Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Sešívané přivítá Brno

Zítra je na programu dohrávka 18. kola Gambrinus ligy, Slavii přivítá 1. FC Brno. Moravská metropole tak uvidí duel šestého klubu tabulky s lídrem soutěže. Hraje se od 17:15, utkání nabízí ČT2.

Sešívaní mají za sebou vcelku slušné představení na horké půdě Tottenhamu Hotspur, za který tentokrát nenastoupil Radek Černý. Druhá trefa v síti soupeře chyběla k prodloužení utkání. "Musíme navázat na druhý poločas ze zápasu s Tottenhamem, hrát dostatečně důrazně a kompaktně. Takový výkon povede k úspěchu," dodal k pohárové odvetě kouč Karel Jarolím.

V jarní části sezony zavítá Slavia několikrát na Moravu, první překážkou bude Brno. Ambiciozní klub z metropole Moravy se drží na šesté pozici. Tým trenéra Uličného podlehl v prvním jarním zápase Plzni 0:2. Přesně takový výsledek by si přáli slávisté i v kole osmnáctém. Barvy 1. FC Brno hájí například exslávista Tomáš Došek nebo hvězdička Kalouda, na kterého se opět sjedou podívat skauti z celé Evropy.

"Vím, že Brnu se vstup do jara nepovedl, budou si chtít napravit reputaci. Naším úkolem je ale uspět s každým soupeřem," říká k utkání Michal Vorel. Trenér Jarolím opět nemůže počítat s některými hráči, chybět budou tradičně Švento a Šmicer. Šenkeřík s Blažkem nabírají fyzickou kondici, Marek Jarolím se zapojil do přípravy s týmem, jeho start je však nejistý. "Myslím, že do přípravy týmu bych se mohl zapojit za měsíc," doufá další rekonvalescent, Petr Janda.

Do utkání proti Českým Budějovicím nemohli kvůli karetnímu trestu nastoupit David Hubáček a Daniel Pudil, nyní jsou v ohrožení František Dřížďal, Erich Brabec, Jaroslav Černý a Marek Suchý.

Pravděpodobná sestava Slavie podle autora článku:
Vorel - Dřížďal, Brabec, Latka, Hubáček - Krajčík, Abraham, Černý, Pudil - Stříhavka, Toleski

Stále se můžete hlásit do zájezdu fanklubu, v autobuse zbývá pár volných míst. Vy, kteří utkání neuvidíte na vlastní oči, ho můžete zhlédnout na druhém kanále České televize.

Komentáře (72)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Sešívané přivítá Brno

    (host)     před 17 lety 24.02.2008 12:23 |  
    0 0

    Nemaj vyhřívaný trávník co? Do toho teplo a sluníčko, to bude boj. Kmotr

    • Re: Sešívané přivítá Brno

      PetCC     před 17 lety 24.02.2008 12:30 |  
      0 0

      Tak teď je takový teplo, že bych se o hřiště nebál.

      • Re: Sešívané přivítá Brno

        (host)     před 17 lety 24.02.2008 12:39 |  
        0 0

        Jestli nebude nejaka prutrz mracen, tak by mel byt travnik celkem v suchu (jak obrazne, tak doslova) :o)

        • Re: Sešívané přivítá Brno

          (host)     před 17 lety 24.02.2008 13:16 |  
          0 0

          No podle mě to právě nestihlo ještě dostatečně vyschnout ale pujdu to zkontrolovat na hřiště u nás a uvidíme.. Kmotr

  2. Re: Sešívané přivítá Brno

    (host)     před 17 lety 24.02.2008 12:48 |  
    0 0

    já bych tma dal místo Abraháma Sucháče, ale zase když sme ho kupovali, tak ais ne na lavičku :-/

    • Re: Sešívané přivítá Brno

      (host)     před 17 lety 24.02.2008 12:58 |  
      0 0

      to vám řikám,abrhám dostane červenou. fesch

      • Re: Sešívané přivítá Brno

        mart     před 17 lety 24.02.2008 13:16 |  
        0 0

        Malokdy dotoho KJ kecam, ale u me Suchy k Brabovi do obrany, Abraham stred zalohy,...a Laty na Lavku......mart

