Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Slavia - Jablonec 0:3

Tragikomické vystoupení Slavie v letošní sezoně pokračuje, v posledním domácím zápase jsme prohráli s Jabloncem ostudně 0:3. Nedobytný Eden se stal dobročinnou organizací při rozdávání bodů ...

Do prvního poločasu Slavia nastoupila s uzdraveným Vlčkem v základní sestavě, naopak Grajciar čekal na svou šanci na lavičce. Úvod zápasu nenapovídal, že by měli být slávisté svědkem dalšího debaklu svých barev. Už ve 4. minutě se Vlček prodíral nadějně do vápna, ale jeho finální přihrávka byla na poslední chvíli zblokovaná. Po slabé Drskově hlavičce nad bránu Vaniaka se slávisté dostali do dalších nadějných situací a byl to zejména agilní Matej Krajčík, který několikrát centroval do vápna nebezpečné míče, útočníkům však vždy kousek chyběl. Nejslibněji vypadala šance Jandy, který z osmi metrů střílel po zemi vedle. Jako klíčové se ukázalo být zranění Jana Hoška, kterého se trenér Cipro rozhodl vystřídat Grajciarem, na stopera se stáhl David Hubáček a na levého obránce Jarda Černý. Už o minutu později totiž laxní obrana nezareagovala na rychle rozehraný roh Jablonce a po přízemním centru do vápna usměrnil Pekhart patou míč za Vaniaka. Sešívaní zbraně nesložili, ale když už se dostal M. Černý za Drska, ten jej ve vyložené šanci na hranici vápna podrazil a k údivu slávistů dostal pouze žlutou kartu. Z následné standardky poslal míč vysoko nad Grajciar. Slávisté chtěli vyrovnat, ale směrem dozadu v nesehrané sestavě působili místy až naivně a tak nechali Marka Jarolíma od poloviny hřiště běžet v brejku samotného a ten dokázal brejk proměnit - 0:2. I za takového stavu si sešívaní šance do poločasu vytvořili, ale Ivanovski zblízka neprotlačil míč za Špita a už v nastaveném čase Vlček usměrnil centrovaný míč mimo.

Kvalitní podívaná z první půle se ve druhé části navzdory očekávání fanoušků nekonala. Slávisté místo tlaku působili naprosto bezradně a Jablonci vedení o dvě branky úplně stačilo. Půl hodiny se tak na trávníku nic zajímavého neodehrávalo, než Grajciar z hranice vápna poslal pěkný volej, bohužel přímo do Špita. Vzápětí po standardní situaci zcela jednoduše Lafata zvýšil na hrozivých 0:3. A nebýt Ragueda, který z brankové čáry vykopl míč za už překonaným Vaniakem, mohla si Slavia připsat druhou čtyřku v řadě. Slávistům nebyla dopřána ani kosmetická změna skóre, když Grajciar v závěru další střelou zpoza vápna trefil tyč.

Slavia - Jablonec 0:3 (0:2)
Slavia:
Vaniak - Krajčík, Hošek (25. Grajciar), Trapp, Hubáček - M.Černý, Ragued, Janda (60. Šenkeřík), J.Černý - Vlček, Ivanovski (72. Tecl)
Branky: 26. Pekhart, 39. Jarolím, 75. Lafata

Komentáře (73)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    Kocour_mike     před 14 lety 08.05.2010 19:25 |  
    0 0

    Bych blil velebnosti. Klobouk dolů snad jedině před kotlem a Míňou. Po první půli jsem si říkal, že druhá už mi nestojí za to a stejně jsem ji protrpěl u počítače, navíc Ostrava ... chjo ...

  2. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    Eluin (přítel SN)     před 14 lety 08.05.2010 19:40 |  
    0 0

    Nejhorší je, že už mě to vůbec nepřekvapuje. Asi jsem se dostal do pozice rezignace na nějaké úspěchy. Snad bude příští sezónu lépe.

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      slaviator     před 14 lety 08.05.2010 20:08 |  
      0 0

      Zacinam pochybovat. Vzdyt letos vlastne vsechno bylo super, jen nas poskodil cca desetkrat rozhodci a meli jsme hromadu zranenejch hracu. K tymu se vrati odpocatej Jarolim, takze vse bude v cajku.

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      mart     před 14 lety 08.05.2010 20:11 |  
      0 0

      No, vcelku se to dalo cekat.
      Jaro mame holt (jako obvykle) horsi nez podzim :)

  3. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    vlchan     před 14 lety 08.05.2010 19:52 |  
    0 0

    Doležal, Rosen, Jarolím = LIKVIDÁTOŔI !!!

  4. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    Mustaffa     před 14 lety 08.05.2010 20:03 |  
    0 0

    To je neskutečné, už ať je konec sezóny a já na ni co nejrychleji zapomenu. Jsme dobře pro smích. Ve středu tabulky, klokan do Edenu, (ne)vyhazov Jarolíma, "silné" vedení, které vždy ví co chce atd... :-(

  5. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    Tomis68 (přítel SN)     před 14 lety 08.05.2010 20:07 |  
    0 0

    Hlavně si na toto nezvyknout, příští sezona prostě MUSÍ vypadat jinak!

  6. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    auxx     před 14 lety 08.05.2010 20:11 |  
    0 0

    Bohužel, všechny indicie mluví o tom, že příští sezona bude stejná. Přinejmenším.

  7. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    Barlblog     před 14 lety 08.05.2010 20:13 |  
    0 0

    Tohle už je vyloženě trapné!

    Chtělo by to zjistit, zda v Palermu mají zájem o Čelůstku. To bude asi hlavní a nejdůležitější zpráva května.

    Jinak, to co předvádí Vlček, Šenkeřík, Krajčík, Hubáček, Janda a J. Černý je DĚS!

    U Jandy a Jardy chápu, že jsou po zraněních. Ale ti ostatní...

    Po dnešním zápase bych dost výrazně uvažoval nad prodloužením smlouvy s Krajčíkem a bohužel i Hubáčkem. Já jejich přinos opravdu nevidím. Stejně na jejich pozicích mohou hrát odchovanci a mladící: Dens, Mikula, Mareš, Starý. Vzpomínám si, jak se tady utočilo na Vomáčku. :-) Co bychom teď za něj dali.

