Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Plzeň - Slavia 4:2

Slávistům ve 28. kole nestačily dvě vstřelené branky na půdě Plzně ani k remíze a v tabulce se nahoru neposunuli. Oba slávistické góly si připsal Mirko Ivanovski.

Plzeň - Slavia 4:2 (1:2)

Branky: 22. Kolář, 50. Rezek, 59. Střihavka, 66. Horváth - 5. a 35. Ivanovski

Sestava Slavie: Vaniak - Krajčík, Trapp, Hošek, Hubáček - Dens (72. Šenkeřík), J. Černý (79. Koreš), Ragued (61. Lafrance), Grajciar - Ivanovski, M. Černý

Trenér Cipro udělal v základní sestavě dvě změny oproti utkání s Příbramí, v záložní řadě zřejmě zraněného Jandu nahradil Grajciar a v útoku před Zákostelským dostal přednost Ivanovski. To, že nasazení makedonského útočníka bylo dobrým tahem, ukázal Ivanovski už po pěti minutách hry. Zleva pronikal sám k Daňkově bráně a jeho přízemní pomalá střela plzeňského gólmana značně zaskočila a nestačil reagovat. To ovšem ze strany slávistické ofenzívy bylo na dlouhou půlhodinu vše a otěže převzala Plzeň. V 18. minutě na roh vyrazil Vaniak Horváthovu střelu z dvaceti metrů, o dvě minuty později už bylo skóre srovnáno, Kolář hlavičkoval do rohu brány po přesném centru Horvátha. Slavia se opět ujala vedení ve 35. minutě, Jaroslav Černý dal přihrávku za obranu Ivanovskému a ten podruhé prostřelil Daňka. Na druhé straně mohl hned srovnat Střihavka, šel sám na Vaniaka, ale míč mu Vaniak odebral.

I ve druhém poločase měli domácí navrch a to potvrdil gólem na 2:2 hned v 50. minutě Rezek. Dostal se k míči za slávistickou obranou a přehodil Vaniaka. Hned o devět minut později byl Vaniak v tísni, když dostal špatnou přihrávku od spoluhráče, balón nakopl jen do Střihavky a ten bez problémů zvýšil na 3:2. O šest minut později to už bylo 4:2, po rohu dopravil balón do brány Horváth. Slavia byla na hřišti značně neviditelná a tak se nelze divit, že s výsledkem už nezvládla nic udělat. Naopak musela ještě čelit břevnu Petržely ze 73. minuty, prohra mohla být ještě vyšší.

I přes slibný začátek dnes Slavia obdržela nejvíc gólů v jednom ligovém zápase v letošní sezóně, ukázala opět nemohoucnost v útoku a značně se vzdálila lepšímu umístění v tabulce než je současné 8. místo.

Komentáře (56)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Plzeň - Slavia 4:2

    Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 05.05.2010 19:30 |  
    0 0

    To je zoufalství tohle. Druhou půli hráli jak s cihlou v trenkách, nechápu.. Stačí aby Plzeň trošku přidala - my samozřejmě vedeme, takže kam by jsme se hnali - a takhle to pak dopadá..

    Když už se útočníci vrátí z dovolený, tak si pro změnu vybere prázdniny obrana. My už jsme fakt pro prdel úplně ve všem..

    • Re: Plzeň - Slavia 4:2

      spojka     před 14 lety 05.05.2010 19:34 |  
      0 0

      Dívejte se na to racionálně, Kmotře. Výhra Plzně přece prospěla fotbalu jako takovému (aspoň dle názoru našeho nejvyššího).

      • Re: Plzeň - Slavia 4:2

        DrFe1     před 14 lety 05.05.2010 19:42 |  
        0 0

        To je fakt, a kdyby Plzeň náhodou neměla kde hrát, tak je jí náš stadion k dispozici.

        • Re: Plzeň - Slavia 4:2

          Jachym     před 14 lety 06.05.2010 08:56 |  
          0 0

          A část sedaček může být modrých. Navíc nás s nimi spojuje červená, s Bohemians zase bílá, z toho vyplývá ideální registrované partnerství :-)

          • Re: Plzeň - Slavia 4:2

            DrFe1     před 14 lety 06.05.2010 09:51 |  
            0 0

            Ale kdepak, stadion bude modro - bílý a na modré sedačky budou Doležal s Oravcem vždycky před zápasem Bohemians navlékat zelené návleky. Červená barva není potřeba, protože na fanoušky Slávie není potřeba brát žádný ohled.

  2. Re: Plzeň - Slavia 4:2

    japhy     před 14 lety 05.05.2010 19:32 |  
    0 0

    Naše venkovní druhé poločasy, to je bída, jakou jsem už dlouho neviděl. Jestli jsme se v Olomouci mohli vymlouvat na omladinu, tady musíme držet ústa. Kde byl J.Černý, kde Grajciar(můj oblíbenec)? Bylo tristní vidět, jak jsou snad všichni naši pomalejší, než soupeř, zpracování a následné nahrávky na úrovni přípravky. Sprintovali snad jen obránci při bránění a Ivanovski, když dostal kloudnou přihrávku. Prostě pěší fotbal s mizernou technikou přináší přesně to, co jsme viděli - běháme odnikud nikam a hráči s balonem jsou neustále pod tlakem.
    Nevím tedy, kde bere Doležal tu neochvějnou jistotu příští dobré sezony, když průvan v kádru se chystat nemá a hrajeme tak, jak hrajeme.