        • Re: Sešívané přivítá Brno

          slaviator     před 17 lety 24.02.2008 13:46 |  
          0 0

          Suchý v posledním zápase na štítu zahrál ve Slavii možná nejlepší zápas... Už to vypadá, že si na ten post zvyk, že uzpůsobil tomu hru... Přihrávky byly sice dozadu, ale byly "do nohy" a je to někdy daleko účelnější, než je dávat dopředu... Viz v Seville dal rychlou přihrávku dopředu, kolmici - a byl z toho gól, ale bohužel v naší síti... Já bych do té vítězné sestavy nesahal, akorát sundal jednoho záložníka a místo něho dal od začátku ke Střihavkovi buď Ivanu, nebo Goceho...

          • Re: Sešívané přivítá Brno

            (host)     před 17 lety 24.02.2008 13:51 |  
            0 0

            No, co si budeme povídat. Proti těm posledním výkonum na štítu se Suchý mohl vlastně jenom zlepšovat. Ale když ho tu chválíte za přesný přihrávky dozadu, tak mi to nedá nepřipomenout neustálou (a nesmyslnou) kritiku Tavarese, kterej navíc umí kromě toho i rychle vytáhnout míč (ta rychlost Markovi chybí) a hlavně poslat finální přihrávku dopředu (viz Ajax doma, Arsenal doma, x ligovejch zápasů venku). Fotbalově je zkrátka o třídu vejš, než jeho konkurenti. Abrahám - pokud se razantně nezlepší - je v současný době až třetí. Bohužel pro KJ, to pořadí asi vypadá dost jinak (nejdřív Abraham, pak Suchý, Tavares).

            • Re: Sešívané přivítá Brno

              (host)     před 17 lety 24.02.2008 14:08 |  
              0 0

              Jak bohuzel pro KJ?

              • Re: Sešívané přivítá Brno

                (host)     před 17 lety 24.02.2008 14:27 |  
                0 0

                Sorry, špatně jsem to napsal. Bohužel třeba pro mě a další, kteří mají stejnej názor. Pro KJ je to pořadí Abraham - Suchý (musí hrát, aby byl prodejnej) - Tavares. Pro mě je to pořadí Tavares nebo Suchý (plus mínus nastejno, ale spíš Tavares, ale ten důvod s udržením ceny u Suchého beru) a až pak Abraham.

            • Re: Sešívané přivítá Brno

              slaviator     před 17 lety 24.02.2008 14:14 |  
              0 0

              Počkej... To je přesně ono ale... Tavares to dává dopředu, to je super... Ale koukni, kolikrát díky tomu jde taky soupeř do protiútoku... Navíc Tavares se na rozdíl od Suchýho až tak moc nevrací... Jinak myslím, že jsi pozapomněl na Tijanyho a Gebreho:-) Každej ten kluk má něco jiného než ostatní a to je dobře. Máme pět hráčů, kteří dokážou zahrát defenzivní štít (+ KeyJey tam na ten post ještě tlačí Voliše, takže vlastně šest), ale každej má něco jinýho... Suchý více bych řekl přehled a dává ty míče potom, co zažil v Seville (byť z postu stopera), na jistotu... Abrc je bojovník... Voliš je důraznej, ale bohužel mu to rozhodčí často pískaj, má pak i na rozdíl od Abrce techniku... Tavares je z nich možná nejrychlejší a nejvíc ty míče tlačí dopředu... Belaid je takovej "všehosměs" a ještě máme Gebreho... Ty jooo... :-)))

              • Re: Sešívané přivítá Brno

                (host)     před 17 lety 24.02.2008 14:30 |  
                0 0

                Gebre je bohužel dost zoufalej, měl dva tři zápasy po svym příchodu celkem slušný, ale od tý doby je to bída. Generálka proti Kladnu byl vrchol.

