Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Několik statistik po třetině ligy

Je za námi deset ligových zápasů a to považuji za vhodný čas k tomu, abychom se podívali na několik zajímavých statistik a srovnali, jak jsme na tom oproti loňské mistrovské sezoně.

Loni jsme za titulem vykročili velmi rázně a od začátku ligy jsme se drželi na špici tabulky. Po deseti kolech jsme měli na kontě úctyhodných 25 bodů ze třiceti možných za osm vítězství, jednu remízu a jednu porážku při skóre 21:6. Doma jsme měli bilanci 4-1-0 (13:1) a venku 4-0-1 (8:5), ztráty přišly v šestém kole (plichta s Baníkem 0:0) a v sedmém kole (prohra v Ďolíčku 0:2). Tyto dva zápasy také byly jedinými, ve kterých jsme neskórovali, dále jsme dvakrát vstřelili jednu branku, třikrát dvě branky a třikrát alespoň tři, včetně kanonády 7:1 se Zlínem. Průměrná návštěva byla na Strahově po pěti domácích zápasech 4682 diváků - a to jsme hráli atraktivní zápasy s Brnem a Ostravou.

A jen tak pro zajímavost jsme v prvních deseti kolech loni kopali 58 rohů, měli 62 střel na soupeřovu branku a sudí nám ukázali 17 žlutých karet (žádnou červenou). Co se týče střelců, tak Standa Vlček měl na kontě 7 branek, po dvou brankách dali Volešák, Belaid, Šenkeřík a Pudil a dalších šest dalších hráčů vstřelilo jednu branku. Martin Vaniak udržel šestkrát čisté konto.

Letos jsme na tom v nejdůležitějším faktoru stejně, máme také 25 bodů. V ostatních faktorech jsme na tom však ještě lépe. Skóre máme 28:6, tedy o sedm branek lepší než loni. Doma jsme zatím suverénní: 5-0-0 při skóre 16:0, venku máme bilanci 3-1-1 a skóre 12:6. Porážka přišla hned v prvním kole v Liberci (1:2) a plichta ve třetím kole v Plzni (1:1). Od té doby držíme sérii 7 vítězství v řadě, podobná série se nám naposledy povedla v sezoně 2006/07, tehdy byla ještě o jeden zápas delší, ovšem následovala ji nepříjemná série 6 zápasů bez vítězství, tu máme jistě všichni v dobré paměti. Co považuji za důležité je, že jsme zatím ve všech zápasech dokázali vstřelit branku, třikrát jsme vsítili jedinou (shodou okolností v prvních třech kolech), jednou dvě branky a celkem šestkrát jsme dosáhli alespoň tří vstřelených branek, to je významný posun oproti loňské sezoně. Navíc stejně dlouhá jako série vítězství je také série zápasů, kdy jsme vstřelili alespoň dvě branky - loni trvala nejdelší taková série pouhé tři zápasy, zato jsme vytvořili jednu osmizápasovou a jednu šestizápasovou sérii, kdy jsme vstřelili maximálně jednu branku. Snad nejmarkantnější je nárůst diváků - průměrná návštěva v Edenu je letos zatím 10327, to je nárůst o více než 120%! Celkový počet diváků v Edenu 51635 jsme loni na Strahově překonali až v jedenáctém domácím zápase, kterým bylo derby se Spartou.

Co se týče méně důležitých statistik, tak jsme letos kopali zatím pouze 49 rohů a máme 64 střel na bránu. Z toho lze usoudit, že se zvýšila efektivita střelby oproti loňské sezoně. Je také potěšující, že po deseti kolech máme na kontě pouhých 14 žlutých karet, za poslední tři kola dokonce jednu jedinou (Tijani Belaid v derby). Střelce všichni dobře známe - Tomáš Necid má stejně jako loni Standa 7 gólů, dále jsme na tom ale lépe, Tijani Belaid má 6, Vláďa Šmicer 3, Toleski, Černý, Šenkeřík a Ivana po dvou brankách a další čtyři hráči mají branku jednu. Máme tak stejně jako loni touto dobou 11 střelců. A Martin Vaniak má stejně jako loni šest vychytaných nul.

Pokud se podíváme na to, jak jsme s jednotlivými soupeři hráli loni, tak je zajímavé, že máme letos oproti loňské sezoně už pět plusových bodů (dokázali jsme doma porazit Jablonec a Olomouc, se kterými jsme loni jen remizovali, venku jsme pak vyhráli v Ostravě oproti loňské remíze a jeden bod jsme ztratili v Liberci, kde jsme oproti loňské remíze letos prohráli).

První třetina ligy byla pro nás loni s 25 body daleko nejúspěšnější. Ve druhé třetině jsme nasbírali pouhých 17 bodů a ve třetí 18 bodů. V 11. kole začala navíc naše první pětizápasová krize, ve které jsme získali pouhých 7 bodů (1-4-0, z toho tři domácí zápasy!) - druhá pětizápasová krize pak přišla v 23. kole, během té jsme získali dokonce jen 5 bodů (1-2-2, opět tři domácí zápasy!). Je zajímavé, že náš rumunský rival z Letné, který v současnosti prochází krizí, je na tom letos po deseti kolech o bod lépe než loni - tehdy byl totiž se 17 body čtvrtý za Teplicemi (20) a Baníkem (19). Druhou třetinu soutěže ale měl výbornou a získal 23 bodů. V tuto chvíli by nám na titul bohatě mělo stačit posbírat 20 bodů během obou zbývajících třetin ligy, což by dalo celkem 65 bodů. Tolik stačilo na titul pokaždé během posledních sedmi sezon a nikdo během těchto sezon nezískal více bodů. Věřme tedy, že krize na tým přijde co nejpozději a až přijde, že ji dokáže velmi rychle překonat.

Komentáře (54)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Několik statistik po třetině ligy

    urs (přítel SN)     před 16 lety 21.10.2008 09:14 |  
    0 0

    dobře ty! ;o)

  2. Re: Několik statistik po třetině ligy

    Knaphi_SKS     před 16 lety 21.10.2008 09:22 |  
    0 0

    výborné shrnutí a porovnání díky

  3. Re: Několik statistik po třetině ligy

    Jachym     před 16 lety 21.10.2008 09:44 |  
    0 0

    A pak, že statistika nuda je...:-)

    • Re: Několik statistik po třetině ligy

      bongor     před 16 lety 21.10.2008 23:02 |  
      0 0

      Takováto statistika není nuda,ta naopak člověka rozehřeje.Díky,že to sleduješ a tak poctivě s tím pracuješ.

