Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Statistické okénko - 8. kolo

Remíza slávistů na hřišti Dukly fanoušky příliš nepotěšila, Slavia se však i nadále drží na dohled předním příčkám. Oproti situaci po osmém kole loňské sezóny je na tom Slavia lépe jak bodově, tak hlavně co se týče skóre.

Další zápas venku a další nevýhra Slavie, série bez výhry se protáhla už na 12 zápasů. Právě zápasy venku tvoří největší rozdíl mezi Slavií a týmy před ní. A nejsou to jen výsledky, které slávisté venku nemají. Výkony jsou také často rozpačité, tentokrát na Dukle dokonce více než to. Přesto lze zaznamenat i statistická pozitiva, jako např. čtvrtý zápas bez inkasované branky, takovou sérii slávisté neměli ani ve dvou mistrovských sezónách. Slávisté tak mají jednu z nejlepších obran v celé lize. Na druhou stranu dva zápasy v řadě Slavia vyhrála naposledy loni na podzim, což souvisí právě se zápasy venku. Oproti osmému kolu loňské sezóny má však Slavia o pět bodů více a o 14 branek lepší skóre (13:7 letos oproti 5:13 loni) - co se týká skóre, zaznamenali slávisté oproti loňsku vůbec největší změnu ze všech ligových týmů. Vůbec, co se týká skóre, je na tom Slavia velmi dobře, +6 ji stejně jako Spartu a Olomouc řadí za vedoucí duo na pomyslné dělené třetí místo. Dukla nevyhrála pátý zápas v řadě, celkově má po osmi kolech stále jen jedinou výhru, navíc hrála již pětkrát doma. Je tak jen tři body nad sestupovými příčkami.

Plzeň jela na hřiště Teplic v roli lídra ligy, domácím naopak hrozilo, že když nebudou bodovat, obsadí v polovině podzimu poslední příčku. Přesto měli daleko lepší vstup do zápasu domácí, když brzy vedli a navíc vykartovali stopera Čišovského. Plzeň pak už jen vyrovnala a ztratila tak body po čtyřech výhrách. Teplice sice nejsou poslední, ale nevyhrály už posedmé v řadě.

Po remíze Plzně se obecně čekalo, že se na první místo ligy vrátí Sparta, která hostila Olomouc. Navíc po Kadlecově penaltě Sparta vedla, jenže Ordoš dvěma brankami zápas otočil a Sparta je tak v půlce podzimu třetí. Od posledního působení Vítězslava Lavičky ve Spartě, které skončilo dvěma ligovými porážkami v řadě (Liberec, Slavia), prohrála Sparta dva ligové zápasy v řadě jen dvakrát - ještě tentýž podzim (Střížkov, Jablonec) a loni na jaře (Hradec, Plzeň). Nyní tedy potřetí. Jen pro zajímavost - tři zápasy v řadě prohrála Sparta naposledy na jaře 2008 v památném závěru ligy, ve kterém Slavia brala už zdánlivě ztracený titul. Spartu tehdy porazili Brno, Baník a Liberec. Olomouc zvítězila potřetí v řadě, na čelo tabulky ztrácí jen dva body a to hrála už pětkrát venku a jen třikrát doma.

Jablonec jel na horkou půdu Slovácka, které mělo sérii tří výher v řadě. Ta však skončila, šestou branku v sezóně vstřelil David Lafata a protože byla v zápase jediná, tři body putovaly na sever Čech. Jablonec letos venku ještě neprohrál a má skvělou bilanci 3-1-0, vůbec nejlepší z celé ligy.