                • Re: Sešívané přivítá Brno

                  (host)     před 17 lety 24.02.2008 14:52 |  
                  0 0

                  jestli bude hrát abrhám místo suchýho tak nerozumim ničemu.at se sehrává abrhám třeba proti mostu ale hlavně v brně je potřeba někoho na štít,kdo mám formu

                  • Re: Sešívané přivítá Brno

                    Bulldock (přítel SN)     před 17 lety 24.02.2008 15:34 |  
                    0 0

                    Ze Sportu. . "Ono je to tak... Měli jsme v pětičlenné záloze čtyři ofenzivní záložníky. Pudil, Krajčík, Černý byli velice slušní. Kalivoda, bohužel, ne. A už se to projevilo. Proto tam vlezl Milan Ivana a oživil hru. A ještě jednoho hráče musím pochválit. Nerad to dělám. Napíšete to?"
                    * Napíšu.
                    "Tak mu to musím hned říct, aby nelítal v oblacích. Marek Suchý zahrál velmi dobře a to mě vnitřně velmi těší."
                    * On sám říká, že v záloze může dál růst.
                    "Ano a pro mě to bylo moc příjemné, jak zahrál."

                    Takže na základ bych zkusil zas Máru. Snad ten trávník fotbalu prospěje. . Jinak dobře psal Lukáš, že jich máme víc a každej má něco( Teda sorry, ale Voliš a Tijani DZ? Ani náhodou:-) TB brání málo i na ofenzivního záložníka:-)) Tavares je velkej hračička, spíš mu sedí hra proti kombinačním týmům, do betonu se nehodí, Mára má sílu v obranný fázi, čtení hry a převídavost, ale často je to s rozehrávkou slabý. . to bude asi věkem, protože jinak umí poslat parádní pasy. Gebre je trochu neznámá. . takovej univerzál, obětavej. Asi nejvíc se mi podobá na Švícka, uvidíme na jakej post se vyprofiluje. Voliš je podle mě OZ, KJ chtěl, aby hrál jako LJ. . tj. konstruktivní dopředu, ale zároveň odvádět hodně černý práce. . a kritici ať si tvrděj co chtěj, ale v tomhle navazovat na LJ je sakra těžký. Já bych to čekal od Marka. . a KJ asi taky, ale zatim mu chyběl spíš záložník napravo. . tam je slabší, nebo mu to ještě moc nesedlo. Voliš je slušnej, ale trochu mu chybí rychlost a dynamika. . to je prostě tělesná stavba. . snaží se to zlepšit. . to určitě, KJ mu jde k duhu, ale někdy je to spíš tvrdost a pískaj mu to. Tahle bojovnost a fyzická síla je hlavní deviza Abrahama. . je slušnej i vpřed. . taky je nejstarší, vyzrálej hráč. Zajímavý je, že Abrc a Matej hrajou se staženejma štulpnama. . to je trochu i podvěmomej signál k soupeřům. . Nebojí se o nohy, neuhne. . a to se i vyplácí. . jde do každýho souboje zpevněnej a spíš to přežije. .

                    • Re: Sešívané přivítá Brno

                      (host)     před 17 lety 24.02.2008 17:52 |  
                      0 0

                      Jak myslíš.. :-)) Ale já myslím, že KJ chtěl z Voliše "tvořivého DZ"... Ne někoho, kdo to bude kopat nazdař Bůh á la Galásek, ale spíše někoho, kdo to rozehraje do nohy... Ale s tím Abrcem a Maejeme je to zajímaveju poznatek tLuke

  3. Re: Sešívané přivítá Brno

    (host)     před 17 lety 24.02.2008 13:32 |  
    0 0

    Šenkeřík nabírá kondici, a proto bude jeho návrat trvat několik TÝDNŮ (viz ofic. web)? Je to normální? Blažek... ten bude nabírat fyzickou kondici asi celý jaro... to nemá ani na to odehrát v tomhle stavu cca půl hodiny, když by bylo potřeba? A Šmicera už ani nemá cenu komentovat... ví aspoň někdo, co s těma zádama má? Vždyť už to "léčí" snad skoro dva měsíce...

    Nechápu, proč někdo na ofic. webu nemůže napsat oficiální vyjádření, co jim přesně je, protože když u některejch hráčů už přes měsíc čteme, že nabíraj fyzickou kondici, tak to moc věrohodně nepůsobí. A v době, kdy je tady historická šance na titul, do konce zbejvá pár zápasů a ve všech klubech se jede "na krev", tak tohle nekonečný nabírání kondice v době, kdy ty hráči jsou potřeba na hřišti (byť třeba jen na dvacet minut), moc nechápu.

