Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Statistické okénko - 14. kolo

Sázet v roce 2012 při zápasech Slavie venku na neprohru domácích znamená jistotu zisku. Já se klidně přiznám, že jsem po zjištění základní sestavy také využil příležitosti a vydělal na naprosto očekávatelném neštěstí Slavie pár korun.

České Budějovice - Slavia 2:1. Jakkoli je pohled na tento výsledek smutný, ještě daleko smutnější je fakt, že asi těžko někoho mohl překvapit, naopak pro pozorné sázkaře musí být Slavia v zápasech venku hotový zlatý důl. Tato prohra naprosto zapadá do koloritu zápasů Slavie venku v roce 2012. Sešívaní mají už jen jedinou možnost zamezit tomu, aby byl rok 2012 rokem, kdy nevyhráli venku ani jeden jediný ligový zápas. Tedy naprosto nedůstojné a ostudné statistice. Připomeňme, že žádný jiný současný ligový tým tak hrozivou bilanci v tomto roce nemá, každý z nich vyhrál minimálně jeden zápas venku. Bohužel to ale navenek vypadá, že fanoušci Slavie jsou jediní, které to trápí, klubu ani tato porážka nestojí za jakýkoli komentář směrem k příznivcům. Pro Budějovice byla výhra nad Slavií druhým plným bodovým ziskem v řadě a celkově tak na podzim zvítězily už čtyřikrát, stejně jako právě Slavia. Tříbodový rozdíl mezi oběma kluby v tabulce tvoří jen počet remíz.

Šlágrem kola byl bezpochyby zápas Plzně s Olomoucí, ze kterého se ale nakonec stala jednoznačná záležitost, domácí vyhráli s přehledem 3:0 a nedali ambiciózním hostům k bodům ani přičichnout. Pro Plzeň třetí výhra v řadě znamená také první místo v tabulce a nejlepší výchozí pozici pro zbytek podzimu, ve kterém zajíždí do Liberce a pak hostí Jihlavu. Hosté prohráli teprve podruhé v sezóně a zastavili tak sérii neporazitelnosti na 12 zápasech. Poslední dvě kola hraje Olomouc doma s Jabloncem a na Slovácku.

Sparta proti Brnu nijak nezářila, ale podle očekávání i průměrný výkon nakonec stačil na tři body za výhru 2:0. Hosté prohráli potřetí v řadě, z posledních šesti zápasů vyhráli jediný. Spartě se doma letos daří, když vyhrála šestý ze sedmi zápasů. V posledních dvou kolech čekají na tým z Letné doma Teplice a venku Příbram.

Jablonec doma překvapivě podlehl trápící se Boleslavi 2:3, když doplatil především na hrubky v defenzivě. I v deseti ale v závěru zápasu sahal po bodu, leč nezdařilo se. Hosté tak vůbec poprvé v sezóně vyhráli venku. Jablonec se sice drží na čele tabulky, doma však má vyloženě průměrnou bilanci 3-3-2 se skóre 12:10, více branek doma inkasovalo jen Brno a Baník. Příští týden hraje Jablonec v Olomouci a v posledním kole hostí doma Hradec Králové.

Jak málo stačí týmu na to, aby se dostal na páté místo tabulky, ukazuje Dukla. Prakticky celý podzim v této rubrice píšeme o tom, jak se kouzlo Dukly z minulé sezóny vytratilo a tým klopýtá, když najednou přijde druhá výhra v řadě a vše je úplně jinak. Zasloužená domácí výhra poslala na dno tabulky opět ostravský Baník, který venku prohrál potřetí v řadě a z posledních šesti utkání venku uhrál jen dva body. Za necelé dva týdny bude chtít tuto bilanci napravit v Edenu, nám nezbývá než doufat, že se mu to nepovede.

Slovácko doma porazilo Jihlavu 3:0 a dostalo se tak o bod před Slavii. 19 bodů po 14 zápasech znamená pro podceňovaný moravský tým poměrně úspešný podzim, zvláště vezmeme-li v potaz, že v prvních čtyřech kolech uhrálo Slovácko jediný bod. Jihlava už si asi přeje, ať je podzim konečně za ní. Po úspěšném vstupu do sezóny se totiž nevyrovnala se zraněními opor a nevyhrála už popáté v řadě.

V boji o záchranu tentokrát zabodovaly naplno Teplice, když doma porazily Liberec vysoko 3:0, vítěznou branku vstřelil už po dvaceti vteřinách hry Mahmutovič. Teplice sice venku ze sedmi zápasů uhrály jen bod, doma je to ale jiný příběh a přestože na moderní stadion diváci příliš nechodí, Teplice na něm na podzim prohrály jen jediný zápas. Liberec je přes porážku stále o bod před Slavií, venku ale nevyhrál už pátý zápas v řadě, poslední tři dokonce prohrál.

Zápasem pro opravdové fajnškmekry bylo střetnutí Příbrami s Hradcem Králové, které skončilo - jaké to překvapení - bezbrankovou remízou. Pro Příbram to byla už čtvrtá domácí remíza z osmi podzimních utkání před vlastním publikem. Hradec ani v tomto venkovním zápase nepřekročil svůj stín, ani posedmé nevyhrál a má na kontě pouhé dvě vstřelené branky. Z posledních sedmi zápasů vyhrál jediný. Dere se pod prsty věta typu "Pokud neporazí Slavia ani tohoto soupeře, ...", ale takových už jsem tento rok napsal tolik, že si ji tentokrát raději odpustím.

