Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Slavia - Kladno 0:0

Fotbalisté Slavie v dalším domácím zápase pouze remizovali s Kladnem 0:0, přestože měli více jak půl hodiny přesilovku. Pro sešívané však bude důležitější středeční pohárové utkání v Jablonci.

Příjemné nedělní odpoledne patřilo v Edenu fotbalu. Přijel soupeř z nedalekého Kladna, který bojuje o prvoligovou záchranu. Pro slávisty to tedy alespoň papírově neměl být žádný problém.

Situace v tabulce je taková, jaká je. Slavii více méně o nic nejde, a ačkoliv hráči jistě tvrdí opak, tak na hřišti je to někdy poznat. Dnes to bylo vidět v prvním poločase, který příliš fotbalové podívané nepřinesl. Soupeřova branka v podstatě ohrožena nebyla, občasný pokus o průnik či centr skončil bez úspěchu. Těžko říci, zda za chybějící aktivitou mohl být náročný týden, dnešní utkání bylo již třetí a na to fotbalisté v české lize zvyklí nejsou. Nutno říci, že Kladno bylo neškodné úplně, evidentně přijelo dnes jen zkusit štěstí, tj. ubránit remízu. Nejblíže skórování byl před přestávkou Kysela, ale povedený centr dnes aktivního Hubáčka ve vyložené šanci netrefil.

Druhý poločas byl na šance bohatší, sešívaní zvýšili tempo a dostali hostující tým do tlaku. Otevřít skóre mohl opět Kysela, když se dostal k odraženému míči ve vápně, ale bohužel přestřelil. Brzy navíc získali domácí výhody přesilovky, po necelé hodině hry dostal červenou kartu Procházka za faul na Dense. Právě Dens nahradil dnes v základní sestavě potrestaného Krajčíka a neodvedl špatnou práci. Kladenská ofenziva ho ale v podstatě nijak vážně nevyzkoušela. Slávisté soupeři po většinu času nepůjčovali míč a obléhali vápno. Pokoušeli se o nebezpečné průniky a ze stran lítaly centry, zvláště ty od kapitána Hubáčka byly nebezpečné. Zakončení ovšem bylo tragické, vyhořel Ivanovski i J. Černý. Utkání tak skončilo překvapivě jen bezbrankovou remízou.


Slavia - Kladno 0:0
Slavia:
Vaniak - Dens, Trapp, Kopic, Hubáček - Kysela (65. Šenkeřík), J.Černý, Ragued, Janda - M. Černý, Vlček (7. Ivanovski)
ČK: 58. Procházka (Kladno)
Diváci: 8633

Komentáře (83)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Kladno 0:0

    marcocruz (přítel SN)     před 14 lety 18.04.2010 18:54 |  
    0 0

    Ano neni nad to, skončit v tabulce třeba na 10.místě. Stejně si nic jinýho ani nezasloužíme. Dneska jsem neviděl jedinej rozdíl mezi hrou Jarolíma a Cipra

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      mirecek1111     před 14 lety 18.04.2010 18:57 |  
      0 0

      Třeba příjde v létě za levno Beneš. To je těžko.. Důležitá bude středa.

      • Re: Slavia - Kladno 0:0

        slaviator     před 14 lety 18.04.2010 19:01 |  
        0 0

        Se divím, k té středě, že ještě nikde nejsou "zaručené zprávy", že nám to Gablonz pustí a my mu pustíme potom ligu, jako to bylo se Spartou...? :-) Teda ne že bych něco chtěl přivolávat! :)

        • Re: Slavia - Kladno 0:0

          Bekbulatov     před 14 lety 18.04.2010 19:03 |  
          0 0

          Ja bych se tomu nedivil, v lize nám o nic nejde a jenom ten kdo hraje poháry je vidět.......

          • Re: Slavia - Kladno 0:0

            slaviator     před 14 lety 18.04.2010 19:07 |  
            0 0

            Já tomu nevěřím. Vítěz poháru má lepší výchozí pozici pro Evropskou ligu než vicemistr. A rozhodně lepší než druhej vícemistr (3. tým). Sparta teď má 51 bodů, Baník 48 a zápas k dobru, Jablonec 48, Teplice 44 a hrajou teď večer doma, takže se můžou dotáhnout klidně na rozdíl jednoho bodu k Jablonci. Jablonec tak nemá jistej zatím ani postup do Evropy z ligy, tak proč by nám to pouštěl? A proč by to pouštěl i za situace, že by mu to zaručilo to 3. místo a předkolo EL, když kdyby postoupil v poháru a vyhrál ve finále, tak by měl do EL lepší výchozí pozici...?