    • Re: Sešívané přivítá Brno

      (host)     před 17 lety 24.02.2008 13:36 |  
      0 0

      tak blažek zase nabíral kondici asi v nějakym baru.a včera sem ho tušim viděl s přitelkyní na floře

    • Re: Sešívané přivítá Brno

      slaviator     před 17 lety 24.02.2008 13:48 |  
      0 0

      Bych k tomu něco řek, ale radši už budu ticho...

      • Re: Sešívané přivítá Brno

        (host)     před 17 lety 24.02.2008 13:54 |  
        0 0

        Tak mně šlo hlavně o toho Šenkeříka se Šmicerem, tam už tomu přestávám rozumět... měsíční nabírání kondice a léčení zad... Pokud jde o Blažka, tak tam už nečekám v podstatě nic.

        • Re: Sešívané přivítá Brno

          (host)     před 17 lety 24.02.2008 14:11 |  
          0 0

          Zaprve prave z tohoto duvodu mame dostatecne siroky a kvalitni kadr, abychom se bez nich obesli a oni mohli byt skutecne uzitecni napriklad v zaveru ligy, zadruhe nebudeme prece vsem svym konkurentum slepicit, jak je na tom ktery nas hrac zdravotne.

          • Re: Sešívané přivítá Brno

            slaviator     před 17 lety 24.02.2008 14:16 |  
            0 0

            Je to pravda, máme širokej kádr kvuli tomu, ale prostě je to stejně "divný"... Ale holt, než je tam tlačit ještě zcela nevyléčené, je lepší počkat. Hráče naštěstí na lávce ještě máme...

            • Re: Sešívané přivítá Brno

              (host)     před 17 lety 24.02.2008 14:54 |  
              0 0

              ale stejně je ůžasný že ted máme do hry tři supr ůtočníky,a ještě dva nabíraj stoprocentní formu.paráda.

              • Re: Sešívané přivítá Brno

                slaviator     před 17 lety 24.02.2008 15:09 |  
                0 0

                Lepší by bylo mít do hry čtyři super útočníky... Ale hele, vsadím se, že do hry bude připravenej dřív Dušan s Jandou než Bláža...

                • Re: Sešívané přivítá Brno

                  Bulldock (přítel SN)     před 17 lety 24.02.2008 15:42 |  
                  0 0

                  Ona tahleta zranění. . záněty, úpony, záda, třísla, kolena, vazy( nemyslim nějak vážný. . třeba urvaný, ale jen takový ty běžný. . patálie) To je někdy horší než zlomenina, protože kost za měsíc sroste a zpevní se, ale tyhle věci se můžou táhnout 2-3 dny, ale taky dva měsíce. . nedá se to moc urychlovat a ovlivňovat a hlavně odhadnout. . Takže jestli Šenky teď začíná běhat. . tak ne, že bych si to přál, ale může za 2-3 dny zjistit, že to eště furt nejde. . to se bohužel stává:-( Jedinej recept je prevence a zpevňování cvičením. . Viz Pavel Kolář a jeho vyjádření o chronickejch problémech T. Rosickýho. .

                  • Re: Sešívané přivítá Brno

                    (host)     před 17 lety 24.02.2008 17:50 |  
                    0 0

                    A cvičí Rosa?:)) Luke

  4. Re: Sešívané přivítá Brno

    Eluin (přítel SN)     před 17 lety 24.02.2008 14:07 |  
    0 0

    Když přicházel Blažek, tak jsem se velmi těšil, že u nás bude hrát v útoku takový skvělý hráč. Nicméně teď...ten obchod trochu pozbyl - pohužel - smyslu. Myslíte si, že KJ uplatní opci na Blažka?