Dosud neporažená Jihlava tvrdě narazila v Brně a ukázala, jak ošidné je srovnávat výsledky mezi různými soupeři. Slavia porazila Brno 5:0 a Brno Jihlavu 5:1, přesto byla Slavie v zápase s Jihlavou v prvním kole ráda za vybojovanou remízu 3:3. V ligové premiéře zaujal bratr Milana Škody Michal, který po přestupu ze Střížkova do Brna zaznamenal dvě branky. Brno vyhrálo doma podruhé v řadě a ač je to k nevíře, tak vyhrálo v lize celkově už počtvrté a je tak přes průměr dvou inkasovaných branek na zápas o dva body před Slavií. Hosté naopak vysokou prohrou přišli nejen o  neporazitelnost, ale také o kladné skóre. Zajímavostí je, že oba soupeři jsou v celkovém součtu vstřelených a inkasovaných branek na samém čele (Brno 30, Jihlava 29).

Liberec hostil ostravský Baník a potřetí v řadě nevyhrál, navíc opět nebyl daleko od porážky, dokázal však stáhnout dvoubrankové manko, o což se zasloužil dvojnásobný exslávista Blažek. Liberec doma sice letos ještě neprohrál, s bilancí 1-3-0 ale asi spokojen být nemůže. Baník sice bodoval po dvou porážkách v řadě, avšak svou jedinou dosavadní výhru napodobit nedokázal a bez výhry je tak už pět zápasů. Doma však hrál zatím jen třikrát, zatímco venku pětkrát.

V souboji ve spodní části tabulky zvítězila doma Mladá Boleslav nad Hradcem Králové nejtěsnějším rozdílem. Bodovala tak po třech porážkách v řadě, doma má však solidní bilanci 3-0-1, venku naopak uhrála jediný bod. Hradec sice minulé kolo poprvé zvítězil, tentokrát však prohrál a také on tak má v dosavadních zápasech venku jen jediný bod.

Přímo o poslední místo v tabulce si to rozdali Příbram s Budějovicemi a jak to tak v podobných zápasech bývá, skončilo utkání remízou. Pro Příbram byla pátá z posledních šesti zápasů, pro hosty druhá v řadě. Domácí jsou jediní bez ligové výhry, hosté vyhráli pouze v prvním kole.

Komentáře (40)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Statistické okénko - 8. kolo

    opicemag     před 12 lety 25.09.2012 23:24 |  
    0 0

    Nevíte někdo, jak je to se Skácelem?
    Trénuje pořád s námi?
    Chceme ho my (asi ne), chtěl by on k nám?
    Přijde mi škoda, že hráč jako on nikde nehraje. Ale proč? Má tak nereálné požadavky či co?

    • Re: Statistické okénko - 8. kolo

      slaviator     před 12 lety 26.09.2012 02:02 |  
      0 0

      Včera se to mělo řešit...

    • Re: Statistické okénko - 8. kolo

      Eluin (přítel SN)     před 12 lety 26.09.2012 15:14 |  
      0 0

      Skácel je prý passé.

  2. Re: Statistické okénko - 8. kolo

    Barra     před 12 lety 25.09.2012 23:33 |  
    0 0

    Díky za, jako vždy, přehlednou analýzu - osobně mám tuto rubriku rád.

  3. Re: Statistické okénko - 8. kolo

    coolair     před 12 lety 25.09.2012 23:53 |  
    0 0

    1) díky za zajímavosti, většinou jsou to věci, které si člověk běžně neuvědomí
    2) díky za vysokou úroveň článku po stylistické a gramatické stránce - je to opravdu o dost lepší a čtivější než většina článků od ,,profesionálních" novinářů

    • Re: Statistické okénko - 8. kolo

      quelhar (admin)     před 12 lety 26.09.2012 11:09 |  
      0 0

      Diky tobe i Barrovi, vazim si toho, ze to nekdo cte a zajima ho to :o)

    • Re: Statistické okénko - 8. kolo

      Eluin (přítel SN)     před 12 lety 26.09.2012 15:22 |  
      0 0

      Souhlasím, na statistické okénko se také vždy těším nejvíce.