Komentáře (73)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Statistické okénko - 14. kolo

    marek018     před 12 lety 13.11.2012 22:10 |  
    0 0

    Dik Quelhare za tradicni okenko:-)

    Musim za sebe rict, ze jsem tu porazku v CB porad nejak nerozdejchal. Prohrat se muze, ale kdyz se prohraje po tak trapnym, ubohym vykonem bez nasazeni, tak mi to nejak lezi v zaludku a nemuze me to pustit.
    Celkove si i s odstupem rikam, ze by asi fakt mely padnout pokuty, protoze to byl desne hanebny vykon. Ja byt trener, tak asi po zapase puknu vzteky.
    Je celkem smutny koukat na venkovni zapas Slavie a vubec tymu neverit. Vzdy pomalu jen cekam na nejakyho haluzaka, na kteryho tradicne nenajdem odpoved.

    Resi vubec trener a vedeni ty venkovni zapasy? Dyt uz je to pro ostudu. V cem je ten problem? Vzdyt jim ultras v pulce zapasu venku udelaj domaci atmosferu,takze tenhle pomerne casty argument fakt neberu.

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      quelhar (admin)     před 12 lety 13.11.2012 22:44 |  
      0 0

      Mam naprosto stejne pocity jako ty, kladu si stejne otazky a stejne jako ty proste nenachazim odpovedi. Je frustrujici mit pocit, ze ty nevyhry venku vlastne nikoho ani netrapi.

      Jak jsem napr. porazku na Slovacku dokazal hodit za hlavu celkem rychle, tak tahle porazka ve me porad zustava...

      • Re: Statistické okénko - 14. kolo

        marek018     před 12 lety 13.11.2012 23:10 |  
        0 0

        Jsem docela zvedavy,jestli to vedeni resilo.. Kazdopadne nevyhra i v Hradci uz nesmi zustat bez odezvy. Celkove mi ale prijde jako by hracum chybala motivace,coz je pro me neodpustitelne.

        Btw,co rikate na dalsi "korupcni kauzu"? Ja se docela bavim. Pokud potrestaj Plzen za zapas, kde nebyl jediny sporny moment a zalobu polozi na svedectvi korupcnika (zajimalo by me, jestli Adamek stejne poctive tech 200k odevzda) a kriminalnika Bymy, to by byl docela gol. Spis mi prijde, ze Kreta vi na tyhle dva neco daleko vetsiho a proto se sli udat.
        Celkove je ta kauza ponekud absurdni, Sparticka uz se zlobi, ze nechce byt vecne druha,tak dela, co muze, aby byl titul ne Letne.

        • Re: Statistické okénko - 14. kolo

          quelhar (admin)     před 12 lety 13.11.2012 23:26 |  
          0 0

          Nepochybuju o tom, ze Plzen cista neni a klidne se mohlo stat to, co Adamek s Bymou tvrdi, ze se stalo. Dokonce bych se vubec nedivil, kdyby to bylo zcela bezne v temer kazdem zapase Plzne (byt treba s nizsimi castkami u zapasu, ktere nejsou tak tezke). Ovsem taky z toho primo sala to, ze proste nekdo (zrejme ze Sparty) hledal tak dlouho, az nasel zaplaceny zapas, ktereho se ucastnili prave tihle dva sudi, na ktere lze lehce zatlacit, aby sepsali sva priznani.
          Ovsem pokud se neobjevi nic dalsiho, tak stejne nevidim moznost, jak potrestat Plzen. Dotycny Chrestys zadne oficialni vztahy s Plzni nema a nevim, jak by chtel Golda dokazat, ze o nejakych uplatcich Plzen vedela nebo je dokonce sama platila. Leda ze by Kreta vytahl z aktovky dalsi trumf, o kterem zatim nikdo nevi.

          Nejvic je na tom absurdni to, ze zatimco tady mozna (podle me urcite) nejaka korupce byla, ale bude se ji dost tezko dokazovat, svazovy mistopredseda jde sedet na dva roky natvrdo za prokazanou korupci (byt mimo fotbal). A kdo je predsedou, to vsichni vime. Takze v tomto prostredi bojovat za nejakou cistotu fotbalu je tak trochu k smichu.

          • Re: Statistické okénko - 14. kolo

            marek018     před 12 lety 14.11.2012 07:30 |  
            0 0

            Hezky shrnuto, vidim to podobne. Nedivil bych se, kdyby v lize zase pluli kaprici, ale jen loni tam bylo hodne podezrelych zapasu ve prospech Plzne, Sparty, Baniku, naopak dost rezali Bohemku, takze to vypada, ze zlodej krici chytte zlodeje.

            Jsem zvedavy,jak se to je dost absurdni divadlo se snahou za jakychkoliv prostredku sestrelit Plzen a umest Sparticce cestu k titulu. Jako by snad Sparta mela narok na nejaky moralni apel, kdyz sama za Pelty cinkala jak pominuta.

            • Re: Statistické okénko - 14. kolo

              Matlafous     před 12 lety 14.11.2012 09:04 |  
              0 0

              "Dost řezali Bohemku." Mě osobně by zajímalo nakolik to Bohemka sama prodávala. Její eminentní zájem byl hrát druhou ligu v Ďolíčku.