  4. Re: Několik statistik po třetině ligy

    Jonis (přítel SN)     před 16 lety 21.10.2008 09:48 |  
    0 0

    článek pěkný, ale myslím že jsi chtěla napsat 40 bodů které by nám mělo stačit získat! 25+20= 45. Jinak zajímavá statistika

    • Re: Několik statistik po třetině ligy

      Mifer     před 16 lety 21.10.2008 11:12 |  
      0 0

      není to napsaný jednoznačně, ale je tam 20 bodů v posledních 2 třetinách ligy, takže výklad 20 v každý, jak to zřejmě myslel autor je taky možný...

    • Re: Několik statistik po třetině ligy

      Kmotr (přítel SN)     před 16 lety 21.10.2008 14:42 |  
      0 0

      Článek napsal quelhar! jane ho pouze publikovala.. a máš pravdu je to tam trošku nejednoznačně napsaný ale když na konci uvádí 65 bodů tak se to dá pochopit,ne? ;-)

  5. Re: Několik statistik po třetině ligy

    slaviator     před 16 lety 21.10.2008 10:12 |  
    0 0

    Tvrdím, že naopak máme klidně na to - pokud se vyvarujeme výraznější ztráty formy jako loni na jaře - překonat i hranici 70 bodů. Možná to třeba sice bude těsně pod, ale to by jsme titul vyhráli na 99,9999%. Navíc by bylo vidět, že je tu skutečně po době "bezvládí" opět nějaký silný klub. Tentokrát však ne Sparta, ale my... :) A ono, proč by se to povést nemělo? Ostravu jsme porazili na jejím hřišti, Spartu jsme na jejím hřišti taky porazili, snad porazíme na jejím hřišti i Boleslav. A na jaře budeme mít tyto tři silné týmy v Edenu, což je obrovská výhoda.

    • Re: Několik statistik po třetině ligy

      Jiri1     před 16 lety 21.10.2008 13:24 |  
      0 0

      Zdravim, udrzeni formy po cely rocnik je vpodstate nemozne, nechci tady zabihat do nejakeho obsazitejsiho hodnoceni, ale urcite se projevuje priznive sire kadru , ktera i pri absencich 5 az 6 prinai moznosti dalsim hracum a jejich absence neni temer videt, pritom jde o hrace klicove, Svento, Drizhal, drive Smica to proste dle meho je zakladni pricinou naseho umisteni a pak a to nemuzu zapomenout obrovsky herni rust treba Necky ci Belaida, ten mne ted sokoval nasazenim v obrane praci a samozrejme nemohu pominout jeden hodne dulezity faktor , penize , ukazuje se , ze kdyz hraci realizacni tym dostanou co jim patri, ne vzdy vcas a slusne se s nimi jedna,tj, prijde Dolezal a rekne , ted nemame , ale cekame penize treba od sponzoru, je to jine nez za Lesky, ktey RADEJI DO KABINY ANI NEVLEZL, ABY NEMUSEL S HRACI O PODOBNYCH VECECH MLUVIT. ALE POZOR V ZIME NA DEVADESAT PROCENT ODEJDE NECID, SMLOUVY SE CHYLI KE KONCI I DALSIM HRACUM, VYTOUZENE ANGAZMA BY RAD DOSTAL VENKU SVENTO., KRAJCIKOVI UZ TEMER ZVONI HRANA BUDE TREBA HODNE ZAPRACOVAT NA NOVYCH HRACICH, tady si nemohu odpustit, ze mam po dlouhe dobe pocit, ze je dokazeme nahradit z vlastnich zdroju , ze zadne velke nakupy se nemuseji konat a az se uzdravi plne treba Cerny, Zelenka, Drizhal. Siklic, Stary, Honka, no a spousta dalsich tak to bude jeste zajimave. Je jasne , ze udrzet stavajici realizacni tym bude nemozne, v Plzni se hodne mluvilo o Rehakovi, nakonec angazma kvuli sve praci s mladymi dostal Vrba, sve ambice maji samozrejme i treneri becka, treba Janu, ktery na vetsi angazma ceka a zrejme se ho docka. Proste fotbalova i bafunarska stabilita , cerna prace Pucka, a dalsich to vse musi pokracovat a kvuli financni stabilite i podpora fandu primo v hledisti , protoze i to je nutne. Apak nemzu nevzpomenout Chovancovo, je potreba pracovat, kdykoliv to vypustil z huby zacali se dit veci, ale treba jen maluji certa na zed, po dlouhe dobe nemam ani od znamych prvoligacvu zadne konkretni poznatky, snad jen , ze Bebr se v pozadi snazi urvat neco pro Plzen , ale zatim to ani nevypada.

      • Re: Několik statistik po třetině ligy

        slaviator     před 16 lety 21.10.2008 14:25 |  
        0 0

        Udržení formy po celou sezonu možné je, pokud máš širokej kvalitní kádr a vhodně a citlivě s ním zacházíš... Jinak by třeba bylo nemožné, aby před pár lety (není to tak dlouho, pět šest let?) vyhrál Arsenal Premier League bez jediného prohraného zápasu... Tak proč něco podobného jako Arsenal bychom nemohli dokázat my? Kádr kvalitní máme, širokej taky a co je podstatné, ostatní týmy jsou na tom vážně o dost hůř, možná krom jednoho dvou... Takže bychom těch 70 bodů z 90 možnejch získat mohli, to není nic zase tak nemožného. Kor, až bude zase hrát Dušan, Dřížďal, Šiklič či Janda.
        Dušan tu podle mě do léta ještě vydrží. U Mateje to bude otázkou. Kdyby podepsal nějakej polskej tým od léta, tak by tam šel zadarmo. Ale už o smlouvě se má začít brzo vážně jednat a věřím, že podepíše. Nebo holt na jeho místě bude hrát Dřížďal potom, možností je i Vácha... Uvidíme.
        Sparta nemá peníze, nemá... Takže jediný co může je vytvářet jen tlak v médicích, nic jinýho. A i tohle jim brzo skončí...

