Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Milan Černý: V tichu se nám nehraje dobře

Celé utkání odehrál Milan Černý. "Dnes jsme nedali gól, doufám, že na dobré výkony navážeme a budeme v nich pokračovat."

Ligovou premiéru si včera večer připsal brazilský obránce James Dens, který si nevedl vůbec špatně. "Jsem spokojený se svým výkonem, škoda, že jsme nevyhráli. Myslím, že jsme byli lepším týmem."

Ke kauzce "Bohemians v Edenu se vyjádřil Milan Černý. "Já bych s fanoušky souhlasil, ale rozhodnout nemůžu, to je na jiných. Je to gesto fanoušků, a asi je to dobré gesto."

Před prázdnými tribunami by ofenzivní záložník hrát nechtěl. "V tichu se nehrálo dobře, ale pořád jsme hráli naplno. Poznat to určitě bylo, my máme skvělé fanoušky, co fandí pořád, takže to rozhodně znát je."

Utkání s Kladnem bylo opět o tom, jestli se Slavii podaří prolomit defenzivní val, který si Středočeši postavili na svém velkém vápně. "Když hrajeme proti deseti, tak to pro nás má být lepší, ale Kladno bránilo na vápně, takže to pro nás bylo těžké pořád. Hlavně málo střílíme, měli jsme jednu nebo dvě vyložené šance a to je málo."

Slavia si do tabulky připsala pouze bod. "Do druhé poloviny tabulky snad nespadneme, tohle místo nepřísluší Slavii. Chceme bodovat pokaždé, rozhodně to není tak, že bychom ligu vypustili, jak se někde spekulovalo. Stejně jako dnes chceme vždycky vyhrát."

Komentáře (1)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Milan Černý: V tichu se nám nehraje dobře

    SForever1     před 14 lety 19.04.2010 13:04 |  
    0 0

    Snad budou protesty pokračovat! Vydržme - jde o náš EDEN. Jinak já mám jasno= Buď klokan v Edenu nebo já. Čekal jsem na novej stadion 25 let a nebudu se dívat jak se v něm rozvaluje vačnatec.