Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Zítra je na programu velké derby

Velký svátek fotbalu a příležitost pro slávistické hráče znovu dostat na svoji stranu fanoušky. Přesně to nám přinese zítřejší sobota, jelikož do Edenu přijede tým z Prahy 7. Zápas, který začne v 20.15 a bude mu věnován památce Pepiho Bicana, bude již tradičně přenášet Česká televize.

Derby, to je vždy něco specifického. Něco více než běžný ligový zápas. Proč se říká, že derby nemá favorita? Jednoduše proto, že je to vlastně taková soutěž v soutěži. Boj o Prahu. Boj dvou soků, jejichž rivalita se datuje již dlouhých 117 let, tehdy totiž roku 1896 došlo k prvnímu střetu na Císařské louce. Realitou dnešních dní však derby favorita má, a to velkého, nemá cenu si nic nalhávat. Stačí se podívat na statistiky sázkových kanceláří, kde až 93% sázejících věří ve výhru týmu, jenž vede v současnosti ligu. Na druhou stranu, pamatujete si ještě na derby před rokem a půl? Tehdá by se dalo najít několik paralel. I tenkrát byla Slavia krátce po výměně trenéra, nenáviděného Straku vystřídal Martin Poustka. I tenkrát se Slavia pohybovala v dolních příčkách tabulky, zatímco letenští se prali o titul. I tenkrát se hrálo v Edenu a i tenkrát byl na Slavii abnormálně vysoký kurz a sázející ji nevěřili. A jak zápas dopadl? Remízou, přičemž každý z celků, tedy i Slavia, se pral o vítězství.

Předchozím odstavcem jsem chtěl jen naznačit, že nemá cenu skládat zbraně ještě před bojem, každý je porazitelný, i tým v rudých dresech. Želbohu to zatím současná sezóna, když vynecháme tu její pohárovou část, příliš nepotvrzuje. Rudí válcují ligu, body ztratili jen ve šlágru v Plzni, ale jinak se jim ta bilance krásně zelená, navíc až na dvě výjimky dokázali vždy zvítězit o více než jeden gól. Venku dostali za 4 zápasy jen 2 góly, mimochodem Slavia za stejnou porci obdržela doma 15 kousků. Jistě, herně to ještě není vždy úplně dokonalé, viz. poslední zápas se Slováckem, ale i ten zápas, kde se tým z Letné dlouho trápil a fanoušci na něj dokonce pískali, dokázali vyhrát suverénně rozdílem třídy 4:1, což jim musí pochopitelně abnormálně zvedat seběvědomí. A jistě se všichni hráči v rudých dresech těší, až budou moci zkopnout zpátky do jámy klubíčko neštěstí a nesebedůvěry jménem Slavia.

Pýcha předchází pád, to je jedno z dalších mnoha přísloví, které se dají vztáhnout k zítřejšímu souboji. Všechno bude dle mého o první brance a pokud by se nějakou náhodou podařilo prvně rozvlnit síť za Vaclíkem, mohli by letenští trochu spadnout z višně. Naopak, pokud se první poštěstí jim, tak mám obavu, abychom nebyli svědky další nebetyčné ostudy. Pevně věřím, že trenér Koubek se pokusí tým namotivovat, co to půjde, a věřím, že se mu to i podaří, ale dovedete si představit, jak by náš tým hrál, kdyby musel dobývat téměř nedobytnou hradbu týmu, jenž nese odkaz například Andreje Kvašnáka, a k tomu by řičeli tisíce příznivců našeho rivala?

Slavia by měla být téměř kompletní, drobné problémy měli před zápasem Mičola a Koreš a samozřejmě je zde dlouhodobý marod Čontofalský. Hráči by si měli uvědomit, komu je zítřejší zápas věnován a jaký podpis nosí na prsou. Pepi Bican, ale i paní Bicanová by zcela jistě věřili, že zítra bude Praha opět červenobílá. Samo to ale nepůjde. A skromný tip (nebo spíše přání) na závěr - letenského soupeře dorazí dvě naše nové posily.

Krátké představení soupeře:

Založen: 1893

Největší úspěchy: 35x mistr ligy, 3x výhra v Středoevropském poháru

Nejlepší ligová příčka: první místo (35x)

Loňské ligové postavení: 2.

