Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

V sobotu o sedmé místo v Mladé Boleslavi

Slavia v sobotu zakončí nejhorší sezonu v historii samostatné české ligy. Hráči vyběhnou na hřiště Mladé Boleslavi v sobotu v 17:30.

A protože nás nic horšího už (snad) potkat nemůže, je čas na malou rekapitulaci.

V letním přestupovém období si Karel Jarolím přivedl spoustu nových hráčů, někteří se prosadili, někteří ne. Nicméně, sezona se zlomila již na svém počátku, Slavia 5. srpna nestačila na Šeriff Tiraspol a vypadla ve druhém předkole Ligy mistrů. Poté dokázala postoupit alespoň do skupiny Evropské ligy.

A aby byl podzim ještě smutnější, 30. říjen nám přinesl nejhorší zprávu letošní sezony. Navždy nás opustil jeden z největších slávistů všech dob, pan František Veselý.

Po celý zbytek sezony pak sešívaní pokračovali v bídných výkonech, které Slavii zajistí jen sedmou, nebo osmou příčku. Právě kvůli neuspokojivým výsledkům u týmu skončil 30. března Karel Jarolím, tým převzal František Cipro.

Osmadvacátý duben znamenal pro Slavii konec pohárových nadějí, postup do finále Ondrášovka Cupu si z Edenu odvezl Jablonec. A nakonec v pondělí 3. května byla podepsána smlouva mezi Bohemians 1905 a E-Side, takže od nového ročníku budou v Edenu působit dva "domácí" kluby.

Ale zpět k součastnosti, utkání si nezahrají Kopic, Vomáčka, Hloušek, Naumov ani Belaid. Pro čtyři žluté karty stojí Milan Černý.

Pravděpodobná sestava Slavie podle autora článku: Vaniak - Krajčík, Trapp, Hošek, Hubáček - Grajciar, Ragued, Janda, Kysela - Ivanovski, Vlček.

Komentáře (8)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: V sobotu o sedmé místo v Mladé Boleslavi

    slaviator     před 14 lety 14.05.2010 01:19 |  
    0 0

    Ve 2.predkole? Snad "az" ve tretim, ne? :) /letos bylo poprve ctyrkolove.../

    Jinak obavam se, ze hur muze byt - kdyz se rekne, ze za spatnou sezonu muze smolnej gol proti Tiraspolu, hraci z toho pak byli paf, spatni a spadla na ne deka + ta zraneni + rozhodci ze nas poskodil (v Ostrave, s Teplicema apod). Ale jinak vsechno bylo v poradku a tenhle tym bez vyrazneho doplneni (minimalne kvalitni zkusenej stoper a la Petr Pavlik, nejakej utocnik k Ivanovskimu) bude hrat v lepsim pripade o treti misto, ale o titul rozhodne ne. A tim spise, ze ma odejit Belaid s Raquedem /a usetrit se tak na obou milion korun mesicne, nehlede na moznost ziskat prachy z prestupu/.

    • Re: V sobotu o sedmé místo v Mladé Boleslavi

      slaviator     před 14 lety 14.05.2010 01:22 |  
      0 0

      Jinak nevim, zda 8. misto mame jiste - ciste teoreticky, co kdyz bychom prohrali a Pribram ci Brno by vyhrali? Jake s nima mame vlastne vzajemne zapasy? A co kdyby vyhraly oba tymy a sestavovala se tak minitabulka, nebyli bychom pak az desati? Jen jsem si musel rejpnout no, na to, ze nam zajisti sedme nebo osme misto. Podle me to osme taky vubec neni jisty jeste...

      • Re: V sobotu o sedmé místo v Mladé Boleslavi

        Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 14.05.2010 08:31 |  
        0 0

        A proč si to nezjistíš? Měl bys to dřív než tenhle příspěvek.. ;-)

        • Re: V sobotu o sedmé místo v Mladé Boleslavi

          LordEdmund     před 14 lety 14.05.2010 08:52 |  
          0 0

          proč mu to neřekneš? Máš to rychlejší, než když to bude hledat.A hlavně, kdybychom všechno hledali, nemusely by vůbec být diskuze:-) Ale dnes mě tíží něco jiného.Ve Sportu se píše o návratu KJ jako o definitivní záležitosti:-(. Myslim, že to by byla další z velkých chyb vedení a že se celý letošní rok bude zase opakovat. Tedy další neúspěšná sezona na obzoru, jen s méně hráči, mladšími hráći a hlavně bez zájmu diváků.
          A tohle je taky zajímavé:"Vážení návštěvníci, rádi bychom Vás informovali, že od 12.5. 2010 do 5. 6. 2010 bude probíhat rekonstrukce stadionu. Z tohoto důvodu bude SYNOT TIP ARÉNA pro veřejnost uzavřena. Děkujeme za pochopení." Co asi mohou za měsíc stihnout? Postavit křídlo pro Bohemku asi ne. Možná udělat klec pro fanoušky na SV, nebo nakonec opravdu vymění ty sedačky:-)). Ještě mě napadlo úprava prostor na tu klokaní satnu, ale kvůli tomu by asi nic nezavírali.

          • Re: V sobotu o sedmé místo v Mladé Boleslavi

            Filipos     před 14 lety 14.05.2010 09:52 |  
            0 0

            Tipnul bych si ty stavební úpravy na severo východě v sektoru 111, kde se vybuduje vchod pro fanoušky hostů a upevnění na mobilní klece... Kdo bydlíte blízko, tak byste nás mohli informovat co se tam děje :-)

            Možná už našli i řešení co s tou tabulí, jak ji šoupnout nahoru... To by bylo pěkné překvapení.

            • Re: V sobotu o sedmé místo v Mladé Boleslavi

              quelhar (admin)     před 14 lety 14.05.2010 09:56 |  
              0 0

              S tou tabuli tomu moc neverim, pri stavbe se mluvilo o tom, ze v soucasnosti to neni mozne nijak opravit, ze by to byl velky zasah do konstrukce strechy. Takze to taky vidim na upravy u sektoru 111.

      • Re: V sobotu o sedmé místo v Mladé Boleslavi

        quelhar (admin)     před 14 lety 14.05.2010 09:49 |  
        0 0

        Osme misto jiste je, s Pribrami mame lepsi vzajemny zapas, oproti Brnu zase o devet branek lepsi skore pri rovnosti vzajemnych zapasu a v minitabulce maji vsechny kluby sest bodu, my mame rozdil skore +1, Pribram 0 a Brno -1. Takze jedina moznost, jak o osme misto prijit, je prohrat o pet golu v Boleslavi a Brno aby vyhralo o pet golu nad Bohemians 1905, aby se smazal devitigolovy rozdil ve skore.

        • Re: V sobotu o sedmé místo v Mladé Boleslavi

          quelhar (admin)     před 14 lety 14.05.2010 09:52 |  
          0 0

          Mensi oprava, v minitabulce mame rozdil skore +2, Pribram s Brnem oba -1.