Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Statistické okénko - 26. kolo

Poosmé v sezóně se fanoušci Slavie mohli radovat z více než jedné vstřelené branky, procento zápasů, ve kterých se taková věc sešívaným nepodaří, je však stále hodně vysoké.

Slavia se pod novým trenérem probrala a v Edenu opět jednou předvedla, že občas umí bavit fanoušky a střílet branky. Jablonec si jich odvezl pět a protože také jednu vstřelil, Eden viděl podruhé v sezóně šest branek. Poprvé to bylo v prvním kole, kdy Slavia dotáhla téměř prohraný zápas s Jihlavou k remíze 3:3. Zápasů, ve kterých Slavia nastřílí více než jednu branku je však stále pomálu. V této sezóně to byl teprve osmý případ, kdy slávisté dali v zápase více než jeden gól (pro připomenutí ty předchozí byly: Jihlava 3:3, Baník 2:2, Brno 5:0, Teplice 2:0, Příbram 2:1, Hradec 2:3 a Liberec 3:1). Jinými slovy, v 18 ligových zápasech z 26 (více než 69%!) Slavia dala maximálně jednu branku. Pro srovnání loni to bylo ještě horší, kdy takových zápasů bylo 22 z 30 (73%), předloni 20 (67%) a o rok dříve 21 (70%). Jedná se tedy o dlouhodobý problém, v mistrovské sezóně 08/09 naopak Slavia střílela branky jako na běžícím páse a nakonec zápasů s jedním nebo žádným vstřeleným gólem bylo jen 13 (43%) a v první mistrovské sezóně 18 (60%). Pro Michala Petrouše to byl jubilejní třicátý zápas v roli hlavního kouče Slavie a pomyslně tak završil jednu celou sezónu, která však v jeho případě byla rozprostřena do sezón tří. Bilanci má trenér Petrouš celkově kladnou, byť nijak zvlášť oslnivou: 10-12-8 a tedy 42 bodů se skóre 42:35. Nezbývá než si přát, aby svůj dosavadní průměr 1,4 bodu na zápas ještě dále vylepšoval, v zápase proti Jablonci k tomu nakročil tím nejlepším způsobem.

Plzeň se ve 26. kole velmi přiblížila zisku mistrovského titulu, když sice s problémy, ale přesto porazila České Budějovice 3:2. Rozhodně se nedá říci, že by Plzeň kráčela za titulem úplně jistým krokem, jistě už pod Vrbou měla období, kdy hrála lepší fotbal, jenže počítají se body a ty hovoří jasně, v posledních 15 zápasech (tedy půlce ligové sezóny!) ztratila Plzeň jen pět bodů a protože totéž (tedy ztratit pět bodů) se Spartě povedlo v posledních dvou zápasech, zdá se být liga už téměř rozhodnutá. Jenže pozor, na Plzeň nečeká nic lehkého, nejprve nevyzpytatelná Slavia s probuzenými hráči, kteří už opět mohou a chtějí hrát směrem dopředu, poté výjezd do Olomouce bojující o poháry a následně doma druhý nejlepší tým jara Liberec a v posledním kole výjezd do Hradce, který v tomto zápase může bojovat o setrvání v lize. Nic jednoduchého a tak, jak se sesypala Sparta, se klidně může sesypat i Plzeň.

Spartu potkala krize v nejméně vhodný moment - během dvou týdnů téměř přišla o šanci získat obě domácí trofeje, z poháru překvapivě vypadla včera a v lize ztrácí po prohře v Liberci pět bodů a osm gólů ve skóre, takže pokud její střelci nebudou mít z čista jasna gólové hody, musí spoléhat na to, že Plzeň ve čtyřech zápasech ztratí minimálně šest bodů (nehledě na to, že podmínka, že Sparta musí vše vyhrát taky není úplně triviální). Vzhledem k losu to samozřejmě vyloučeno není, ale deka nyní leží na Spartě a nikoli na Plzni. Sparta venku není v této sezóně tak úspěšná jako v předchozích dvou sezónách a přestože je v tabulce venkovních zápasů na druhém místě, bilance 6-4-3 hovoří jasně, kde je klíčový rozdíl mezi jí a Plzní (ta má bilanci venku 9-2-2).