    Záloha je bezkrevná. Já osobně doufám, že v létě prodáme Grajciara a Volešáka, nepřivedeme LJ, jelikož není důvod platit drahého starého hráče a seženeme někde typického středního záložníka do 25 let. Vzhledem ke stavbě naší zálohy, by to byl nejrozumější kup.

    O utočnících se nemusím moc zmiňovat. Kysela, Šenkeřík VEN! a ať za sebou přibouchnou dveře. Tolik šancí jako šenky, nedostal nikdo!

    Tecl - koupit, podepsat delší smlouvu a obratem odeslat na roční hostování do Hradce, nebo Jihlavy. Zákostelský a jiní talentovaní hráči, by měli hrát v Hlučíně, pokud se zachrání.

    Podepsat Mirka, bez debat. Na jeho teatrálnosti můžeme pracovat. Já osobně si myslím, že ve většině případů je ale faulován...

    Osobně doufám, že se Tafat vrátí z Bolky. Hráč vůbec nedostal šanci. Připomíná mi Kollera s lepší technikou, je na něm vidět ten Beach fotba. Quelhar může poreferovat.

    Jelikož se všude po Evropě začíná hrát systémem 1-4-2-3-1, nebo 1-4-3-3 měli bychom jít z dobou. Proto, jak už tu omílám do nekonečna, bych koupil Dvořáka a Pilaře z Hradce. Jsou to Slávisti, Dvořáka jsem nedávno potkal v Edenu, mladí a perspektivní. Ve II. lize nejsou lepší utočníci.

    S Vlčkem by utvořili dobrý mix. Standa má ideální klidnou povahu a mladí hráči vedle něj můžou růst a učit se...

    Vaniak, Hanuš, Berkovec

    Čelůstka, Dens, Kaufman, Vomáčka, Lafrance, Hošek, Hubáček, Starý, Mareš

    9 obránců. Zkušenosti, odchovanci, mladí a perspektivní hráči, kde jenom u Čelůstky hrozí akutní odchod (pokud nezůstane v Palermu už teď)

    Milan a Jaroslav Ćerní, Ragued, Belaid, Janda, Hloušek, Trapp, Vaněk/Koreš - jednoho z nich bych poslal na hostování BEZ OPCE!!!, Trubila - má velmi dlouhou smlouvu a je náhradníkem.
    + nějaká posila. Ne 3 hráče za 10 milionů, ale 1 za 10 milionů. Ve Slavii musí nastat konec kvantity.

    Vlček, Naumov, Ivanovski, Dvořák, Pilař + (Tafat???)

    Je to 28 hráčů, z nichž může spousta nastupovat střídavě za B-tým - Mareš, Trubila, Koreš/Vaněk, Berkovec.

    Hráči, kteří jsou na hostováních nám nejlépe poslouží, když se na ně uplatní opce. Velká škoda je Váchy, ale myslím, že ujel vlak. Už s tím nic neuděláme...

    Jinak, návrat KJ by byl další Hřebík do rakve. Myslím, že tu jsou jiní trenéři. Sice to asi neradi slyšíte, ale Petržela, Levý a i žák velkého oblíbence Zemana, Pulpit.

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      whitesnake01     před 14 lety 08.05.2010 20:19 |  
      0 0

      no vidis, Levy, to neni spatny trener, otazka jestli by to stacilo na Slavii, Pulpit je magor

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      mirecek1111     před 14 lety 08.05.2010 20:25 |  
      0 0

      vidíš a právě proto bys TY nikdy trenérem být nemohl, nebo bys to vedl od desíti k pěti stejně jako to vedou odborníci se součastnou Slavií.
      Když budeš totálního ...nebudu mluvit sprostě aby se zase někdo neurazil... Trubilu a jeho setrvání v kádru ospravedlnovat tím, že má velkou smlouvu tak dopadneš jako Jarolím s Doležalem se součastnou Slavií.
      Ještě že mě tady už od podzimu pár chytrých fanoušků vyčítalo že tady moc jednotvárně kritizuju pouze pár určitých hráčů...máte co jste chtěli kluci.

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      Urbie     před 14 lety 08.05.2010 21:02 |  
      0 0

      já opravdu nevidim jedinej důvod pro kritiku Hubáčka. Ano, neni stoprocentní, jako nikdo. Ale je to náš jednoznačně nejlepší a nejstabilnější obránce. Dneska jako jeden z mála splňoval kriteria Slavia. Nikdy to nebude žádná superstar, ale je na něj spoleh. To jak si ho tam někdo (Lafata?) dneska vyškolik při druhy golu, to by si takhle vyškolil každýho. Jinak přesně přihrával, například přihrávka na Vlčka hned ze začátku byla uplně geniální. Prostě nesouhlasim. S ostatníma jakž takž, třeba Šenkeřík už asi opravdu nemá cenu, stejně tak Janda. Naopak J. Černý je prostě po dlouhym zranění a není to ono. Vlastně většina hráčů hraje daleko pod svýma možnostma.

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        marcocruz (přítel SN)     před 14 lety 08.05.2010 21:14 |  
        0 0

        Hubáček dneska?přihrávky si několikrát spracoval tak dobře, že mu míč uletěl do autu, vetšina centrů z jeho nohy samozřejmě nepřesnejch, u mě teda kriterium Slavia dneska nesplnil. Obrana, která dostane 3 goly nemůže přece splnit kritéria.

        • Re: Slavia - Jablonec 0:3

          spojka     před 14 lety 08.05.2010 21:18 |  
          0 0

          K obraně dnes nemám slov. Není přece normální, když i z tribuny člověk už několik vteřin předem vidí, že dostaneme gól - viz první gól po rohu. Takovou dobu tam na levý straně po sobě hráči čuměj, aby nakonec nechali zelený kombinovat až do brány.

          • Re: Slavia - Jablonec 0:3

            Kactus     před 14 lety 08.05.2010 23:08 |  
            0 0

            az na to ze ten roh nemel byt .. ....