        • Re: Slavia - Kladno 0:0

          mirecek1111     před 14 lety 18.04.2010 19:15 |  
          0 0

          To nevím, každopádně uspět musíme. Jinak dnešek pozitivum přinesl.
          Narozdíl od tebe ho nevidím v Densovi, protože hodnotit hráče stylem, noo nebyla to tregedie jak se čekala mi přijde naprosto převrácené, protože Slavie je tým, který má jiné ambice než být týmem průměrným. Já bych dnešní výkon Dense zhodnotil tak, že šanci dostal=takže snad budou spokojeni ti, co po tom tak dlouho volali a v létě snad zmizí. To už by bylo skutečně hodně špatné, kdybychom se utěšovali takovýmto hodnocením.
          Paradox je, že tohle tu přišlo se všema těma nepovedenýma nákupama v létě. S Naumovem to byla tak dlouho taková tragedie, že až začal konečně aspon vyhrávat hlavičky, tak to většina viděla jako světélko na konci tunelu.
          Já spíš to pozitivum vidím v tom, že dneska Sparta nevyhrála. Pro Slavii je velmi ale opravdu velmi důležité, aby do poháru nešla z prvního místa Sparta ale někdo jiný..

          • Re: Slavia - Kladno 0:0

            slaviator     před 14 lety 18.04.2010 19:18 |  
            0 0

            Vidíš a já si myslím, že je pro Slavii úúúplně (!!) jedno zda do poháru půjde z prvního místa Sparta či někdo jinej. Připomínám: mistr jde do druhého předkola LM, aby se dostal do hlavní fáze, musel by projít přes 2., 3. a 4. předkolo... Přičemž když vypadne ze 3. a 4., tak jde do EL, ale pozor, když vypadne s nějakejma Islanďanama ve 2.předkole, tak čau...

            • Re: Slavia - Kladno 0:0

              mirecek1111     před 14 lety 18.04.2010 19:25 |  
              0 0

              Já vím, ale víš jak to je. To nebezpečí tam je. A když o tu možnost příjdou hned v lize, tak jen dobře. Nám se sezona nepovedla, když Sparta nebude první tak vlastně dopadne stejně jako my. Kdežto kdyby jakkoli štastně do té LM postoupila, tak by to bylo dost špatné. Kádr nějaký mají a pokud by jej z části peněz z LM doplnili, bylo by to pro Slavii asi příští rok ještě těžší. Navíc kdo ví, kolik budeme mít v létě na přestupy sami.
              Navíc Sparta už dlouho nudělal žádný pořádný přestup ven. Mě se nechce věřit, že kdyby zase do té LM nešli, tak to zalepí ten Tkáč s Jakubovičem. Protostě to bude pro Slavii lepší, když titul vyhraje Baník.

              • Re: Slavia - Kladno 0:0

                slaviator     před 14 lety 18.04.2010 19:30 |  
                0 0

                On do základní skupiny ze II. předkola nepostoupí ani Baník, ani Sparta, to by musela zainvestovat pořádně. V GL její výsledky stojí a padají na důchodcích Blažkovi, Řepkovi a Sionkovi a na tom, co (ne)odpískají rozhodčí a soupeři zahodí. Jenže oni dneska i ti "Islanďani" na tom budou líp, pořád ve III. předkole pak může mít dánského, švédského mistra, ... A i to je v současnosti nad síly jakéhokoliv českého klubu. Takže to, že když Sparta vyhraje titul, že všem v domácí lize díky tomu pak uteče, toho bych se vážně ani v nejmenším nebál.

                Nekoukejme se na Spartu, aby nám neutekla - raději koukejme na sebe, abychom příští rok nehráli v zelenobílém Edenu, abychom našli stálého trenéra, abychom doplnili kádr my. Nekoukejme na ostatní, pracujme sami na sobě!

                • Re: Slavia - Kladno 0:0

                  mirecek1111     před 14 lety 18.04.2010 19:39 |  
                  0 0

                  ale to je přece pravda. 95% práce je na nás. Ale je to jen taková jistota. Asi ve mě pořád přetrvává ta vzpomínka na ten první zápas s Panathinaikosem a to, že Spartě nepřeju ani za boha nic :) tak protostě budu raději, když vyhraje Baník či Jablonec.

                  Jinak chceš stálého trenéra? Hřebík. Chceš kvalitní tým, stabilizovat ten součastný, pár hráčů propustit (sem 100% přesvedčen, že to přijde už jen právě na základě příchodu Hřebíka), a dovést jednoho kvalitního útočníka a středního obránce.
                  Třeba záloha Grajciar-J.Černý-Ragued-Hloušek by příští sezonu mohla hrát v lize o titul úplně v klidu si myslím. Do útoku někoho k Milanovi Černém a už se jen modlit, at se nikdo nezraní :)

                  • Re: Slavia - Kladno 0:0

                    slaviator     před 14 lety 18.04.2010 19:52 |  
                    0 0

                    Hřebíka bych bral. Nevadil by mi, ba naopak. Kdyby dostal pravomoce a důvěru jako měl KJ, bylo by to ideální... ALE! Určitá část fanoušků by ho nepřijala, protože dvakrát byl ve Spartě. Je u mládežnické repre, takže problém se svazem... (nejsme Sparta, aby k nám mohl bez problémů jít jako šel Lavička od jednadvacítky do Sparty) a taky dělá jakéhosi skauta Spartě. Ale jako jinak bych ho bral. Vlastně osobně bych bral asi jen buď Hřebíka nebo Komňackého.

                    • Re: Slavia - Kladno 0:0

                      PetCC     před 14 lety 18.04.2010 21:04 |  
                      0 0

                      Já bych proti Hřebíkovi taky nebyl, ale nejsem si moc jistej, jestli na to ještě psychicky měl. Přijde mi, že už je vyhořelej a práce s mládežnickými reprezentacemi je pro něj dobré místo.