    • Re: Plzeň - Slavia 4:2

      Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 05.05.2010 19:39 |  
      0 0

      No to taky nevim, kde bere tu jistotu. Hlavně když řikal, že místo keců (éra Slavie atd.) už přijdou činy. Místo toho hned vzápětí vykládá jak to příští rok bude zase o titul a pohár. Akorát si nadbíhá, aby si opět (po několikáté) rozbil hubu. Prostě nepoučitelnej..

  3. Re: Plzeň - Slavia 4:2

    slaviator     před 14 lety 05.05.2010 19:41 |  
    0 0

    Bál jsem se, že se potvrdí, že Plzeň vyhraje. Prý to byla tutovka. Tak já nevím, jestli vážně příští zápas nevsadit na výhru soupeře dva tři litry aspoň. Kurz by mohl být pořád celkem slušnej... A to, že vyhrajeme, to vážně pochybuju. Celá tahle sezona je v háji, od zápasu s Tiraspolem. Vlastně od zápasu s Boleslaví, když Jarolím potom odstavil Vaniaka a všechno to nakous :-/

  4. Re: Plzeň - Slavia 4:2

    harry     před 14 lety 05.05.2010 19:46 |  
    0 0

    Pozitivem snad jen góly Ivanovského-snad tu přes léto zůstane ačkoliv by pochopitelně místní experti dávali donekonečna šanci některým vyšeptalým legendám...

    • Re: Plzeň - Slavia 4:2

      japhy     před 14 lety 05.05.2010 20:11 |  
      0 0

      To je fakt. Naše úspěšnost při proměňování šancí face to face brankáři je tragická, takže tohle potěšilo, navíc 2x.
      Ke hře - buď je problém s morálkou nebo fyzičkou. Nevím ale, co je horší.

  5. Re: Plzeň - Slavia 4:2

    DrFe1     před 14 lety 06.05.2010 09:59 |  
    0 0

    Koukám, že depréze v našem táboře dosáhla už takové hloubky, že už tady tu další porážku ani (skoro) nikdo neřeší ..... To je škoda, měli bysme pozvednout hklavu, i když to není díky našemu vedení jednoduché.

    • Re: Plzeň - Slavia 4:2

      japhy     před 14 lety 06.05.2010 10:05 |  
      0 0

      Taky zírám, jaká je tu účast. Ovšem nevím, jestli je těžší pozvednout hlavu navzdory vedení(Klokanovi) nebo tragicky odfláknutým výkonům. Asi hlasuju pro výkony.

      • Re: Plzeň - Slavia 4:2

        LordEdmund     před 14 lety 06.05.2010 10:18 |  
        0 0

        Tak upřímně, já prožíval včerejší zápas naprosto v klidu. Naopak z hlediska slavistické nervové soustavy jsem asi takovej konec sezony potřeboval :-)). Ani nemám sílu se už rozćilovat nad výkony. Jsem vyčerpán z akce "klokan" a z těch neustálých lží a mlžení ze strany vedení. A to se obávám, že nás to nejhorsí teprve čeká . Pŕestupné období a návrat Karla velikého:-(. takźe nervy potřebují před tim zápřahem trošku povolit. Obávám se, že s Karlovým návratem odejde z týmu Trapp,Dens,další a pro jistotu Hocine, aby se přece mohl vrátit Lukáš.Zdůvodní se to tak, źe je Ragued drahý a bla,bla bla...a samozřejmě padne i teoretický návrat Váchy z hostování.Pak se prodá Graicjar, protože je asi jedinej o koho by mohl být zájem. No pánové ,nic moc výhled..a to ani nehovořím o zelených sedačkách, kvůli kterým na fotbal do edenu chodit přestanu na 100%.

        • Re: Plzeň - Slavia 4:2

          quelhar (admin)     před 14 lety 06.05.2010 10:30 |  
          0 0

          Kam porad chodite na ty zelene sedacky? O tech mluvil jenom Oravec, aby uklidnil fanousky Bohemians a i ten to pozdeji stahl a vytahl navleky.
          Osobne cekam, ze KJ se vrati, ale Trapp zustane, vzdyt i pod KJem pak hral v zakladu.

          • Re: Plzeň - Slavia 4:2

            LordEdmund     před 14 lety 06.05.2010 10:47 |  
            0 0

            Hele já bych se fakt už nedivil ani těm zeleným sedačkám. ESide se podbízií a to tak že za jakoukoli cenu. Když jim chtějí přistavit křidlo za x desítek milionů, Fan šop, zázemí,tak ty sedačky už neni žádnej velkej náklad. No a pak je to taky taková vnitřní psychologická hra kterou hraji uvnitř své hlavy. Kdyby náhodou ty sedačky zelený nebyly, tak sice budu nadávat, ale sám před sebou si ospravelnim, že na zápasy chodit asi budu:-)a budu se utěšovat, že to mohlo bejt přece mnohem horší... Možná i tento argument předloží i doLEŽal v pátek. Něco jako : "Vybojoval jsem kvůli vám fanouškům u ESIDE že sedačky zůstanou červené a proto mi " 3x Hurá". :-)