Klíčoví hráči: Vaclík, Hušbauer, Lafata

Bývalí slávisté v kádru: Dočkal, Vácha

Komentáře (74)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra je na programu velké derby

    Jiri1     před 11 lety 27.09.2013 15:16 |  
    0 0

    Nechci se prlis rozepisovat, hlavne ,ne dalsi ostudu, to uz bych neprezil, doufam , ze se zvedenme a udelame prijatelny vysledek.
    Jinak mne pred derby asi nejvic zaujalo to Kiselovo sou, o tom jak budou vsichni bojovat az do roztrhani tela,
    Snad jen pro SKS, je velka skoda , ze neumite prodat vysledky prace jinych, tj. tu aktivitu Strasaka ohledne vztahu s kotlem, jen pro poradek, ani Strasak nereprezentuje vsechny skupiny fandu a uz urcite ne konkurenci, to byste se meli obratit jinam, to jen pro poradek.
    Jinak drzim peste,

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      spino     před 11 lety 27.09.2013 15:43 |  
      0 0

      Myslím, že zrovna Kisel nechal v minulosti v derby všechno. A to na obou stranách.

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      Kornovo     před 11 lety 27.09.2013 19:04 |  
      0 0

      stejne je to zvlastni,jak se kiselovi povedlo tak nejak nenapadne zaradit mezi oblibene hrace fanousku.napadlo by nekoho z vas pred par lety,ze karol kisel,byvala ruda svine,bude kapitanem slavie?a jeste ze bude mit takovou pozici a pri vbehnuti lidi na hriste bude uklidnovat situaci a urovnavat to mezi vedenim a fandy.to je podobne jakoby nekdo tvrdil,ze tu bude kapitanovat za par let matejovsky.

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        spino     před 11 lety 27.09.2013 19:36 |  
        0 0

        Co ti na něm vadí?

        • Re: Zítra je na programu velké derby

          Kornovo     před 11 lety 27.09.2013 21:03 |  
          0 0

          jako chapes otazku?dlouholety hrac sparty je nas kapitan,a nejspis uz zacina prohlasovat,ze je velky slavista.tobe to prijde obvykle?

          • Re: Zítra je na programu velké derby

            spino     před 11 lety 28.09.2013 09:06 |  
            0 0

            Spousta bývalých hráčů Sparty přestoupila do Slavie a stali se oporami. Pokud o sobě nerozhlašuje, jaký je srcař a nehanobí Slavii, tak mi to nevadí. Kisel za ty léta ve Slavii dal více gólů, než za čtyři roky ve Spartě. A myslím, že jaro 2011 je z velké části jeho práce, že jsme nesestoupili. Mohli se na to klidně vysrat, když nedostávali výplaty, ale Kisel s Vaniakem to drželi nad vodou.

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        Steve2924 (přítel SN)     před 11 lety 28.09.2013 10:46 |  
        0 0

        Nejspíš svým přístupem. Při svém prvním angažmá vždy na hřišti nechal všechno a byl hlavním tahounem týmu, který hrál vlastně zadarmo.
        No a když se vracel podruhé a dal Slavii přednost před Spartou a odůvodnil to tím, že se do Slavie vrací mimo jiné kvůli skvělým fanouškům. Když k tomu přičteš, že ani když hrál ve Spartě tak ze sebe nikdy nedělal velkýho Sparťana a o Slavii se neotíral, tak není důvod mít k němu zášť. Ale ano když působil ve Spartě tak by mě nikdy nenapadlo, že si ho jednou celkem oblíbim.

        • Re: Zítra je na programu velké derby

          Narmer     před 11 lety 28.09.2013 15:42 |  
          0 2

          Poslední půl rok při prvním působení byl Kisel zoufalej a jeho druhý návrat je určitě způsoben vynikajícími fanoušky,svatá prostota...
          Vždyť on to měl 50 na 50.Buď za Lavičkou nebo do Slavie.
          Jenže Slavia mu nabídla zajímavej funkcionářskej flek a tak je u nás.
          Myslím,že on nějaký klubismus moc neřeší a když už,tak z jeho rozhovorů jsou cítit velký sympatie k Bohemce.