Liberec kráčí podruhé v řadě do Evropy, díky tápání Jablonce a Olomouce se před oba rivaly dostal dokonce už o tři body. V této souvislosti se sluší připomenout, že po podzimu měl Liberec jen 19 bodů, tedy jen o bod více než Slavia. Na jaře však má Liberec vynikající sérii 8-1-1 a díky tomu je zřejmě největším favoritem na zisk třetího místa. Po prohře v Edenu Liberec ještě neztratil ani bod a zvítězil už šestkrát v řadě.

Čtvrtá je Olomouc, která doma překvapivě podlehla Teplicím a z posledních šesti zápasů tak získala jen dva body (oproti libereckým 18!). Protože je Olomouc také venku z domácího poháru, v jehož finále se utkají momentálně pátý Jablonec se sedmou Boleslaví, je jasné, že cesta do Evropy vede pro "modrou lavinu" jen skrz ligu a konkrétně jen v případě, kdy se dostane v tabulce před Liberec a uzme třetí místo nakonec pro sebe. Už víkendový zápas v Příbrami zřejmě hodně napoví, zda se to může povést.

Pátý Jablonec má jasnou prioritu a tou je pohár. To jasně dokumentoval rozdíl ve výkonech v Edenu a doma proti Liberci, kdy správný směr zápasu navíc ještě zřejmě jistil zkušený a mnoha podobnými bitvami ostřílený Michal Paták. Jablonec nemá Evropu ztracenou ani v lize, ale platí pro něj totéž jako pro Olomouc, tedy pokud prohraje finále poháru, potřebuje přeskočit Liberec.

Šanci na Evropu má i šestá Dukla, ta však na Liberec ztrácí už pět bodů. Jarní bilance Dukly 4-5-1 však dobře dokumentuje, proč je o Luboše Kozla takový zájem.

Mladá Boleslav se v závěru sezóny bude zřejmě soustředit hlavně na finále poháru, v lize už jí prakticky o nic nejde, protože ztráta na Liberec je už sedmibodová. Boleslav je zároveň týmem, který by mohl být ještě pro Slavii v závěru sezóny dosažitelným cílem, sešívaní na ni ztrácejí jen čtyři body.

V druhé polovině tabulky je za Slavií těsno a týmy mají mezi sebou jednobodové rozdíly v pořadí Jihlava (31) - Slovácko (30) - Brno (29) - Ostrava (28) - Příbram (27) - Teplice (26). Patnáctý Hradec má jen 24 bodů a jeho situace je dost zoufalá, poslední Budějovice s 20 body jsou už jednou nohou v druhé lize. O víkendu se hraje vzájemný souboj obou největších kandidátů sestupu na hřišti Budějovic a mám takový pocit, že případná výhra domácím už stejně nepomůže, do druhé ligy jen s sebou stáhne i hosty.

Komentáře (59)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Statistické okénko - 26. kolo

    Petr9608     před 11 lety 09.05.2013 13:47 |  
    0 0

    No, finále poháru nic moc. Je jasné, že do EL zase postoupí min. jeden tým s mizerným publikem, navíc jak MBO, tak JAB nezahráli v EL nic. Skalpy "velkoklubů" typu Flamurtari Vlorë či Þór Akureyri, to skutečně nebudu počítat (a to "Þ" neplést s "P"!). Jinak vyhořeli :-/ Finále poháru v Chomutově bude tedy masakr :-( Ale tedy ten stadion bude odpodívat velikosti kotlů obou týmů......

    Jinak ve FNL se to asi začíná vyjasňovat a asi se vrátí Bohemka + Zlín (maj prachy?)