    • Re: Sešívané přivítá Brno

      slaviator     před 17 lety 24.02.2008 14:17 |  
      0 0

      Co si myslíme? Že ano.09

      • Re: Sešívané přivítá Brno

        Bulldock (přítel SN)     před 17 lety 24.02.2008 15:48 |  
        0 0

        Jestli se u nás neukáže, tak by byl blbej. Ani by mu na to Doležal nekejv. Maximálně kdyby měl v kapse kšeft na další transfer jinam. Ale já si to nemyslim. Je to taky o tom, jestli když už, tak Blažek nebo Ivana. . A zatim jsou trumfy na jedný straně.

  5. Re: Sešívané přivítá Brno

    quelhar (admin)     před 17 lety 24.02.2008 17:01 |  
    0 0

    Po paradnim vykonu ve druhe puli v Anglii bych tu sestavu nemenil a kdyz uz, tak rozhodne ne v zaloze, ktera je motorem tymu. Obranu take neni potreba menit a tak snad jedina zmena by mohla byt Toleski misto Ivany.

    • Re: Sešívané přivítá Brno

      (host)     před 17 lety 24.02.2008 17:38 |  
      0 0

      No jakou sestavu máš namysli? Tu z 1. půle nebo tu z druhé? Předpokládám že tu z druhé, tedy: Vorel - Dřížďal, Brabec, Latka, Hubáček - Krajčík , Suchý, Černý, Pudil - Střihavka, Ivana (Toleski). No nevim s tim Hubáčkem, když jsem si znova pouštěl ten Tottenham tak tam občas založil neskutečný brejky a při představě že na něj hraje Kaluda. No uvidíme teď na něj hrál Lennon a dá se říct, že to "ustál" ale nevim nevim. Možná bych dal nalevo Dřížďala na pravo Krajčíka a na pravou zálohu Ivanu. Ale možná bych to nechal tak jak to bylo ve druhý půli. Nebo sipíš takhle nechám to na KJ a doufám, že vyhrajem. Kmotr

      • Re: Sešívané přivítá Brno

        quelhar (admin)     před 17 lety 24.02.2008 17:58 |  
        0 0

        No spoluprace Drizdal - Krajcik na prave strane me celkem nadchla, takze tu bych nechal. Dalsi, co me vyrazne potesilo, byla spoluprace Latka - Suchy. Martin nekolikrat vyvezl mic a dostal se ne misto ofenzivniho zaloznika a automaticky misto nej do obrany zacouval Marek Suchy. Proto bych na DZ nechal Marka Sucheho. Nalevo Hubacek zahral slusne, tak proc ho nenechat. Pudil pred nim se o ofenzivu stara celkem dostatecne. Tolik tedy k Brnu

        A k probihajicim ligovym zapasum - Necid opet neni v zakladu Jablonce, naopak Studik skoroval za Most.

        • Re: Sešívané přivítá Brno

          (host)     před 17 lety 24.02.2008 18:23 |  
          0 0

          Studna docela kvalitní výkon dneska, akorát obranu dirigoval tentokrát ne on, ale Byron Webster... :( Každopádně 67. min, docela nadějný... Já to říkám furt, se tu vykope pro Slavii... :-)) Luke

          • Re: Sešívané přivítá Brno

            quelhar (admin)     před 17 lety 24.02.2008 18:57 |  
            0 0

            Ty voe, to je snad tenhle ligovy rocnik poctvrte nebo popate, co jste prisli o body v poslednich minutach. Jak to hrajete? Clovek vam fandi a vy tohle...

            • Re: Sešívané přivítá Brno

              (host)     před 17 lety 24.02.2008 19:34 |  
              0 0

              Neříkej "vám", já na Most chodím jen proto, že je tu liga... :-) Teď už dokonce jen pracovně... Ale hele, novináři čuměli, když jsem říkal... Pět minut do konce a ještě dá Sigma dva goly... A ono to málem "vyšlo". Nevím čím to je... Je to holt tragická obrana? Hráči už se vidí možná u telky doma...? Nevím nevím...

          • Re: Sešívané přivítá Brno

            (host)     před 17 lety 24.02.2008 19:20 |  
            0 0

            Studíka jsem sledoval na podzim na Střížkově a hrál velmi jistě v obraně. Podle mě je lepším stoperem než Šourek. Určitě bych ho neodepisoval, jako Bulldock. Hodně se zlepšil. jinak nám vyrůstá kvalitní brankář v dorostu Berkovec, to je pozitivní zpráva. K tomu Diviš, Hanuš, Valeš. Máme kam sáhnout.