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      martyni (přítel SN)     před 14 lety 08.05.2010 23:25 |  
      0 0

      S vetsinou souhlasim.. ostatne jako obvykle..mozna jen Naumov mi tam nesedi. Konecne si taky nekdo vsima meho zasadniho tematu s rozestavenim 4 - 2 - 3 - 1 nebo 4 - 3 -3...:-))

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        venator     před 14 lety 10.05.2010 09:54 |  
        0 0

        Taky už jsem to tu před časem psal, proč takové rozestavení nezkusíme, když nemáme pořádné útočníky a špílmachra tak to zkusit na 3 vepředu, aby jsme si vytvořili víc golovych příležitostí, které v jiném týmu tvoří špílmachr pro dva útočníky, ale takovej klasickej ofenzivní trojuhelnik nemame tak proč nehrajeme na tři vepředu. Navíc tak hraje většina vyspělé Evropy i na dva pracovitý štíty v tom systému máme vhodné hráče, kteří umí dopředu a dozadu a na velkém prostoru Grajciar, Trapp, Janda atd.

  8. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    mirecek1111     před 14 lety 08.05.2010 20:17 |  
    0 0

    lepší tohle než aby si nějaký magor, co má pravomoce, po dvou povedených zápasech na konci sezony začal říkat něco ve smyslu...ono to půjde, ne že ne....
    myslím, že to nepůjde s půlkou kádru, bez kvalitního trenéra a zřejmě to nepůjde ani s takovým ředitelem.

    Vrchol absurdit je, když poslouchám ty Doležalovy kecy, že si měl letní přestupové období více pohlídat a to je důdov problémů. V zimě prodal dva střední obránce ze základní sestavy a jako náhradu dovedl hráče z druhé ligy který přes počáteční oblouznění skutečně jako druholigový hráč hraje. Nebyl koupen žádný kvalitní útočník i když se o problémech vědělo už dávno a podle toho celé jaro dopadlo.

    Jarolím? jo v létě to s těma Trubilama, Vomáčkama a Naumovama posral, ale to už je dávno pryč, protože od té doby se navršilo tolik dalších a dalších selhání a přehmatů že...

    Jestli nepříjde Dovalil či Hřebík, nebouchne do stolu s tím, že půlku součastného kádru nechce na prvním letním treninku vidět ani omylem, tak si nedělejte o další sezoně iluze.
    Upřímně se Beránka nebo někoho podobného za týden opravdu bojím..

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      spojka     před 14 lety 08.05.2010 21:15 |  
      0 0

      Kdyby přišel jakýkoliv nový trenér, bouchnul do stolu s tím, že půlku kádru nechce, tak by se musela nová půlka kádru sehnat. A na to nejsou peníze.

      Je to sice smutný, ale když i po dnešku Cipro tvrdí, že ty hráči fotbal hrát umí (akorát jim to teď nějak - už víc jak rok - nejde), tak je asi jasný, jak to dopadne.

      Očekávám, že se vrátí Karel a do příští sezony půjdeme s +/- stejným kádrem, akorát současné hostovačky (Kopic, Lafrance) nahradí něco podobně "kvalitního" taky na hostování a vrátí se Volešák s Tafatem. Jako největší posila léta bude představen Lukáš Jarolím. Se stoperskou dvojicí Trapp - Vomáčka budeme hrát pořád stejnou bídu, jako teď a příští zimu budeme tam, kde jsme teď.

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        marcocruz (přítel SN)     před 14 lety 08.05.2010 21:23 |  
        0 0

        No možná budem třeba pátý

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      marcocruz (přítel SN)     před 14 lety 08.05.2010 21:15 |  
      0 0

      Já hlavně doufám, že se Cipro vrátí do pozice skauta.

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        spojka     před 14 lety 08.05.2010 21:22 |  
        0 0

        Já hlavně doufám, že se někdo zeptá, jestli ty naši skauti vůbec něco dělají. Já žádné výsledky jejich práce nevidím.

        Dřív byl sportovní ředitel pan Říčka, žádný tým skautů jsme neměli a nepotřebovali a asi nemusím připomínat, jak to fungovalo (Švec, Suchý, Necid, Janda, Dočkal, Vácha atd.) a že to Slavii v podstatě zachránilo život.

        • Re: Slavia - Jablonec 0:3

          marcocruz (přítel SN)     před 14 lety 08.05.2010 21:24 |  
          0 0

          Nojo Říčka, ale tam jaksi někdo něco podělal a tak odešel. Navíc je teď skaut Chelsea, takže jeho návrat je sci-fi

          • Re: Slavia - Jablonec 0:3

            spojka     před 14 lety 08.05.2010 21:29 |  
            0 0

            Tak sci-fi to v téhle situaci je, protože dělat s některými lidmi (KJ a spol.) prostě nemá zapotřebí, ale jinak bych to jako nereálné neviděl. Na zápasech béčka nebo dorostů byl k vidění stále často, kromě toho spolupracuje normálně i s jinými kluby (viz Kerič).

  9. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    Barlblog     před 14 lety 08.05.2010 20:18 |  
    0 0

    Tak Pulpita nee. Odvolavam. Prvne jmenovani vsak plati...

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      mirecek1111     před 14 lety 08.05.2010 20:28 |  
      0 0

      on má stejně dovolenou jak jsem dneska četl :))

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        bongor     před 14 lety 08.05.2010 20:49 |  
        0 0

        Pulpit-už to jméno varuje,buď chlastám pořádně a nebo vůbec ne.
        KJ-teď určitě ne,až za pár roků hlavy na obou stranách vychladnou potom možná.Míra Beránek,teď úplně vyhořel v Brně,nejsem si jist,že by to samé nenastalo u nás.Teď je volnej Stračena,to by byl kauf.
        Ale teď vážně:Nejsme momentálně v situaci,že by se o místo u nás všichni prali a potom,pokud se radikálně nezmění kádr,tak můžeme koupit třeba Mourinha a nebude to moc platné.Lituju Cipra,že se nechal do této situace ukecat,určitě to neměl zapotřebí.Jenže bez financí a bez pohárů to bude asi dost těžké,dostat k nám výrazné posily.Možná by stačilo trošku na hráče zadupat a přinutit je,aby za
        nadstandardní peníze co u nás berou odkopali alespoň průměrně každý zápas,nebo alespoň bez ostudy.Jinak se dnešní výsledek ani nazvat nedá.Jenže jsme zase v kruhu,zadupal na ně KJ a teď dodupal,jsme holt v Česku a tady se tyhle stromódnosti netrpí,viz.sralta před dvěma roky a teď my.