        • Re: Několik statistik po třetině ligy

          Jiri1     před 16 lety 21.10.2008 14:50 |  
          0 0

          Zdravim te , uz jsi ten vikend vydychal, ne ale vazne Luky, podobny reci , ze Sparta nema penize uz slysim temer rok a ve chvili nejtezsi je vzdy Penta najde a formou standartni pujcky je naleje do Sparty, je to stejne jako u Eniku znicujici , ale ma to svuj smysl, co se tyce medii nechci s tebou polemizovat, nevidim do toho tolik, ale urcite bych nepodcenoval vedeni tiskoveho oddeleni Sparty konkretne p. Votavu, ktery ma jiste v rukave vzdy neco, u Sventika bych chtel souhlasit, ale otevrene mi pred mesicem rekl, ze uz byc htel ven hlavne za situace , kdy nema ve Slavii jiste misto v zakladu a hodne slevil i s pozadavku na Ostrovy a pod, treba narozdil od Marka Sucheho, jinou veci je Krajcik , Polsko , mozna i Rakousko by jeho manazer mel udelat levou rukou, ale uznavam,zej mas pravdu, ze mozna uz se nikam nepozene, ale nemyslim, ze mu nabidnou vyrazne vetsi penize, alespon podle mych zdroju uz dnes patri mezi lepe placene fotbalisty, nerikam nejlepe, Vacha to osobne moc nevidi, mluvili jsme spolu pred tydnem jen krcil rameny a proto, ze ho znam uz dele znamena to, ze je v totalni nejistote i proto , ze ho velky KJ moc nemusi, spi to vypada jeste na nejake fotbalisty s EU ve kterych se nase vedeni hodne vidi i kdyz treba CISE, ktery hraje temer zadarmo ma velke problemy , aby rozumel co se po nem vlastne chce. Proste budeme mezinarodnejsi nez tvuj Most a to i pres prichod mnoha Belorusu do Vasi akademie , jestli se tomu da tak rikat.

          • Re: Několik statistik po třetině ligy

            slaviator     před 16 lety 21.10.2008 15:13 |  
            0 0

            Mno, řekněme, že mi Sparta k tomu vydýchání víkendových událostí více než pomohla... A samozřejmě i Slavie,což je v poslední době zvykem už. KJ už ani nějak moc neexperimentuje se sestavou, ta se ustálila a šlape, tak snad ji zase na jaře nerozháže.
            Sparta už ten vliv nemá takovej, když na jaře byl zrovna Siegl párkrát za jedním novinářem z jednoho nejmenovaného deníku s prosíkem, aby psali pěkně o Kuličovi, že ho potřebujou prodat... A dopadlo to tak, že o tom nenapsali. Ne líp než bylo zvykem. A tohle je jen jeden konkrétní případ.
            Já věřím, že Dušan i Matej zůstanou a podepíšou, že podepíše i Tavares... :)
            Most je zrovna příkladem, že bere kvantitu před kvalitou. V současnosti jediní kvalitní cizinci tu snad jsou Hainault, Trubila Oboya. Ostatní, to je vážně slabota i na druhou ligu... A o akademii radši ani nemluvě, nějak to tam skřípe a dorost se řítí tabulkou níž a níž, přitom ten začátek byl více než nadějnej.

          • Re: Několik statistik po třetině ligy

            Nax     před 16 lety 22.10.2008 12:17 |  
            0 0

            Penta? To je J&T

            • Re: Několik statistik po třetině ligy

              slaviator     před 16 lety 22.10.2008 17:34 |  
              0 0

              Jiří má svým způsobem pravdu, Penta je tam taky trochu zainteresovaná... Proto by třeba nás asi PPF teď těžko koupila, protože s Pentou úzce spolupracuje...

        • Re: Několik statistik po třetině ligy

          bongor     před 16 lety 21.10.2008 23:19 |  
          0 0

          sralta peníze nemá a na nás je,aby je ani v blízké budoucnosti neměla.
          Zkrátka je k tomu lizu nepustíme.Až jim dojdou zbytky co si neoprávněně nahrabali na LM,tak se zařadí mezi ostatní průměrně
          movité kluby s rozpočtem do 200 mega.Pořád zřejmě mají na to,přeplácet i ty svoje levé nekopy tak,že mají největší platy v lize.
          Udržet špičkovou formu celou sezonu podle mě jde u nás moc těžko,protože i když máme dost široký kádr,tak těch opravdu špičkových zas tolik není stačí pár zranění,blbější nálada,nebo cokoliv jiného a výkyvy budou.

    • Re: Několik statistik po třetině ligy

      bongor     před 16 lety 21.10.2008 23:10 |  
      0 0

      Dneska jsem si čet AHA a Sport,jsou tam taky zajímavá hodnocení.
      například náš velký přítel "brankář"kolozub s nenávistí plive,že když to
      nevyhrají oni,tak ať to vyhraje jiný silný klub,hlavně aby to ale nebyla Slavie.Nebo jiný nadčlověk tam praví:My se brzy zvedneme,jsme přeci Sparta.Těchto pár slov odpovídá i na velké mudrování o tom,proč nejsou rumuni první.Oni stoprocentně věří,že někdo přeci musí zařídit,
      aby zase byli první.Tak proč by se honili?

      • Re: Několik statistik po třetině ligy

        huhu     před 16 lety 22.10.2008 22:18 |  
        0 0

        Já bych chtěl některé místní fanoušky trošku přibrzdit v těch optimistických prognózách, které si tu malují. (viz počty bodů atd.)
        V tuto chvíli se opravdu může zdát, že jsme nezastavitelní, ovšem není tomu tak. Nebudu se tu dlouze rozepisovat, co všechno je možné a jak je to pravděpodobné, ale radši si užívejte současné situace a nevěštěte z koule:)
        jen taková malá poznámečka-každý kolo se bavim sledováním předpovídání počtu lidí na zápas..a ono pořád ne a ne těch 15 tisíc dorazit,co?

  6. Re: Několik statistik po třetině ligy

    martin08     před 16 lety 21.10.2008 14:47 |  
    0 0

    Kdyz uz jsme u tech statistik po tretine sezony tak pridam jeden pohled - financi, resp.zisk ze vstupneho. Jestli se rika ze v ceskych pomerech je zisk ze vstupenho zanedbatelna castka, tak po teto sezone odhaduji ze zisk ze vstupneho urcite zanedbatelny nebude, sice nevim s jakym rozpoctem Slavia pocita/hospodari ale urcite je zajimave se podivat do statistik a pocitat. Takze:
    Zapas / pocet divaku / prumerna cena vstupenho / zisk
    Slavia - Fiorentina 14.943 550kc 8mil.kc
    Slavia - Vasluii 7.781 400kc 3mil.kc
    5.ligovych zapasu 51.633 150kc 7,5mil.kc
    Po secteni je prozatimni zisk ze vstupneho je okolo 18mil.korun.
    Kdyz navstivi 2zapasy Poharu UEFA s Villou a HSV 30.000 s cenou listku 800kc mame dalsich 24milonu korun. To dava mezisoucet 42mil.korun!!! To dava jeste velmi slusne vyhlidky na zvyseni po konci sezony, jelikoz na jare budeme hostit atraktivnejsi ligove soupere, jako Banik, Sparta, Liberec, Boleslav. A na tyto utkani jiz nebude kategorie vstupenek Z1 a prumerna navsteva 10.000. A jak jiste doufame dockame se jeste minimalne jednoho soupere v poharove evrope. Zkratka podle me se na teto sezone vydela urcite okolo 70-80mil.korun i vic, a to se snazim pocitat dle meho velice strizlive..
    Nevim kolik stoji poradatelska sluzba jine veci ohledne zajisteni zapasu, ale na druhou stranu si muslim ze tyto castky jsou zhruba cisty zisk. A jestli mame 150mil.rozpocet, mame 50% zajisten. Jestli se tyto penize nedaji pouzit na dokonceni a upravy stadionu, j jina otazka, a navsteva na FIO a Vasluii take..