            • Re: Plzeň - Slavia 4:2

              martin08     před 14 lety 06.05.2010 10:54 |  
              0 0

              nj, az ted jsem si toho vsimnul. LEZka - DoLEZal :)

        • Re: Plzeň - Slavia 4:2

          martyni (přítel SN)     před 14 lety 06.05.2010 10:30 |  
          0 0

          Uprimne, myslim, ze s temi zelenymi sedackami to nebude az tak horke, nerad bych se mylil.. neni-li stadion slavie, tim mene muze byt bohemky a ruzne kecy bohemackych predstavitelu pokousejici se upokojit jejich fanousky... vice se obavam navratu KJ atd.. je treba prece vymenit plno hracu, bude se nakupovat, prodavat..

        • Re: Plzeň - Slavia 4:2

          janko (přítel SN)     před 14 lety 06.05.2010 10:49 |  
          0 0

          No tak v prvé řadě ty zelené sedačky musí někdo zaplatit, že?
          E-Side? Pochybuji. Když nebyl schopný za dva roky v rohu hostí zvednout televizi, že bude utrácet za zelené sedačky.
          Bohemka? ta má jistě peněz na rozdávání....
          A nebo, jak někdo říkal, se sedačky veznou z Ďolíčku, ale kdo je vymontuje/převeze/namontuje? Firma? To jsou výdaje. Fanouškové klokana? Tak to bych chtěl vidět jak brigádničí v Edenu....

          • Re: Plzeň - Slavia 4:2

            LordEdmund     před 14 lety 06.05.2010 10:52 |  
            0 0

            Eside, stejně jako zafinancuje jižní křídlo. Navíc neni vyloučená podpora P10. Vzniknou tam krom zázemí i další komerční prostory a o to ESIde jde pŕedevším.Navíc stadion projde kolaudací.

            • Re: Plzeň - Slavia 4:2

              DrFe1     před 14 lety 06.05.2010 10:59 |  
              0 0

              Třeba právě na tomhle je vidět, jak chybí komunikace ze strany vedení Slávie. Zatímco pro většinu fanoušků Slávie je dost podstatný, jestli nebudou zelený sedačky, klokan na fasádě atd. tak naše vedení mlčí a mlčí. Kdyby alespoň vydali nějákou proklamaci, že ví o tom že to fanouškům vadí a budou se snažit domluvit s e-side aby tam nic takového nebylo. Ale oni nic ...

              • Re: Plzeň - Slavia 4:2

                smely (přítel SN)     před 14 lety 06.05.2010 14:10 |  
                0 0

                ale tak to je jasny, ze vedeni na fanousky sere, staci se jen podivat do novin, dneska uz ctvrtej clanek a tom jak nepustili rudy na bazaly. kdyz se to stalo nam, tek o tom byl clanek akorat tady.

      • Re: Plzeň - Slavia 4:2

        quelhar (admin)     před 14 lety 06.05.2010 10:24 |  
        0 0

        No, vcera to smerem dozadu bylo dost tragicke. Dva vstrelene goly Ivanovskeho se mi libily, prijde mi, ze s promenovanim sanci nema celkem problem. Navic to je jeden z mala hracu, co se neboji jit do klicky, treba i ve vapne. Pokud bude cas s nim pracovat ve smeru vetsi ochoty souboje ustat (i kdyz je ve vetsine z nich skutecne faulovan), tak si myslim, ze by mohl zustat i pristi sezonu. Uz proto, ze hracu, kteri se neboji udelat obranci klicku, mame zoufale malo. Mohl by byt tak nahradou za Senkerika, ktery mozna odejde.

        • Re: Plzeň - Slavia 4:2

          janko (přítel SN)     před 14 lety 06.05.2010 10:32 |  
          0 0

          No já doufám, že odejde nejenom Šenkeřík.

          • Re: Plzeň - Slavia 4:2

            martin08     před 14 lety 06.05.2010 11:04 |  
            0 0

            Pryc: Trubila, Naumov, Vlcek(bohuzel uz na to nema), Kopic
            S otaznikem: Senkerik, Janda(jsem zaujatej:), Kysela(nic nepredved)
            Brankari: zapeklita otazka, Vaniak prodlouzit a nekoho privest - Romanovs a Senecky pryc
            Privest: STOPERA a UTOCNIKA ale hotovy hrace
            Jinak nejak razatni prestavba podle me neni treba, prohrali jsem v sezone par zapasu ktery jsme ztratit nemeli nebo nemuseli (doma napr.: Olomouc, Plzen, Sparta, Liberec, Teplice) a pak uz to bylo hodne o psychice (utkani s Ostravou a Spartou venku potvdilo ze i kdyz jsme tragicky, zas tak lespi souperi nejsou - ale Sparta ma obranu, Ostrava utok a Jablonec tak nejak vsechno).
            Nezbeva nez verit v lespi zitrky, a jestli na stadionu uvidim neco bohemackyho chodit taky nebudu! Vedeni je v tomhle ohledu je totalne neschopny a nejen v tomhle..