            • Re: Slavia - Kladno 0:0

              mirecek1111     před 14 lety 18.04.2010 19:30 |  
              0 0

              měli bychom otevřít oči, jakkoli to bolí. Před dvěma roky snad i jen Tavares byl víc než celá Sparta. Navíc jsme měli dalších 5, které sparta neměla.
              Ted máme Grajciara, Milana Černého, Ragueda, Jardu Černého. To je všechno. Sparta má Bonyho, Kucku, Kadlece, Sionka, toho plešouna (prostě to tak je, hraje na ligu dobře), Kušníra...pak zřejmě pár zajimavých mladíků v béčku.. Kdyby dostala další peníze z LM a investovala je do kádru, bylo by to asi opravdu složité.
              Bude to tak lepší.

              • Re: Slavia - Kladno 0:0

                slaviator     před 14 lety 18.04.2010 19:34 |  
                0 0

                Sparta má pár zajímavých mladíků v béčku, a my snad nemáme Vaňka? Koreše? Starýho? Mikulu? Sparta má Bonyho, kterej nebejt černoch a nemít stehna xxxl, tak nevím, čím by se odlišoval od třeba Šenkeříka?

                Podle mě musíme (!) udržet Čelůstku na stopera, koupit jednoho "starýho" stopera (Drska, Pavlíka) a hra bude vypadat po letní přípravě (pokud nebudeme zase hrát s třetiligovejma týmama) o 100% jinak než vypadá teď.

                • Re: Slavia - Kladno 0:0

                  slaviator     před 14 lety 18.04.2010 19:35 |  
                  0 0

                  plus dát šanci Ivanovskimu a přivést jednoho či dva útočníky místo Šenkeříka s Vlčkem, sorry kluci.

                • Re: Slavia - Kladno 0:0

                  marcocruz (přítel SN)     před 14 lety 18.04.2010 19:39 |  
                  0 0

                  Wilfried umí aspoň podržet míč, Šenkeřík si ho neumí ani zpracovat.

                • Re: Slavia - Kladno 0:0

                  Jakubisko     před 14 lety 18.04.2010 19:45 |  
                  0 0

                  Vzhledem k tomu, že je na Čelůstku opce, tak si moc neumím představit jak ho máme udržet...?

                  • Re: Slavia - Kladno 0:0

                    slaviator     před 14 lety 18.04.2010 19:57 |  
                    0 0

                    Ani ta opce nemusí nic znamenat. Minimálně by měla být snaha domluvit se s jeho agentem, aby přesvědčil Palermo, že Čelůstka na to ještě nemá a aby opci nevyužívali a vrátili nám ho. Kolik že to Čelůstka odehrál...?

                    A Palermo by na to třeba přistoupilo, kdyby pak na něho mělo předkupní právo. Nebo přesvědčit Palermo, aby opci využilo a poslalo nám ho na rok na hostování s garancí, že pokud by byl zdravej, odehrál by minimálně polovinu zápasů.

                    Možností je x. To, že tam je opce, ještě nutně neznamená, že jí Palermo vůbec bude chtít využít - a i když bude, pořád se dá v nějaké rovině ve spolupráci s Čelůstkovým agentem přece jednat a snažit se...

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      PetCC     před 14 lety 18.04.2010 20:58 |  
      0 0

      "Dneska jsem neviděl jedinej rozdíl mezi hrou Jarolíma a Cipra" - já ho neviděl nikdy. To viděli jen ti co nosí růžové brejle.
      To, že jsme dostali jen jeden gól proti Bohemce, Spartě a Kladnu není žádný měřítko. Na druhou stranu, v pohárovém dvojzápase s Jabloncem se dá na obraně alespoň trochu stavět.
      A útok? Dva góly z přímých kopů, jeden z penalty a jen jeden ze hry za rozhodnutého stavu. Nemáme jediného koncového útočníka alespoň trochu ve formě.
      Ale jak už jsem psal, pohár se hraje úplně jinak než liga a my s tím máme přeci jenom zkušenosti z evropských pohárů.

  2. Re: Slavia - Kladno 0:0

    slaviator     před 14 lety 18.04.2010 18:57 |  
    0 0

    James nehrál špatně. Asi jediné pozitivum dne?

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      coolair     před 14 lety 18.04.2010 19:13 |  
      0 0

      Let's Dens

  3. Re: Slavia - Kladno 0:0

    whiplash     před 14 lety 18.04.2010 19:39 |  
    0 0

    To je teda komedie.....ani Kladno neporazili, ktere hralo o 10-ti.
    Jeste tomu akorat chybi, aby nepresli pres Jablonec.

  4. hodnoceni hracu

    rudahvjezda     před 14 lety 18.04.2010 19:39 |  
    0 0

    Vaniak 6 - Dens 7, Trapp 6, Kopic 5, Hubáček 5 - Kysela 3 (65. Šenkeřík 5), J.Černý 4, Ragued 6, Janda 3 - M. Černý 5, Vlček (7. Ivanovski 4)

  5. ad protest

    rudahvjezda     před 14 lety 18.04.2010 19:41 |  
    0 0

    odejít se mělo až ve 40. minutě, šlo by daleko víc lidí. takhle to moc silně nevyznělo... za sebe - ve 40. bych šel, ve 30. ne. přeci jen jsem se šel v první řadě podívat na fotbal. teprve sekundárně bych byl vyjádřil i nespokojenost s bohemáckou invazí.