              • Re: Statistické okénko - 14. kolo

                marek018     před 12 lety 14.11.2012 10:39 |  
                0 0

                jj, to jsem taky zaslechl.

          • Re: Statistické okénko - 14. kolo

            doors     před 12 lety 14.11.2012 07:55 |  
            0 0

            Souhlas.
            Velmi trefně napsáno, svaz kde v čele jsou lidé jako Pelta (cinklé jaro), Kučera (odsouzen za korupci - byť ten již rezignoval), Berbr ( sám se chlubí, že ovládá spostu hlasů ve volbáchc, Paclík ( pereme do Čista) má vyřešit korupci - úsměvné.
            Osobně si myslím, že Křetinský toho ví hodně, ne všechno samozřejmě půjde použít , ale kdo ví.
            Na druhou stranu já si vůbec nemyslím, že cše vychází z toho, že prostě Sparta chce titul a potřebuje vyřadit konkurenty. Jistě, částečně třeba to má vliv, ale podle mě je rozhodující, že Křetunský investuje nemalé peníze ( a přitom se nedaří) a pak přijde nějaký Paclík, neznámý podnikatel z Olomouce, v podstatě z obchodního hlediska nula ( bez známostí s ODS a Langrem by se k zakázkám těžko dostal). spojil se s Berbrem a spol . a v podstatě se Křetinskému smějí do obličeje ( Takovéto - jsi velký podnikatel, máš Spartu a hafo peněz ,ale je to k h....u). On má velké ego a to podle mě bylo klíčové.

            • Re: Statistické okénko - 14. kolo

              slaviator     před 12 lety 14.11.2012 09:21 |  
              0 0

              Je to boj o moc v českém fotbale, která začala někdy tehdy, když Paclík za Křetínského zády nechal odvolat Macelu a dosadil Damkovou... Tohle je jen odveta...

              • Re: Statistické okénko - 14. kolo

                doors     před 12 lety 14.11.2012 09:52 |  
                0 0

                Jistě, to je jasný. Ale podle mě Křetinský neskousl to, že ten první "puč" provedl nějaký Paclík... Z jeho pohledu nula.

        • Re: Statistické okénko - 14. kolo

          bongor     před 12 lety 14.11.2012 12:12 |  
          0 0

          Dělali to léta,takže pro mě to absolutně není překvapení.je to opravdu k nasrání,že si někdo dovolí být před naším milovaným rumunem,hrát líp a ještě k tomu si to sichrovat i mimo hřiště.Naše kopaná,to je bažina,dařilo se v ní kapříkům,nyní přichází doba černotašková.Ti svědci jsou skutečně důvěryhodní,nevíš,kde se dá
          hlásit,že taky něco víš?Každý potřebujeme peníze na Vánoce.

  2. Re: Statistické okénko - 14. kolo

    Betynka58     před 12 lety 13.11.2012 22:12 |  
    0 0

    Teda quelhare, zrovna do Tebe bych nikdy neřekl, že budeš sázet proti Slavii. Je fakt, že já zásadně nesázím a jakožto takový jsem nikdy nedokázal pochopit, jak si nědo může vsadit proti svému milovanému klubu.

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      quelhar (admin)     před 12 lety 13.11.2012 22:42 |  
      0 0

      Ja jsem nikdy nesazel proto, abych vydelaval. Parkrat za rok si zkusim vsadit dvacku nebo pade proste jen tak z nudy. V tomhle pripade se u mne proste sesly dva faktory. Jednak jsem zkusil zakon schvalnosti, tj. zrovna kdyz si vsadim, tak to nevyjde (coz by v tomto pripade znamenalo, ze Slavia vyhraje a budu mit radost z jineho duvodu). A jednak kdyz jsem zjistil, ze v obrane budou opravdu Cicman s Petrakem, tak mi to prislo jako temer tutovka, ze vyhrat nemuzeme a na neprohru domacich byl dost vysoky kurs 1,62, tak jsem to tam placnul.
      Proste to je z jisteho pohledu win-win situace. Bud muj klub vyhraje a mam radost (na par drobnych za prohranou sazku nesejde) a nebo muj klub nevyhraje a v tom pripade mi smutek trochu zmirni par vyhranych drobnych.

      • Re: Statistické okénko - 14. kolo

        Matlafous     před 12 lety 14.11.2012 09:06 |  
        0 0

        Tyto win-win situace taky rád dávám. Třeba derby mě nakonec stálo dvojnásobek, než jen za lístek a pívo. Ale stálo to za to :))

      • Re: Statistické okénko - 14. kolo

        lassiter     před 12 lety 14.11.2012 09:48 |  
        0 0

        Fakt jako tutovka? Petrák hrál obránce na jaře, tušim s Příbramí, a zahrál to tehdy jako starej mazák. Cicman je marnej, ale že by měla být taková spása, která nás uchrání od prohry, zrovna Dostál...?