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      PetCC     před 11 lety 09.05.2013 14:02 |  
      0 0

      Každý rok jeden klub v pohárech nezahraje nic, takže letos žádná vyjímka. Netřeba se tím nijak vzrušovat, o tolik zase nejde.

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      Heretic (přítel SN)     před 11 lety 09.05.2013 14:04 |  
      0 0

      Bohemka prachy má, i vyhřívání chtěli stavět. Ale je prý zas nějaký nový program udělující výjimku na 1 rok při nevyhovujícím stadionu pro čerstvé postupující z FNL, tak stavbu asi odloží.

      Druhý postupující bude Znojmo s Markem Heinzem.

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        Petr9608     před 11 lety 09.05.2013 14:09 |  
        0 0

        Znojmo v Jihlavě?

        Už to vidim....

        Znojmo - Příbram (hráno v Jihlavě)
        23.11.2013, 358 diváků

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          Tomis68 (přítel SN)     před 11 lety 10.05.2013 11:15 |  
          0 0

          Pořád si myslím, že 10-12 týmů by pro naši ligu bylo až až. Ty týmy dole stejně nehrají s mladými víc než ti nahoře a kdyby se zúžila 1 liga, alespoň by ve druhé nebyli např. jen 2-4 adepti na postup splňující finančně i technicky podmínky... 10 týmů v lize by mohlo přinést víc zápasů o špici ligy... O něco by se snad zvýšila i herní kvalita a zázemí 2.ligy... Plus bych byl pro zavedení baráže, jak to známe ze západu, např. předposlední s druhým, ať hrajou ligu ti nejlepší...

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            PetCC     před 11 lety 10.05.2013 15:33 |  
            0 0

            Nepřineslo by to nic , jen by to v některých směrech bylo zhoršení.

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        spojka     před 11 lety 09.05.2013 19:21 |  
        0 0

        Bohemka má prachy? To je vtip?

        Do ligy letos nutně potřebují, a to právě kvůli tomu, že nemají prachy ani na provoz a potřebují si co nejrychleji sáhnout na bonusy od svazu a vyšší sponzorské plnění v první lize. Další sezonu ve druhé lize už by dost možná nepřežili, museli by rozprodat část už tak dost zoufalého kádru a do ligy už by se nepodívali třeba nikdy. Jejich vedení dokonce přiznalo, že potřebují do ligy i za cenu toho, že do roka s ostudou opět sestoupí.

        Vyhřívání dělat chtějí, ale chybí jim na to peníze. Majitel jim na to nedá ani korunu, takže opět žebrají, kde se dá - viz:
        http://www.bohemians.cz/clanek/14363/verejna-financni-sbirka-kazda-koruna-zahreje.aspx

        Za chvílí takhle můžou vybírat na nákup hráčů, platy masérům atd.

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          Kornovo     před 11 lety 09.05.2013 19:35 |  
          0 0

          ve zline si myslim,ze prachy nejsou.ten tym je slozeny skoro jen z odchovancu a par veteranu typu polacha a dobese.uprimne receno,nevim kdo ve druhe lize ma prachy?ze by kapr?

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            slaviator     před 11 lety 10.05.2013 22:08 |  
            0 0

            v druhé, pardon ve fotbalové národní lize peníze nemá nikdo... fakt nikdo... jeden tým je na tom hůř než druhej... :/

            Jedinej, kdo má jakž takž peníze, tak je Baník Sokolov

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      fredydj (přítel SN)     před 11 lety 09.05.2013 23:02 |  
      0 0

      Boleslav dřív hrála v Evropě dobře, viz Marseille, Palermo...

  2. Re: Statistické okénko - 26. kolo

    Markus     před 11 lety 09.05.2013 14:31 |  
    0 0

    S Jabloncem to vyšlo parádně, ale teď už musíme na tento zápas zapomenout a s čistou hlavou se připravit na další. Plzni jde o titul, musí hrát aktivně s velkým nasazením. Bude to zajímavý test našeho týmu, zda nalezneme vhodnou taktiku a dokážeme jí důsledně na hřišti uplatňovat (nefungování tohodle pro mě byla hlavní příčina neúspěchů Rady). S trouchou štěstí přinutíme soupeře postupem času ke křeči. Nebudu zklamaný prohrou, ale mrzelo by mě, kdybychom to odehráli nějak odevzdaně, pro hráče by to naopak měla být výzva ukázat se proti nejtěžšímu soupeři v lize.