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        Barra     před 11 lety 28.09.2013 11:10 |  
        0 0

        V první řadě je to člověk a nikoliv ´rudá svině´, když se tak nechová. Nemám pocit, že Karol Kisel se někdy hanebně vyjádřil o Slavii během svého pobytu u Sparty. Dle analogie je tedy také Vítek Lavička podle tebe ´svině´? Mě tedy takové výrazy připadají úbožné.

        A pak se divíme, že 16-letí kluci napadají zakuklovaně autobus.

        • Re: Zítra je na programu velké derby

          Kornovo     před 11 lety 28.09.2013 12:21 |  
          0 0

          vitek pro me rozhodne neni svina.kdyz uz tak ruda svina.jako ja chapu rivalitu tak,ze se hecujem a nadavky a urazky k tomu patri taky.vis kolikrat jsem slysel jude slavie a podobne veci.zarvat si proti sparte je neco,co dokaze docela dobre uvolnit.kdybys vedel jak se chovaji banikovci nebo brnensti,tak bys poznal co jsou zac.

  2. Re: Zítra je na programu velké derby

    Ferguss     před 11 lety 27.09.2013 15:21 |  
    0 0

    o našem bojovném naladění svědčí ta fotka z tiskovky, která je na oficiálkách. Myslím, že by jí slušel název "odsouzenci čekající na popravu".

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      spino     před 11 lety 27.09.2013 15:30 |  
      0 0

      Očekávám, že na hřiště vyběhnou jak vyhladovělí medvědi.

  3. Re: Zítra je na programu velké derby

    spino     před 11 lety 27.09.2013 15:25 |  
    0 0

    Lístky už mám. Zítra chci vidět FANATICKÝ výkon!!!

    Celý den by měla hrát v kabině hecující muzika. Třeba tohle: http://www.youtube.com/watch?v=Iy0TgyoZDO0 atd.

    K obědu syrové maso a zapít krví.

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      deadbeat     před 11 lety 27.09.2013 16:18 |  
      0 0

      Nevim, jak hráče, třeba to jsou taky těžký dutohlavové, ale mě by tenhle sranec vyhecoval nanejvejš k tomu, abych se v tý kabině zeblil.

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        slaviator     před 11 lety 28.09.2013 00:51 |  
        0 0

        Já bych to proto pouštěl do kabiny Sparty... :-))

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      Nosorozec     před 11 lety 27.09.2013 16:43 |  
      0 0

      Určitě to bude chtít před zápasem dostat hráče co nejvíc do varu a namotivovat je. Aby šli do derby nabuzení a ne splihlí jak zmoklý slepice! Takže za mě určitě pustit před zápasem nějakou tvrdou muziku, přehrát třeba nějakej vzkaz od Pavla Řeháka a ono to půjde!

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      Kornovo     před 11 lety 27.09.2013 19:07 |  
      0 0

      netipoval jsem te na fandu orliku a pana landy

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        Barra     před 11 lety 27.09.2013 20:12 |  
        0 0

        Ne? Největšího fandu kouzelníka Žita?

        • Re: Zítra je na programu velké derby

          spino     před 11 lety 27.09.2013 20:40 |  
          0 0

          Naše píseň bojová když zazněla z davu
          Vstali boží bojovníci a pozdvihli hlavu
          Sparťanům už nebyly nic platné smlouvy ze zlata
          Když povstala Slavia, ale duchem bohatá.

          Koubek ten se nestyděl
          Fotra na hrot postavil
          Svou zónovou obranou
          V Evropě se proslavil.

          • Re: Zítra je na programu velké derby

            trochar     před 11 lety 28.09.2013 12:10 |  
            0 0

            to jsem netušil, že fanoušci SK mohou být i fanouškami tohoto pána, potažmo jeho minulosti. je to nemilé překvapení, snad jediné pro dnešní den.

          • Re: Zítra je na programu velké derby

            edenian     před 11 lety 28.09.2013 16:21 |  
            0 0

            Bozi bojovnici. Kriste pane.