    • Re: Několik statistik po třetině ligy

      Jiri1     před 16 lety 21.10.2008 14:54 |  
      0 0

      Poradatelska sluzba stoji Slavii zhruba 20 tisic, ma uz jen par poradatelu, jinak je to reseno pres E Side , ktery do pronajmu zapocitava i sekuritaky, kteri tvori na stadionu 80 procent vsech poradatelu/ myslim , , najem , ktery Slavie plati za stadion je vetsi nez na Strahove a musim rict o hodne vetsi,

      • Re: Několik statistik po třetině ligy

        martin08     před 16 lety 21.10.2008 15:21 |  
        0 0

        najem je vetsi nez na Strahove?! COZE? A kolik to podle tebe/vas je? Jeste na Strahove jsem zil v domeni ze to je 2mil.rocne, nevim proc. A ted ziju v domeni ze v Edenu jsme za symbolickou cenu. Neco jako koruna apod.. Ale tak muzete/muzes se podelit o infa.
        Jinak nevim jake jsou naklady na zapas, krome poradatelu, popr. hasici, zdravotni sluzba.. to nevim. A nic jinho me nenapada.

        • Re: Několik statistik po třetině ligy

          Prokas     před 16 lety 21.10.2008 16:50 |  
          0 0

          zdravim,
          když jsem byl na dnu otevřených dveří v EDENu, tak slečna co nás tam prováděla povídala, že Slávie "splácí" stadion pronájmem VIP boxů... že prý to jsou jediné peníze, co jdou pro e-side.
          tak nevím no :)

      • Re: Několik statistik po třetině ligy

        Khadgar     před 16 lety 21.10.2008 15:21 |  
        0 0

        Tak 4-5 let dozadu stál Strahov nějakých 300k na zápas. Pak se to možná ještě zvedlo. Počítám že Slavia dá ročně za Eden i s poháry apod. nějakých 10M, plus mínus. A to se zaplatilo z permanentek, zhruba.

    • Re: Několik statistik po třetině ligy

      slaviator     před 16 lety 21.10.2008 15:16 |  
      0 0

      Jenže dejme tomu, že třebas za nájem zaplatí Slavia deset milionů, možná dvacet? Na Strahově to snad byly ČSTV jen 4-5 mil, tady to bude o dost, o dost víc... Takže konečný čistý zisk bude zhruba stejný, bych řek.

      • Re: Několik statistik po třetině ligy

        martin08     před 16 lety 21.10.2008 15:22 |  
        0 0

        VAZNE? Vazne najem cini tolik?! :-O

        • Re: Několik statistik po třetině ligy

          Khadgar     před 16 lety 21.10.2008 15:44 |  
          0 0

          Co sis myslel, Leška musí z něčeho žít :-)

          • Re: Několik statistik po třetině ligy

            Ravik     před 16 lety 21.10.2008 16:35 |  
            0 0

            Když už jsme u těch financí... Jak je sakra možný, že nejsme schopni vyprodat reklamní panely kolem celé plochy?? Na Strahově byly často ve dvou řadách a ted když sedím na východní tribuně tak před hlavní není vůbec nic...

            • Re: Několik statistik po třetině ligy

              Hypik     před 16 lety 21.10.2008 17:06 |  
              0 0

              Pred hlavni tribunou nebyli v posledni dobe reklamy ani na Strahove. Myslim, ze duvod je jednoduchy - prostor pred hlavni tribunou nezabira hlavni televizni kamera:)

              • Re: Několik statistik po třetině ligy

                Ravik     před 16 lety 21.10.2008 17:22 |  
                0 0

                mně jich tam přijde i tak daleko méně než na Strahově a kdyby byly i pod hlavní tak aspoň nemusim koukat na tu hnusnou šedivou zeď...

                • Re: Několik statistik po třetině ligy

                  FannyBoy     před 16 lety 21.10.2008 18:41 |  
                  0 0

                  Radši čumět na zeď Edenu, než na stupidní reklamy

                  • Re: Několik statistik po třetině ligy

                    martin08     před 16 lety 22.10.2008 08:19 |  
                    0 0

                    To ja to mam trosku opacne, to radsi nejakou normalni reklamu, opakuji ze normalni a ona se ta zed trochu ytrati. Viz reklama na SynotTip.. Me reklamy nevadej, kdyz jich neni moc.

            • Re: Několik statistik po třetině ligy

              slaviator     před 16 lety 21.10.2008 18:26 |  
              0 0

              Možná bych se mohl příští sobotu poptat jednoho člověka z oboru, jak to vlastně tyhle reklamy přesněji fungujou a proč s tím má třeba Slavie problém to vyprodat kolem celé plochy. Ale jak píší kolegové-slávisté níže, jedním z možných důvodů je televize :-) Druhým možným důvodem je třeba cena, která může být vysoká... A třetím může být i to, že prostě není zájem. Ale těch možností může být samozřejmě více a tohle říkám jen jako čistej laik v oboru.

              • Re: Několik statistik po třetině ligy

                martin08     před 16 lety 22.10.2008 08:17 |  
                0 0

                Podle me to zase neni az tak kam dat, kdyz si vezmes zaber z hlavni tribuny(kamery) tak je videt ten pruh reklam a tot vse, mozna na tu zidku by to jeste slo, ale to nevim, tolik zapasu v TV jsem zase nevidel(:
                Jinak ale urcite souhlasim ze s reklamama je to o dost chudsi, ale holt ted vydelavame jinak.

  7. Re: Několik statistik po třetině ligy

    martyni (přítel SN)     před 16 lety 21.10.2008 16:39 |  
    0 0

    quelhare, diky za tradicne precizni statistiku.