    • OT

      birkin     před 11 lety 09.05.2013 15:08 |  
      0 0

      docela skoda, ze uz se na SN neobjevuji clanky o byvalych Slavistech... docela by me zajimalo, jak se dari Jandovi, M. Cernymu, Belaidovi, Raguedovi anebo co takovej Svec v madarsku?

      • Re: OT

        birkin     před 11 lety 09.05.2013 15:09 |  
        0 0

        nevim, proc se mi to hodilo jako reakce na Markuse...mel jsem v umyslu zalozit zcela nove vlakno:-)

        • Re: OT

          Markus     před 11 lety 09.05.2013 15:16 |  
          0 0

          To nevadí, myšlenka je to pěkná. Před časem jsem si rád přečetl o Slađanovi Ašaninovi.

          • Re: OT

            Jiri1     před 11 lety 09.05.2013 15:26 |  
            0 0

            Ja si myslim, ze tyto informace se daji snadno dohledat na internetu, ze je to uplne zbytecne se zabyvat treba tim , jak dnes zije Brabec a kolik zoubku vyrostlo diteti jineho hrace, myslim, ze se treba nedari predstavit ani Slavistickou pritomnost, medailonky hracu vychazeji vsude mozne , jen ne na portalech k tomu urcenych a hojne Slavisty vyhledavanych, mozna az v cervnu zvedne kotvy vlivny clen vedeni kotvu, bude novy sef zase uplatnovat novou strategii tykajici se informaci pro fandy a bude vice otevreny.

            • Re: OT

              spino     před 11 lety 09.05.2013 15:59 |  
              0 0

              A zase nám neřeknete který. :D

              Mluví se jak o odchodu Kusého, tak o Řebíčkově prodeji Slavie. Tak si vyberte.

              • Re: OT

                janko (přítel SN)     před 11 lety 09.05.2013 16:15 |  
                0 0

                Oba. Myslíš, že když to prodá tak si nový majitel nechá generálního?

                • Re: OT

                  Tomski     před 11 lety 09.05.2013 16:18 |  
                  0 0

                  tak kdyby to prodával někomu kdo Kusého zná nebo toho zájemce sehnal Kusý...

            • Re: OT

              birkin     před 11 lety 09.05.2013 16:18 |  
              0 0

              tak to vyhledej, Jiri, sepis to a posli to do redakce SN:-))

      • Re: OT

        Barra     před 11 lety 10.05.2013 07:39 |  
        0 0

        Jednoznačně pro.

  3. Re: Statistické okénko - 26. kolo

    quelhar (admin)     před 11 lety 09.05.2013 16:05 |  
    0 0

    No vida, Kweuke nakonec 12 zapasu... To je tedy prijemne prekvapeni, musim rict...

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      Matlafous     před 11 lety 09.05.2013 16:08 |  
      0 0

      Já ten zákrok neviděl. Opravdu to bylo tak brutální?

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          Matlafous     před 11 lety 09.05.2013 16:11 |  
          0 0

          Tutovka. Ty krávo, na kriminál. Dvoumetrovej skok.

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            quelhar (admin)     před 11 lety 09.05.2013 16:12 |  
            0 0

            Presne tak. Kecy o tom, ze chtel hrat mic, jsou opravdu smesne... Jsem rad, ze DK nasla odvahu a udelila trest, ktery smesny neni.