  4. No...

    Petr9608     před 12 lety 26.09.2012 06:08 |  
    0 0

    Nenechat si ujít tak tu Jihlavu, proměnit tu hypertutovku s Olomoucí ze 2. poločasu a v Liberci/Julisce/Bazalech dát o jeden gól víc...

    Kde bysme byli?

    No nic...

    • Re: No...

      quelhar (admin)     před 12 lety 26.09.2012 11:04 |  
      0 0

      A Sparta nedat v posledni minute gol na Dukle a v Jablonci, tak kde by byla ona... :o)

    • Re: No...

      martyni (přítel SN)     před 12 lety 26.09.2012 11:12 |  
      0 0

      Momentalne nase hra neni na takovy urovni, ze bychom si meli myslet na nejaky vyssi pricky..

  5. Re: Statistické okénko - 8. kolo

    Matysek     před 12 lety 26.09.2012 08:32 |  
    0 0

    Offtopic - Redakce: Ten překlad na twiteru je takový zajímavý překladatelský oříšek... :D

    • Re: Statistické okénko - 8. kolo

      bongor     před 12 lety 26.09.2012 09:57 |  
      0 0

      Když si vzpomenu na zápas s Duklou,tak jsem rád,že nejsme úplně nahoře.Stejně mi to pořád nejde do hlavy,že jsme tam nedokázali bojovat,jen si tak popobíhat a počutávat.Dukla byla přece jen lepší.
      Jo a dva slávisti jsou obviněni za to metro,tak to u nás chodí,něco podobného jako když přepadli toho staršího pána a on se bránil tím,že jednoho dobráčka zastřelil.Taky tam byla snaha udělat z toho nepřiměřenou obranu.Kupodivu z toho ten pán vyvázl,asi to nebyl slávista.

      • Re: Statistické okénko - 8. kolo

        LordEdmund     před 12 lety 26.09.2012 11:00 |  
        0 0

        Naštěstí jsem ten zápas neviděl a podle komentářů nemám ani chuť si ho pustit ze záznamu:-(. vnitřně jsem doufal, že na Dukle vyhrajeme.
        Jinak sparta nemá formu, nefungují jim kraje obrany,třeba nebude hrát ani Matějovský.Myslim, že DERBY JE NAŠE. :-)
        Obvinění těch "slavistů" je mi jedno, protože tim , že mlátili někoho kdo leží na zemi a nemůže se bránit ,překročili u mě určitou hranici akceptovatelnost.

      • Re: Statistické okénko - 8. kolo

        Jiri1     před 12 lety 26.09.2012 11:09 |  
        0 0

        Zdravim,
        K incidentu v metru
        Podle zaznamu kamer je bohuzel jasne videt , ze nasi v presile vyrovnavaji dluhy, zrejme asi tem, kteri zabavujpou nase saly a v presile mlati nase fandy, bohuzel i cast nasich hools se chodi prat za Duklaky a potom se divi reakci okoli. Nicmene slo o klasickou ukazku toho , jak to u hooligans chodi dokopavky, udery na ledviny a pod. Je, ale naivni si myslet, ze to ostatni Banikovci, Bohemaci a Spartani to delaji jinak. Prusvih vidim spis v tom, ze nekteri z akteru a ted to vlastne rekla i policie uz maji hrisky a muzou jit sedet na dost dlouho. Prusvih je i ve vyhrocene atmosfere , ktera nas nemine na derby a je na miste poradit vsem divakum jit ve vetsich skupinach a drzet smer primy stadion i tradicni pivko pred zapasem provozovat nekde hodne daleko a saly si vzit az na stadaku.
        Ke Skacelovi
        taky by mne zajimalo , co a kam vlaste Ruda chce, udajne mel nejakou nabidku i z Hradce a treba u nas se uz ty jednani vlecou hodne dlouho.Proc finance, docela se mu divim , ze jeste nenaskocil , jeho financni kondice je prumerna, aby byl zajisten na cely zivot. Navic mu pry Slavia nabidla vylepsene podminky , ale pry jeate zvazuje , ma i nejakou nabidku zvenku.
        K Dukle
        Radsi jsem se zdrzel hodnoceni, od 2 minuty jsme se shodli, ze neco neni v poradku , ale mysleno s obema tymy. Ten zapas moc regulerni nebyl, mysleno pristupem hracu.