        • Re: Statistické okénko - 14. kolo

          quelhar (admin)     před 12 lety 14.11.2012 10:17 |  
          0 0

          Uznavam, ze jsem cekal trosku jiny scenar, nez se nakonec odehral. Cekal jsem, ze diky tomu, ze Petrak bude v zaloze chybet, tak nam Budejovice daji minimalne jeden gol po akci stredem pole a protoze my jsme tak jako tak neschopni vstrelit venku branku, tak jim to bude stacit minimalne na bod. Odehralo se nakonec trosku neco jineho, ale vysledek byl stejny...
          Kdyby hrali Dostal napravo, Dobrotka ve stredu obrany a Petrak na svem postu ve stredu zalohy, tak bych proti nam rozhodne nesazel. Chapu, ze treba Dostala rad nemas, ja jsem ho videl tyden predtim za juniorku, kdy byl na svem postu vynikajici a i tech 60 minut, ktere nakonec odehral, dokazalo, ze tam mel hrat od zacatku. Byl sebevedomy, nebezpecny smerem dopredu a prestoze ve druhe puli prakticky nemusel branit, tak horsi nez Cicman to podle me proste byt nemohlo.

          • Re: Statistické okénko - 14. kolo

            lassiter     před 12 lety 14.11.2012 10:37 |  
            0 0

            Nejde o to, že bych Dostála rád neměl, já mam rád všechny naše hráče :-), ale odehrál za Slavii řadu zápasů, v nichž ukázal, že prostě má nějaké limity. Pravda je, že juniorku vzhledem k termínům sledovat nestíham, ale jestli to dobře chápu, tak tam hraje proti klukům o tři čtyři roky mladším a nějaké to sebevědomí je proto asi na místě. Je taky otázka, jak by to vypadalo, kdyby hrál v ČB od začátku. Je to něco jiného, než tam jít za nepříznivého stavu, kdy už v podstatě není co zkazit. Ale s Cicmanem souhlasím, chápu že sem přišel v určité době, kdy byl klub rád, že vůbec někdo dorazil, ale na ligu nemá a už vůbec ne na Slavii, pokud chce hrát nahoře.

  3. Re: Statistické okénko - 14. kolo

    podol (přítel SN)     před 12 lety 14.11.2012 05:40 |  
    0 0

    Porážku v ČB také stále nemohu pochopit a rychle zapomenout.
    Hrát takto ostudně,bez zájmu a nasazení s mužstvem,nad kterým
    bychom měli mít převahu asi jako juniorka v posledním zápase nad Plzní.Marně hledám příčinu a začínám přemýšlet i nad nějakými důvody mimo hřiště.
    Pokud jde o korupční skándály v GL,ty nejsou vedeny nějakou snahou očistit český fotbal.Je to ryze účelová akce,pomoci jednomu mužstvu,které ztratilo hodně peněz a zisků ztrátou titulu,neúčasti v LM.Může to být také boj mezi dvěma zájmovými skupinami.Český fotbal je prolezlý korupcí řadu let.Vzpomeňme na
    protikorupční tažení býv.předsedy svazu p.Haška.Začal jako hrdina
    a jak dlouho trvalo než to vzdal a pochopil,že jedinec nemůže uspět.A odešel hodně daleko.Návštěvnost GL se trvale snižuje,sám se přiznám,že bych již také nechodil,kdyby se nejednalo o Slávii,ve které hráli i hrají členové mé rodiny.Ale je to náročné a smutné období.
    Podol

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      Kactus     před 12 lety 14.11.2012 09:08 |  
      0 0

      bude lip, jednou :)
      jen doufam ze nebudem cekat 49 let aby bylo lip, ale spis jen tech 12

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      PetCC     před 12 lety 14.11.2012 09:27 |  
      0 0

      Vy jste tady všichni hrozně naivní. Když jste tu před zápasem vykřikovali, že vyhrajem, tak jsem si říkal, že jsou to jen takové řeči. Ale je vidět, že jste tomu opravdu věřili.
      Já viděl předchozí zápasy Budějovic, samozřejmě i naše, a neviděl jsem moc scénářů pro naše vítězství. Taky jsem se tu snažil vaše nadšení krotit, ale zřejmě marně.
      Takže si nechte ty svoje nářky, já na ně rozhodně nejsem zvědavej.
      A ještě poznámka, návštěvnost GL se vůbec trvale nesnižuje, to je další sebeklam, který tu vytváříte.

      • Re: Statistické okénko - 14. kolo

        quelhar (admin)     před 12 lety 14.11.2012 10:21 |  
        0 0

        Podle me tedy samotny zapas ukazal, ze jsme ho klidne mohli a meli vyhrat 3:0. Stacilo, aby hraci totalne nezazdili prvni puli. Domaci nepredvedli vubec nic, prvni gol padl z darovane standardky po stastne teci, druhy jim naprosto darovala nase obrana, ktera mela hrat v uplne jinem slozeni...
        Zapas jsme neprohrali proto, ze by Budejovice byly lepsi. Ty byly totalne marne, byl to jeden z nejslabsich souperu v sezone, s kterym jsme hrali. Prohrali jsme proto, ze hraci Slavie predvedli nedustojny, ostudny vykon v prvni puli, ktery si zaslouzil nejakou pozapasovou dohru...

        • Re: Statistické okénko - 14. kolo

          Betynka58     před 12 lety 14.11.2012 13:16 |  
          0 0

          Plně souhlasím. Po zápase jsem si hned vzpomněl na slova ve smyslu"kdy jindy by měla Slavia vyhrát, než v Budějovicích" . Budějky byly zdaleka nejhorší tým, se kterým jsme se venku potkaly, a v kontextu toho přestávám věřit, že v letošní sezóně Slavia ještě někdy vyhraje.