          • Re: Plzeň - Slavia 4:2

            Alfabet     před 14 lety 06.05.2010 12:55 |  
            0 0

            Brankáři - zapeklitá otázka. Souhlasím s odchodem (resp. ukončením hostování) Seneckého, ale Romanovs je podle mne kvalitní brankář, který díky nejrůznějším okolnostem dosud nedostal plnou příležitost. Cením si u něho přehledu a pohybu ve vápně a výborné hry nohama. Při vší úctě k Martinovi, jeho hra nohama je slabší.

            • Re: Plzeň - Slavia 4:2

              quelhar (admin)     před 14 lety 06.05.2010 13:15 |  
              0 0

              Taky myslim, ze Romanovs je dobry, bohuzel jeho styl chytani je asi prilis nachylny na zraneni, coz muze byt brano jako handicap. Vzdyt jen v teto sezone musel pro zraneni stridat trikrat (v Kladne, doma s Valencii a naposledy za becko).

        • Re: Plzeň - Slavia 4:2

          urs (přítel SN)     před 14 lety 06.05.2010 12:17 |  
          0 0

          jo to mě asi jako jediný zahřálo u srdíčka.. :o)

          oba góly Ivanovskiho byly pěkný a hlavně chladnokrevný, nic nevymejšlel a jednal a tak to má být ;)

          urs

    • Re: Plzeň - Slavia 4:2

      mart     před 14 lety 06.05.2010 12:37 |  
      0 0

      no jo no, nikdo nic neresi, ... to mate pravdu :(, Ale zas na druhou stranu co mame delat? Mam slavit, ze nesestoupime? Nebo mam vykrikovat, ze uz nikdy nepudu do Edene a roztrham permici? Nebo mam vykrikovat, ze tenhle a tenhle se musi vyhodit, a tamhleten musi dostat vetsi sanci.
      No do breku mi jeste neni, ale ze bych se smichy valel, ... no, to se treda nevalim.

  6. Re: Plzeň - Slavia 4:2

    Pedro08     před 14 lety 06.05.2010 13:00 |  
    0 0

    Včera večer jsem si četl dva roky staré diskuse. Vcelku zajímavý kontrast s dneškem.
    Odvolával se Jarolím, nadávalo se na Doležala, Doležal se hájil, nadávalo se, na druhou stranu se objevovaly hlasy o světlých zítřcích plných vítězství, o prodeji MJ, Trappa za desítky milionů do zahraničí v budoucnu.
    A objevovaly se názory, že stadion patří Grossovi, že patří tajmným podvodníkům,tyto ale byly velice ojedinělé.
    Kritizoval se Necid a obhajovalo jeho angažmá v Jablonci, zesměšňovala se Sparta, která byla o dva body za námi...

    Úspěch se musí analyzovat, na neúspěch se musí rychle zapomenout. Jsem zvědav, jak si pan Doležal zanalyzuje katastrofální propad prodeje permanentek pro příští sezonu. Jejich cena je v době krize ekonomické i slávistické opravdu děsivá.

  7. Re: Plzeň - Slavia 4:2

    Tomis68 (přítel SN)     před 14 lety 06.05.2010 13:39 |  
    0 0

    Když už ani ta prohra v Plzni ve stínu okolních událostí (stadion, celá zpackaná sezona) tolik nebolí, tak je to smutný... Smutný je, že už je mi skoro jedno, jestli se v Plzni vyhrálo nebo ne... to jsme to dopracovali...

    Je potřeba se zvednout a zbavit se hráčů, kteří týmu tu herní kvalitu dlouhodobě nepřinášejí. Standa Vlček je slávistická legenda a výkony, které předváděl během předchozího angažmá v SKS si určitě zaslouží svoje místo ve slávistické síni slávy, ale teď už to prostě není ono... stejně tak Krajčík... Huba tu radši kritizovat nebudu, mohl by se ozvat mireček :-)...

    pro příští sezonu bychom dle mého měli začít s těmito sopučasnými hráči:
    B: Vaniak, Berkovec (neznám, soudím dle referencí), Romanovs
    O: Hošek, Čelůstka, Kaufman, Lafrance/Vomáčka, Dens
    Z: Trapp, Ragued, M.Černý, J.Černý, Hloušek, Grajciar, Belaid, Janda
    Ú: Ivanovski, Naumov
    + z Béčka dávat průběžně šance hráčům jako Starý, Mikula, Koreš, Mareš, Kostolanský či Hůrka

    z příchodů podle mě budou vohdné tyto typy:
    - stoper - to, že je teď naším nejlepším stoperem defenzivní záložník Trapp je celkem špatná vizitka
    - gólový útočník - napadá mě třeba Lafata, případně se poohlédnout v zahraničí
    - důrazný útočník typu Varadiho
    - levý bek - takový návrat Jablonského namísto Huba by mohl být ku prospěchu...

    o tvorbu hry se podle mě mohou podělit Grcko s Čorem, na defenzivním štítu by měl podle mě dostávat přednost Trapp před Raguedem, jehož rozehrávky jsou jedním slovem tRaguedie;
    proč to nezkusit v bráně s Berkovcem? dle referencí by to nemuselo býttak špatný...

    • Re: Plzeň - Slavia 4:2

      quelhar (admin)     před 14 lety 06.05.2010 14:25 |  
      0 0

      Zakostelsky ;o)

      Jinak k tem referencim o golmanech - Taky Vales v Hlucine v poslednich zapasech podle onlinu chyti vzdy nekolik tutovek.

