, tak nemam obavu ze Slavie by se s mladezi nevydala na holandskymi kluby overenou cestu.

          • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

            slamacek (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 11:30 |  
            0 0

            ja myslim ze quelhar velmi presne odpovedel.
            Media - prezentace, duvera ve FACR, kupni sila obyvatelstva, stadiony - jejich vybaveni a samozrejme prime tv prenosy v divnych terminech, fotbalove debaty, kde by se zapas rozebiral atd...
            to vsechno muze za to, ze neni po fotbale takovy hlad jako jinde v evrope.

            nemyslim si ze to tolik souvisi s kvalitou predvadene hry. bohemka je krasny priklad.

          • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

            RaDDa521     před 10 lety 05.06.2014 12:46 |  
            0 0

            i v Dánsku je vyšší průměrná návštěva na zápasech 1. ligy a to má Dánsko o polovinu méně obyvatel a podobně je na tom Švédsko i Norsko. Takže o počtu obyvatel to není.

            A problém není ani v tom, že každý zápas Slavie je v tv, přece mi neříkejte, že jenom v Praze by se nenašlo aspoň 15 tisíc Slávistů, kteří mají čas a možnost chodit do Edenu.

            • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

              slaviator     před 10 lety 05.06.2014 23:30 |  
              0 0

              Já hlavní problém co se týče TV přenosů vidím v tom, že se hraje v jiný než v úřední (klubem vybraný) čas. Místo toho se jednou hraje v pátek večer, potom v sobotu odpoledne, pak v neděli večer, příště v pondělí, potom v sobotu večer, potom zase v pátek, ... A kolikrát se stane, že 14 dní před zápasem se hýbe s termínem.

        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

          vavicek     před 10 lety 05.06.2014 11:56 |  
          0 0

          V sezoně 11/12 - 11,731. U nás něco přes 4000. Cena televizní práv je pak výrazně vyšší i u Maďarska. Tady to ale nikdo neřeší.

        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

          Gino     před 10 lety 06.06.2014 10:46 |  
          0 0

          Quelhare, hlavním a skoro bych řekl jediným problémem je právě ta kvalita/atraktivita hry. Nejakou "nedůvěru" řeší jenom pár stovek fanoušků, zbytku je to ukradené. Mafiáni sedí i v těch jiných jmenovaných ligách...

      • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

        K-Method     před 10 lety 05.06.2014 09:15 |  
        0 0

        Velice zajimave pocteni! Dekuji za podobna data, jednak za praci s jejich vyhledanim a pak take jejich predani na tyto stranky! Osobne se priklanim k posledni zminene vete o zbytku penez, ktery zustava nekde mezi facr a stes...
        Jinak, co se tyce treneru, je muj nazor, ze ani jeden z nich nemel dostatek casu na utvoreni nejakeho vlastniho stylu. Nejvice ho mel Petrous, bohuzel je to zatim dle jeho vysledku a projevu spise trener pro dorost, takze jeho uspesnost nebyla kdovijaka. Pastoor mel casu nejmene (a tady musim za sebe rict, bohudiky) a hra pod nim nefungovala. Myslim, ze jeho odchodem se narusila i duvera hracu ve vedeni- ty unahlene kroky a preslapy, ktere jsem s velkou ochotou novinaru predavany spolecnosti si mohli precist na kazdem sportovnim serveru. Koubek mel celou zimni pripravu a musim rict, ze jsem veril, ze je to po dlouhe dobe trener, ktery muze Slavii pomoct. Sice se mi moc zapasu pod jeho vedenim nelibilo, ale byl znat jeho rukopis. Pokud navic byla pravda, ze by casem chtel hrat utocneji, tak si myslim, ze jeho vyhazovu je nejvetsi skoda, protoze je to typ trenera, ktere mam rad- starsi, otevreny, dusledny v treninku. Podle me Slavia neni muzstvo pro mladeho trenera, ktery by zde mel sbirat zkusenosti nebo, ktery jednu sezonu nekde zazaril.