    • Re: ad protest

      kokac     před 14 lety 18.04.2010 19:50 |  
      0 0

      tak v tom případě mi je tě líto, že ti nedochází že kvůli 15 minutám budeš trpět Bohemku v Edenu...myslim že Vás tam takovejch bylo víc, ale souhlasim že ve 40 by šlo víc lidí...

    • Re: ad protest

      Jakubisko     před 14 lety 18.04.2010 19:51 |  
      0 0

      a že ten fotbal stál za to, viď...teď to vidím na vyjádření typu "nedělní protest ukázal, že většině fanoušků umístění Bohemians 1905 v Edenu nevadí, tudíž nic nebrání podpisu smlouvy."

    • Re: ad protest

      spojka     před 14 lety 18.04.2010 19:54 |  
      0 0

      sice mi za to ani nestojíš, ale přece... když ti je deset minut nefotbalu s Kladnem cennější, než vyjádření vlastního názoru na budoucnost Slavie, tak je asi jakákoliv debata zbytečná

      od podzimu si přijdeš na svoje, můžeš si na těch zelenejch sedačkách žrát popcorn celejch 90 minut

      • Re: ad protest

        rudahvjezda     před 14 lety 18.04.2010 19:59 |  
        0 0

        možná to souvisí s tím, že mně ta změna neleží v žaludku tolik, jako Tobě. nicméně jestli Ti Tvoje forma protestu přišla chlapácká, libuj si ve svém dobrém pocitu nadřazenosti nad lidmi, kteří chroupu popcorn a proto se nezvládli svednout ze sedačky v tom nejdůležitějším momentě Tvého života.

        • Re: ad protest

          spojka     před 14 lety 18.04.2010 20:06 |  
          0 0

          buď tý lásky a hodnocení mýho života ze svejch příspěvků vynech. že jsem si dovolil napsat svůj názor na tuhle věc (stejně jako spousta ostatních slávistů) neznamená, že je to nejdůležitější moment. navíc nikde nevidím, že bych popisoval svůj protest jako chlapácký. bylo to jen to nejmenší, co mohl dneska každý z nás udělat.

          oba snad dobře víme, že v životě jsou důležitější věci než fotbal. jen jsem si dovolil srovnat tvůj postoj s postojem ostatních. když to nezvládáš a shazuješ to někam mimo fotbal do osobní roviny, tak bude lepší to ukončit.

          • Re: ad protest

            rudahvjezda     před 14 lety 18.04.2010 20:15 |  
            0 0

            mýlím se, nebo Tvůj příspěvek začínal slovy "sice mi za to ani nestojíš, ale přece..." a dále v něm zaznělo třeba "můžeš si na těch zelenejch sedačkách žrát popcorn celejch 90 minut"? nejsem to já, kdo přenesl první debatu do osobní roviny... :-)
            ten protest mi prostě ve 30. minutě za to nestál. ve 40. ano a jsem přesvědčen o tom, že to tak měly další stovky slávistů. i mně proto přijde škoda, že se to naplánovalo už na 30.

            • Re: ad protest

              spojka     před 14 lety 18.04.2010 20:19 |  
              0 0

              první větou jsem jen vyjádřil svůj pocit z tvého chování ve 30. minutě, poslední větou jen na základě tvojí informace dal návod k tomu, jak od podzimu využít celý zápas. ale to je jedno. prostě se neshodneme, někomu těch 10 minut navíc nevadilo, někomu to za to nestálo, pro někoho je to nepředstavitelný, aby tam 10 minut chyběl, no a někomu je to úplně jedno. my dva to nevyřešíme. prostě jsem jen čekal, že když už jsme na Eden tak dlouho čekali, že většina slávistů nebude mít problém obětovat 15 minut zápasu s Kladnem, abychom o něj v podstatě nepřišli. asi jsem se spletl no.

      • Re: ad protest

        PetCC     před 14 lety 18.04.2010 21:08 |  
        0 0

        Abych tě potěšil, tak jsme se se sousedem shodli, že ty zelený sedačky nevypadaly špatně :-)

        • Re: ad protest

          spojka     před 14 lety 18.04.2010 21:21 |  
          0 0

          To už je otázka vašeho vkusu. I když kombinace červené a světle zelené... no nevím.

          Nicméně jsem rád, že se tam od podzimu tobě a těm dalším (přiznávám, že většině dnešních diváků) bude líbit ještě víc, než když byl sever plnej. Ale třeba vám Doležal pro potěšení zaplatí nějakou tu kapelu. Třeba přetáhne tu střížkovskou kutálku, když je teď Kapr nebude potřebovat.

      • Re: ad protest

        Jachym     před 14 lety 19.04.2010 10:28 |  
        0 0

        :-)))) A "vo tom" to pro takové "fanoušky" je...