      • Re: Statistické okénko - 14. kolo

        Jiri1     před 12 lety 14.11.2012 10:43 |  
        0 0

        Zdravim, proti Slavii nesazi jen treba Slaviste , ale treba i jeji zamestnanci, Vipove a bohuzel nektere indicie smeruji i do citlivejsich mist,sam si vsadim obcas , v posledni dobe je to treba na Ostravu, Duklu na Daviscup.
        Korupce ve fotbale, mate pocit, ze se neco podstatneho vysetri, Ja ne, dokazte provazanost Plzne se Svobodou,kdyz vsichni okolo tvrdi , ze slo o akci nekterych sponzoru, kteri nemaji s Plzni nic spolecneho.

  4. Re: Statistické okénko - 14. kolo

    klimi     před 12 lety 14.11.2012 13:14 |  
    0 0

    Přijďte se dneska na Žižkov od 15.15 kouknout na Repre U21čku, venku je pěkné počasí, pár slávistů v nominaci, snad se nám kluci ukážou :)

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      Kornovo     před 12 lety 14.11.2012 13:37 |  
      0 0

      ja jedu do olmiku mrknout na latyho a suchose

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      bongor     před 12 lety 14.11.2012 20:03 |  
      0 0

      Viděl jsem jenom posledních 20 minut,líbil se mi Tusy.

  5. Re: Statistické okénko - 14. kolo

    Saul_Hudson (přítel SN)     před 12 lety 14.11.2012 16:32 |  
    0 0

    Mimo téma: Dneska jsem jel vlakem kolem Edenu a obří nápis "Synot Tip Arena" byl zase odkrytý. Nevíte o tom něco? Zase bude hlavní sponzor, nebo to nic neznamená?

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      marek018     před 12 lety 14.11.2012 21:36 |  
      0 0

      Jj, okolo toho uz jsem taky parkrat sel a vrtalo mi to hlavou.

      Je ale otazka, jestli se to vubec nejak tyka SKS. Byt by me informace zajimaly..

  6. Re: Statistické okénko - 14. kolo

    jarodo57     před 12 lety 14.11.2012 17:27 |  
    0 0

    Dneska hlavní úkol.Fandit Slovákům ať vyhrajou rozdílem třídy ať zmizí ze scény na plešatá, debilní ,neschopná,protekční kreatůra

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      jarodo57     před 12 lety 14.11.2012 17:28 |  
      0 0

      opravuji - ta plešatá......

      • Re: Statistické okénko - 14. kolo

        Kornovo     před 12 lety 14.11.2012 21:12 |  
        0 0

        supr zapas,a laty mohl dat i gol.ve druhe puli se i rozjela atmosfera diky mexickym vlnam

        • Re: Statistické okénko - 14. kolo

          Jiri1     před 12 lety 15.11.2012 11:04 |  
          0 0

          Ja se preiznam k tomu, ze mne spis zajimala 21 a specialne Tusjak mne hodne potesil, se Zmrhalem a Petrakem to uz tak slavne nebylo , ale kreativite prvne zmineneho mne hodne potesila.

  7. Re: Statistické okénko - 14. kolo

    Citrus (přítel SN)     před 12 lety 14.11.2012 20:12 |  
    0 0

    Na oficiálkách je další várka odpovědí od Kusého.

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      Jiri1     před 12 lety 15.11.2012 11:02 |  
      0 0

      To je , ale Kocourkov , nova pani reditelka marketinku radeji odesla sama , asi vedela proc , tak to je opravdu sou, ma vubec smysl verit slovum Kuseho, kdyz mu utikaji jeho nejvernejsi jeste v tzv. zkusebni dobe.co se tyce odpovedi od Kuseho to je opravdu jen snuska neadresnosti, byli bychom radi, ovlivnit to nemuzeme , mame plnou duveru , ale neverime, takovy to mna mne dela dojem

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      Gino     před 12 lety 15.11.2012 11:12 |  
      0 0

      Hoši zlatí, šlo by to příště i s odkazem?? Není na tom přece nic těžkého. Když už informace, tak kompletní.

      • Re: Statistické okénko - 14. kolo

        denydzlSKS     před 12 lety 15.11.2012 11:30 |  
        0 0

        Ano, taky mám rád, když je to všechno komplet pohromadě i s odkazem, ale zas na druhou stranu, pro průměrně inteligentního člověka neni těžký si to tam nějak naklikat;-)

        http://www.slavia.cz/diskuse/39

        • Re: Statistické okénko - 14. kolo

          Gino     před 12 lety 15.11.2012 16:42 |  
          0 0

          Já si nenaklikal nic... pár minut jsem na webu hledal nějaký článek. Že je to jen ve formě diskuze, to jsem neměl ani tušení. Proto ta žádost o odkaz. Průměrně inteligentní člověk totiž většinou nemá čas prohledávat celý web stránku po stránce - musí vydělávat a tvořit hodnoty :) Děkuju :)

          • Re: Statistické okénko - 14. kolo

            slaviator     před 12 lety 16.11.2012 13:55 |  
            0 0

            Řekl bych, že jsem lehce nadprůměrně ingeligentní člověk, ale taky jsem to tam hledal několik minut a nenašel. Ten novej web je katastrofa, nepřehlednej a štve mě, že tam nejsou i články ze starého webu a ještě toho staršího, a statistiky taky ne...