    • Re: Několik statistik po třetině ligy

      Sokrates55 (přítel SN)     před 16 lety 21.10.2008 17:04 |  
      0 0

      Dobrý den přeji všem,
      chtěl bych moc poděkovat Quelharovi za vyčerpávající a moc dobře zpracovanou statistiku. Opakování je matka moudrosti a i tyto znalosti jsou potřebné při získání uceleného pohledu na Slávii posledních pár let. Takže ještě jednou díky.
      Zápas s Kladnem byl velmi dobře rozehrán, na V. Šmicerovi bylo vidět, že se dívá kde stojí golman při tom lobu už od náběhu k balonu, trefil to parádně. A musím přiznat, že jsem moc spokojen s nástupem Ivany nebyl, ale pak jsem se mu v duchu omluvil a připojil se ke skandování. Nový chorál moc dobrej, nevadí, že jsme ho párkrát zopakovali, aspoň se ho naučili všichni. To statní, co se tu píše jsou pouhopouhé spekulace a tak to nechám plavat. Spíše mě zajímá, že máme asi červenou kartu do ČT k Otíkovi, protože v pondělním pořadu před ligou bylo o Slávii zmíněno v šotu dlouhém cca 49 vteřin a pak už jen Mladá Boleslav a Sparta. No, Rosen musí tomu kladeňákovi ležet hodně v žaludku a teď ještě ten debakl. Na M.B. musíme být trpěliví a hrát si svou hru, s pokorou, ale s chutí a bojovat a makat nadoraz. Žádné frajeření se nevyplácí a jsem rád za naprosto střízlivé hodnocení naší současné formy jak V.Šmicera, tak M.Vaniaka a také M.Krajčíka. Jaký to rozdíl od žblebtů páně Blažka a Chovance. Tak přeji hezký den a v poháru ať se podaří jít dál. Sokrates55

      • Re: Několik statistik po třetině ligy

        zz     před 16 lety 21.10.2008 18:48 |  
        0 0

        Zdravím Vás Sokrate,
        po černé volební sobotě jsem si spravil chuť v neděli a potěšila mě hodně zpráva o návratu Milana Černého. Vedli jsme tu disputaci ohledně Ivany, často jsme se ho tu zastával a byl jsem v menšině. Nedělám z jeho výkonu proti Kladnu žádné velké závěry, ale Ivana má potenciál, je to kvalitní hráč, rychlý, technický. Jeho hlavním deficitem je motivace a psychika. Přesto stále tvrdím, že má na to prosadit se v zahraničí. Ukazuje se, jak důležitá je konkurence v týmu, hráči musí makat, aby se vůbec dostali do nominace na zápas. Marodka není letos velká, týmu se daří, takže náhradníci musí být rádi za každou minutu.

        Pokud jde o samotný zápas, tak Kladno v první půli dobře pressovalo ve více lidech, což nám dělalo problémy, často jsme vraceli míč obráncům, Kladno dobře zdvojovalo naše některé hráče. Chyběla nám hlavně přesnost ve finální fázi, přesnost v kombinaci a lepší pohyb bez míče, málo jsme stříleli. Pomohla nám chytrost Vladimíra Šmicera. Druhá půle už byla o hře na jednu bránu, soupeř musel po druhé brance poslat do hry ofenzivní hráče, otevřít hru a to byla voda na náš mlýn. Při lepší finální fázi mohlo Kladno odjet s vyšším rozdílem, ale to není podstatné. Důležité je, že se nám daří herně i výsledkově, je pohoda v týmu, všichni jdou za stejným cílem, a tím je úspěch. A k tomu přidejme skvělou podporu od fanoušků, atmosféra byla opět nádherná. Važme si toho. V naší hře byly i nedostatky jako nepřesnosti ve finální fázi, zejména centry ze stran od krajních beků, v první půli horší pohyb bez míče, ztráty ve hře, nepovedené standardky, malý počet střel a nedůslednosti v defenzivě. Proti lepšímu soupeři se toho musíme vyvarovat. Pozitivem je výkon náhradníků. Je vidět, co dělá konkurence v týmu, a to jsou ještě mimo Dříždal, Litteri, Šiklič, Švento. To je dobré zjištění.

        Pokud jde o individuální výkony, tak výborně zahráli Ivana, Šmicer, Tavares. Tentokrát to nešlo Necidovi, byl hodně podrážděný z osobní obrany soupeře, ale i on má právo na slabší výkon. Je vidět, že ho tíží riziko další žluté karty. Musí vydržet ještě Boleslav a pak proti Brnu ať si nechá dát žlutou kartu, aby měl klid do závěru podzimu. Nešlo to příliš ani Krajčíkovi, hlavně v první půli mu nešly centry ze stran. Přihrál na gól v druhé půli, dobře pracoval v defenzivě, nabíhal si do správných prostorů, ale chyběla tomu lepší kvalita ve finální fázi. Přesto ho média dala do sestavy kola. Nelíbil se mi tentokrát Brabec, byla tam z jeho strany nedůslednost.

        Čekají nás teď důležité dva zápasy v Boleslavi a v proti Brnu. Chce to je zvládnout a odskočit konkurenci. Boleslav i Liberec mají těžký los, takže by jsme si mohli vytvořit slušný náskok do jarních bojů. Boleslav nás prověří v defenzivě, tu mají velmi kvalitní, naopak jejich defenziva je prostupná, toho musíme využít, obránci jsou pomalí až na Kalinu a někteří záložníci se příliš nevracejí a nepomáhají v defenzivě. Proto bych udělal změny v sestavě a dal šanci Jandovi se Šenkeříkem pro jejich dobré napadání a práci v poli. Musíme využít slabin soupeře, zápas je to důležitý, kdybychom prohráli, jde Bolka před nás a ostatní soupeři se nám bodově přiblíží. Doufám, že to zvládneme a odvezeme si tři body. Když budeme mít po podzimu na druhého v pořadí náskok 8 bodů, tak to bude velký krok k obhajobě titulu.

        Na závěr bych zdůraznil, že se ukazuje kvalita našich útočníků. Proto bychom si měli poradit i s odchodem Necida. Variant je několik, hrát můžou v útoku Šmicer, Toleski, Ivana, Šenekřík, šanci dostane i Litteri, je tu varianta s Jandou na podhrotu. Mluví se o příchodu Štyvara, je to určitě dobrý útočník, ale i kdyby nikdo nepřišel, tak budeme silní. Mně osobně se včera líbil Kerič způsobem hry. Je rychlý a hodně pracuje pro tým, navíc je využitelný i na kraji zálohy. Potřebuje zlepšit finální fázi a koncovku, je hodně zbrklý, přesto by to byla velká posila. Ale je to asi nereálné vzhledem k požadavkům Liberce. Uvidíme, jak to nakonec dopadne. Líbilo se mi včera i zakončení Bořka Dočkala při prvním gólu, nenapálil to bezmyšlenkovitě doprostřed brány, ale podíval se na brankáře a poslal míč do jeho protipohybu. Bylo to hrané hlavou. Uvidíme, jak to nakonec dopadne s posilami, ale žádné velké změny v kádru bych nedělal. Stačí jeden, dva hráči, kádr má svoji kvalitu a důležitější bude prodloužit končící smlouvy některým hráčům a připravit se na odchody Suchého se Šventem v létě. Musíme mít připraveny alternativy. Karel Piták už nastoupil jako střídající hráč za Salzburg, snad už se mu zranění budou vyhýbat. Zranění trápí i Michala Švece. Když už jsme angažovali z druhé ligy Františka Dřížďala, zaujal mě jeden hráč v druhé lize, a to Gonda ve Slovácku. Hodně šikovný záložník. Třeba by stálo za to ho pozvat na testy, už prý mají zájem některé ligové týmy. Ale to otázka zimního přestupového období, teď je důležité, že se nám daří a snad to bude platit i po zápasech v Boleslavi a doma s Brnem.