  5. Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

    lassiter     před 10 lety 05.06.2014 10:05 |  
    0 0

    ot - číst online ze soudního projednávání korupce je celkem velká zábava...

    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

      martyni (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 10:29 |  
      0 0

      Presne:). Soudkyne si to evidentne uziva.. Dasa ma fakt vyborny klise.. "takovych zakroku je tisic". Skoda ze se Dasi nezeptala, jestli mysli tisic faulu nebo tisic cistych zakroku..:)

    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

      AlesJa     před 10 lety 05.06.2014 12:00 |  
      0 0

      jo jo, můj známý,dělá taxikáře a vozí ligové rozhodčí a bafíky, říkal, že rozhodčí v utkání Sparta:Slavia dostal 50tis. já mu věřím, taky se podívejme jak neodpískal jasnou penaltu na Necida, co s tím pane Pelto uděláme !!! Já osobně jsem zděšen.

      Šaráda ani Šíp a Uhlíř by to nevymysleli lépe

      • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

        honzah (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 13:41 |  
        0 0

        Agentura JPP :-)

    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

      Barra     před 10 lety 05.06.2014 14:45 |  
      0 0

      A Chrestyr a spol jsou zprosteni obzaloby.

      • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

        Barra     před 10 lety 05.06.2014 15:04 |  
        0 0

        Takze ani podle soudu Kretinsky dukazy nedodal. Elta tvrdil ze se musi cekat na rozhodnuti po, icie. Ted by tedy logicky, jestli i po moznem podvolani budou ucastnici zprozteni viny, mel byt Kretinsky potrestan disciplinarkou.

        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

          Markus     před 10 lety 05.06.2014 18:34 |  
          0 0

          Oni si to už ani neuvědomují, ale tohle je další dokonale spektakulární zesměšnění vedení českého fotbalu. Včetně Křetínského, který sice patří mezi nejvíce uznávané ve vysokém byznysu, ale s tou taškou "plnou" ústních důkazů se ve fotbale navždy zesměšnil.

          • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

            Gino     před 10 lety 06.06.2014 10:48 |  
            0 0

            Ani hovno... za pár měsíců po té kauze ani peš neštěkne. Pamatovat si to bude jenom pár lidí.

        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

          bongor     před 10 lety 05.06.2014 21:36 |  
          0 0

          Už to vidím,jak ho trestají.jeden předseda komise už to odnes ztrátou zajímavého fleku/Golda/ a další vodvaz už se těžko najde.
          To se zase jako obvykle zahraje do postavení mimo hru.

          • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

            Barra     před 10 lety 05.06.2014 22:27 |  
            0 0

            No, dnes jsem videl na Nove ve zpravach Peltu jak se potil po te, co dostal tu brasnu (jake divadlo, kdyz v ni nic nebylo), a koktave rikal ze je zdrceny a jak odmitnul ostatnim clenum vedeni FACR vubec zdelit co mu Kretinsky predal - bylo to tak strasne a top secret, ze o tom ani nesmel mluvit.

            Kyzdy slusny clovek by ted na jeho miste okamzite slozil svoji funkci. To ale stezi hrozi. Samozrejme ze vyssi soud muze zrusit dnesni rozsudek a trestat. Presto, je jasne ze Pelta nerikal pravdu o dukazech, ktere dostal, minimalne fabuloval. Rekl bych ted, nebo nikdy by ye fotbal mel Pelty zbavit.

            Jinak jsem ziral jak Damkova se koketovala se svoji Louis Vuitton kabelkou. Jestli byl original, tak mela kabelku za 20tis kc na kline. Jesfli padelek, tak byl vyrobce poskozen a Damkova jako drzitelka kabelky spolu-pachatelka

            • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

              slaviator     před 10 lety 05.06.2014 23:33 |  
              0 0

              Proč by nemohla mít kabelku za 20 tisíc? Tu dneska má kdejaká dvacetiletá holka, která roztáhne nohy podnikateli... Tak proč by nemohla mít takovou kabelku Damková, která si na ni sama klidně i mohla legálně našetřit?