        • Re: ad protest

          Jachym     před 14 lety 19.04.2010 10:29 |  
          0 0

          Mimochodem, já jsem ten nefotbal paradoxně využil na naprání se do foroty nějakými kučecími nugetami s hranolky, což zase hodně dlouho neudělám...

  6. Re: Slavia - Kladno 0:0

    slimak     před 14 lety 18.04.2010 19:58 |  
    0 0

    nic proti chlapi, ale celkem mě dostává, že tady maj vždycky největší kecy k zápasu ti, co tam vůbec nebyli...

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      kokac     před 14 lety 18.04.2010 20:09 |  
      0 0

      ale byli, jenže bydlíme kousek...

      • Re: Slavia - Kladno 0:0

        slimak     před 14 lety 18.04.2010 20:14 |  
        0 0

        myslel jsem spíše dva nestory-kecaly od kompu slaviatora a mirecka

        • Re: Slavia - Kladno 0:0

          mirecek1111     před 14 lety 18.04.2010 20:51 |  
          0 0

          To víš, že bych tam taky rád seděl, dneska, minule, příště. Bohužel to nejde, jako u většiny místních diskutujících. Zase je to pro mě větší zážitek když se tam dostanu.
          Reaguju v klidu, protože si naprosto směšný.

          • Re: Slavia - Kladno 0:0

            slimak     před 14 lety 18.04.2010 21:00 |  
            0 0

            víš, problém je, když ty si dovolíš hodnotit hráče podle onlajnu nebo rozmazanýho fotbalzive...

            • Re: Slavia - Kladno 0:0

              mirecek1111     před 14 lety 18.04.2010 21:08 |  
              0 0

              Tak Dens se mi nelibíl. Ono je zajimavé, že pokaždé když na tom fotbalu v Praze jsem, tak pak ještě v noci v Brně nebo doma sleduju zápas na netu, abych se podíval, jak to skutečně vypadalo objektivně. Zvláště z kotle to jde jen těžko posoudit, než když se diváš v klidu z pohledu kamery. Mluvím zřejmě o tobě, já do kotle nechodím, protože jsem ten typ, co potřebuje pečlivě sledovat hru.
              A k fotbalzive, nevím jak tobě, ale mě to jde obraz úplně normálně. A onlajn se neměl při zápase Slavie puštěný už ani nepamatuju, no měl kdysi v tom srpnu. sem si to pustil v 90 minutě, bylo to 0:0, a pak to tam luplo na 0:1...

              • Re: Slavia - Kladno 0:0

                PetCC     před 14 lety 18.04.2010 21:10 |  
                0 0

                To ti tedy jde fotbalzive opravdu zázračně, když záznam sleduješ ještě večer. Mě se tam záznamy zápasů objevují nejdřív za 3 dny, někdy až za týden.

                • Re: Slavia - Kladno 0:0

                  mirecek1111     před 14 lety 18.04.2010 21:34 |  
                  0 0

                  no vidíš, a mě se to několikrát podařilo, možná že to nebyl záznam z archivu fotbalizivě ale už to reprízovali na čt4 sport hned v noci. Taky si pamatuju, jak jsem jednou přijel domů ve tři ráno a pak na to koukal v sedm ráno. pak jsem měl ten den z přednášek ve škole otlačené čelo jak prace :)

              • Re: Slavia - Kladno 0:0

                slimak     před 14 lety 18.04.2010 21:23 |  
                0 0

                já ze svého místa na stadionu mám o hře perfektní přehled..musis prece uznat, ze sledovat fotbal na fotbalzive a v realu je uplne neco jinyho. na stadionu muzes sledovat celé hriste, hru hracu bez balonu, nabíhání a pak je mnohem objektivněji to ohodnit..
                Dens dneska hral opravdu velice dobre, ze zacatku byla sice znat nervozita a k uplnemu konci mu trsoku dochazeli síly, ale byl po cely zapas velmi aktivní a chyboval minimálně...
                samo, kladno ho v obrane neproverilo, ale dneska patril k nejlepsim hracum na hristi

                • Re: Slavia - Kladno 0:0

                  mirecek1111     před 14 lety 18.04.2010 21:32 |  
                  0 0

                  Ale to je samozřejmé, ale nikdy neohodnotíš všechny hráče stejně. Když jsme byl například na zápase s ČB, tak jsem měl jak na podnose Trubilu a podle toho jsem k němu též zaujal postoj, i když to tolika lidí vadí. Naopak takového Krajčíka jsem ohodnotit nemohl. A tak je to vždycky. Když si za brankou tak jen těžko můžeš říct, čí chyba byla branka co padla na druhé straně. Proto jsem se vždycky rád hned podíval na záznam.
                  Pamatuju třeba na derby z před pár let, kdy dostal Horváth červénou a já až doma zjistil za co.
                  Ale samozřejmě bych měnil a chtěl vidět každý zápas první na živo.
                  Dens se mi nelíbil, myslím dokonce že na Slavii nemá, už jenom proto, že mu to trvalo rok, než se prokousal z béčka. Ostatně pokud se mýlím a hrál tak jak popisuješ, tak právě přišel Krajčík o základní sestavu, už brzi uvidíš jak tomu je...
                  Tím končím úplně nesmyslou debat s někým, kdo zase diskutuje ve stylu, že má jiný názor a chce to tomu druhému za každou cenu natřít. A nedejbože si myslí, že mě to nějak trápí.