        • Re: Statistické okénko - 8. kolo

          martyni (přítel SN)     před 12 lety 26.09.2012 11:26 |  
          0 0

          No bohuzel tentokrat se priznam, ze myslenky na domluveny 0:0 me taky prepadaly cely zapas a rad bych se mylil, ale 2 tymy, kterym o nic nejde, podivne potaceni vsech po hristi, rozhodci, co stale zdrzuje, takticke stridani..

        • Re: Statistické okénko - 8. kolo

          Jalapeno     před 12 lety 26.09.2012 11:46 |  
          0 0

          Dobrý den, zdravím i já vás. Když se podíváte na video pořádně, zjistíte, že na začátku stojí dvě zhruba rovnocenné ekipy - jen jedna z nich najednou otáčí a zdrhá, dva z nich - k jejich smůle - ne dost rychle. O svět hools se zajímám jen okrajově, naprosto tuhle "zábavu" nechápu a koukat, jak se kope do někoho, kdo leží na zemi mi vskutku není po chuti, ale! Je prostě faktem, že se mladá sparťanská chuligánka "baví" lovem nic netušících slávistů (normálů) kdy tím nejodpornějším a nejcikánštějším způsobem doslova a do písmene terorizuje naše fanoušky - osobní zkušenost a nejen moje.. Vzhledem k tomu, jak se to včera seběhlo (zřejmě, nebyl jsem u toho) bych si tipnul, že při dalším takovém "lovu šál" padla kosa na kámen a oni místo dvou normálů, se kterými si chtěli v osmi pohrát, narazili na o vagon vedle sedící část naší chuligánky. Pokud je to tak, tak bych si do tý držky na zemi ležící s chutí kopnul i já, protože to pro mě jsou ubožáci, co nemají právo na život. Alternativou je dát dohromady lidi s podobnou zkušeností jako mám já sám (cikánské zákeřné přepadení čtyř na jednoho, v den kdy sperma praha vůbec nehraje, kilák od stadionu Slavie) a podat žalobu. To naráží na to, že někoho z nich dostaneme do podmínky, někoho možná i do basy (přece jen, organizovaná skupina, všechny náležitosti loupežného přepadení) ale bohužel také naše jména a adresy do soudního spisu.. Přiznám se, že osobně se mi nechce trávit x dalších let neustálým ohlížením přes rameno a čekat, kdo z těch umrdanců si přijede v pěti zvýšit ego.. A teď babo raď.. Jediná šance je, že si sparťani udělají pořádek ve vlastních řadách, protože jinak to brzo špatně skončí.. Každopádně, když vidím tohle http://oi49.tinypic.com/2s0cxur.jpg , vaří se ve mě sračky.. Kolik z těch šál a vlajek myslíte, že sebrali chuligánům a ultrasákům, kolikrát myslíte že to byl férový boj? Jednoho každýho z těch čtyř smradů bych dobil sám, ale cigošská férovka čtyř na jednoho, kdy notabene napadený útok absolutně nečeká, to je podle mě za všemi hranicemi nejen slušného chování - proto kopanec do hlavy podobného zmrda je adekvátní akce - třeba díky tomu ten kopanec neschytá nějaký slávista, co narozdíl od něj v té hlavě i něco má..

          • Re: Statistické okénko - 8. kolo

            subHuman     před 12 lety 26.09.2012 20:18 |  
            0 0

            Presne.
            Prague Boys sparta sli lovit jako pri kazdem nasem zapase (pritel Moulis takto prisel o vlajku Zilov primo v Edenu pri zapase), tentokrat zjistili, ze jich je mene, nekteri to holt odnesli...