            • Re: Statistické okénko - 26. kolo

              Markus     před 11 lety 09.05.2013 16:42 |  
              0 0

              Tohle je také zajímavé : "Pokud přestoupí, přenese se mu i do zahraničí." (trest)

              • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                janko (přítel SN)     před 11 lety 09.05.2013 16:47 |  
                0 0

                O nás se říkalo, že prý jsme uplakánci. Co ale předvádí na diskuzích ta rudá svoloč to se neuvidí ani na pohřbu cikánského barona.:-)))

              • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                janko (přítel SN)     před 11 lety 09.05.2013 16:48 |  
                0 0

                Takže pokud ho chtěli v létě prodat, tak mu to asi řádně srazilo cenu, nebo?:-)))

            • Re: Statistické okénko - 26. kolo

              pl3     před 11 lety 09.05.2013 16:50 |  
              0 0

              Kdyby DK našla odvahu a udělila adekvátní trest Dosoudilovi za obdobný zákrok na Fenina, mohl mít dnes Dosoudil obě nohy zdravé, protože by se doteď na hřiště nepodíval. /tím nijak neosparavedlňuji Kweukeho nebo nesnižuji závažnost Dosoudilova zranění/

              • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                Markus     před 11 lety 09.05.2013 16:59 |  
                0 0

                On Kweuke také moc dobře věděl, do koho jde. Prostě se potkali dva, co vidí rudě. Kolika našim technickým hráčům v minulosti už takový prasata pokazila kariéru ... Jestli má fotbal v naší lize být koukatelný, musíme podobné případy řešit tvrdě. Je dobře, že disciplinárka rozhodla rychle a tvrdě.

                • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                  pl3     před 11 lety 09.05.2013 18:12 |  
                  0 0

                  Máš pravdu, s trestem se dá rozhodně souhlasit. Jen poukazuju na fakt, že disciplinárka rozhodně neměří stejným metrem, řídí se především následkem, nikoliv samotným zákrokem, a že spíše než o nějaký precedens do budoucna se jedná o jednorázové rozhodnutí, odrážející zákulisní sílu klubů (Slavia-Sparta-Plzeň), kdy obdobný zákrok Dosoudila vlastně ani nikoho pořádně nezajímal...

                  • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                    opicemag     před 11 lety 09.05.2013 19:33 |  
                    0 0

                    Měli by trestat podobné zákroky i v případě, že to dopadne dobře a nikdo se nezraní. Kdyby se za takové věci dával trest 4-6 zápasů i v případě, že se to obejde bez zranění, myslím, že by si hráči častěji rozmysleli, zda-li něco takového spáchají. Zákroky by asi nevymizely, ale asi bych ji ubylo. A to by bylo dobře.

                    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                      jarodo57     před 11 lety 09.05.2013 21:39 |  
                      0 0

                      Všechno, ale začíná nahoře.Liga je ve spárech podvodníků typu Pelta,Berbr atd.Ty řídí celý systém zkorumpované ligy tak, že rozhodčí pískají na popud jejich nadřízených a tam je vše dané. Kolikrát si např. Řepka dovolil v Anglii nadávat sprostě rozhodčímu nebo zda by mu dovolili´takové zákroky tam? To co nepískali rozhodčí léta Wilfriedovi protože byl ve Spartě,ještě předtím Doškovi a to samé teď Kvákovi neviděli jenom oni. To je celý důsledek ,že si hráč i když taky žádný neviňátko už třeba fotbal nezahraje.Přijde tím pádem o práci.A kdo mu co potom dá.Je to všechno k blití a že já mám docela dobrý žaludek.Dokud bude Pelta řídit svaz ,tak se nic nezlepší naopak .Ten člověk díky své minulosti je vydíratelný a to je voda na mlýn pánům Berbr ,Křetínský,Paclík atd

  4. Re: Statistické okénko - 26. kolo

    Petr9608     před 11 lety 10.05.2013 01:28 |  
    0 0

    OT: Jak byste nazvali web superslavia.com?

    Já bych to označil za "slávisitcký bulvár", podobně jako jsou třeba nechvalně známé Parlamentní listy bulvárem politickým.