        • Re: Plzeň - Slavia 4:2

          quelhar (admin)     před 14 lety 06.05.2010 17:36 |  
          0 0

          Zhruba v pulce jara zacal chytat misto nej Vales, nevim, jestli kvuli zraneni nebo proste proto, ze je Vales lepsi.

  8. Re: Plzeň - Slavia 4:2

    Viking     před 14 lety 06.05.2010 13:43 |  
    0 0

    Včera jsem na ty Ivanovskiho dva goly čuměl ve zprávách jak na zjevení. Když to porovnám se Standovou hlavou mezi ramenama a bombou do gólmanova břicha nebo Šenkeříkovými prohranými osobními souboji ve vápně...

    Nebude to s tím klukem lehký ale přesně tohle je fotbalista, který to má v sobě. Když se s ním bude kvalitně pracovat a dostane dostatečnou důvěru, jednou ho výhodně udáme na západ. U cizince to ale chce trochu jiný přístup a obávám se, že pod Karlem by to tenhle Jižan měl těžší.

    Druhá věc - pokud byl Cipro vedoucím skautingu, nepochopím, proč ani on vůbec v lize nezkusí Tecla. Dostal šanci v puštěném zápase na Spartě a to je za celé jaro všechno. Teď už jde o úplné hovno a místo Ivanovskiho tam zase včera vlezl Šenkeřík. Šanci dostali Hurka, Zákostelský (oba dva hrozní a na ligu mají 2-3 roky čas) ale Tecl vůbec. To je tak špatný i v trénincích že nedostane šanci? Proč jsme ho vůbec brali? Co jsem slyšel od známých co chodí na Jihlavu tak výkonostně byl na podzim MINIMÁLNĚ stejně tak dobrý jako Vydra. Teď se plácá někde v béčku, gólů sice moc nedává ale jaké měl reference z béčka Dens...

    • Re: Plzeň - Slavia 4:2

      Jiri1     před 14 lety 06.05.2010 14:53 |  
      0 0

      Zdravim , vcerejsek je jen dalsi kankou na zpackane sezone , musim potvrdit slova Slaviatora , ano i Ja mel informace o tutovce pro Plzen, nicmene hra nekterych nasich hracu je skutecne priserna , ti nepatri snad ani do 2 ligy , ano Vikingu reference z becka o Densovi byly priserne , trener Janu o nem casto mluvil jako o prikladu spatne vynalozene investice , jeho dlouholetou smlouvu radeji nikdo nekomentoval, ale popravde i Vlcek mel letos napodzim svetele okamziky , ktere trvaleji nepotvrdil, to same Ivanovski, jiste vcera super, alw utocnik se musi prosazovat trvalleji nez jednou rocne, to je proste malo. Me uz zajima co bude dal. je celkem zajimave sledovat medialni vystupy obou hlavnich protagonistu tj. Dolezala a Jarolima , kteri rikaji neco jineho nez si mysli.Jarolim by se byl do Slavie ochoten vratit , pokud v roli nadrizeneho nebude Dloezal, jejich spory , ktere hasil v posledni dobe snad uz jen Rosen pry prerostly v regulelni valku, kde chybely jen zbrane. A jak to vypada , ano Karel je neustale ve hre trener repre 21 Dovalil pry nema zajem, navic ho nikdo zatim ani poradne neoslovil, Cipro ma vseho po krk a hlavne rodina si pry z osobnich duvodu nepreje jeho dalsi ucinkovani v roli kauce, navic leze ven zajimave info, ze jeden z hlavnich duvodu odchodu velkeho Karla byly i obavy pred vypustenim ci ..... poslednich zapasu sezony. Co je pruser , odchod Vlcka, Krajcika , J.Cerneho se konat nebude , navrat Volesaka pry ano, pokud nekdo nesezene prachy na jeho prestup. Zaverem si neodpustim smerem k vedeni jednu poznamku. oznamit jmeno trenera az po poslednim utkani je jiste normalni pocin , ale to jmeno by uklidnilo vsechny fandy, kteri uz ztraceji viri a k tem zelenym sedackam, vsechna jednani smerem k novemu rozdeleni ci opatreni k Bohemce na stadaku teprve prijdou, zatim se dohodly nejake zmeny smerem k peci o travnik, odmitl se zapas 21 v zari a chysta se prestavba a vybaveni saten pro Bohemku. Uplne nakonec, dnes je na svazu jednani smerem k pyru, ktere pry ale nemuze mit vyraznejsi posun vzhledem ke smernici UEFY, nema pry cenu si delat prehnane nadeje, ale uvidime.......

      • Re: Plzeň - Slavia 4:2

        Viking     před 14 lety 06.05.2010 15:00 |  
        0 0

        Ad Ivanovski - ano, na jaře střídal světlé okamžiky s těmi špatnými ale ono se taky jinak hraje, když se mužstvu daří a není na všechno sám. Ale pořád je mu okolo dvaceti let, Džeko taky nebyl hned hvězda a to samé platí teď třeba o Mešanovičovi, kterého si Pelta brousí v Jihlavě. I kdybych ho měl koupit a na rok strčit do nějakého provinčního klubu kde dávají mladým šanci, proč ne...