            Ujmu na zdravi ani majetku neutrpel nikdo, kdo s touto veci nema nic spolecneho. Podobnych rvacek se deji v cele zemi den co den desitky, tato vsak byla natocena kamerami a jde o medialne atraktivni zalezitost - fotbalove chuliganstvi.

            • Re: Statistické okénko - 8. kolo

              Jalapeno     před 12 lety 27.09.2012 09:16 |  
              0 0

              Tuhletu? http://oi49.tinypic.com/2s0cxur.jpg Tak to jsme měli tu čest se stejnou skupinkou zmrdů - moje šála visí kousek od té vlajky.. Mě by jen zajímalo, jak se na aktivity těchhle umrdanců dívá zbytek sparťanů. Jestli je jejich přání, aby se tenhle cikánskej způsob stal normou, aby se okrádání a přepadávání stalo standardem.. Můj dojem byl, že si hools chtějí hrát na svém písečku, že nechtějí, aby se mezi ně někdo montoval, aby jich byly plný média, aby se o ně zajímali policajti. Pokud tahle banda bude v téhle aktivitě pokračovat, těžko můžou čekat, že to neskončí u soudu a že se to nebude pitvat. Měl jsem za to, že mezi nimi funguje jakási (mě nepochopitelná, ale vnitřně respektovaná pravidla) - bez zbraní a nožů atp., a jako součást toho bych považoval to, že se nebudou srát do normálů, kteří o jejich "pikniky" nemají zájem. Prostě jsem to vnímal jako takové status quo "žít a nechat žít".. Těžko tohle může fungovat, když budou po každém zápase Slavie nasírat x normálů. Ideální stav by byl, kdyby si sparťani udělali ve svém táboře pořádek a tyhle hyeny a zloděje zpacifikovali sami. V opačném případě to podle mě skončí u soudu a policajtů, nebo válkou v ulicích. Ani jedno mě fakt neláká.. Osobně nemám v hlavě tak nasráno, abych bral sparťanům šály a čepice, nedovedu si představit, že když kolem mě projde borec s čepicí sperma praha, tak mu vypálím dělo a seberu čepici - pochybuju, že x-desítek tisíc sparťanů po republice má o tyhle hrátky zájem, ale díky aktivitě těchhle kreténů to tak může skončit.. Popravdě, doufám, že jednou tyhle sígři ve čtyřech narazí na někoho s bouchačkou v kapse - až někomu proletí kulka hlavou, třeba jim dojde, že cigošská férovka, přepadávání a okrádání fakt není normální zábava..

            • Re: Statistické okénko - 8. kolo

              Jiri1     před 12 lety 27.09.2012 11:50 |  
              0 0

              Zdravim, reaguji na Vas , aby jste si pozorne precetl ten prispevek a pak soudil, Vasi narazku ocenuji , takze az zas budete takhle psat , staci se predem ozvat na mail, mozna se setkat a vyjasnit si Vase dojmy a pojmy.

              • Re: Statistické okénko - 8. kolo

                subHuman     před 12 lety 27.09.2012 21:35 |  
                0 0

                Cist umim, dekuji za doporuceni.

                Pokazde, kdyz reagujete na neci prispevek, pisete predem vysvetlujici e-maily?
                Pokud to z meho prispevku nebylo dostatecne srozumitelne, zkratim to: VASE MOUDRO NA TEMA NEDELNIHO INCIDENTU A SKS CHULIGANKY JE ZCELA MIMO.