  10. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    rek     před 14 lety 08.05.2010 20:37 |  
    0 0

    Njehorší sezona za 20 let, k tomu všechno hraje do karet těm rudejm šmejdům, šílený.

  11. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    harry     před 14 lety 08.05.2010 20:45 |  
    0 0

    Ubohost do nebe volající-za to pouštění zápasů ke konci ligy bych opravdu všedchny zainteresované z fleku vyházel-co je ještě horší,že dnešní prohrou jsme de facto přihráli titul Spartě-Teplice už na 99 procent třetí neskončí a tak přijedou do Prahy jen na výlet...

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      bongor     před 14 lety 08.05.2010 20:51 |  
      0 0

      Jak si mohli chachaři nechat dát góla v poslední minutě?A k tomu rumunům vydláždil cestu k titulu slávista Táborský.

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        DKNL     před 14 lety 08.05.2010 20:57 |  
        0 0

        Ostrava to měla ve svých rukou.Poslední minuta rozhodla zřejmě o titulu pro tu bandu z Letný.

  12. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    lassiter     před 14 lety 08.05.2010 21:25 |  
    0 0

    Tři góly s týmem odložených slávistů, slušnej závěr :-) škoda že jablonec neporazil ty teplice, moh bejt mistr. Je vidět, co dělá slušnej útočník, Lafata krásně udělal druhej gól, třetí sám dal. My jsme asi po desáté postavili Petra Jandu doprostřed a po desáté zjistili, že to nějak nefunguje... Nevím, co ukázaly poslední zápasy panu Ciprovi, ale já jsem čekal, že v nich dá šanci těm hráčům, který jsou tu na hostování a moc ji zatím nedostali, aspoň tak se myslím vyjádřil i on. Když se zranil Hošek, tak jsem čekal Lafrance, místo Vlčka bych tam šoupal Tecla, ale šel tam Šenky a to za Ivanovskiho...

    Docela by mě zajímalo, co bude právě s Teclem. Odehrál za áčko dohromady asi dva zápasy, to samý za béčko, tak jsem zvědav, co to našemu sportovnímu vedení ukázalo. Ivanovskiho bych udělal, jako jednomu z mála nepřekáží míč a když se trochu obrousí, tak za rok dva bude dobrej.

  13. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    Pedro08     před 14 lety 08.05.2010 21:54 |  
    0 0

    A proto zdraží permanentky a lístky.
    Příští sezona bude ještě horší, naprosto vybrakovaný kádr. Návštěvy se již blíží Strahovu.
    Tantalos a zz měli ve všem pravdu před děma lety, Huzgi, Quelhar a Sokrates v ničem.
    Budu jmenovat, kdo dnes hrál lépe nežvšichni hráči, kteří jsou dnes ve Slavii: Dočkal,Slavík,Vácha,Dejmek,Zábojník, Jablonský,Eliáš,Kovařík,Pekhart,Kalivoda. Ano, to jsou ti hráči,kteří nikdy nebudou mít na Slavii, alespoň podle mínění něterých zdejších diskutérů.
    Slavia je na naprostém dně a přivedl ji na něj Doležal, Jarolím, Rosen, jejich blahoskonost a zkreslený pohled na věc, který mají společný s fanoušky, kteří neviděli, že se klub řítil od zimní přestávky v sezoně 07/08 řítil do propasti, a pořád chválili, jak je vše skvělé a zesměšňovali každého kritika. Tak si to teď společně užijme, když nikdo (Rosen, Vik) neviděl za roh.

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        spojka     před 14 lety 08.05.2010 22:01 |  
        0 0

        Nicméně slovo má, a to dost zásadní.

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      spojka     před 14 lety 08.05.2010 22:07 |  
      0 0

      Tak "zz" rozhodně ve všem pravdu neměl, moc dobře si pamatuji na debaty, v nichž nám dával za příklad Prosovo Brno, prorokoval mu vzestup a oslavoval jeho práci s mládeží a tréninokovým centrem (ostatně "tréninkové" centrum Ivanovice - jsou tam snad dvě umělky, Mokrý přiznává, že situace je katastrofální a hledají kdejakou vesnici kolem Brna, kde by mohli upíchnout mládež).

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        Pedro08     před 14 lety 08.05.2010 22:09 |  
        0 0

        Myslel jsem co do hodnocení hráčů a odchodů Říčkových kluků. Ještě nezapomeňme na Gecova a z neříčkovců na Theodora.

        • Re: Slavia - Jablonec 0:3

          marcocruz (přítel SN)     před 14 lety 08.05.2010 22:13 |  
          0 0

          Než Gecov je lepší Ragued a byl i Tavares

        • Re: Slavia - Jablonec 0:3

          spojka     před 14 lety 08.05.2010 22:14 |  
          0 0

          S podstatou souhlasím, ale co se týče Gebreho, tak tady absolutně ne. Ten hráč dostal šancí dost a dost. Dobře hrál jen krátce po svém příchodu, od následující letní přípravy dostal šanci před Krajčíkam na pravém beku - už v přípravě tam byl hodně slabý a přesto hrál dál, vrchol zoufalosti pak předvedl proti Fiorentině, kde musel jít po padesáti minutách dolů.

          Obdobně to bylo s Jablonským, ten taky dostal dost možností ukázat, že vlevo bude lepší než Hub. Tihle dva hráči prostě opakovaně hráli velmi slabě a jejich odchod byl správný.