              Kabelka za 20 tisíc nebo mobilní telefon za tu samou částku... Každý má jiné "priority" a koníčky...

              • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

                Barra     před 10 lety 06.06.2014 00:02 |  
                0 0

                Ale klid, samozrejme ze muze, rikam jen ze jsem ziral. Zda se mi to byt zbytecna provokace, protoze Damkova musela tusit, ze bude v objektivu fotografu. Ale mas pravdu, kazdy ma sve priority, mozna ze patrim do 'stare skoly'. (Posli mi prosim jeste jednou mail na sebe, at to nemusim hledat).

                • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

                  slaviator     před 10 lety 06.06.2014 02:37 |  
                  0 0

                  Nevím, já jsem zvyklej to zda někdo má kabelku Louis Vuitton nebo kabelku z tržnice, zda má někdo nejnovější iPhone nebo starou Nokii či zda má někdo Gabbana nebo Hugo Boss či džíny a mikinu nějak neřeším. A jestli má Damková kabelku Louis Vuitton a nosí ji normálně, tak mi nepřijde jako provokace že si ji vzala s sebou k soudu, naopak divné by mi přišlo pokud by ji nosila denně všude možně a tam si vzala nějakou kabelku z tržnice...

                  Jinak ten mail: vojtechl@centrum.cz

                  • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

                    Gino     před 10 lety 06.06.2014 10:51 |  
                    0 0

                    Protože je to člověk, který sedí v obdobě veřejné funkce a je placený v veřejných prostředků, tak je to přinejmenším nevhodné.

                    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

                      Barra     před 10 lety 06.06.2014 11:10 |  
                      0 0

                      Nejstarsi dcera me poucila ze by takovou kabelku nikdy nechtela, ze je to pry pro 'snoby', nic mene ze by si jich za cenu 20tis kc klidne par poridila a prodavala dal se slevou oproti oficialni cene. Cena v butiku je pry 1400 eur, tedy kolem 38tis kc.

                      Slaviator ma ale pravdu s porovnanim s cenou chytreho mobilu, u te se take malokdo pozastavi, a kdyz si clovek na takovou kabelku poctive vydela, proc by ne - a mozna byl Berbr ten stedry. Jsem pro moji penezenku v kazdem pripade rad, ze moje manzelka ma skromnejsi vkus a nepotrpi si tak na znackach jako Dasa.

                      • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

                        slaviator     před 10 lety 06.06.2014 13:13 |  
                        0 0

                        Jinak ještě něco teda - já si nemyslím, že něco takového je pro snoby. Dnešní doba je taková, že pokud třeba někdo podniká, tak potřebuje drahé perfektně padnoucí obleky na míru, drahé hodinky a značkový mobil. A nemůže na obchodní jednání přijet ve dvacet let staré škodovce. Takové jednání by skončilo v okamžiku kdy by ho někdo z okna viděl přijíždět na parkoviště... První dojem dělá hodně a kor v dnešní době. Jako snobárna mi to přijde akorát u osmnáctilejch "pipinek"...

                        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

                          Barra     před 10 lety 06.06.2014 13:44 |  
                          0 0

                          A vidis, v zemich kde jsou zvykli na kapitalismus plati opak. Drahe obleky na miru, drahe hodinky jak pises... vzbuzuji ihned dojem, ze ten podnikatel pekne na nas vydelava nebo ze mi mu jako dodavatel davame az moc dobre nakupni ceny. U nas se naopak jezdi ke klientovi obycejnym autem, Bavoraka maji pro svuj volny cas. I kdyz podnikatel ma na Mercedes S, tak si spis az na vyjimky koupi E'cko, aby ti zbytecne neprovokoval sve zamestnance v dobe, kdy tvrdi ze se musi setrit a ze neni na nyvyseni vyplat. U nas se rika, ze prave skromnost oproti zamestancum a obchodnim partnerum patri k zasadam psychologie podnikani.