                  • Re: Slavia - Kladno 0:0

                    slimak     před 14 lety 18.04.2010 21:38 |  
                    0 0

                    nebuď ublíženej, já jen řekl, že se mi nelíbí, když někdo soudí hráče podle vyšeptaného fotbalzive :)

              • Re: Slavia - Kladno 0:0

                spojka     před 14 lety 18.04.2010 21:29 |  
                0 0

                Dens byl dnes velmi dobrej, jeden z nejlepších. Proti současnému Krajčíkovi o 100% lepší - náběhy, centry, rychlost. Jak by to vypadalo proti silnějším týmům je otázka, ale hodnotíme-li dnešní výkon proti Kladnu, tak jednoznačně pozitivní.

                • Re: Slavia - Kladno 0:0

                  mirecek1111     před 14 lety 18.04.2010 21:38 |  
                  0 0

                  já neříkám že mám patent na rozum. Ale i kdyby se tu seřadilo dalších třice lidí, tak to asi těžko změní pocit, že Jamesova budoucnost ve Slavii podle mého není. Ale znova to píšu, řekl bych že největší odborních z nás všech bude pan trenér, tak už brzo uvidíš jestli jeho dnesní výkon na vytlačení průměrně hrajícího Krajčíka stačil. Můj názor znáš.

                  • Re: Slavia - Kladno 0:0

                    spojka     před 14 lety 18.04.2010 21:43 |  
                    0 0

                    Co se týče jeho dalšího uplatnění ve Slavii, mám názor podobný. Ale hodnotím jeho dnešní výkon proti Kladnu. A ten nebyl špatný.

  7. Re: Slavia - Kladno 0:0

    tolsimir     před 14 lety 18.04.2010 19:59 |  
    0 0

    Obrovske zklamani z protestu. Tolik lidi kolik zustalo na tribunach, to jsem opravdu necekal. Slaby, velmi slaby je lid slavisticky..

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      rudahvjezda     před 14 lety 18.04.2010 20:03 |  
      0 0

      ...bylo to dost slabe pripraveny... a nedomysleny. 30. minuta je nesmyslne brzo

      • Re: Slavia - Kladno 0:0

        tolsimir     před 14 lety 18.04.2010 20:05 |  
        0 0

        naopak je to i pozde. V zemich, kde pojem Ultras opravdu neco znamena a fanousci si stoji za svym nazorem by se bojkotoval cely zapas, tady to mohl byt aspon polocas

        • Re: Slavia - Kladno 0:0

          rudahvjezda     před 14 lety 18.04.2010 20:25 |  
          0 0

          jenže ne všichni na stadionu jsou ultras

          • Re: Slavia - Kladno 0:0

            tolsimir     před 14 lety 18.04.2010 20:27 |  
            0 0

            ale vsem na tom stadionu na tom klubu zalezi stejne ne?

      • Re: Slavia - Kladno 0:0

        Jakubisko     před 14 lety 18.04.2010 20:06 |  
        0 0

        V koridoru máš obrazovky s děním na hřišti, takže jestli ses bál, že neuvidíš nějakej pěknej přetaženej roh, tak ses moh koukat tam.

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      kokac     před 14 lety 18.04.2010 20:08 |  
      0 0

      Špatně načasovaný, ale taky sem byl zklamanej. Prostě jsou lidi který sice nesouhlasí, ale stejně neodejdou.......což mi přijde trošku hloupý. Měli by využít příležotosti a říct svůj názor. Na fotbal mohli koukat na těch obrazovkách co sou v koridoru. A stejně o nic nepřišli :D

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      slimak     před 14 lety 18.04.2010 20:09 |  
      0 0

      neřekl bych, že na tribunach zustalo hodne fanousku, zejmena sever byl ok a podle me to lidi brali spis jako opuštění zelených sedaček, což se víceméně povedlo...
      pokud bychom chtěli,aby mista opustil celý stadion, muselo by to být dopředu připraveny a dáno na vědomí, navíc 30.minuta je opravdu (pokud bychom chteli cely stadion) brzy...

      • Re: Slavia - Kladno 0:0

        martin08     před 14 lety 18.04.2010 20:20 |  
        0 0

        proc myslite ze brzo?

        • Re: Slavia - Kladno 0:0

          spojka     před 14 lety 18.04.2010 20:23 |  
          0 0

          pže některý lidi prostě nevydržej mimo tribuny bez fotbalu 15 minut... hlavně, že už ve 40. minutě se hromadně chodí pro klobásy...

          • Re: Slavia - Kladno 0:0

            slimak     před 14 lety 18.04.2010 20:27 |  
            0 0

            ano, to jsem měl na mysli, 15 minut před půlí je imho pro většinu lidi dost na protest, i když s ním souhlasí..
            přeci jen, lide tam v první řadě kvuli tomu, aby koukali na fotbal

            • Re: Slavia - Kladno 0:0

              spojka     před 14 lety 18.04.2010 20:31 |  
              0 0

              fotbal se hraje každej tejden. z tohohle pohledu mi čtvrthodina souboje o osmý místo s Kladnem nepřijde jako něco zásadního.