          • Re: Slavia - Jablonec 0:3

            martyni (přítel SN)     před 14 lety 08.05.2010 23:23 |  
            0 0

            No ono u nekterych hracu je to tezky, casto se tu preme o prumerne hrace, kteri jsou treba pouzitelni, ale nejsou oporami.. takovych hracu tak ci onak ve slavii bude muset nekolik bejt, nesestavime tym plnej kvalitnich hracu.. Aby slavie neco uhrala, potrebuje ale aspon par hracu kvalitnich a pak alespon nejakou osobnost, ktera stmeli tym. Brabec neni buhvijaky hrac, mozna podobny stoper jako Vomacka, ale je to osobnost, ktera ma vliv na vykony tymu. Meli jsme tu Smicera, Suchyho.. Jablonec ma Drska, Lafatu, Ostrava Bolfa, Licku.. nas tym dostane dva goly a vypada chciple, neni nikdo, kdo by s tim neco udelal.. pak je spatne poskladanej, chybi utocnici, co by vepredu udrzeli mic se stopery na zadech, i od Vlcka a Ivanovskiho se vse odrazi zpatky, to musi byt dost frustrujici.

            • Re: Slavia - Jablonec 0:3

              spojka     před 14 lety 08.05.2010 23:33 |  
              0 0

              S tím naprosto souhlasím, sice teď působíme naprosto hrozně, ale když jsem dneska viděl, jakým stylem hraje Jablonec, tak to je taky bída. A to hraje o titul. Prostě liga je celá zoufalá a často stačí dva tři nadstandardní hráči s formou, kteří ten pruměrný zbytek nakopnou. Totéž Ostrava, Teplice a nakonec i ta Sparta.

              Náš problém je, že máme kádr zaplevelen spoustou těch průměrných, máme je pod smlouvami a i proto se nedostává peněz na nějakou čistku. A že by byla potřeba.

              Třeba takový Pavlík nebo Drsek - platy ve Slavii budou pořád řádově výše, než v Jablonci a Slavii by nějaký takový hráč pomohl. Žádný srdcaři to nejsou, na peníze by slyšeli. Jenže teď, když bude Jablonec hrát poháry, jaksi nemají důvod chodit někam, kde se hrát nebudou. Přitom Drska jsme mohli přivést zadarmo v létě misto Vomáčky. Jenže ten byl pro nás s ohledem na svojí agentku "výhodnější".

              Co se týče útočníků, tak nevím, co se dělá na tréninku, ale dnes jsem si několikrát všimnul, že když jde náš střední záložník do brejku, tak oba útočníci zcela nesmyslně roztáhnou hru stylem, že každý běží směrem k rohovému praporku... výsledek je ten, že jeden z útočníků dostane míč a centruje před bránu, kde logicky nikdo není...

              • Re: Slavia - Jablonec 0:3

                martyni (přítel SN)     před 14 lety 09.05.2010 00:04 |  
                0 0

                Presne.. nebo hraci dobihaji do vapna na centr jen z povinnosti, az kdyz je balon buhvikde. Nebo se pri brejku jen tak motaji za obranci, jako by ani nechteli prihravku.. utocnici se nechavaji lehce predskakovat, je to proste takovy chciply. Jasne, sezona se nevydarila, ale to preci neznamena, ze na fotbale nemuze bejt zabava, jasne ze se titul nevyhraje kazdej rok, lidi prisli, fandili..

                Jablonec hral tuzku, darovali jsme mu dva goly a branil. Nehraje buhvijakej fotbal, nema kalitni hrace, jen je tym solidne poskladanej, ma pevnou obranu, slusnej utok. Ostrava hrala proti sparte naprosto tragicky, nevim, proc Capoun s Karochem celou dobu vykladali, jakej je to fotbal, byla to prachsprosta nakopavana. A tak by se dalo pokracovat, liga je proste bidna..

                Nam bohuzel jak kvalitni hraci, tak osobnosti, postupne odchazeli.. neni o koho se oprit.. dnes trochu hrali Grajciar s M.Cernym, ale to je malo.

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      YsoEz     před 14 lety 08.05.2010 22:10 |  
      0 0

      amen

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        MarHud     před 14 lety 08.05.2010 22:36 |  
        0 0

        AC Sparta Praha !!!!!!!!!!!!!

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      Urbie     před 14 lety 09.05.2010 00:12 |  
      0 0

      tohle je ale dost diskutabilní, snad až na Pekharta a možná Dočkala nebyli ti hráči lepší, než ti, kteří byli na jejich postech v době jejich odchodu. Všechno to byli maximálně kvalitní náhradníci, ale ne hráči do základu. Někteří teda ani nikdy v áčku nebyli, tak u těch těžko povědět.
      Nejhorší je, že nám chybí hráč typu Jarolíma, na kterýho tady každej nadával, ale dneska bysme za něj byli rádi. To by ovšem ale nesměl hrát pod svým strýcem...

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        martyni (přítel SN)     před 14 lety 09.05.2010 00:29 |  
        0 0

        Jak kdo. MJ je dobry jen, kdyz ho nikdo nebrani, tak jako u prvniho a druheho golu dnes. Kdyby hral za nas na tesnou jabloneckou obranu, nic by neuhral.

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        spojka     před 14 lety 09.05.2010 00:33 |  
        0 0

        V pohárovém zápase na Slavii byl Jarolím katastrofální, kdykoliv na něj hráč Slavie "zadupal", tak se klasicky podělal a míč ztratil. Byl pomalý, nedůrazný, prostě ubohý výkon přesně v tom stylu, v jakém hrál za nás.

        Dneska měl jediné štěstí - že ho nikdo nebránil, protože na něj hrál Jarda Černý, což je něco podobného.

  14. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    Khadgar     před 14 lety 08.05.2010 22:55 |  
    0 0

    Nechápu jak mohl Cipro postavit na levýho beka J. Černýho. První gól padá na něj. Psal jsem to tu už minule - tisíckrát se tu nadávalo Jarolímovi jak bezdůvodně spoléhá na některé hráče. Ale to samý dělá Cipro - viz Vlček a hlavně Jarda Černý, který je sice můj oblíbenec, ale teď na to fakt nemá a už vůbec nemá na to, aby hrál na beku. To neměl ani když byl ve formě...
    Po jmenování Cipra jsem tu udělal nejapný vtípek na jeho adresu a tantalos se do mě hned pustil a Cipra obhajoval. Zajímalo by mě, jak by ho obhajoval teď. Když tenhle krok udělal Jarolím, tak ho tu diskutéři sepsuli jak psa...