        • Re: Statistické okénko - 8. kolo

          subHuman     před 12 lety 26.09.2012 20:10 |  
          0 0

          Pane Jiri, u vetsiny Vasich prispevku se radeji zdrzuji komentaru, ale to co jste predvedl tentokrat, a myslim tim predevsim Vas prispevek tykajici se nasich chuliganu, je opravdu vrchol... Motto jedne z mychh oblibenych kapel je KDYZ NEMAS CO KRICET, TAK NEKRIC. Mozna by bylo lepsi, kdybyste o tom chvili premyslel a nevyjadroval se k vecem, o kterych evidentnne nic nevite. Nebo jste snad stihl svleknout vestu a jet stejnym metrem?

          • Re: Statistické okénko - 8. kolo

            Jiri1     před 12 lety 27.09.2012 11:52 |  
            0 0

            Nic nevim...........

    • Re: Statistické okénko - 8. kolo

      quelhar (admin)     před 12 lety 26.09.2012 11:05 |  
      0 0

      Do diskuze o me anglictine bych se radeji nepoustel ;o)

      • Re: Statistické okénko - 8. kolo

        steev (přítel SN)     před 12 lety 26.09.2012 15:08 |  
        0 0

        K incidentu v metru bych jen rád řekl že dostali ti co si to zasloužili.Vyrazili lovit slávisty a jejich šály a k jejich velké smůle narazili na někoho kdo jim nejenom šálu nedal ale ještě jim na cestu pěkně naložil.S touto skupinou sparťanů se mnoho z nás setkalo při cestě na stadion nebo ze stadionu při domácích zápasech i výjezdech.Nahánějí slávisty po celé Praze.
        Také se nejednalo o napadení dvou spaťanů,v metru jich prý bylo daleko víc ale většina utekla,zřejmě nejsou na odpor zvyklí.
        Už bylo na čase aby je někdo ztrestal.

  6. Re: Statistické okénko - 8. kolo

    MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 12 lety 26.09.2012 11:45 |  
    0 0

    víte co by byla pecka, udělat Skácela třeba jako amatéra ještě před derby. sparťani by s tím vůbec nepočítali a naše střelecká potence není moc růžová, moc taky nevěřím nějakému super výkonu od Tusjaka na levém křídel (přece jenom to nebude zápas jako každý jiný), tam bych si Skácela klidně dovedl představit. Po tom výkonu co předvedl Zmrhal na Dukle si myslím že šanci dostane LJ. Mě by se to nejvíc líbil asi takto.

    --------------------Škoda--------------------
    ---Mičola---------Skácel-------Vošahlík---
    --------------------Kisel----------------------
    -------------------Petrák---------------------
    ---Juhar---Dobrotka---Latka---Nitrianský
    -----------------Čontofalský-----------------

    • Re: Statistické okénko - 8. kolo

      klimi     před 12 lety 26.09.2012 11:49 |  
      0 0

      Je vůbec nějaká šance, že by se tu ještě mohl ukázat?

      • Re: Statistické okénko - 8. kolo

        MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 12 lety 26.09.2012 12:04 |  
        0 0

        No já v to pevně věřím. V jednom rozhovoru tvrdil (rozhovor tuším z roku 2011), že kdyby se někdy měl vracet do Čech, tak jedině do Slavie. Je mu 33 let, s větším fotbalem začínal v Hradci, když byl bez angažmá, Slavia mu vyšla vstříc a nechala ho s námi trénovat. Podle mě vše směřuje k tomu že se sem vrátí. Hráč jeho kalibru by byl dle mého názoru ideální náhradou na pozici Karola Kisela (nevíme jak dlouho bude ještě hrát). A ty statistiky ze Skotska :) 58 zápasů, 25 gólů.

        • Re: Statistické okénko - 8. kolo

          janko (přítel SN)     před 12 lety 26.09.2012 12:25 |  
          0 0

          No to mne dneska také napadlo, když jsem četl že s ním jednají. Zda třeba není už dopečeno a jen čekají až tu bombu před derby odpálí. To by bylo pěkné...