    Ty články tam, četli jste třeba ten o tom, jak má zůstat Rada, bo je to magor a ze hráčů vyždíme výkony, přičemž špatná forma byla dávána za vinu tomu, že už "o nic nejde"? No, ještě, že se to ukázalo jako lichý.

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      spino     před 11 lety 10.05.2013 06:16 |  
      0 0

      Myslím, že jediné články, které mají hlavu i patu jsou moje a Jirky Lály.

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        Petr9608     před 11 lety 10.05.2013 07:31 |  
        0 0

        No, dyť jo - Vocel a pak Lála psával po nickem "Řebíčkovo temné svědomí", tedy aspoň tušim, že to byl on. To je pak záruka kvalitní červenobílé novinářské žumpy....

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          Pepino44     před 11 lety 10.05.2013 11:25 |  
          0 0

          Vocel (oficiálky) a spino (SN) jedno jsou. Vocela z oficiálek už vyštvali,tak pod nickem spino oblažuje tady.

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            th     před 11 lety 10.05.2013 12:05 |  
            0 0

            No, pokud vím, tak spina už několikrát i zabanovali na diskusi oficiálek HC Slavia a on jim tam (a e-sportu) psal smutné zprávy, že bez opodstatnění jsou na něho tamní správci zlí a že ho tím jedním banem banují ze všech diskusí na e-sportu a další podobné slinty, aby si vymohl zase odbanování a tak furt dokola.

            Jinak hlouběji než angažováním spina superslavia už klesnout nemohla, stačí mi ten žblebt o známkování Držmíška, který pak spino ještě v euforii nad skvěle napsaným článkem na-copy-paste-l Kusému do otázek, do diskuse na oficiálkách, tady pod první článek, který tehdy viděl a bůh ví ke všude ještě, prostě nemá ani relevantní info, ani soudnost a styl a bohužel ani sebereflexi, takže brzy na shledanou při dalším díle jeho show. :-)

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        Barra     před 11 lety 10.05.2013 07:33 |  
        0 0

        Doma tě neučili, že sebechvála smrdí?

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          bongor     před 11 lety 10.05.2013 09:13 |  
          0 0

          Pochybuju,že ho někdo ,něco vůbec někdy učil.Jestli ano,tak výsledky jsou žalostné.

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        no-nick     před 11 lety 10.05.2013 08:32 |  
        0 0

        Vždyť si říkal, jak se tam výborně diskutuje. A teď že jste na to jen dva. Nechcete si třeba jen mailovat mezi sebou? :-)

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        Steve2924 (přítel SN)     před 11 lety 10.05.2013 08:58 |  
        0 0

        Ty nejsi Jirka Lála? To jako mi chceš říct, že jste dva takovýhle psychouši? No to mě pos...

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          Jiri1     před 11 lety 10.05.2013 09:39 |  
          0 0

          Vite panove, neco malo vam k tomu napisu, vzpominam si na situaci, kdy tym prestal hrat kvuli tomu , ze klub neplatil, rada z vas vcetne tech , kteri jsou zde brani jako studnice moudrosti tenkrat psala o nesmyslech a pod., pak po nekolika tydnech se to potrvrdilo, to bylo chytrych, kteri to nejen vedeli , ale i tusili, mohu je vyjmenovat, ale k cemu to......
          Dnes relativne pise nejake info par lidi, opravdu hodne malo, jinak je Eden jak tajemny hrad v Karpatech mozna jeste tajemnejsi a tak i pro mne jsou zdrojem nekteri z nas treba hlavne Sub- Human s nimz hojne nesouhlasim, ale jeho info je celkem velmi bystre a narozdil treba ode mne on to se Slavii proziva, on je v tom deni, on se podili na aktivitach v kotli a podobne, mluvi s hraci, trenery, funkcinari a je jedno jestli u satny acka nebo v garazich, proste jeho info je relevantni..Jinym typem je Spino, samotneho mne prekvapila jeho utocnost, kdyz sly famy o odchodu Kuseho, ale jsem vdecny za postrehy,, ktere ja proste uz dnes po letech nedokazu rozlisit a ktere ma. Dalsi nesleduji, diskuzi na hlavnim webu navstevuji velmi nepravidelne take Mirose a jine prilis neznam. A ti co zmenili nick, stali se moudrymi znalci evropskeho fotbalu, nebo nam sem pisi poucky o treninku a podobne, to je mozna zajimave , ale s tematem celkem nesouvisi, sam jsem treba casto slysel o vecnem navstevnikovi baru Blazkovi, ktery u nas pusobil, letos mne nahoda svedla s majitelem Roudnice , kde nyni pusobi, kdyz rikal slova o skromnem, pracovitem a lidsky velmi kladne zalozenem hraci neveril jsem, sle sekretar klubu slova potvrdil s tim , ze se zklidnil a zije s partnerkou z litomeric, s tim, ze v lete asi odejde do Rudska , a Roudnice dostane zakladni vychovne , coz ma pro ni velky vyznam.Proste veci se meni , lidi take.