    Jo a samozřejmě mě zaráží, jak až na M. Černýho a Grajciara neměli hráči chuť hrát...Je mi z toho smutno.

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      martyni (přítel SN)     před 14 lety 08.05.2010 23:14 |  
      0 0

      Cipro nedela totez co jarolim.. mozna je moc konzervativni.. moc velkej vyber stejne nema.. Tecl, Dens, Kores - ano, snad mohli hrat, horsi by to byt nemohlo, ale zaroven to sotva mohlo byt o moc lepsi, protoze ani oni toho zatim moc nepredvedli, treba Tecl by taky potreboval vetsi davku sebevedomi.

      Mrzi me, jak hraci odehrali druhou puli, bez pohybu, chuti, bez spoluprace.. jak rikas, jen Grajciar a M.Cerny chteli hrat (mimochodem quelhare, myslim, ze ten faul v prvni puli tesne pred vapnem byl na Minu). Nikoli klokani v edenu, pristup vedeni, spatny vysledky, nejhorsi je, kdyz hraci zapas vypusti jako dneska, to vyhani lidi ze stadionu.. proti Pribrami to bylo alespon fotbalovy predstaveni, i pohar s Jabloncem, i kdyz skoncil spatne, ale dnes nebylo vubec na co koukat, pristihl jsem se, ze bych na stadionu radej nebyl a nevidel to.

      Jinak.. tedy to jsem u MJ ve slavistickym dresu nikdy nevidel, ze by takhle zasprintoval... sice ho ne moc rychly Trapp malem dobehl, i kdyz mel 20 metru ztratu, ale stejne.. kdo by to rekl, ze se hra takhle rozpade po odchodu Hoska.. Presny bylo, co psal spojka nebo kdo, nejhorsi je, kdyz uz s predstihem vis, ze dostanem gol.. Jarda Cerny se na braneni totalne vykaslal a ten kdo tam u toho byl s nim taky, uplne jsem videl co se stane.. des.

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        spojka     před 14 lety 08.05.2010 23:21 |  
        0 0

        K tomu Teclovi - samozřejmě nevidím tréninky, ale třeba právě u tohodle hráče prostě nevím, na základě čeho se chce vedení rozhodovat, jestli uplatnit opci, nebo ne. Kromě derby na spartě nějakou větší příležitost v podstatě nedostal, párkrát za béčko, jinak jen pár minut. Na jednu stranu i za tu chvíli bylo vidět, že rychlost a důraz mu nechybí, z Jihlavy šly na něj reference dobré, na druhou stranu se prostě nijak neprosadil a opce asi nebude nejmenší.

        Zrovna tak Lafrance, za normálních okolností bych měl jasno - nebrat, ale seženeme v létě vůbec někoho lepšího?

        • Re: Slavia - Jablonec 0:3

          martyni (přítel SN)     před 14 lety 08.05.2010 23:34 |  
          0 0

          Taky nevim, podle ceho se bude rozhodovat u Tecla.. navic to muze byt rozhodnuti celkem zasadni.. prislo mi, ze jak vubec nehral, tak si neveri, snaha tam je.. ale tezko po nem chtit, aby za tech par minut neco zasadniho predvedl. Lafrance mi tedy prijde hrozne pomalej, nevim, jestli to muze jeste nejak zlepsit, ale prijde mi to i na stopera na hranici unosnosti... nebo spis za hranici..

        • Re: Slavia - Jablonec 0:3

          Tonda     před 14 lety 09.05.2010 00:11 |  
          0 0

          osobně si myslím, že Standa Tecl nezůstane. je celkem dost vidět že Ivanovski se šance chopil lépe. Podle mě zůstane jeden z těch 2 útočníků. Dále možná zůstane ofsajdman Vlček. šenkeřík doufám odejde, protože na tohoto hráče už mám vyloženě averzi. je to vůbec útočník? kdo ví.. Kysela se neprosadil, asi se vrátí Tafat, ale že bych teda byl z něho unešený, tak to teda nejsem. A věřím že jeden nový hrot příjde. Standa Tecl to asi v sobě má, ale bohužel Slavia nebude mit prachy na standu a mirka dohromady, a Mirko je podle mě momentálně lepší. No uvidíme. Kam by měly padnout finance - podle mě obrana. bez obrany sme v háji. naše výkony sráží naprosto ubohá obranná hra. Už jsem to tu jednou psal, ale napíšu to ještě jednou. Náš herní styl, jak za karla, tak za františka = pomalý, naivní, prokouklý. i druholigové týmy na nás umějí hrát...

          10 nahrávek mezi obráncema, a postupně zatlačíma soupeře na jeho půlku. ti se stáhnou do bloku a v podstatě pokud včas přistupují k těm naším profesorům, tak mají minimálně remízu v kapse. Čekají na chybu naší zálohy a případné brejky. Když k tomu přidáme naši obranou hru, tak je malér na obzoru. A to se potom hraje špatně.. soupeř hraje na brejky, což je v porovnání s šancema slavie vysoce efektivní zbraň. Takto laciné góly nás srazí, a zápas je v prdeli. soupeř si to už ubrání. Třeba dnes 2. dól - chyba grajciara na půlce, ztráta míče a rychlý brejk - v tu chvíli mi bylo jasné že to bude gól.

          Takže suma sumárum - už na podzim jsme byli jaloví v útoku, ale v obraně nás aspoň drželi před lacinými góly čelda se suchošem. Teď jsme útočně podobně žalostní, ale obrana je jako cedník. Trocha statistiky - za podzimních 16 zápasů jsme 6x vyhráli a 6x remízovali, 4x prohráli, skóre 21:14 s 24 body. Na aře jsme v 13 zápasech 4x vyhráli a 2x remízovali, 7x prohráli, skóre 15:21 se 14 body. Je nutno napsat - nestal se z náz průměrný tým, ale stal se z nás podprůměrný tým. Na Jaře jsme porazili akorát Příbram, obě bohemky, budějky. Čili v současnosti 16, 13, 12 a 9 tým gambrinus ligy. Remízovali jsme s Teplicema a Kladnem - 4 a 15 tým. Se zbytkem jsme prohráli.