        Upřímný strach mám ale ze setrvání Vlčka, Volešáka a Krajčíka, to je cesta do trvalého ligového průměru...

        • Re: Plzeň - Slavia 4:2

          DrFe1     před 14 lety 06.05.2010 15:08 |  
          0 0

          Mě tedy Krajčík s Volešákem nevadí, svoje si stále odehrajou. Ale proč by měl zůstávat Standa, ro nechápu. Co se týče Ivanovskiho, tak pokud někdo omezí ty jeho teatrální manýry, tak by mohl být platným hráčem. Ve srovnání s Vlčkem, Šenkeříkem a spol. tedy rozhodně.

          • Re: Plzeň - Slavia 4:2

            spojka     před 14 lety 06.05.2010 17:37 |  
            0 0

            Mně tedy Volešák vadí, a to tak že dost. To je další do party těch Vomáčků, Naumovů a Trubilů, kteří stahují Slavii do průměru a výplatami odsávají peníze, za něž nikdy neodváděli a vzhledem ke svému věku už ani nebudou odvádět odpovídající výkony.

    • Re: Plzeň - Slavia 4:2

      Jiri1     před 14 lety 06.05.2010 15:45 |  
      0 0

      Zdravim, nic noveho ten clanek, snad jen , ze v pozadi nestoji jen ten politik ODS, jde to napric , jde o ksefty skupiny , ktera ovlivnuje byznys v nejvyssich patrech Prazske komunalni politiky a jmena zde casto vzpominana vzhledem ke vstahu ke spolecnosti E- Side jsou take ve hre. A je skutecne mozne , ze nastane i jina varianta nez nastiuzje Ekonom.

      • Re: Plzeň - Slavia 4:2

        eomer (přítel SN)     před 14 lety 07.05.2010 12:36 |  
        0 0

        Mě překvapilo, že stále existuje varianta se 300 mil.

  9. Re: Plzeň - Slavia 4:2

    Khadgar     před 14 lety 06.05.2010 19:09 |  
    0 0

    Den po zápase a 41 příspěvků. Loňský jaro to po prohraných zápasech bylo aspoň o 100 víc. Zajímavé...

    • Re: Plzeň - Slavia 4:2

      quelhar (admin)     před 14 lety 06.05.2010 19:17 |  
      0 0

      KJ uz je venku a na Dolezala se nadava v jine souvislosti nez se zapasy...

      • Re: Plzeň - Slavia 4:2

        Khadgar     před 14 lety 06.05.2010 20:48 |  
        0 0

        Jo, KJ asi ležel hodně lidem v žaludku. Přitom třeba Cipro teď dělá stejnou věc, jaká se tady vyčítala Jarolímovi - spoléhání se na hráče nehledě na jejich formu (za KJ se tomu říkalo protěžování). Myslím tím J. Černého, který logicky po zranění nemá takovou formu, přesto dostával neustále příležitost. Jo, já vim, dal dvě penalty, teď dobře nahrál Ivanovskimu. Ale v mezihře to neni ono a proti Kladnu byl absolutně tragickej a zralej na střídání o poločase. Jenže znaj se z Budějic, žejo...
        Pokud se mluví o úsporách, tak já bych začal sezonu s trenérem Janů, finančně mi to přijde nejlepší, plus když se k tomu přidá dostupnost ostatních trenérů... Faktory v jeho prospěch jsou jasný, to už se tu psalo. Holt ale motivace jeho a motivace vedení je asi trochu někde jinde.

        A abych ještě odpověděl spojkovi, třeba podzimní kádr vůbec nebyl tragickej. Jenže prostě nevyšlo načasování formy jednotlivých hráčů a ta psychická deka po šerifech byla velká...k tomu ještě jasnej vnitřní konflikt a je to. Chyby byly, to je jasný, to nezpochybňuju. A když se to začalo sypat, tak nikdo nevěděl co s tím, to na tom bylo to nejhorší.
        Na konec jeden můj názor...Kdyby neodešel Čelůstka, tak bysme podle mě v pohárech byli. Samozřejmě předpokládám, že by se hned na jaře nezranil. Prostě myslim, že obrana by byla lepší a celkově by to pomohlo. Ale to jsou kdyby, žejo...

        • Re: Plzeň - Slavia 4:2

          spojka     před 14 lety 06.05.2010 21:01 |  
          0 0

          No, kádr nebyl špatnej... dá se s tím souhlasit v tom smyslu, že jsme podle mě byli schopni postavit na českou ligu hodně kvalitní sestavu. Jenže to by jí musel stavit někdo jiný, než KJ, tzn. že proti Tiraspolu by nesměli vyběhnout hráči jako Hanuš, Karlův synovec, Šenkeřík nebo Tafat. Tyhle přehmaty v sestavě a ve střídání jsou prostě naprostá šílenost, kterou všechno začalo.