        • Re: Zítra je na programu velké derby

          spino     před 11 lety 27.09.2013 20:43 |  
          0 0

          Máte nějaký osobní problém s panem Landou?

          • Re: Zítra je na programu velké derby

            Barra     před 11 lety 27.09.2013 22:04 |  
            0 0

            Osobní problém? Chtěl bych mít tvé starosti.

            Ne, Landa stejně jako jeho postavička Žito mi můžu být ukradení.

  4. S kým že to zítra hrajem ?

    orias (přítel SN)     před 11 lety 27.09.2013 15:50 |  
    0 0

    V článku jsem se nějak nedočetl jméno soupeře ....

    • Re: S kým že to zítra hrajem ?

      wymaz     před 11 lety 27.09.2013 17:23 |  
      0 0

      A ty nevíš kdo to je, nebo ti vadí? .-)

    • Re: S kým že to zítra hrajem ?

      dArtagnan     před 11 lety 27.09.2013 17:28 |  
      0 0

      A to tolsimirovi slouží ke cti, redaktor by neměl ve článku používat sprostá slova.

    • Re: S kým že to zítra hrajem ?

      (host)     před 11 lety 27.09.2013 20:22 |  
      0 0

      jak jiz ostatne pisi kolegove, tak to byl zamer. Jsme slusny web a sem preci do oficialniho clanku vulgarni slova nepatri :)

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      Barra     před 11 lety 27.09.2013 16:32 |  
      0 0

      Tak to je smutné, hlavně to načasování.

      Že Ivanovi Bicanovi jde primárně o prachy, bylo myslím celkem jasné když před 2 lety podmínil uvedení svého otce do síně slávy tím, že dostane 200,000 Kč jako odškodné, které ale ´jako bohatý člověk nepotřebuje ale dá na charitu´
      http://www.ahaonline.cz/clanek/sport/69916/bicana-mine-sin-slavy-syn-nedostal-dve-minuty.html

      Zpeněžnit co se dá, o to asi hlavně jde. Kdyby AŘ ty 2,5 mil hodil na stůl, byl by pan Ivan jeho nejlepší přítel.

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        wymaz     před 11 lety 27.09.2013 17:25 |  
        0 0

        Sranda by byla, kdyby to koupil, třeba: Křetínský, Řepka, Sivok atd.

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        bongor     před 11 lety 27.09.2013 17:57 |  
        0 0

        Ahoj Barro,začínám se přiklánět k tomu,že tentokrát jablko spadlo od stromu na kilometry.Holt Pepi byl jen jeden a jeho syn,není jeho klon.Měl jsi pravdu.

        • Re: Zítra je na programu velké derby

          Barra     před 11 lety 27.09.2013 18:15 |  
          0 0

          Ahoj Bongore, paní Jarmila by mu dala. Škoda, že Slavie na tom není finančně tak skvěle, tyto suveníry patří k nám - mam ale obavu, že pro Slavii by byla cena podstatně vyšší, než co teď požaduje.

          • Re: Zítra je na programu velké derby

            bongor     před 11 lety 27.09.2013 18:24 |  
            0 0

            Cena těch věcí je nevyčíslitelná,Ty však zřejmě myslíš,že by pan Ivan Slavii chtěl patřičně natáhnout.Asi ano.

            • Re: Zítra je na programu velké derby

              Barra     před 11 lety 27.09.2013 18:34 |  
              0 0

              Ano, to jsem měl bohužel na mysli. Jinak se tady před časem polemizovalo o založení účtu mezi fandy, ze kterého by časem bylo možné stát se (spolu)majitelem Slavie. To jsem neviděl jako moc reálné, tady by ale snad možnost byla. 2,5 mil Kč = 5,000 fanů po 500 Kč každý. Zbírku bych zapučil Slavii, majitelem by byli fandové.

              Mám ale obavu, že pan majitel tuto zbírku chce prodat obratem a nebude ochotný čekat, až by se tyto peníze vybraly.