          Domácí zápasy na jaře - 3x výhra a 2x remíza, 2x prohra, skóre 9:6 (průměrné skóre 1,28:0,86 na zápas)
          Venkovní zápasy na jaře - 1x výhra(na bohemce) a 5 proher. Skóre venku 7:14 (průměrné skóre 1,16:2,33 na zápas)

          O čem to vypovídá - nevím kde bere Doležal takovou důvěru v to, že příští rok budeme hrát o poháry, ba dokonce i o titul. Podle mě nejsme schopni porazit ani průměrný tým. S naší herní taktikou, kvalitou kádru(obrany a útoku) a psychyckou stránkou(klokan v edenu, slabé návštěvy), vůlí po vítězství, jednotným vedením a špičkovým marketingem v zádech :) atd atd to bude teda krasojízda.

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        Khadgar     před 14 lety 08.05.2010 23:29 |  
        0 0

        Podívej se, kdyby dneska trénoval KJ a udělal stejnou věc (místo stopera poslal na hřiště záložníka a přeskupil obranu), tak se tu na něj nadává do pondělí. Já to prostě nechápu. Černý na defenzivu nemá a ono tohle...Cipro je nechutně konzervativní. Škoda průseru s Janů. To by asi bylo jiný kafe.
        A největší průser je, že po sezoně tu Vlček a Krajčík zůstanou. Skoro se začínám bát i Šenkeříka.

        • Re: Slavia - Jablonec 0:3

          martyni (přítel SN)     před 14 lety 08.05.2010 23:44 |  
          0 0

          Vlcek s Krajcikem podle me neni nejvetsi pruser.. Senkerik - ten ano, nechapu, proc hraje tak priserne..

          S tim KJ.. ja nevim, nejsem objektivni, Cipro je mi sympaticky a KJ mam uz dost, vim ze nemerim stejnym metrem. Presto - kdyz to udela trener jednou, dvakrat, clovek to prejde, nebo se jen podivi, kdyz to dela porad, tak uz jsou reakce trochu jiny..

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        quelhar (admin)     před 14 lety 08.05.2010 23:44 |  
        0 0

        Je to mozny, ja jsem to mel daleko.

        Jinak nejen prvni, ale i druhy gol jdou jednoznacne na vrub Jardy Cerneho, tam se proste ukazalo, ze kdyz nehraje leveho beka dva roky, tak tam pak dela zasadni chyby. U druhe branky se oba stoperi spravne stahli k hraci s micem, ale Jarda uz se neposunul, aby ucpal prostor, kterym se pak mohl lehce probehnout nikym neatakovan MJ od pulky hriste az k Vaniakovi.

        • Re: Slavia - Jablonec 0:3

          martyni (přítel SN)     před 14 lety 08.05.2010 23:51 |  
          0 0

          Nj, jarda taky nema v sobe odpovednost ve hre dozadu, k hracum pristupuje pozde. Tedka koukam, ze Pekhart byl e vapne uplne volnej, to je taky napovazenou..

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      tantalos     před 14 lety 09.05.2010 00:58 |  
      0 0

      2 Khadgar
      Jak bych Cipra obhajoval teď? Jako trochu poseru, který je ve Slavii příliš malý a bezvýznamný, než aby mohl na situací něco podstatného změnit..
      Když ti nechají jako asistents takovýho starýho Jarolímova kamaráda jako Vrabec, se kterým kdysi vysadili KJ z českolipského autobusu a donutili je šlapat pěšky za evidentně prodaný zápas, když ti řeknou, že se KJ stejně asi vrátí, když víš, že hráči už mají DoLEŽalova lhaní a slibů plné zuby, tak nebude přece dělat žádné revoluce. Ostatně na ty je teď pozdě.
      Slavistická ryba smrdí od hlavy. Průšvih je, že ani nevíme, kdo je ta hlava..
      Byl to skutečně Vik, kdo znectil R+D za to, že si troufli propustit KJ a že jestli ho nevezmou zpátky, pozve si na ně..., takže Rosen okamžitě zapomněl, že šéf je vlastně on. Nebo to byl někdo z lidí, kteří mohou na R. nasadit ostré hochy a udělat z jeho dětí sirotky?
      Bohužel, sračky, v nichž Slavia teď vězí, jsou na chudáka Cipra příliš hluboké. Bylo od něho obětavé, že to vzal. Ale stejně tak dobře mohl "trenéra" každý druhý houmlesák z nádraží.

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 09.05.2010 10:28 |  
        0 0

        Ach jo. Radši sem snad nepiš, protože co je zase tohle? Chceš říct, že Cipro nemohl poslat místo Hoška Lafance jako stopera? Že mu to Rosenem přikázal na příkaz Vika, kterej mu držel bouhačku u hlavy? Ty vole my jsme dopadli..

        • Re: Slavia - Jablonec 0:3

          Wommi     před 14 lety 09.05.2010 10:32 |  
          0 0

          :))

        • Re: Slavia - Jablonec 0:3

          Wommi     před 14 lety 09.05.2010 10:39 |  
          0 0

          ...jinak trochu nechapu, jak cipro rikal, ze se budou zkouset ruzny hraci pro pripad dasliho pouziti a nakonec skoro nikoho nevyzkousi, resp. hraje bohuzel naprosto nemastnej, neslanej senker, bohuzel i ten vlcek myslim, ze uz je v podstate pase,..proste tam nic neudela, byt samozrejme nema ani podporu, ale snad by neco i tak udelat mohl.

          ..porad premyslim o tom navratu kj a rikam si, co by to vyresilo,..treba ja hrat za slavii a todle zazit, tak radsi hrat nebudu, naprosto by se mi to pricilo a nez toho trenera podkopavat, radeji bych chtel odejit.

          ..pred vcerejsim zapasem jsem byl rozhodlej ze si permici opet koupim, ale po vysvetleni dolezala v patek, vcerejsim vykonu a takovym cpeni toho hnusu kterej si clovek nakonec uvedomil na tom stadione(jak je clovek malinkej, neni sance jakkoliv se vlastne projevit, resp. sam se projevit a neco zmenit, nemohoucnost a nasranost,..apod), musim rict, ze si to jeste rozmyslim.