          Abych se vrátil k tomu kádru - ano, relativně kvalitní sestavu jsme byli schopní dát dohromady, ale v okamžiku, kdy měli ukázat svůj přínos pro Slavii další hráči (Naumov, Vomáčka, Trubila, Volešák, Hanuš, Vasiljevič a další), kteří třeba byli na pomezi základu a lavičky, ale do kádru patřili, tak se ukázalo, jak špatnej ten kádr je a kolik lidí se v něm jen veze. Nemá cenu rozebírat jméno po jménu, ale není normální, že většina lidí, kteří na Slavii chodí, si klepala při čtení o posilách na čelo (Vomáčka, Naumov, Trubila), zatímco lidi, kteří o nákupech rozhodují za tyhle hráče utráceli miliony. Chápu, že nelze mít 100% úspěšnost, ale to, co se dělo v létě 2009 bylo prostě naprosto šílený a doteď nechápu, jak to mohl Doležal dopustit.

          • Re: Plzeň - Slavia 4:2

            lassiter     před 14 lety 06.05.2010 21:30 |  
            0 0

            No tak Šenkeřík toho s Tiraspolem moc nenahrál a v odvetě dokonce seděl na tribuně... ale to je jedno. Píšeš, že "většina lidí, kteří na Slavii chodí, si klepala při čtení o posilách na čelo (Vomáčka, Naumov, Trubila)". Nevím teda jakou anketu sis dělal, ale zkus se podívat zpátky do diskusí u článků k příchodu těhle hráčů a zjistíš, že minimálně u internetových slávistů to není tak docela pravda.

            • Re: Plzeň - Slavia 4:2

              spojka     před 14 lety 06.05.2010 21:35 |  
              0 0

              Právě z těch diskusí jsem vycházel - většinou tam lidi psali, že sice ten a ten příchod moc nechápou, ale budiž. Když na to jsou peníze. Třeba u Naumova žádné nadšení nebylo, spíš naopak.

              Navíc samozřejmě vycházím z názoru lidí - slávistů - kolem mě a tam ten nesouhlas s příchodem těhle hráčů byl taky výrazný. Naumova jsem třeba viděl loni na Žižkově několikrát, a proto jeho příchod nechápu.

              • Re: Plzeň - Slavia 4:2

                quelhar (admin)     před 14 lety 06.05.2010 22:50 |  
                0 0

                Naumova do Slavie vyrazne a opakovane doporucoval Pavel Kuka. Jinak u tech letnich prichodu to vsechno prebily prichody Hlouska s Celustkou, ktere byly kvitovany velmi pozitivne a byly to zaroven nejvetsi investice.

                Vomacka prisel zadarmo, kdyby byl zdravy, tak verim, ze nyni hraje stale v zakladu a vlastne moc nevim, cim si vyslouzil takovou averzi. Obrana na podzim nebyla kdovijak pevna, ale nebyl to ani vylozeny propadak. A to v ni hrali take Suchy s Celustkou. Ted na podzim je obrana daleko deravejsi. Fakt si nevzpominam na zadny Vomackuv kiks, ktery by zasadne ovlivnil zapas.

                Trubila prichazel na pozici tretiho leveho zaloznika, proto taky na podzim prakticky nehral. Zkusil se i parkrat na levem beku, zjistilo se, ze tam dela prilis mnoho chyb a radsi tam ted hraje zase Hubacek, pripadne se tam asi zkusi v lete Mares.

                Myslim, ze prvni dva (Naumov a Vomacka) Slavii budou mit co dat i v pristi sezone.

                • Re: Plzeň - Slavia 4:2

                  spojka     před 14 lety 06.05.2010 23:10 |  
                  0 0

                  No právě, jak mám Pavla Kuku rád, tak tohle mu nikdy nezapomenu, a totéž jsem slyšel už od více lidí. Na jeho ódy na Naumova si taky pamatuju.

                  Naumov nikdy nic extra nehrál - hrál v Makedonii a na Kypru, kde sice góly dával (16z/12g), ale pořád je to Kypr a už v tý době to rozhodně nebyl žádnej mladík. Na Žižkově 22z/10g, ale je dobrý se podívat komu a jaký góly dával - většina jeho gólů nic neřešila (např. jen zmírňoval prohry) a dával je týmům jako Střížkov, Budějovice nebo Kladno. Na Žižkově jsem ho viděl hrát a nijak nevyčníval, pomalu celej mančaft na něj musel pracovat, protože s míčem mimo vápno v podstatě nebyl schopen nic udělat (chybí rychlost, technika, kontrola míče). Prostě nevidím jedinou věc, na základě který by bylo nutný takovýho hráče za nějakých 8-10 mega kupovat. A jeho výkony ve Slavii to jen potvrzují.

                  Co se týče Vomáčkových kiksů, tak bych jmenoval třeba první kolo a gól MB, který pak Jarolím hodil na Vaňouse, přestože byl minimálně z půlky Vomáčky (jako nejbližší stoper vůbec neměl Mendyho k Vaniakovi pustit) nebo druhý gól doma s Olomoucí. Snad se nepletu, ale myslím, že Vomáčku KJ neposadil kvůli zranění, ale prostě ho ze sestavy vyndal a asi k tomu měl důvod.