  8. Re: Slavia - Kladno 0:0

    quelhar (admin)     před 14 lety 18.04.2010 20:18 |  
    0 0

    Tak myslim, ze v lete privedeme konecne toho patnactileteho Svobodu, jinak si nedokazu vysvetlit tu misty az do oci bijici snahu nevstrelit branku.

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      spojka     před 14 lety 18.04.2010 20:22 |  
      0 0

      Taky mi to tak chvílema přišlo a upřímně - pokud tomu tak bylo, tak bych se ani nezlobil. Když ten bod Kladnu pomůže... nakonec je to blíž než na Slovácko. Ale šance (Ivanovski, Černý) tam zakončený naplno byly, takže bych tomu nevěřil. Navíc Svoboda má asi z pohledu Kladna větší cenu, než bod ze Slavie, kterej ve výsledku ani nemusí nic řešit.

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      slimak     před 14 lety 18.04.2010 20:30 |  
      0 0

      no, mírně řečeno tomu chyběly trochu koule a bylo(hlavně v prvnich 60 minutach) vidět, že nám o nic nejde

  9. Re: Slavia - Kladno 0:0

    quelhar (admin)     před 14 lety 18.04.2010 20:27 |  
    0 0

    "Technická hra Slavie se ukázala. Blažek má po tvrdém zákroku Jandy natržený zadní křížový vaz a to znamená stop. Bude chybět do konce sezony," řekl Chovanec.

    To je ale extremni idiot...

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      slimak     před 14 lety 18.04.2010 20:28 |  
      0 0

      :-D nemá cenu se kvůli tomu ještě rozčilovat

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      slaviator     před 14 lety 18.04.2010 20:35 |  
      0 0

      No jo, tak Janda jim zlikvidoval Blažka, chudáčka.... :)

      • Re: Slavia - Kladno 0:0

        PetCC     před 14 lety 18.04.2010 21:17 |  
        0 0

        Před prvním pohárem se Spartou jsem tu psal, že chci, aby jsme zranili co nejvíc sparťanů. Zdá se, že se povedli alespoň dva :-)

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      DrFe1     před 14 lety 18.04.2010 22:47 |  
      0 0

      A podle všeho zřejmě musel ten zákeřnej lotr navíc ještě kopnout do hlavy i Pepu Klovance. Nezbývá než toho blba politovat jeho IQ 60 pokleslo o další body.

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      bongor     před 14 lety 18.04.2010 22:51 |  
      0 0

      Prosím Tě jako kdybys neznal našeho ubrečenýho Pepu z Kočkovců
      quelhare.

  10. Re: Slavia - Kladno 0:0

    lassiter     před 14 lety 18.04.2010 20:52 |  
    0 0

    Fakt, že v lize už se o nic nehraje má jedinou výhodu, že člověk se tak nenervuje z toho co vidí. Hrajem proti deseti a vzadu furt čtyři obránci jak namalovaný hlídaj sami sebe, občas k nim zaběh ještě Ragued. Chm. Jediná šance za celej zápas proti Kladnu hrajícímu půl hodinu o deseti, to je zlý.

    Z protestu jsem moc zklamanej, lidi co zůstali vůbec nechápu. Holt když sou lidi líný zařvat nebo i zatleskat, tak chtít po nich, aby odešli a přišli o čtvrt hodinu pitomýho fotbalu, to je asi moc. Možná je zmátla obsluha velkoplošných obrazovek, která zrovna ve třicáté minutě musela tři minuty v kuse vysílat informace o té soutěži, asi mysleli, že se kvůli tomu na protest zapomene :-)

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      PetCC     před 14 lety 18.04.2010 21:21 |  
      0 0

      A to, že by Bohemka hrála v Edenu těm lidem nevadí, to tě nenapadlo?
      Pokud by šlo jen o to, že by tam hrála a nic jiného, tak mě osobně je to úplně jedno.

      • Re: Slavia - Kladno 0:0

        slimak     před 14 lety 18.04.2010 21:25 |  
        0 0

        samotny fakt, kdyby na tomhle stadionu hrála by mi taky nevadilo, ale problemem je pristup Prahy 10, problemem je to, že by měl Eden být už navždy stadionem pro 2 kluby vcetne tech zelenejch sedacek, napisu bohemians na zdi, fanshopu klokanu a treba nejaky hospody pro bohemaky a to by mě už sakra vadilo

      • Re: Slavia - Kladno 0:0

        spojka     před 14 lety 18.04.2010 21:27 |  
        0 0

        O variantě, že tam budou jen hrát a nic víc, nepadlo ani slovo. Od začátku se pracuje s úplně jinou formou působení AFK Vršovice v Edenu. To sis nevšiml?

        • Re: Slavia - Kladno 0:0

          slimak     před 14 lety 18.04.2010 21:42 |  
          0 0

          přesně tak, spojko, je to bohužel tak, jak píšeš..ale také je pravdou, že těch informací je hrozně málo nikdo s eside nebo ze slavie se k tomu dosud nevyjádřil..