          • Re: Sešívané přivítá Brno

            PetCC     před 17 lety 25.02.2008 14:45 |  
            0 0

            Jen jsem nepochopil, proč při vyrovnávacím gólu Olomouce Studík 7 metrů ustupoval se soupeřem a ten nakonec hlavičkoval a dal gól. Podívejte se na záznam.

        • Re: Sešívané přivítá Brno

          martyni (přítel SN)     před 17 lety 24.02.2008 22:41 |  
          0 0

          Quelhare, uz jsem to tu i psal, naprostej souhlas se sestavou, spoluprace Drizdal - Krajcik a Latka - Suchy se mi taky libila, no a Hubacka na Kaloudu bych urcite dal - zkuseny obranar na nej bude platit vic nez nekdo ze zalohy kdo se treba zapomene a da mu prostor, navic Hub uhlidal Lennona, mel by se dostat do pohody, verim mu. Dokonce i Ivanu bych postavil, ale nesmi se zaleknout tvrdych brnenskych beku, nelehat, ale utect jim. Zizkov podle ocekavani, odevzdal body a jeste udelal hrdinu ze Slepicky (!), s tim se proste nesmime nervovat.

          • Re: Sešívané přivítá Brno

            quelhar (admin)     před 17 lety 24.02.2008 23:16 |  
            0 0

            No to vecerni divadlo na Letne, to snad nemuzou brat vazne ani fanousci Sparty. I Zlin, ktery u nas dostal sedmicku, hral snad lepe nez Zizkov. Proste odevzdali body velkemu bratrovi a ten jim treba v lete posle nekoho na hostovacku. Obranci se ani nesnazili nejak branit, ta situace pred prvnim golem byla opravdu vtipna, kdyz dva obranci ustoupili Slepickovi, at si muze v klidu zpracovat mic... Ale tak s timhle jsme pocitali, takze se zitra musime poprat o vitezstvi v Brne. Rumuni tam prohrali, tedy by se vyhra hodila dvojnasob. Pri nejhorsim ani plichta by nemusela byt uplne zla.

            • Re: Sešívané přivítá Brno

              (host)     před 17 lety 25.02.2008 07:26 |  
              0 0

              No mě stačil jenom ten první gól. Nechci soudit zda ty dva udělali schválně ale tak jako tak jsou to pěkný dementi. Zvlášť toho Xavier bych chtěl mít v týmu, co gól to stál a máchál rukama že asi ofajd nebo faul já nevim ale vživotě bych ho už nepostavil. Kmotr

              • Re: Sešívané přivítá Brno

                (host)     před 17 lety 25.02.2008 07:33 |  
                0 0

                No tak teď jsem viděl celej ten sestřih a to je teda ostuda. Fakt nevim co si o tom mám myslet. Nechci si připadat jako moc velkej schizofrenik a nechce se mi věřit, že by to udělali takhle okatě ale oni jim normálně nechali. Možná, že je to prostě ňákej přirozenej pud, že na Spartě úplně zkoprněj, nám se to stalo v létě taky ale tohle.. Jak tam jenom laxně statovali, jak neodkopli ten balon před tim prvnim Slepičkovim gólem. Jediný kdy je snad vyškolili byl ten gól Vacka i když tam mu taky udělali krásně ten prostor a by si tam sám v klid naběh, to přeci musel ten obránce co tak laxně vystartoval na Slepičku vidět. No hnus, vůbec v tom nebyl žádná snaha. Doufám, že kluci ač jim nikdo nic zadarmo nedá dneska v Brně zabodujou. Kmotr

                • navsteva

                  (host)     před 17 lety 25.02.2008 09:52 |  
                  0 0

                  ..mne osobne prijde zajimava ta navsteva.....na letny
                  ..stejny cas...jako u nas a presto .7 tisic..
                  je jasne ze letna je jiny misto nez strahov...
                  je jasny ze hrali dva prazsky tymy a pak tedy navsteva je posilena o vice fanousku soupere..nez jindy...
                  je jasny ze ve dni v kterem je 20 stupnu,..tak i vecer bylo pekne, ze lidi maji jit vetsi chut jit ven...nez ve 10 pod nulou..
                  ALE!!!