        • Re: Několik statistik po třetině ligy

          slaviator     před 16 lety 21.10.2008 19:14 |  
          0 0

          "Boleslav nás prověří v defenzivě, tu mají velmi kvalitní, naopak jejich defenziva je prostupná..." - myslím, že jsi chtěl napsat že nás prověří v defenzivě, protože mají silnou ofenzivu... To ti trochu vypadlo, ale dá se tomu rozumět a souhlasit s tím. Jsem zvědavej, jak budou hrát. Zda vsadí na útočnější fotbal či zda budou hrát spíše zezadu, jakokdyby hráli venku a ne doma. Podle toho, že tvrdí, že by byli rádi i za jeden bodík, si myslím že budou právě spíše hrát více defenzivněji než jsme od nich letos zvyklí.
          Mimochodem, docela potěšily rozhovory zástupců týmů z čela ligy, které byly v MfD. Vaniak skromný, jak jinak. Blažek velkohubý, asi zapšklý že se tu u nás neprosadil či co, neumím si to vysvětlit... Ale kdo mě fakt překvapil, byl Pecka, který zmínil, že podle něho vyhrajeme ligu my. Možná je to pouze trochu alibistické vyjádření, možná je to jen snaha abychom je podcenili, ale podle toho jak jsem ho dřív stačil trochu poznat, tak tomu co říkal, věřím. A je to od něho pěkné, že to říká. Každopádně toto nám ligu nevyhraje, vyhrajeme ji jen pokud budeme pracovat tak, jak pracujeme nyní. Ale i za tohle si přeju, aby Boleslav skončila druhá:-) A Liberec třetí.
          Boleslav nemá špatný tým, jenže má úzkej kádr. Poláček, Mendy, Rajnoch vyčnívají po celý podzim, ovšem Pecka či Papadopulos nepředvádějí zatím to, co od nich vedení očekávalo. Opiela který měl tvořit hru, zatím spíše střídá na poslední minuty a pokud ho vidíš někde na sportu, je to v Liberci na hokeji. Ale tohle beru, je to jeho volný čas, nepije, nefetuje, ostatně třebas Belaid do O2 taky dost často zajde, když má volno... Chytat bude proti nám možná Kubásek, protože Miller je zraněnej, má něco s okem. Možná je to jen hra Boleslavi, možná také ne. Ovšem pokud by chytal Kubásek, asi by to bylo pro nás v jistém slova smyslu horší. Obránci by se mu snažili více vypomoc, nevybíhali by tak dopředu, jako když mají za sebou jistotu v Millerovi...

          • Re: Několik statistik po třetině ligy

            zz     před 16 lety 21.10.2008 19:37 |  
            0 0

            Díky za opravu, myslel jsme ofenzivu Boleslavi. Soupeř bude hrát s ofenzivní sestavou, s Poláčkem, Sylvestrem, Rajnochem, Mendym v záloze a Papadopulosem s Peckou v útoku. Boleslav nás bude chtít zaskočit agresivní hrou, možná až zákeřnou, na to si musíme dát pozor. Podobně na jejich standardky a rychlost hráčů v záloze, včetně přechodové fáze. Když Boleslav přechází do ofenzivy, tak Mendy v podstatě působí jako třetí útočník, proto bych dal přednost Jandovi místo Černého. Je třeba eliminovat kraje Poláčka i Mendyho a vysunutým pressingem otevřít jejich obranu. A pozor na střely ze střední vzdálenosti. Soupeř má štěstí na to, že hráčům se vyhýbá zranění, takže nemusí sahat do sestavy. Až proti Teplicím se jim vykartoval Poláček. Jinak Bolka má i kvalitní náhradníky jako Řezníčka, Táborského, Kyselu, Nečase, Opielu, který nehraje, protože Sylvestremu se daří. Problémy má s náhradníky do obrany. Ani Ševinský, ani Rolko žádnou velkou kvalitu nepředstavují. Ona obrana ve složení Kalina, Procházka, Jeníček, Mach je hodně slabší, a toho musíme využít.

            • Re: Několik statistik po třetině ligy

              slaviator     před 16 lety 21.10.2008 20:22 |  
              0 0

              Není zač, byl to jen malej detail:) A doplnil bych: pozor na Papadopulose, aby někomu zase nezpůsobil pneumotox... :((

              • Re: Několik statistik po třetině ligy

                quelhar (admin)     před 16 lety 21.10.2008 20:40 |  
                0 0

                pneumotorax ;o)

                • Re: Několik statistik po třetině ligy

                  slaviator     před 16 lety 21.10.2008 21:27 |  
                  0 0

                  Mno jo no... I to se stane. Takže pro všechny případy, raději ne jednu, ale dvě lékárničky s sebou.. :-)))

            • Re: Několik statistik po třetině ligy

              Khadgar     před 16 lety 21.10.2008 20:31 |  
              0 0

              agresivní, zákeřná hra...bude hrát Pecka -> Mára Suchý možná vzpomíná...

        • Re: Několik statistik po třetině ligy

          quelhar (admin)     před 16 lety 21.10.2008 19:39 |  
          0 0

          Zdravim.
          V Boleslavi bych se osobne spokojil s remizou, nemyslim, ze by bylo realne nabrat naskok osmi bodu do konce podzimu, pokud nam to pujde dobre a nebudeme zbytecne ztracet (tedy remizu v Boleslavi nepovazuju za zbytecnou ztratu, ale treba plichta doma se Zizkovem by takovou ztratou byla), tak verim, ze budeme mit naskok pet nebo sest bodu a celkem kolem 37 bodu.

          Co se tyce utocniku, tak Kerice bych nekupoval. Podobne utocniky uz mame hned dva - Senkerika a Ivanu. Vzhledem k tomu, ze Karl Kerice asi nebude chtit prodat pod 1M Euro, tak si myslim, ze to je stejne nerealne. Pri odchodu Necida bychom jednoho utocnika privest meli, ale ne nutne nejakou hvezdu do zakladni sestavy, tam se muzou posunout soucasni hraci.