            • Re: Statistické okénko - 14. kolo

              quelhar (admin)     před 12 lety 16.11.2012 14:20 |  
              0 0

              To nestve jen tebe... Ja jen doufam, ze data ze stareho webu nekdo ve Slavii zalohoval a casem se to zase na web nahodi. Jestli se to proste splachlo do zachodu, tak by to opravdu bylo diletanstvi nejvyssiho kalibru.

              • Re: Statistické okénko - 14. kolo

                slaviator     před 12 lety 16.11.2012 15:48 |  
                0 0

                ze Slavie těžko a CZI to ani nenapadlo, podle mě...

                • Re: Statistické okénko - 14. kolo

                  quelhar (admin)     před 12 lety 16.11.2012 23:16 |  
                  0 0

                  Tak z pohledu CZI opravdu nevidim duvod, proc by to delali. Ale ze strany Slavie to povazuju za samozrejmost a pokud se tak nestalo, tak to je asi jen dalsi stripek do mozaiky nekompetentnosti lidi v SKS...

                  • Re: Statistické okénko - 14. kolo

                    slaviator     před 12 lety 17.11.2012 15:27 |  
                    0 0

                    přesně tak, CZI neměli důvod to dělat... no a ve Slavii? Nevěřím tomu, že to udělali.

  8. Re: Statistické okénko - 14. kolo

    Viking     před 12 lety 15.11.2012 13:05 |  
    0 0

    Nechápu jednu věc, Cicman je největší tragéd na stoperu od dob Dosoudila, pořád dostává šanci a Dobrotka, kterého nikdo pořádně nevyzkoušel, hraje stále za juniorku...

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      Jiri1     před 12 lety 15.11.2012 13:38 |  
      0 0

      Pry nema natrenovano a neciti se uplne fit,navic se ani zatim neadaptoval. Cicman, asi chybi kvalita ,jenze Rada moc nase mlady nemusi, myslim ty z Juniorky a jiny vyber zatim neni. Navic Rada se projevuje jako hodne konzervativni, samozrejme muze jit i o nejakou taktiku vzhledem k vedeni¨ve smyslu , vidite nemam to s kym hrat

      • Re: Statistické okénko - 14. kolo

        bongor     před 12 lety 15.11.2012 22:33 |  
        0 0

        Takže bez rukavic! Definitivně a na tvrdo! Plzeň vězí v korupční aféře až po uši. Iniciátor kauzy, vlastník Sparty Daniel Křetínský (37), a majitel Viktorie Tomáš Paclík (47) dospěli v osobní válce až tam, kde už se neberou zajatci. Prozatím vítězí letenský doktor práv. Škrtí soka tak, že do Štruncových sadů odmítají přestupovat hráči.|
        „Plzeň obcházela v Trenčíně kolem argentinského útočníka De Petrise a v Banské Bystrici si vyhlédla stopera Gyömbera, kterého zkoušel Wolfsburg. Jejich agenti ale kvůli aféře všechno stopli,“ hlásí muž dobře obeznámený s aktivitami Západočechů na slovenském trhu. „Nic nebudeme komentovat, ale víme své a podle toho se zařídíme,“ zamířil flintu na Letnou mnohoznačně, ale dostatečně výhružně boss Viktorie Tomáš Paclík.
        Tohle je a bude masakr! Miliardář Křetínský se černou kabelou, údajně napěchovanou informacemi o plzeňské korupci a doručenou policii, navlékl do zbroje herolda svaté čistoty. Má jít o ligový mač z letošního 17. března Jablonec – Plzeň (0:2) »cinklý« pro viktoriány. Za zbrojnoše – svědky si ovšem najal figury, které byste za temné noci potkali v parku hodně neradi.

        • Re: Statistické okénko - 14. kolo

          bongor     před 12 lety 15.11.2012 22:48 |  
          0 0

          ž se to rýsuje, »velkej čáp« bude ve vatě! Vítejte na veřejném zasedání zastupitelstva v Černolicích. Včera se v obci mezi kopci na západě Prahy začala projednávat změna územního plánu a šéf fotbalového svazu Miroslav Pelta (47) na tom má co nevidět trhnout desítky milionů korun.
          V malebné vísce s 342 obyvateli koupili manželé Peltovi spolu se spřátelenou rodinou Vavruškových tři pozemky orné půdy o rozloze přes 26 000 m2 za 5,7 milionu korun. Rozhodně ne s tím, že by tam v potu tváře pěstovali vojtěšku nebo kukuřici...
          Po verdiktu konšelů budou totiž takřka jistě z polností lukrativní parcely pro 20 rodinných domků za cca 52 milionů Kč, čili »vývar« činí 46,3 milionu! Na 55 občanů sice vzneslo námitky, nicméně starosta Černolic Jiří Michal říká: „Myslím, že změna projde.“
          A všemi mastmi mazaný boss z Jablonce už dumá nad tím, co se šikovně zhodnocenými lány provede. „Zatím nevím, co tam bude, rozhodnu se podle nálady. Dcera dostudovala vysokou školu a čeká, že jí něco postavím,“ plánuje Pelta.
          Jo, tak se dělají kšefty ve vísce, kde ve Výboru pro obecní rozvoj sedí expředseda komise rozhodčích a internacionál Luděk Macela. Co mají s Peltou společného? Vedle Černolic a svazu i to, že před lety pracovali ve Spartě.........