          • Re: Zítra je na programu velké derby

            Steve2924 (přítel SN)     před 11 lety 28.09.2013 10:49 |  
            0 0

            tak já si podám sportku a když vyhraju tak to koupím a samozřejmě předám Slavii (ale asi jen formou pronájmu za 1kč tomu vedení moc nevěřím :D )

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        slaviator     před 11 lety 28.09.2013 00:57 |  
        0 0

        Já v tom zase nevidím takovej problém. Ne vzhledem k tomu, že na jeho místě by to udělalo 80 % Čechů nebo 98 % Skotů...

        • Re: Zítra je na programu velké derby

          Barra     před 11 lety 28.09.2013 11:03 |  
          0 0

          Nemyslím si, že by 80 % Čechů si nechala zaplatit pohřeb své matky od člověka, kterého ještě rok před tím veřejně proklínala - a určitě ne, kdyby byli v pozici pana Ivana Bicana, který o sobě tvrdí, že je bohatý člověk a peníze nepotřebuje.

          Ještě víc mě ale zarazilo, že syn Ivan před 2 lét podmínil a následně odmítnul umístění svého otce Pepiho do síně sláv tím, že za to dostane 200,000 kč na ruku, které by ale podle svých slov rozdal. Tady podle mě jasně chtěl prodat svého otce a zpeněžnit jeho velké jméno.

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      no-nick     před 11 lety 27.09.2013 17:13 |  
      0 0

      Hned další příspěvek ukazuje, jak si vzal Spino tvuj prispevek k srdci :-) To chce klid, prostě se odkopal a ječí, počkáme, až ho zase mamka prikryje.

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        bongor     před 11 lety 27.09.2013 17:56 |  
        0 0

        Mně spíš než spino vadí,jak zase idnes klSICK překrucuje.Když si přečtete nadpis:"Dočkal:Slavia byla jen chvilková záležitost",tak byste ho prokopli.Ale když si přečtete jeho skutečná slova,tak vidíte,že to není vyjádření Bořka ,ale profláklých novinářů ve službách taškáře.
        Dočkal si uvědomuje,že jej vychovala Slavia a to od jeho sedmi let.
        Ta chvilkovost se vztahuje pouze k jeho působení u našeho áčka,kde si skutečně moc nezakopal,což byla velká chyba.měl jít někam bez opce,ne se bezmyšlenkovitě prodávat.
        Takže i když z jeho působení nejsem samozřejmě nijak nadšen,tak
        si po přečtení jeho skutečných slov i nadále myslím,že je to slušný kluk,žádná přihlouplá nagelovaná palice a tím pádem k rumunovi vůbec nepasuje.Z čeho mám naopak radost,to je rudý strach z Nevese.Mají se čeho bát.

        • Re: Zítra je na programu velké derby

          bongor     před 11 lety 27.09.2013 17:58 |  
          0 0

          oprava:idnes klasicky překrucuje...........

        • Re: Zítra je na programu velké derby

          Barra     před 11 lety 27.09.2013 18:12 |  
          0 0

          Máš pravdu Bongore. Já se na Bořka zlobit nebudu, a jen lituji že ho zítra nebudeme mít v našim dresu. Ten kluk má ještě velkou kariéru před sebou, je to velký pan fotbalista.

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        slaviator     před 11 lety 28.09.2013 00:58 |  
        0 0

        Petře, vy nemáte u vás dneska den piva..? :-))

        • Re: Zítra je na programu velké derby

          bongor     před 11 lety 28.09.2013 08:05 |  
          0 0

          Lidičky já mám rád pivo,za pivo i ženskou dám
          Ona mi stejně furt říká,co z toho vožraly mám...................

        • Re: Zítra je na programu velké derby

          no-nick     před 11 lety 28.09.2013 08:20 |  
          0 0

          Člověče, den piva jsem oslavil po svém. Na chatě u kamaráda vinaře. Utkvělo mi v paměti moc dobry bordeaux, shiraz a merlot z JAR, Španělsko a californii už jsem vnímat nezvladal

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        Kornovo     před 11 lety 28.09.2013 06:38 |  
        0 0

        dobre ty jo.tak co kecate,ze je anonymni?vzdyt je to spoluorganizator

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      Steve2924 (přítel SN)     před 11 lety 28.09.2013 10:53 |  
      0 0

      Kouzelník Žito by tě za spojení s tímhle tak možná nakopal do sedacího ustrojí

  5. Re: Zítra je na programu velké derby

    slaviator     před 11 lety 28.09.2013 00:49 |  
    0 0

    Snad to nebude moc tvrdej pád držkou na zem, ale mám takovej pocit, že fakt vyhrajeme. A v Chance je kurz 6,50 na výhru Slavie a na gól Škutky 5,50. To stojí za vsazení...