          Krize na nas nepochybne prijde, loni jsme touto dobou take meli velke oci a cekali jsme, jak ligu vyhrajeme s velkym naskokem, ale prisel tezky zapas v Liberci, vylouceni Krajcika a plichta, za dva tydny bahenni plichta na Zizkove a pak dalsi dve domaci plichty. Nasim cilem by melo byt tuto krizi pokud mozno oddalit (je dobre mozne, ze se na nas touto dobou negativne podepsala sedmicka na Arsenalu, ostatne v Liberci chytal uz Vorel misto Vaniaka) a az prijde, tak se s ni vyporadat rychleji nez az za pet zapasu. Nemeli bychom se nechat vykolejit, az prijde ztrata a predevsim v domacich zapasech bodovat naplno i proti silnejsim souperum. Prijede Brno, kteremu se nedari, pak Zizkov a Teplice, vsechno to jsou souperi rozhodne k porazeni a pokud z techto zapasu udelame devet bodu a k tomu pridame aspon jednu vyhru venku (Budejky i Pribram jsou zapasy, ktere bychom vyhrat meli), tak budeme mit po podzimu dostatek bodu a budeme se moci v zime v klidu pripravovat, naopak v taborech souperu bude nervozita.

          • Re: Několik statistik po třetině ligy

            zz     před 16 lety 21.10.2008 20:18 |  
            0 0

            Zdravím Quelhare,
            věřím, že už do konce podzimu neztratíme ani bod. Bolka je k poražení, bylo to viděti v Teplicích, mohly vyrovnat, defenziva Bolky je velká slabina, toho musíme využít. Náskok 8 bodů je reálný, když se podíváš na los. Bolka hraje s námi, s Ostravou, Libercem, Plzní, Liberec má taky těžké soupeře. Prostě věřím, že už po podzimu budeme mít pohodový náskok do jarních bojů. Krize může přijít, ale máme široký kádr, navíc se uzdraví marodi, uvidíme, jak to bude s Váchou a Milanem Černým, k tomu někoho přivedeme, takže je reálných 65 bodů. Letos to bude bez nervů, a to je dobře. Sparta nemá peníze na posily, bude ráda za poháry. Důležité je prodloužit smlouvy některým hráčům a připravit se na nový model LM. Peníze z LM by nám hodně pomohly v dalších koncepčních projektech a můžeme utéci konkurenci. Pokud jde o Keriče, jeho způsob hry se mi líbí, ale není reálné, že by přišel. Kárl ho pod 50 mega neprodá. Každopádně to chce přivést jednoho útočníka třeba Štyvara nebo Pekharta nebo někoho jiného. A hlavně pomalu hledat náhrady za odcházející hráče jako Suchého, Šventa a do budoucna Belaida. Musíme být na tyto odchody připraveni a mít kvalitní alternativy. Prostě cítím, že může nastat dominance Slávie v Čechách a vzhledem ke kvalitě kádru neuděláme ostudu ani v pohárové Evropě. Oproti loňsku máme sice stejně bodů, ale hra je mnohem pohlednější a vykazuje vyšší kvalitu. To je důležitý posun v herním projevu. I počet střelených gólů má jasnou vypovídací hodnotu. A i nižší počet zraněných hráčů, hlavně opor, je ve srovnání s loňskou sezónou potěšitelnou zprávou.

            • Re: Několik statistik po třetině ligy

              slaviator     před 16 lety 21.10.2008 20:25 |  
              0 0

              Navíc loni jsme měli krizi už od 13. kola, kdy přestal hrát Vlček. To se letos asi nestane, v současné době ofenziva nestojí na jednom hráči a pokud vypadne třebas Necka, může ho zastoupit někdo jiný. Třebas Šmíca:)))

              • Re: Několik statistik po třetině ligy

                Sokrates55 (přítel SN)     před 16 lety 21.10.2008 22:09 |  
                0 0

                Zdravím Vás pane (zz) a všechny ostatní,
                rozbor byl opět podrobný a v podstatě odpovídá i mému pohledu na nedělní zápas, snad jen Brabec měl sice 2 zaváhání, ale pak si dal už pozor a bylo to lepší. S tím Ivanou, musím uznat a už jsem to i psal, prostě mu to vyšlo a řešil všechno fotbalově a bojovně. Nenechal se odstavit a neudělal to tak, jak mu to vždycky vyčítám (že to prostě nedohraje a vypustí to). Tak tentokrát to díkybohu řešil dobře a já byl spokojen. Dobře se zapojili oba další náhradníci. Belaid se nechal trochu otrávit tím, že ho nenechali rozehrát v prvná půli dva trestňáky a tak byl trochu naštvanej. Pak mu to Brabec vysvětlil a měl jsem pocit z toho gesta, že to bere a pak začal zase zabírat. Po zýpase byl už pak při děkovačce v pohodě a objímal se právě s T.Necidem. Já se musel smát, když pan rozhodčí Královec při už asi třetím faulu na Necida ve vápně (ten kladenský blonďák z něj doslova to triko rval) se jako otočil a dělal že to nevidí. Tady jsem odcenil jak obrovskou cenu má náš "Vláďa", vzal Toma okolo krku a něco mu šeptal a poplácal ho po zádech. To má pro Ty kluky nesmírný význam, Necid pak makal a jezdil a radoval se z každého golu. Marek Suchý je jistota větší než teď dokážeme domyslet a za Brabce právě on zatáhl brzdu. No "Míša" Tavarez, páni zlatý, já jsem lepší defenzivu neviděl a ještě k tomu tak elegantní a docela čistou. Navíc má sil až do konce běhá jak liška. Co mě ještě překvapilo u V.Šmicera, že stačil rychlostně těm o 10 i více let mladým klukům. Ale jak řekl Kedžej, znova do práce a makat. Podívejte, jak dneska dostali do "řepy" naši hokejisti. Sparta je vystřihla jak malý kluky. No a zítra je pohár, tak se uvidí. Sokrates55

                • Re: Několik statistik po třetině ligy

                  Khadgar     před 16 lety 21.10.2008 22:35 |  
                  0 0

                  Šmicer, když je zdravej, tak na tu ligu stačí bohatě a s přehledem...

      • Re: Několik statistik po třetině ligy

        bongor     před 16 lety 21.10.2008 23:40 |  
        0 0

        Zdravím Sokrate,o těch žblebtech Blažka a Chovance píšu na jiném místě.To je prostě klasika.Ještě bych vyzdvihnul Rajnocha,který byl včera ve studiu na Liberec-Jablonec.To je kvalitní člověk,myslí mu to
        a má slušnosti na rozdávání.I ten fotbal mu jde.Škoda,ten by vyjímečně pasoval k nám do Slavie.Tak doufám,že už jsi se zpětně aklimatizoval z té krásné dovolené na Lužnici a že i hra Slavie Tě stejně jako mě těší a baví.