          • Re: Statistické okénko - 14. kolo

            bongor     před 12 lety 15.11.2012 23:13 |  
            0 0

            Celá ta kauza je vyvrcholením dlouhodobé nekalé činnosti zakomplexovaného člověka (Daniela Křetínského), který je kvůli svému egu ochoten zničit celou Gambrinus ligu. Na Viktorii Plzeň však nikdo sahat nebude!“ pokračuje Paclík.
            Dodal, že cílem Křetínského, majitele Sparty, je zdiskreditovat úspěchy Plzně, hrdého klubu, který si podle Paclíka získal uznání i Evropě. Šéf Sparty se tímto jednáním prý jen snaží skrýt vlastní neschopnost dosáhnout úspěchů ve fotbale.
            „Nikdo si nemůže dovolit na Plzeň házet neoprávněně špínu. Každý, kdo se nás pokusí zašpinit, ponese velmi tvrdé důsledky. I kdyby to měl být předseda fotbalové asociace (Miroslav Pelta),“ varoval Paclík šéfa českého fotbalu, na kterého je také naštvaný.

            Takže se nám to pěkně rozjíždí,můžeme si vsadit na výsledek,ale bude to tvrdý boj a fotbalu to může hodně uškodit.

            • Re: Statistické okénko - 14. kolo

              doors     před 12 lety 16.11.2012 07:54 |  
              0 0

              Našemu fotbalu? Stejně na něj chodí hrstka lidí, neb liga je bídná..
              Já si na výsledek klidně vsadím - vše se odloží jako neprokázané.
              Silacké výkříky Paclíka u mě vyvolávají úsměv. Sice vykřikuje, že si najal top právníky včele se Sokolem ( který je ale spíše známý, než dobrý), ale chová se až hystericky. Čistě faticky Sparta ani Křetínský nikdy neobvinil žádný klub, ani Plzeň, z korupce. Pouze předal informace o šéfovi svazu. Mohl to dát na policii, ale rozhodl se informovat předsedu, to není trestné. Od té doby mluví pouze Pelta a především novináři, kteří předvádějí neuvěřitelný výkon, ostatně jak je u nás zvykem.
              Takže Plzni se neprokáže nic, ale Paclík ( pokud se neprokáže spojení Sparty s rozhodčími - ovšem pokud by to přiznali, tak by je čekal mnohem horší postih včetně civilních žalob) neprokáže, že se Sparta snažila Plzeň očernit.
              Prostě je to o ničem, akorát je o čem psát.

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      JS (přítel SN)     před 12 lety 16.11.2012 15:28 |  
      0 0

      no ale nic to nemělní na tom, že rudejm dlouhodobě obdivuju PR, propagaci a marketink a nechápu, proč když něco takovýho za řekou funguje, nemůže ve Vršovicích fungovat taky. A že se s tim potýkáme asi dvaadvacet let už.

      • Re: Statistické okénko - 14. kolo

        JS (přítel SN)     před 12 lety 16.11.2012 15:31 |  
        0 0

        Úzká spolupráce se sponzorem (i když uznávám, že Nike a Umbro je něco jinýho), všechny ty akce pro diváky, představování dresů, video-spoty a pozvánky na utkání, třeba i ten jejich pitomej McDonald's... a navíc to všechno do sebe sedí. Notak, přece nemůže bejt takovej problém, aby si marketingovej ředitel sednul (nebo sestavil nějakej tým expertů) a vymysleli podobný akce a nějakej propagační postup pro Slavii, dali tomu jednotnej kabát a zajelo se to.

        • Re: Statistické okénko - 14. kolo

          slaviator     před 12 lety 16.11.2012 15:52 |  
          0 0

          Vždyt my ani nedáváme lístky na zápasy do škol v okolí stadionu, tak co bys chtěl... Přitom třeba pamatuju, že u nás na gymplu rozdával (tehdejší zástupce ředitele, dnes už je ředitel, tehdy dělal navíc asistenta trenéra v A týmu toho hokejovho klubu...) v playoff lístky na hokej na druhou (tzn třetí nejvyšší ligu), studentům to dávali za 20 Kč/ks, normálně lístek stál stovku. Vždycky si to vzalo pár lidí, kteří by tam jinak na ten hokej nešli... Proč by to nešlo něco podobného ve fotbalové Slavii, rozdat párkrát za sezonu po okolních školách lístky za symbolickou cenu? A vychovávat si tak nové a nové fanoušky...

          • Re: Statistické okénko - 14. kolo

            JS (přítel SN)     před 12 lety 16.11.2012 16:19 |  
            0 0

            zvlášť, když naplňujeme stadion ze 20ti % ... :p

            • Re: Statistické okénko - 14. kolo

              slaviator     před 12 lety 16.11.2012 17:44 |  
              0 0

              právě... Kusý mě zatím v tomhle ohledu zklamal, to se přece dá udělat "ze dne na den", rozdat do pár škol za symbolické ceny lístky...

              • Re: Statistické okénko - 14. kolo

                Eluin (přítel SN)     před 12 lety 16.11.2012 17:51 |  
                0 0

                Také mě to zarazilo, tak doufejme, že Kusý tyto stránky čte pečlivě a vezme si ponaučení.

              • Re: Statistické okénko - 14. kolo

                slamacek (přítel SN)     před 12 lety 16.11.2012 19:58 |  
                0 0

                myslim, ze o nejakem zklamani se nemuzeme bavit. s timto by za nim mel prijit marketing a vse potrebne okolo tohoto zajistit. sam verim tomu, ze mel na praci mnohem dulezitejsi veci...