                          • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

                            slaviator     před 10 lety 06.06.2014 14:39 |  
                            0 0

                            Ono je to asi těžký najít ten kompromis, zanedbanej smradlavej chlap v teplákovce by u mě příliš pocit důvěryhodnosti nevzbudil... A přitom znám jednoho takového, který vypadá a je cítit jako bezdomovec a má přitom pár desítek milionů korun. A je pravda, že skutečně prachatí lidi vystupujou nenápadně - to ovšem neznamená že by si nekupovali drahé věci pro potěšení duše a mysli.

                            • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

                              Barra     před 10 lety 06.06.2014 14:57 |  
                              0 0

                              Uz toho radeji nechame, nez se do nas pusti redakce -:) Jen jeste jedna osobni poznamka: kdyz jsem zacinal jako mlady adcokat, tak jsem touzil po tom, abych jednou do prace mohl jezdit Porschem 911 - do ted moje nej-auto, a o vikendu s rodinou v Jaguaru. Tehdy (sedmdesata leta) byl Jaguar jeste auto s britskym sarmem, s moc chromem, palubovka v exkluzivnim drevu, vsude kuze... Mel jsem pocit ze teprve pak to bude dukaz toho, ze jsem uspesny. A vidis, Jaguara ani Porsche jsem nikdy nemel, ani bych nevedel jak tam celou rodinu se 4 detmi plus psa nacpat. A ani nemam pocit, ze bych o neco prisel. Samozrejme ze i mi se libi drahe hodinky, kdyz jdu kolem klenotnictvi tak neodolam se sem tam podivat na krasne IWC Portugieser, ktere uz se leta na me smejou. I kdybych na to mel, tak platit nehoraznych 18tis eur za tyto hodinky je nesmysl, doma by me cekal nejspis rozvod. Radeji setrim na studie dcer, mam 2 na univerzite, 2 dalsi budou nasledovat.

                              • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

                                slaviator     před 10 lety 06.06.2014 15:09 |  
                                0 0

                                Můj sen je starý americký Cadillac Eldorado z 50.let... :))

                                • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

                                  Barra     před 10 lety 06.06.2014 18:27 |  
                                  0 0

                                  Ten co zere 20 litru na 100 km?

                    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

                      slaviator     před 10 lety 06.06.2014 13:06 |  
                      0 0

                      A co je vhodné a co ne?

                      Kabelka za 20 tisíc je teda nevhodná. A za 5 už je vhodná či ne?

                      Je ve "veřejné funkci" či její obdoby akceptovatelný iPhone za 20 tisíc? Nebo mají mít maximálně mobil s androidem do pěti tisíc, aby neprovokovali?

                      A co auta? Je nová Škoda Octavia vhodná? Nebo to už moc provokuje? A pokud ne Octavia, tak co Superb? Nebo smějí jezdit akorát minimálně deset let starou fabií 1.2 HTP?

                      Docela by mě zajímalo, Gino, co je a co není podle tebe vhodné... (podle mě jsou to taky lidi a pokud nemají nějaké nepřiměřené výdaje ve stylu, že mají každý rok nový iPhone, Macbook a iPad, k tomu obleky od Hugo Bosse a superba či třeba mercedes a k tomu nelétají dvakrát v roce na tři týdny na dovolenou na Seychelly, tak je to podle mě akceptovatelné... Holt jsou to taky lidi a ženská si koupí pěknou, značkovou kabelku a chlap si koupí drahej mobil...)