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      Edwardtheiron     před 11 lety 28.09.2013 06:12 |  
      0 0

      Samozřejmě na výhru Slavie vsadím a jako střelce si zkusím Nevese /7,5/ a že dá dva góly dokonce za kurz 50 ! Poslední dvě derby v Edenu jsem střelce trefil, tak by to mohlo dnes přiletět ze stejného místa.

  6. Re: Zítra je na programu velké derby

    Fallen (přítel SN)     před 11 lety 28.09.2013 01:07 |  
    0 0

    Lidi, já se do toho Edenu bojim.

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      slaviator     před 11 lety 28.09.2013 01:10 |  
      0 0

      Upřímně řečeno jsem před týdnem se taky bál debaklu. Ale "věř a víra tvá tě udraví". Buď vyhrajeme nebo utrpíme debakl. A já prostě věřím, že nic jako Teplice se už (nejen) letos opakovat nebude...

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        bongor     před 11 lety 28.09.2013 08:02 |  
        0 0

        Naložíme jim.

  7. Re: Zítra je na programu velké derby

    Fallen (přítel SN)     před 11 lety 28.09.2013 01:07 |  
    0 0

    Lidi, já se do toho Edenu bojim.

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      Fulham     před 11 lety 28.09.2013 09:36 |  
      0 0

      - neboj - prý bude rozsvíceno.......:-)

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        judy     před 11 lety 28.09.2013 11:48 |  
        0 0

        no už jsem 2x po tmě v Edenu byl :)

        • Re: Zítra je na programu velké derby

          Fallen (přítel SN)     před 11 lety 28.09.2013 12:04 |  
          0 0

          hehe, já taky

        • Re: Zítra je na programu velké derby

          Fulham     před 11 lety 28.09.2013 12:05 |  
          0 0

          - dnes je pro jistotu přichystáno několik jízdních kol a dynamo....

  8. Re: Zítra je na programu velké derby

    Fulham     před 11 lety 28.09.2013 10:07 |  
    0 0

    přátelé - tipy na sestavu ? jak jsem z Koubka nebyl nadšen , věřím, že má ty indiány přečtené - přečtené aby jsme to odkopali důstojně - takže jen a pouze tip - brána(vůbec nevím kdo ale asi Hrubeš) - Nitra , Neves,Dobrotka,Čonka - Petrák,Gecov - Mičola,Kisel(Lička),Juhár - Škutka - vyhrajeme 2:1 góla dá Ondra a střídající Fenin a já si potom jeho jméno napíšu kečupem od klobás na svoji bílou mikinu Fulhamu......

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      spino     před 11 lety 28.09.2013 10:18 |  
      0 0

      Gecova bych tam od začátku vůbec nepouštěl. Hraje hrozně. Maximálně na konec, aby otupil závěrečný tlak Sparty.

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        Fulham     před 11 lety 28.09.2013 10:20 |  
        0 0

        spino.......jen tip - Koubek má důvěru - dej svůj

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      Kornovo     před 11 lety 28.09.2013 10:19 |  
      0 0

      nitrak,conka,gecov a juhar?to by byl debakl.tyhle kluky si dokaze vyskolit i takovy kaderabek,nechci videt co by s nimi udelal dockal

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        Fulham     před 11 lety 28.09.2013 10:24 |  
        0 0

        - jééééje - tak jinak - je jedno kdo nastoupí, hlavně když se bude kouřit z hlavně...

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      judy     před 11 lety 28.09.2013 11:32 |  
      0 0

      Rakovan - Nirtia,Bortel,Dobrotka,Nevés - Petrák, - Mičola,Kisel,Juhar - Škoda,Škutka

      Lička bude střídat v 61min. za stavu 1:1 ( lafata,Kisel ) vyhrajem 2:1 a druhý dá Škoda hlavou z rohu.