          • Re: Slavia - Kladno 0:0

            spojka     před 14 lety 18.04.2010 21:45 |  
            0 0

            No právě, k tomuhle tichu musí být nějaký důvod. Prostě všichni, co na tom stěhování mají zájem, vědí, co je v tom za svinstvo (s radnicí, Ďolíčkem, Eside a Edenem), a proto se o tom mlčí. Právě ten klid, minimum zveřejněných informací a nezájem lidí k provedení týhle špíny potřebují.

        • Re: Slavia - Kladno 0:0

          Wommi     před 14 lety 18.04.2010 21:43 |  
          0 0

          ..Osobne myslim, ze proti muzeme prostestovat, ale to je tak jedine, co proti tomu muzeme delat.
          Bohuzel vlastnik stadionu je soukromy subjekt a ten si muze delat chce, tedy v rancu pravnich norem tohoto statu.

          Takze se s tim chte nechte musime smirit, tedy pokud nekdo nema pozemek a prebytecnou miliardu k tom, aby se postavil stadion, ktery by se venoval jen a jen slavii.

          Mne osobne na tom mrzi to, ze slavisticke vedeni, ac do toho nema co mluvit, tak proste neprijde s nejakym prohlasenim, vyzvou,...!!!

          • Re: Slavia - Kladno 0:0

            spojka     před 14 lety 18.04.2010 21:47 |  
            0 0

            Myslím, že pokud by se dokázalo dnešních 8 tisíc diváků sebrat a odejít a zopakovat bojkot na několika zápasech, tak by i soukromý subjekt musel uvažovat o tom, jestli není něco špatně. A jak první by o tom musela začít uvažovat Slavie. Protože ten propad v počtu prodaných permanentek bude díky kombinaci Bohemky + výsledků letošní sezony + pondělních termínů dost zásadní už takhle.

            • Re: Slavia - Kladno 0:0

              Wommi     před 14 lety 18.04.2010 21:50 |  
              0 0

              ..z druheho konce,....:) a co kdyz je toto prave reseni toho srabu....?!:)

              ..a pro slavii, je toto memento, aby si pro priste hlidala trenera pred utracenim "drobnych" za deset hracu...ktere nikam nevedou..protoze pokud by to slavii slapalo, tak moznost ktera je skutecnosti by treba mozna tak uplne nutna nebyla.

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      eomer (přítel SN)     před 14 lety 18.04.2010 21:34 |  
      0 0

      Mě ten protest příjemně překvapil. Čekal jsem , že se navýchodě skoro nikdo nezvedne a koridoor v útobách byl plný. Souhlasím, ale s tím, že mměl být od 40 min. A určitě bych ho zopakoval.

  11. Re: Slavia - Kladno 0:0

    martyni (přítel SN)     před 14 lety 18.04.2010 21:50 |  
    0 0

    No, obavam se, ze hraci k tomu pristoupili dnes stejne jak ja jako divak..ze vlastne o nic moc nejde, zadnej stres a spech v prvni puli. Ve druhy uz videli, ze by bylo blby zoufaly kladno neporazit, ale nejak to neslo. Hrali jsme tentokrat dost individualne, a kolem vapna dost nepresne. Nejhorsi pro tyhle zapasy je, ze nemame utocniky. Mozna mel aspon na konci hrat na hrotu Kopic, centru byla fura, ale bez zakoncovatele je to na nic. Ivanovski - nevim, vkladaji se do nej nadeje, vypada to, ze umi s micem, ale zatim je stejne efektivni jako Senkerik s Vlckem. Uvidime, dneska byl dost nepresny (ostatne jako vetsina) a misto aby byl ve vapne, tak se porad stahoval hrozne dozadu. Dens nehral zle, docela se mi libil. Ale do obrany ho kladno moc neproverilo. Mina na kraji zalohy hodne ozil, hra zady k brance a ve vapne mu taky moc nesedi.

    Skoda, ze se k protestu nepridalo vic lidi, ale aspon neco.

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      Jiri1     před 14 lety 19.04.2010 12:13 |  
      0 0

      Zdravim, uz pred utkanim vladlana poloprazdnem stadionu zvlastni atmosfera . Fotbal , ktery ji jen putvrdil pokracoval celych 90 minut , o to vice se spekulovalo, proc hraci hlavne ti zkuseni pristoupili k zapasu velmi odpocinkove. Opakovane minely jardy Cerneho, nerozhodnost Jandy i chodici zaloha az na M. Cerneho to byly hlavni vystupy z fotbalu , klteryx divaka nudil. A kdyz se k tomu pridala nechut zakoncit nabehnout na centr ci 7 hracu Slavie cekajicich bezne na centr na velkem vapne, pak je asi plichta spravedliva, I kdyz mi to hlava moc nebere , hraci meli udajne od Slovacka slibeny nake benefity, ale po lonskem jaru na Kladne , kdy nekteri hraci meli pry jine zajmy nez fotbal se mozna hlavne u tech zkusenejsich nedalo nic jineho cekat. Mily Quehlare Svoboda neprijde , spis dalsi talenty z Hlucina , pokud se zachrani , to je pry i hlavni podminka tamnich bosu na dalsi spolupraci. A na zaver bych poradil lidem pocitajicim navstevu , vratte se na zakladku , v hledisti dle ikvalitniho a fumdovaneho odhadu bylo pry okolo 7 tisic divaku , nanejvys.