                      • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

                        slaviator     před 10 lety 06.06.2014 13:08 |  
                        0 0

                        ...a taky nevíš, Gino, jestli si na tu kabelku Damková šetřila půl roku, jestli ji dostala jako dárek, jestli si na ni našetřila za týden či jestli ji nedostala jako úplatek... První dva případy bych vůbec "neřešil", druhé dva případy by byly přinejmenším nemorální, pokud by to byl úplatek, tak dokonce trestný čin...

  6. Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

    AlesJa     před 10 lety 05.06.2014 12:01 |  
    0 0

    DALŠÍHO můžeme škrtnout, Pivarník ke klokanům.

    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

      Markus     před 10 lety 05.06.2014 12:18 |  
      0 0

      V tomto případě škoda. V případě Bílka to bylo dobře :D

    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

      RaDDa521     před 10 lety 05.06.2014 12:56 |  
      0 0

      Zdeněk Psotka k U19 Slovácka

      • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

        Tomski     před 10 lety 05.06.2014 13:43 |  
        0 0

        to je možná i dobře :-D

  7. Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

    honzah (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 13:24 |  
    0 0

    Olomouc se rychle dohodla s Kalvodou, Bohemka chtěla Kalvodu a když to nevyšlo, tak obratem získala Pivarníka. U nás se pořád ještě analyzuje...

    Možná jednali s Beránkem, ale jestli dělá drahoty, tak už mají mít v záloze nějakou variantu B.

    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

      denydzlSKS     před 10 lety 05.06.2014 13:36 |  
      0 0

      To je ale pořád dokola. Není jistota ve vlastnické struktuře, není jsitota ve vedení, není koncepce, není nic! On si teď někdo(vůbec nevim kdo - jestli třeba Kisel nebo možná Kornějev nebo Držmíšek) přivede trenéra, za měsíc dojde ke změně majitele a trenér zas půjde do řiti. Nebo si naopak přivede trenéra a hráče ta holandská klika včetně trenéra a z prodeje sejde a bude chaos ce stylu, že na to nemáme..

      Dokud se nevyřeší majitel, tak žádné kroky nebudou nebo budou jen dočasný a značně nejistý!

      • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

        AlesJa     před 10 lety 05.06.2014 14:14 |  
        0 0

        přesně, který blázen by jim na to nyní kývnul, aby s ním pak vyje..li jak s Koubkem. Ale to, že příprava je připravena by říci mohli, protože jestli ne, tak nic takhle narychlo dohromady nedají, i když v Čechách je taky krásně, ale Pardubice nás moc neprověří. Na přípravě se vždy pracovalo dopředu, tady možné všude jinde než ve Slavii :-(

        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

          Heretic (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 17:01 |  
          0 0

          Pardubice nás dozajista prověří, v této nadsázce se pleteš. Teď prohráli pouze o gól s Hradcem, který podle všeho bude jeden z našich hlavních soupeřů. :-(

  8. Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

    Tugarin     před 10 lety 05.06.2014 15:01 |  
    0 0

    Tak jedna informace z "první-druhé ruky". Hráli jsem s malýma klukama fotbal v Chabrech, kde byl i Vízek. Mimo jiné tam sděloval, že Slavia chce Csaplára jako člena realizačního týmu.

    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

      slamacek (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 15:21 |  
      0 0

      byt fanousek slavie je opravdu rehole! proboha za co! co jsme komu udelali! sice tohle tu uz probehlo, ale snad to nebude pravda!

      • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

        Tugarin     před 10 lety 05.06.2014 15:23 |  
        0 0

        Aha, tak to se omlouvám, nepostřehl jsem, že by to někde proběhlo. Vízek vykládal, že do Slavie by měl přijít Csaplár, aby jí postavil na nohy, že snad to má být akce Řebíčka.
        Bral jsem to s rezervou, ale přece jen červík zavrtal.