        • Re: Několik statistik po třetině ligy

          Sokrates55 (přítel SN)     před 16 lety 22.10.2008 08:04 |  
          0 0

          Děkuji Bongore,
          v neděli jsem si ten zápas vychutnal. Ne, že bych neviděl i nějaké ty kazy a zhruba hluchou 20minutovku od té 1 branky do té asi 35 minuty, pak jsme se znovu začali tlačit do zápasu. Já si také myslím, že Kladno (při vší úctě a pokoře) nebyl ten soupeř, co by nás dostal pod tlak. Očekávám takové situace při zápase s M.Boleslaví a ten zápas nás prověří a to je dobře i s ohledem na očekávané zápasy v poháru s anglány a němci a také holanďany. Nechci podcenit ani Žilinu a potom si můžeme udělat další obrázek o tom, jestli jsme na tom stupínku fotbalové kvality postoupili a nebo ne. V každém případě je dobře, že K.J. přestal bourat tým, chlapi co hrají cítí, že mají podporu trenéra a nebojí se něco vymyslet a hlavně nám konečně začíná sedat styl hry včetně toho točení záložníků, vysunování a vracení střídavě obou útočníků a to i po diagonálách, práce obou krajních beků jak po lajně tak i dovnitř hřiště. Když vezmu v úvahu i dobrý výkon M.Černého teď za "B" tým, máme takový přetlak kvalitních hráčů, ..... no uvidíme. Jak psal pan (zz), snad toho dokážeme využít i při možném odchodu některých stabilních opor. Rajnoch je slušný kluk a pokud vím, hrál ve Slovácku pod K.J. (tedy aspoň si to myslím). Dokonce nevím, zda ho tehdy jako mladýho kluka K.J. do ligového fotbalu nepřivedl, ale to nechám radši našim znalcům fotbalu (myslím to v dobrém a bez ironie). Tak Vám dneska přeji všem pěkný den a snad i další postup v poháru. Dneska začnu z jiného soudku, slyšel jsem krásnou úvahu mého ctihodného kolegy, když na otázku z politologie o cílech politických stran odpověděl toto:
          " Politické strany mají za úkol mít se dobře na úkor jiných politických stran, které mají tentýž cíl". Co dodat. Sokrates55

  8. Re: Několik statistik po třetině ligy

    Wommi     před 16 lety 21.10.2008 18:52 |  
    0 0

    zdravim..
    co se tyka pronajmu, jelikoz vlastnikem je e-side property org. slozka resp. jeji vlastnik,..ona pronajima VIP boxy a ostatni nemovite prostory stadionu, tedy kancelare, hotel, restauraci, obchody a Mc najemcum a za to kasiruje najem ktery pak predpokladam pouziva na splaceni pujcek...

    slavia plati nejakej penize za najem, minimalne proto ze musi, i kdyby e-side byla "osoba blizka" platit najem obvykly v miste neni proste mozne to pronajimat "za hubicku"!
    Slavia ziskava sve prostredky co se tyka stadionu z vstupneho a myslim i z z klubovych sedacek(tam si nejsem jist) a z reklamnich ploch ktere pronajima inzerentum..

    mluvil jsem ted s jednim clovekem z reklamky ktera udajne dela nejaky veci pro slavii, a bohuzel pry je dost silne citit ze vztah klubu k fanouskum neni az zas tak silny, proste a jednodusse receno ze samozrejme jsou stastni a radi za fanousky, ale ze by z jejich strany byla i "citova" vazba a na zaklade toho ze by treba jednali jinak nez ciste ekonomicky a obchodne..to tedy ne..dulezitejsi jsou pro ne penize a penize..

    .je to pochopitelne, je to hlavne obchod,..ale i presto si myslim ze nekdy mene znamena vice a jak uz tu mezi nami padlo milionkrat..zajimavy marketing a urcita pokora a vstricnost by se urcite jen v dobrem vratila ..(viz vstupne..a hlavne podpora permanentkaru a vstricnejsi jednani vuci nim - ve finale by nakonec meli i vic permanentkaru)!!!!
    M.

    • Re: Několik statistik po třetině ligy

      Jiri1     před 16 lety 22.10.2008 12:35 |  
      0 0

      Zdravim Vas Martine, musim Vas bohuzel opravit, v pripade hrazeni najmu Vam ta hezka slecna lhala, nejde o rezijni poplatky , ale o castky, ktere podle mne nejblize uvedl Slaviator, neznam je presne, ale vim , ze byly predmetem putek mezi vedenim E Side a nami a to presto , ze nas i E Side udajne vlastni stejni lide, v jednom okamziku to vypadalo, ze se vedeni ani nebude do Edenu stehovat, ona vubec ta hezka slecna i jeji sefova reditelka marketinku pri dnu otevrenych dveri nemeli asi zcela presne informace, nebo je nedali na stul. Hodne zdravi Vam i zene .

      • Re: Několik statistik po třetině ligy

        Wommi     před 16 lety 22.10.2008 13:02 |  
        0 0

        zdravim Jiri,...ja tam nebyl na tom dni otevrenych dveri,..sve jsem tam videl prosel si prio stavbe a nemam nervy na to bych jeste krom zapasu vzdycky videl tu nedodelanou stavbu:((..skoda ze chybely ty penize..ale uvidime treba se najdou...

        ...reagoval jsem tu prave na jednoho diskutujiciho, ktery mluvil o sve navsteve edenu,...

        ..prave je jasne ze nemuze jit ani o zadne rezijni poplatky..jak jsem psal v tom svym prispevku,..coz vim z prace..i kdyz by nahodou slo o osoby blizke..najem by mel byt jak je v miste obvykly!..nejde si domluvit ze by to slo za symbolickou "korunu"..a pak to v klidu protlacit pres financak..pokud tam samozrejme nemate konexe:)))
        M.

        • Re: Několik statistik po třetině ligy

          slaviator     před 16 lety 23.10.2008 22:58 |  
          0 0

          Jo, a pak by se kontrolovaly věci na finančáku a eeejhle..:)))))

      • Re: Několik statistik po třetině ligy

        eomer (přítel SN)     před 16 lety 22.10.2008 14:27 |  
        0 0

        Zdravím,
        mám tomu rozumět i tak, že neumístění loga SKS na stadionu má s tím nájmem také určitou souvislost ?

      • Re: Několik statistik po třetině ligy

        slaviator     před 16 lety 23.10.2008 22:57 |  
        0 0

        Jenže pořád je to sakra rozdíl, 10 a 20 melounů..:)