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            Pepino44     před 11 lety 10.05.2013 11:34 |  
            0 0

            Nechci tady polemizovat o Blažkovi,protože to už je pryč. Není ale ta změna také zapřičiněna možná nedostatkem financí? On asi plat v Roudnici na moc velké vyskakování nebude.

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            dArtagnan     před 11 lety 10.05.2013 15:30 |  
            0 0

            Mám to přesně naopak. Většinou tady probíhá normální, často i příjemná a zajímavá diskuze o fotbale, dokud zas nepřijde nějaký rádobyinsider(a že je vás tu dost) se žvástem vycucaným z prstu a celé SN se okamžitě řítí směrem Superslavia/žumpa.
            Nechápu, kde berete to přesvědčení, že o tohle vaše "info" z garáží apod tady někdo stojí. Ale třeba se mýlím, mluvím jen za sebe.

            • Re: Statistické okénko - 26. kolo

              slavoj71 (přítel SN)     před 11 lety 10.05.2013 15:35 |  
              0 0

              No, tak zrovna příspěvky SubHumana zde čtu velmi rád a přesnost jeho informací bývá obvykle v přímé úměře k zanícenosti a pozornosti, jakou naší milované Slavii věnuje.
              Takže za mě: jen více informací z garáží!! :-)

              • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                dArtagnan     před 11 lety 10.05.2013 15:51 |  
                0 0

                Já netvrdím, že informace typu "Vošahlík mi něco řekl v garážích, ale neprozradím co" nejsou pravdivé :-) Problém je, že vyvolávají nečitelný flamewar o ničem. Úplný mistr je pan Jiří, který vždycky řekne A i B najednou, aby měl vždycky pravdu...
                Jinak ano, Subhumanovy příspěvky o fotbale jsou fajn, kéž by se jich držel on i další, radši už prosím nejmenovaní, ať nevyvoláváme další flamewar o ničem:)

                • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                  no-nick     před 11 lety 10.05.2013 16:52 |  
                  0 0

                  Tak máš pravdu, ze garáže byly špatný, ale to byla jediná SubHumanova kanka. Jinak nám všem tady dělá medvědí službu. Narozdíl od Spina a v 98i procentech příspěvků i od Jiřího.

                  • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                    dArtagnan     před 11 lety 10.05.2013 16:59 |  
                    0 0

                    To samozřejmě souhlas...

                  • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                    Betynka58     před 11 lety 10.05.2013 18:40 |  
                    0 0

                    Jsi si jistý, že jsi pojem "medvědí služba" použil ve správném kontextu? Já tohle spojení mám spíše zafixované tak, že spíše škodí než pomáhá.