                • Re: Statistické okénko - 14. kolo

                  slaviator     před 12 lety 17.11.2012 15:22 |  
                  0 0

                  jenže když marketing opakovaně s něčím přijde, tak majitel řekne, že na to nejsou peníze...

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      Alanor (admin)     před 12 lety 16.11.2012 19:43 |  
      0 0

      Dosavadní práce nového fanshopu je chvályhodná.

      • Re: Statistické okénko - 14. kolo

        janko (přítel SN)     před 12 lety 16.11.2012 20:00 |  
        0 0

        ..no to bez diskuze...

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      vlk30 (přítel SN)     před 12 lety 16.11.2012 21:22 |  
      0 0

      Bohužel tam je fotbal daleko větší společenský fenomén.Tady nás musel zachránit zebříček i když vlastně taky za státní peníze:-))))

      • Re: Statistické okénko - 14. kolo

        Alanor (admin)     před 12 lety 16.11.2012 21:27 |  
        0 0

        No mě by právě zajímalo, jestli zdejším diskutérům přijde v pořádku zachraňovat za státní peníze kluby, nebo ne. Já bych byl spíš proti. Rozhodně tedy za předpokladu, že co rozkrade Sisák, to zaplatí stát a jedeme dál. :)

        • Re: Statistické okénko - 14. kolo

          opicemag     před 12 lety 16.11.2012 22:32 |  
          0 0

          Já jsem jednoznačně proti tomu, aby stát zachraňoval krachující kluby. I kdyby se mělo jednat o Slavii.

          • Re: Statistické okénko - 14. kolo

            slaviator     před 12 lety 17.11.2012 15:26 |  
            0 0

            Já jsem pro, aby stát dával daleko víc peněz do sportu jako takového, než dává. Jsme na chvostu v EU, co se týče peněz dávaných do sportu. Třeba i taková Litva je v přepočtu na obyvatele na tom lépe. Ale do sportu, tím myslím do mládežnického (jako prevence proti kriminalitě, drogám a zdraví aneb když mladej člověk sportuje, nemá roupy a nedělá brajgl a zároveň taky nebude mít ve třinácti letech sto kilo jako je dnes běžné v USA) a částečně do rekreačního (sportovní areály, cyklostezky apod). Profesionální sport by peníze dostávat neměl, a už vůbec ne zachraňovat za státní peníze krachující kluby...

            • Re: Statistické okénko - 14. kolo

              marek018     před 12 lety 17.11.2012 19:33 |  
              0 0

              Jj, to me taky stve. Na sport stat vylozene kasle.
              A sportovci se misto vymezeni se proti tomu, jeste nadsene foti a nakrucuji se s predstavitely soucasne vlady, ktera prispevky na sport jeste vic dusi. Viz letosni OH. Nebo pokud ted po Fed Cupu vyhrajeme i Davis Cup, tak by to meli zkusit vyuzit ke zlepseni financovani.

              celkove je kuriozni,ze na skolstvi,zdravotnictvi,dopravu ci sport davame v pomeru k hdp skoro nejmin v EU. Kladu si otazku, na co tedy davame nejvic:-)

              • Re: Statistické okénko - 14. kolo

                slaviator     před 12 lety 18.11.2012 00:29 |  
                0 0

                ono i třeba jsme zavázání členstvím v NATO,že na armádu budeme ročně dávat myslím 2 % HDP. Dáváme polovinu... Přitom stát by měl mít jako prvořadý úkol obranu, potom zdravotnictví, policii, školství a vědu... A naopak, nejvíc (v % k rozpočtu či k DPH) dáváme na důchody a sociální dávky...

              • Re: Statistické okénko - 14. kolo

                Barra     před 12 lety 18.11.2012 11:14 |  
                0 0

                Jedná se o fakt nebo domněnku? Nejsem si jen tak jistý, že ČR na sport, zdravotnictví, školství a dopravu by dávala v poměru téměř nejméně v EU. Zdroj?

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      Matlafous     před 12 lety 16.11.2012 22:57 |  
      0 0

      Je to ostuda. Krade se a vláda to takto posvětí... Je vidět, že už se politicky a společensky blížíme západu. Tady se takové prasárny musí dít za zavřenými dveřmi. Což je přeci jen o stupínek lepší :))

  9. Re: Statistické okénko - 14. kolo

    klimi     před 12 lety 17.11.2012 17:53 |  
    0 0

    Daniel Depetris z Trenčína je pro nás asi nereálný co?...

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      bongor     před 12 lety 17.11.2012 19:03 |  
      0 0

      toho chtějí soudruzi.Po jejich úspěchu ve volbách,budou mít i úspěchy v přestupech.Nemáme šanci.

    • Re: Statistické okénko - 14. kolo

      MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 12 lety 17.11.2012 23:32 |  
      0 0

      na slovensku jsou hodně dobří hráči, tak například David Depetris, Samuel Štefánik, Róbert Mazáň, Miroslav Káčer, Róbert Pich, Dávid Škutka, Peter Sládek, Norbert Gyömbér, Filip Šebo neboMarko Milinković.

      • Re: Statistické okénko - 14. kolo

        Kornovo     před 12 lety 18.11.2012 11:16 |  
        0 0

        ze slovenska bych uvital dvojici erich brabec ,adam varadi