                  ..myslim ze kdyby slavie hrala vcera..tak tam proste 7 neprijde..prislo by mozna tak 4tis..jak klasicky na podzim....

                  nerozumim tomu a mrzi mi ze proste na tu slavii neprijde alespon 7-10tis...nemusi chodit celej dum...ale aspon tech 10!!!
                  Martin

                  • Re: navsteva

                    quelhar (admin)     před 17 lety 25.02.2008 10:00 |  
                    0 0

                    Castecne souhlasim, ale na druhou stranu srovnavejme srovnatelne. Az budeme hrat v Edenu a Sparta na Strahove, tak to bude zase opacne...

                    • Re: navsteva

                      (host)     před 17 lety 25.02.2008 10:05 |  
                      0 0

                      ..quel.....
                      ..no ja doufam:))
                      nebo dokonce lepsi..slavka 20..sparta 3.........:)

                      kazdopadne k fotbalu..i kdyz tedy zizkov hral..resp nehral..myslim ze sparta bude na jare bohuzel dobra!
                      doufam te ty kluci slavisticky maj vnitrni silu a nepodelaj se z toho!!!!
                      Martin

                  • Re: navsteva

                    (host)     před 17 lety 25.02.2008 10:05 |  
                    0 0

                    No těch argumentů je opravdu hodně, jak jsi sám napsal, kdyby jsme první zápas doma hráli proti Viktorce tuto neděli, tak tam 7000 sice nebude ale to je dáno především tím Strahovem. 5000 by nás tam bylo. Vybral sis fakt blbej příklad. Počkejme si na Eden. Přijdemi že se pořád zbytečně ohlížíme za Spartou, nás nemusej zajímat její návštěvy a hra, nás musí zajímat především co se děje u nás, až se od toho věčnýho srovnávání odprostíme, pak už nás nikdo nezastaví..


                    Co mě ale zarazilo včera víc než návštěva byl výkon Viktorky. Zdálo se to jenom mě nebo to opravdu Viktorka pustila? Nikdy jsem moc nevěřil na takový ty paranoidní výkřiky o Spartě atd ale to co jsem viděl včera?? Jako tomu se nedá řikat ani "trocha snahy" a když už se Švancara obejví sám před bránou tak to radši ani nezpracuje? A ty góly, už ten první, kam tak okatě ty obránci běželi? Nevim co se jim táhllo hlavou, asi: "necháme ho zpracovat a pak na něj vystartujem aby za nás mohl poslat přihrávku?" No nechce se mi věřit že by byli takhle blbý. Druhej gól Slepičky? No celý to bylo ňáký divný. Tim nechci říct nic proti Sparťanskejm hráčům, je vidět že maj formu a porazili by Žižkov tak jako tak. Ale Viktoriánci by si měli sáhnout do svědomí, protože to bylo něco. Byl bych zvědavej jak by hráli kdyby všechny týmy pod nim vyhráli, to by se asi snažili jinak. Takhle se moc nenadřeli, o nic nepřišli a vlastně možná ještě něco dostali.. Kmotr

                    • Re: navsteva

                      (host)     před 17 lety 25.02.2008 10:21 |  
                      0 0

                      ..neslo mi primarne o srovnani se spartou,..slo mi o srovnani fotbalu na stadionu v praze....
                      a uprimne receno je mi jedno kolik lisi na spartu jde nebo ne..hlavne bych si pral..aby na slavku chodilo hodne!..ale obavam se ze s tim neco udela az eden..a doufam ze se potom i politikla slavie..marketing a pod. probudi a bude nejen namlsanej navstevama..ale bude neco delat i pro jejich udrzeni!