          • Re: Slavia - Jablonec 0:3

            marcocruz (přítel SN)     před 14 lety 09.05.2010 11:11 |  
            0 0

            No to taky nechápu, hrajou furt ty samí, který už dávno přesvědčili, že na Slavii ani náhodou nemam, včerejší střídání Hošek - Grajciar jsme absolutně nepochopil, ještě ke všemu, když bylo psáno že se k A-týmu přidal Čmovš, takže proč nedostal šanci on, nechápu. Horší by to určitě nebylo

  15. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    DrFe1     před 14 lety 09.05.2010 21:06 |  
    0 0

    Teprve teď je vidět rozsah jarolímovy naprosté devastace Slávie. Jenom šílenec nebo někdo kdo nenávidí Slávii může chtít toho hrobaře instalovat zpět na lavičku. Ten tým potřebuje dát dohromady především psychicky a chtít tohle po Jarolímovy je jako chtít aby pachatel znásilnění vyléčil traumata svojí oběti ..... nehledě k tomu, že práci psychologa Jarolím nezvládal nikdy.

    Tuhle sezonu jsme toho museli unést hodně, proto prosím nedorážejte nás na závěr tím nejhorším !!! Jarolíma ne !!!!!

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      vlchan     před 14 lety 10.05.2010 02:37 |  
      0 0

      Ano - psychologa, ale i psychiatra by potřeboval sám Jarolím! (a nemyslím to vubec ve zlém).

  16. Re: Slavia - Jablonec 0:3

    venator     před 14 lety 10.05.2010 10:22 |  
    0 0

    Ještěže je zítra ta rozlučka Vládi Šmicra...tam si snad spravím chuť!!! Bude tam asi i víc lidí než na tom Jablonci:)
    PS jakkoli je ta zpráva vzhledem k okolnostem divná tak ji mám z důvěryhodných kruhů....že by k nám měl snad přijít Komňacký a za něj do Jablonce dokonce Busta...no hodně bych se divil kdyby to tak dopadlo...těžko říct...ale vzpomeňte si na slova Doležala z minulého týdne, řekl něco jakože jednání o trenérovi teprve budou a naopak, že ho určitě představí už v neděli max. pondělí tzn. že ho už mají podle mě.

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      Wommi     před 14 lety 10.05.2010 11:08 |  
      0 0

      ..no podle mne ho taky maji:)...KJ!

      Co se tyka Komnackyho,..ja ti nevim, rikal jsem si jo,..ale posledni dobou jak jsem ho sledoval, sportovne nic proti, ale on kdyz mluvi,...to je hroznej diplomat,,..ted jsem ho nekde videl, a prisel mi jak nejakej funcionar z minule ery:)

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        slaviator     před 14 lety 10.05.2010 11:14 |  
        0 0

        Což není na škodu, ne? Nepotřebujeme v příští sezoně proti sobě popudit rozhodčí a všechny ostatní týmy, potřebujeme se soustředit sami na sebe!

        Ale hlavně, jak jsem říkal už dřív, není důležitý jak trenér vystupuje směrem k fotbalové veřejnosti, ale zda za ním je nějaký výsledek - a ten za Komňackým je, ne? Titul s Baníkem, titul s Ružomberokem, do posledního kola letos hraje o titul s Jabloncem a je s ním ve finále poháru, takže pořád maj šanci na double

        • Re: Slavia - Jablonec 0:3

          Wommi     před 14 lety 10.05.2010 12:07 |  
          0 0

          ..tak o tom zadna ze nejdulezitjsi nakonec je vysledek na hristi,.kdyt i KJ to moc s novinari neumel:))))..a jak mu to na hristi nejakou dobu slo.

          ..snad pristi sezonu bude slavia hrat jinak a opravdu zase bude nahore,..tadle sezona je tedy za trest a dalsi zkouska pro fanouska byt slavistou!

          ..nekdy bych chtel aspon trochu zazit, jak vcera chelsea,..oni hrajou posledni zapas,..maj bod naskok a neposerou se a naopak, totalne rozjebou soupere a daj mu osmicku,..to je narez!

          • Re: Slavia - Jablonec 0:3

            jack09     před 14 lety 10.05.2010 12:30 |  
            0 0

            taky jsem si to vcera pri sledovani chelsea rikal a vzpomel sem si jak jsme hrali pri prvnim titulu s jabloncem...

          • Re: Slavia - Jablonec 0:3

            slaviator     před 14 lety 10.05.2010 19:58 |  
            0 0

            Upřímně... ještě že ta Chelsea mi aspoň letos spravila náladu - Slavie na jaře je 14. (!!!), Most to drbe taky neskutečně, Juventus je v prdeli, tak aspoň ta Chelsea - ale zato ve velkým stylu: 18 z 18 možných bodů s největšími soupeři, 103 branek za sezonu... před tím zápasem jsem tajně doufal ve stovku, a najednou jich tam nasázeli neskutečně...

            Takže: Carlo Ancelotti do Slavie, Didier Drogba do Slavie! :-)

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        martyni (přítel SN)     před 14 lety 10.05.2010 12:27 |  
        0 0

        Presne! Nic proti, ale jeho slovni projev na me dycha dobami, ktery jsou nastesti uz davno pryc.. jako vystrizeny z branek bodu v 80. letech.. brr..:-))

    • Re: Slavia - Jablonec 0:3

      slaviator     před 14 lety 10.05.2010 11:08 |  
      0 0

      Možná nebudeš tak daleko od pravdy, ono už před cca třema tejdny se myslím i tady v pár příspěvcích naznačilo, že už snad existuje dohoda mezi Rosenem, Peltou a Komňackým... Jestli by skutečně přišel, byl bych rád. A vrcholem by bylo, kdybychom ještě dokázali udat KJ do Jablonce :D

      • Re: Slavia - Jablonec 0:3

        Wommi     před 14 lety 10.05.2010 12:05 |  
        0 0

        hehe..to by se MJ posral:)

        ..ja musim rict ze jsem zasadne proti aby se nyni KJ vracel, ale vim, ze na muj nazor sere pes(-