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            Steve2924 (přítel SN)     před 11 lety 10.05.2013 15:43 |  
            0 0

            No on je pane Jiří rozdíl mezi SubHumanen, který sem tam pusítí nějaké info, které se dozvěděl. Ale když už něco pustí tak to obvykle je pravda. A pomatenci jako je Vocel (Spino) kteří oblažují každou diskusi nicneříkajícími komentáři, které jsou směsí jejich mylných doměnek a neschopnosti najít si relevantní informace. To když se smíchá s jejich patologickou touhou předávat svá "moudra" co největšímu počtu lidí tak to po čase začne dost prudit. Oni tito tvorové nejsou v jádru nebezpeční. Nebezpečné by bylo začít jim věřit. Protože oni žijí ve vlastním světě jehož průnik s realitou je dost malý.

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      Tomis68 (přítel SN)     před 11 lety 10.05.2013 10:19 |  
      0 0

      Kdysi, za časů, kdy tam přispíval DDS a ještě cca. 2-3 redaktoři, jsem tam hojně chodil... Ale mám pocit, že na to DDS přestal mít čas (tak jako se do ústraní ohledně článků stáhl Richi). Na rozdíl od SN ale asi nedokázali najít vhodné redaktory, kteří tomu věnují svůj čas, jako tady Quelhar, Alanor, případně Tolsimir a Jane (snad jsem na nikoho nezapomněl)...

      Dnes souhlasím s označením slávistický bulvár. I tady se sice objevují názory, které se mi můžou zdát zcestné, ale lidi jsou (až na osobní útoky některých jedinců ve smyslu naivity jiných diskutujících) schopní normální kultivované diskuze bez osobních urážek a s argumentací... Nejde jen o info z vnitřku klubu, jak píše Jiří, ale i názory ostatních... Na SSC, když se tam někdy zatoulám, se mi zdá bez urážky 90% názorů tak nějak mimo... Jako perlička na závěr, pamatuju se, že tam kdosi napsal článek, že v nejhorší slávistické jedenáctce poslední doby by měl být Radek Černý :-))...

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        Jiri1     před 11 lety 10.05.2013 13:04 |  
        0 0

        Vite, ono je nutne vedet , kdo to pise, jestli prislusnik ozbrojenych sil, nebo treba uznavany politolog, clovek, ktery se zivi rukama nebo matematik s pustenou gramatikou v pocitaci, nemam nikomu za zle pokud treba nepise jako tzv. najaty usmernovatel diskuzi, nebo profik z vedeni, ktery zna potrebne , ale tady radeji mlzi.
        Jeste k Blazkovi, mate pravdu, jeho plat zacina na 30 litrech, zbytek si musi ukopat, ted byl nejak zrraneny, za Roudnici kope treba i Nadenicek, kereho znam od detstvi, ale podminky na 3 ligu maji vice nez slusne.

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          bongor     před 11 lety 10.05.2013 16:32 |  
          0 0

          Já se do Roudnice podívám v pondělí,jak to tam klape.Neumím si Blažka představit jako vzorňáka a ono za 30 litrů e dá nasávat docela solidně.

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            Tomski     před 11 lety 10.05.2013 16:59 |  
            0 0

            tak si asi Blažek uvědomil, že mohl být uplně někde jinde...

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            jarodo57     před 11 lety 10.05.2013 19:47 |  
            0 0

            Rád se dozvím informace od Bongora o vzorném životě převychovaného talentovaného fotbalisty

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            Kornovo     před 11 lety 10.05.2013 20:03 |  
            0 0

            bude report bongore?

            • Re: Statistické okénko - 26. kolo

              bongor     před 11 lety 10.05.2013 21:19 |  
              0 0

              Já Ti nevím Kornovo,jestli se něco skutečně dozvím nemám ten talent jako naši někteří kolegové/nejmenovaní/ a nikdo mi taky sám nic neřekne.Ale když už tam budu ,tak to naťuknu.Třeba se dozvím jenom"ten Blažek,to má bejt jako kdo?"

              • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                vlk30 (přítel SN)     před 11 lety 10.05.2013 21:26 |  
                0 0

                To je přece ten zkorumpovanej bejvalej radní v Praze co nadělal tolik pjůsejů.To se třeba dozvíš :-)