          • Re: Plzeň - Slavia 4:2

            martyni (přítel SN)     před 14 lety 06.05.2010 22:07 |  
            0 0

            Ted jsi na to kapnul, utracely se miliony za hrace, u kterych si spousta lidi, co se o slavii zajimaji, bud klepala na celo nebo mela neutralni nazor s tim, ze neni jasne, co od nich cekat.. optimiste tvrdili, ze rozsirujeme kadr, ze prece nemuzem hrat s tolika odchovanci, kteri maji nestalou formu v mladem veku.. ale nedelo se to jen v lete 2009, ale prakticky v kazdem prestupnim terminu od leta 2007.. zrejme po stastnem posileni v lete 2007 KJ a Dolezal ziskali pocit, ze kvalitni hraci jsou snadno k sehnani a ze muzem kdykoli vymenit pulku kadru, nakoupit nove lidi a vse bude fungovat.. Z nejruznejsich duvodu se tyhle kotrmelce podarilo ustat do leta 2009, kdy to takhle dopadlo..

            Byl zminen Cipro.. nemyslim, ze by udelal nejake zasadni chyby.. Nema moc prostoru ke zmenam, alespon moc netoci se sestavou a dava duveru nekterym hracum - Vaniak, Trapp na stoperu, Ragued.. ze zacatku mel tym chut neco jeste se sezonou udelat, bohuzel stal se pruser v Jablonci, kterej nas stal pohar, ted to vypada spis na rezignaci..

    • Re: Plzeň - Slavia 4:2

      spojka     před 14 lety 06.05.2010 19:25 |  
      0 0

      Naopak, je to naprosto logický. S tímhle přístupem vedení klubu a hráčů se ani nedivím. Loňský jaro bylo i po prohraných zápasech o co hrát. Letos jsem se už ty poslední zápasy vůbec nenervoval, ani góly se mnou nic nedělaly, prostě apatie. Když je to jedno hráčům, ředitel dělá nesmyslné kroky (nebo spíš nedělá nic, jen ostudu) a nehodlá je nijak vysvětlovat, protože jsme jen 17% rozpočtu, a když už hrajeme o nic, tak proč se nervovat...?

      Tohle nikam nevede. Máme nejhorší kádr za posledních několik let a po několika letech ho prý poprvé nebudeme přestavovat. Hráči, kteří letos sotva ukopou osmý místo, budou podle Doležala příští rok hrát na titul. Zřejmě proto, že sestavu vyšperkujeme Volešákem z lavičky Budějovic a Jarolímem z tribuny v Sieně.

      • Re: Plzeň - Slavia 4:2

        bongor     před 14 lety 06.05.2010 21:37 |  
        0 0

        Momentálně jsme na tom hodně špatně.Nejsou peníze a od toho se všechno odvíjí.Dobří hráči odcházejí,horší přicházejí a my jdeme od deseti k pěti.Vedení na nás nepokrytě kašle,některé kroky mi přijdou jako pohrdání fanoušky,že dodnes nikdo nevysvětlil proč jsme otevřeli
        bez boje bránu od hradu a pustili do Edenu klokana,na to jsme dostali pouze zcela nejapné vysvětlení o prospěšnosti pro český fotbal.
        Jestli jsme zachránci našeho fotbalu,tak by podle toho spíš měly vypadat výkony na hřišti.No a ty jsou příšerné.Nikdo mi nevymluví,že za vším je pouze prodej lukrativních pozemků v Ďolíčku,jak se stalo zvykem v české dolině-hlavně se pořádně napakovat.Proč se rozložilo mužstvo,to je souhrn mnoha okolností.Každopádně bych KJ nedoporučoval,aby se vracel,přišel by o nervy a my taky.To samé Lukášovi,jméno Jarolím je tady u mnohých v klatbě.
        Ještě bych se chtěl pozastavit nad panem Brabcem.Že vstoupil do sralty,to je ještě to nejmenší,přečtěte si jeho cinty,vyjadřuje se ke všemu a všude,jako by tam byl od žáčků.Stal se hlavní hlásnou troubou toho klubu.Řepka je pro mě proti EB naprostý sympaťák.

        • Re: Plzeň - Slavia 4:2

          MarHud     před 14 lety 06.05.2010 23:19 |  
          0 0

          Taky nemám rád žoldáky,ale jak vono to s tím Brabcem asi bylo,viď Bongore?

          • Re: Plzeň - Slavia 4:2

            bongor     před 14 lety 07.05.2010 08:18 |  
            0 0

            Mně Mar Hude nevadí přestupy mezi pražskými S.Ale ten EB byl u nás kapitánem a nyní si hraje na obrovskýho sparťana.Je to trapný a divím se ,že to nevadí i vám na Letný.Že je žoldák skoro každý fotbalista,to už je teď úplně normální,časy Frantů Veselých nebo Kvašňáků už jsou pryč.Mně se třeba líbilo,když přišel do Slavie Volešák a řek,že děkuje Spartě za hezké období které tam strávil.Kdyby řek,že je Sparta hroznej klub,tak by u mě úplně ztratil kredit,i když si to myslím taky. Je to rozdíl proti Poborskýmu,který přišel na Letnou a pomlouval Slavii jak debil.

            • Re: Plzeň - Slavia 4:2

              MarHud     před 14 lety 07.05.2010 23:16 |  
              0 0

              To by se musel fotbal vrátit do svých rytířských začátků,kdy existoval jenom sport a skoro žádný prachy.Hráči byli hrdí na svůj klub a kromě toho chodili do práce.Skoro bych řekl,že by se mi to tak líbilo.To je vlastně podstata všeho a nebo?