        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

          Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 15:25 |  
          0 0

          Tak Csaplár fakt není ten, který Slavii postaví na nohy:) Snad se ten vejpitka tradičně plete:)

          • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

            rak (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 15:28 |  
            0 0

            Tak Csaplár v realizačním týmu by mně asi tolik nevadil, pokud to ale nebude trenér. Vzpomínky na jeho působení nemám dobré. Často po strašném výkonu pak vyjadřoval spokojenost.

        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

          spino     před 10 lety 05.06.2014 15:30 |  
          0 0

          Slavii by postavilo na nohy jen to, kdyby jí okamžitě prodal. Ale Vízek může mít zastaralé info, takže bych to bral s rezervou.

          Nicméně pokud by přivedl nýmanda Csaplára, tak mě na stadionu už asi nikdo neuvidí.

          • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

            Eluin (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 17:03 |  
            0 0

            To jako myslíš vážně?

        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

          Barra     před 10 lety 05.06.2014 16:06 |  
          0 0

          Nevidim absolutne duvod proc byses omlouval. Tvoje informace co Vizek prohlasil je absolutne z prvni ruky. Vizek sice rad mudruje, ale neco prece sem tam postihne od Smicera. S odchodem Koubka se jinak perfektne trefil, a to ani ne 24 hod pred prichodem Pastoora. Takze pockejme si.

    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

      Markus     před 10 lety 05.06.2014 16:15 |  
      0 0

      Raději Vlastu Petrželu. Ten by ty naše lenochy nejen pořádně prohnal, ale vzhledem k působení v Rusku by dokázal lépe spolupracovat s případným ruským majitelem (a jeho specifickou mentalitou). Navíc slávista ...

      • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

        spino     před 10 lety 05.06.2014 16:25 |  
        0 0

        Proboha proberte se!!! Tito trenéři na to trénovat Slavii a posunout jí na špici nemají! Pokud přijde nový majitel a bude to myslet se Slavií vážně, tak z českého rybníku podle mě připadá v úvahu maximálně tak Beránek, nebo vykoupit Kozla. Zbylí čeští kvalitní trenéři jsou zadaní. V takovém případě bych se obrátil do zahraničí, ale opět to by to musela být kvalita.

        Pokud nepřijde nový majitel, tak ať tam Řebíček pustí toho Hurvínka. To už bude celkem jedno, kdo ten podprůměrný tým bez ambicí bude koučovat.

        • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

          Heretic (přítel SN)     před 10 lety 05.06.2014 17:07 |  
          0 0

          Naopak, ty se prober. Jejich názory jsou přísně střízlivé a realistické. Kdo si myslíš, že v takovéto situaci půjde do Slavie trénovat? Jedině lidé bez talentu nebo za zenitem. Takže už je jen třeba doufat, že to bude člověk alespoň se základním morálním kreditem a třeba i se sešívaným srdcem.

          Tebou navrhovaní Beránek ani Kozel nepůjdou za Řebíčka do Slavie, to bych se i vsadil.

          • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

            spino     před 10 lety 05.06.2014 17:14 |  
            0 0

            Buďme optimisti a doufejme, že se změní majitel. ;)

            Já si totiž pořád nedokážu představit, s jakými finančními prostředky chce Řebíček hrát příští sezónu. Šeterleho sponzoři odešli, jiní se na 90% k Řebíčkovu mediálnímu obrazu Slavie neseženou a ten chudý zbytek stačí tak akorát na druhou ligu.

    • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

      RaDDa521     před 10 lety 05.06.2014 18:43 |  
      0 0

      Vzpomínám si, jak Csaplár jednou na čt sport, rozebíral ve studiu situaci ve Slavii a tvrdil, že on sám by do takového klubu, kde se neví, kdo jej vlastní, jaká je koncepce, jaká bude budounoct, atd. nikdy nešel.

      • Re: Srovnání trenérů pohledem statistik

        Jakubisko     před 10 lety 05.06.2014 23:57 |  
        0 0

        Tipnul bych si že Straka taky někdy řekl že by do Slavie nikdy nešel.