  9. Re: Zítra je na programu velké derby

    Philliip     před 11 lety 28.09.2013 11:06 |  
    0 0

    Sestava na Spartu:

    Plánička - Lála, Hildbebrant, Ženíšek - Hemele, Šmicer, Herda, Kopecký, Nepomucký - Veselý, Bican, Puč

    Náradníci: Vaniak, Suchopárek, Bejbl, Čambal, Junek, Košek

    Tip: 8:0
    G: 3x Bican, 2x Veselý, Puč, Šmicer, Kopecký

    (Omluva za ty, na které jsem pozapoměl, nebo je neupřednostnil)

    A teď vážně. Zkusil bych to s oběmi posilami, pokud jsou schopni odehrát 90 minut a změnil herní systém. Naši krajní obránci mi totiž nahání hrůzu ještě několik hodin před výkopem.

    Čontofalský - Bortel, Dobrotka, Neves - Gecov (Zmrhal), Petrák - Mičola, Kisel, Lička, Hurka (Koreš) - Škutka

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      edenian     před 11 lety 28.09.2013 11:29 |  
      0 0

      Contofalskyho jsi chtel asi napsat do ty prvni sestavy ne? Ten uz je tutove mrtvej, musela to bejt strasna smula zabit se pri praci se sekackou. Kdyby aspon spadnul s kone. Aspon Setrle usetri.

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        Fulham     před 11 lety 28.09.2013 11:56 |  
        0 0

        za komoně bude chytat Vlasta Burian a o půli zapěje ,,daj-li nám trojku nebo nedaj-li "......Honza Berger uteče za hry ke Komoňovi ,Sigi s Frýdkem zahájej stávku, Kvašňák s Chovancem se nevejdou do stropu hráčů mimo EU.....

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      Eluin (přítel SN)     před 11 lety 28.09.2013 12:59 |  
      0 0

      Koška do základu. Jeho styl hurá dopředu (takový Juhar s fotbalovým myšlením) a střílet, střílet a... střílet - to na Spartu bude stačit :).

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        Fulham     před 11 lety 28.09.2013 14:54 |  
        0 0

        Svatý Václave - neopouštěj nás...... odjezd. Na minulém derby v Edenu jsem stál vedle pana Čecha - a radoval se s ním když Laty zavěsil - pane Čech vezměte si tam nahoře volno - aspoň na ty dvě hoďky.......

  10. Re: Zítra je na programu velké derby

    steev (přítel SN)     před 11 lety 28.09.2013 14:50 |  
    0 0

    Zdravim všechny,rád bych apeloval na lidi co se ještě nerozhodli jestli jít dnes do Edenu. Nenechme se zahanbit,jako fanoušci patříme v Čechách ke špičce.Ukažme jak se u nás fandí i rudý lůze.Hráči podporu potřebujou jak nikdy.
    Možná že kluci prohrajou,to se může stát ale odcházejme dnes ze stadionu s pocitem že jsme pro úspěch udělali maximum,jak v hledišti tak na hřišti.
    Ať se namachrovanci necítí v Edenu jako doma,proto všichni do edenu za Slávii a za Pepiho.Derby je naše!!!

  11. Re: Zítra je na programu velké derby

    Slavista_Raf     před 11 lety 28.09.2013 15:01 |  
    0 0

    Tak derby je tady. Chtěl bych vědět, jestli máte nějaké speciální označení pro našeho rivala, když už si jeho jméno musíte vzít do pusy. Pro mně je to ss-parta - z důvodů arogance, jejich pocitu neporazitelnosti, kecech o podřadných klubech a v neposlední řadě i jejich antisemitické nadávky. Jediná opravdová Sparta byla ta antická. Díky

    • Re: Zítra je na programu velké derby

      Nosorozec     před 11 lety 28.09.2013 15:54 |  
      0 0

      Těch označeních je. :D Sralta, rudý bídy, komouši, AC Stalin Praha, Bolševíci,... :)

      • Re: Zítra je na programu velké derby

        capt (host)     před 11 lety 28.09.2013 16:49 |  
        0 0

        rumuni, rudý kurvy