          • Re: Statistické okénko - 8. kolo

            MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 12 lety 26.09.2012 12:25 |  
            0 0

            kde si četl že s ním jednají ?

    • Re: Statistické okénko - 8. kolo

      Barra     před 12 lety 26.09.2012 12:06 |  
      0 0

      Vzhledem k tomu, že Dobrotka nemá od července jen 45 min odehráno proti Hořovicku, bych obranu neměnil. Podařilo se nám (s patřičným štěstím) 432 min udržet čisté konto v kompetici, teď bych dvojici Latka-Hubáček nechal spolu.

      Skácel by jinak byl super, myslím ale, že nastal čas, aby se rozhodnul. Láska nemůže přicházet jen z jedné strany, Slavia mu otevřela náruč tím, že může trénovat s prvním mužstvem a využívat veškerou infrastrukturu. Otázka je, samozřejmě jak na tom fyzicky je, i mu chybí již (jestli se nemýlím) od května 2012 zápasový rytmus.
      Že ale tah na bránu má, je bez debat, a určitě by se opět dostál na dřívější úroveň.

      • Re: Statistické okénko - 8. kolo

        Barra     před 12 lety 26.09.2012 12:07 |  
        0 0

        Samozřejmě že ´Dobrotka má odehráno´...

        • Re: Statistické okénko - 8. kolo

          MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 12 lety 26.09.2012 12:10 |  
          0 0

          no má odehráno 45 min s Hořovickem + 2x90min (tuším) za Juniorku, ale je fakt že před tak důležitým zápasem sahat do fungující obrany je nesmysl.

            • Re: Statistické okénko - 8. kolo

              LordEdmund     před 12 lety 26.09.2012 12:35 |  
              0 0

              je to prostě vynikající ofenzivní hráč s kvalitním zakonćením. Byl by to skvělej trumf na DERBY.Něco jako onehdá Rusnák:-)

            • Re: Statistické okénko - 8. kolo

              Barra     před 12 lety 26.09.2012 12:56 |  
              0 0

              Krásně se na to dívá - má neuvěřitelnou levačku.
              Nepochopitelné, že se nenašel klub který by mu dal smlouvu. Buď má tedy moc velké nároky, anebo si měl dávno sehnat dobrého agenta.

      • Re: Statistické okénko - 8. kolo

        martyni (přítel SN)     před 12 lety 26.09.2012 14:06 |  
        0 0

        V obrane problem taky nevidim,

        • Re: Statistické okénko - 8. kolo

          martyni (přítel SN)     před 12 lety 26.09.2012 14:11 |  
          0 0

          pardon, se mi to nejak odeslalo driv..:). Tantalos sice vyjmenovaval Hubackovy chyby, ale prijde mi i tak, ze toho neni moc, navic polovina z tech chyb jsou chyby vice hracu, ktery se sesly, nejaka sance se prihodi kazdej zapas.. Ruda by byl super, kdyby ho Rada postavil nekde blizko Kisela, aby souperi nemeli tak snadnou obranu proti tam, tj. pohlidat Kisela a hotovo..

          • Re: Statistické okénko - 8. kolo

            Viking     před 12 lety 26.09.2012 15:34 |  
            0 0

            Já naopak problém v obraně vidím - těch 400+ minus bez gólu je sice hezké, ale loženek měli soupeři nemálo. A jímá mě hrůza, až bude Hub v běhu chytat Kweukeho nebo Kadlece. Je to čekání na sebevraždu.

            • Re: Statistické okénko - 8. kolo

              bongor     před 12 lety 26.09.2012 19:58 |  
              0 0

              Kvakoš teda není žádnej superrychlík a Kadlec,to je jenom strašák pro malý děti.Na kvaka Latka a má po žížalkách,jenom jak říkám musí si Laty vzít chrániče na zuby,aby mu vrtulník nějakej nevyrazil.
              A Hub si už poradil s jinýma třídama než je protěžovanej Kadlec.