                      ..co se fotbalu tyka..sparta hrala dobre..a zizkov na to sral..proc na to sral..to se nedovime...neprislo mi ze by na to sral umyslne...ale zase na druhou stranu teda hrali tuzku a kdyby se aspon jen trosinku snazili..urcite by to nemela sparta tak lehky..presne ale jak rikas..nechci taky byt paranoik kterej jen za vsim vidi spartu a rozhodci a kostala
                      martin

                      • Re: navsteva

                        martyni (přítel SN)     před 17 lety 25.02.2008 11:01 |  
                        0 0

                        mas pradu, Martine, ze je to trochu blby, furt premejslet o tom, proc zizkov nemel zajem, no uz z vyjadreni pred zapasem bylo jasny, ze z letny body necekaji, proc, to se nedozvime, jsou tu samozrejme pomerne rovnocenny duvody - 1) nechtelo se jim, 2) jsou opravdu tak slaby, 3) dohoda - treba braneni budejek u nas a zizkova na sparte se vubec neda srovnat...nebo treba vykon zizkova proti sparte na podzim a proti nam... zname navic povestna spartanska jara, no doufejme ze tech odevzdanych souperu nebude moc

                      • Re: navsteva

                        (host)     před 17 lety 25.02.2008 11:02 |  
                        0 0

                        No mě to právě tentokrát přilo hodně moc úmyslný. Už bylo hodně pofidérních zápasů ale nikdy mi ze strany hráču něpřilšlli tak okatý, to spíš rozhodčí, ty si teďka hlídaj, tak se asi uplácej celý mančafty. I když vlastně Liberec s Bolkou, že jo. A taky Sparta s Plzní doma tenkrát, to bylo dobrý no, teď jak si rozuměj, Ludánka s Petrželou k nim. Ale vždycyk se tak dělo až ke konci, asi tentokrát Sparta cejtí že by to nemusel stihnout tak úřaduje už prvních kol, viz Budějky u nás. Fakt sem se vždycky těmhle věcem snažil co nejvíc bránit ale po včerejšku už nemám naději. Mohli by jsme nastoupit v derby v dresech "Slavie hraje čistě" protože to letenským chybí víc než to fandění. Kmotr

                        • Re: navsteva

                          Bulldock (přítel SN)     před 17 lety 25.02.2008 13:08 |  
                          0 0

                          Já myslim, že ta vazba Sparta-Plzeň padla s odchodem Straky. Sice tam škodovka taky prohrála po matnym výkonu, ale neřekl bych vypuštěnym. Koneckonců totéž hodnocení bysme mohli říct i o vzájemnym zápase s náma. . Jak jsem napsal nedávno. . takovýmto uvažováním si člověk snadno zadělá na paranoiu. . ale je fakt, že kdyby hráči Žižkova s takovymhle výkonem hráli 4. futsalovou ligu( kterou hraju i já), věřili bysme si, že s nima něco uhrajem:-)

                        • Re: navsteva

                          (host)     před 17 lety 25.02.2008 16:40 |  
                          0 0

                          nevím co řešíte, viktorka je prostě sralta B a jen blázen by čekal, že grigovci, stracený a jim podobný budou klást sraltě překážky k zisku 3b. Pravda, 6 golu jsem nečekal ani já, ale o 3b nepochyboval snad vůbec nikdo. A jak na podzim jsme dostali ke konci mače ten vyrovnávající gol, tak griga řval, jak kdyby vyhrál MS. Ten zápas jsem vydejchával dlouho.´Kalivoda střídá (jako 3plejer) a za 5min. místo aby doklep do prázdný, tak si natáhne sval a hrajem v 10. Zbytečná ztráta na pravé straně, diletantský nezákarok vorla, odražený balon já nevím ke komu, vorel furt někde v prde*i a na čáře brabec, kterej se snaží zachránit co se dá. Pak se jen krvavým pohledem podívá na vorlika. Ten mač pros..., někdo na tý levý straně, myslím ivana, času habakuk a místo aby to od.... prostě nemám viktorku rád, podělali si ten mač, přišli o 2 hráče a doufám, že jim to ted vrátíme i s úrokama. amon

  6. Re: Sešívané přivítá Brno

    (host)     před 17 lety 24.02.2008 21:51 |  
    0 0

    at hlavne nehraje Hubáček... pro ligu uplne zbytecny hrad, na levyho beka bud Pudil nebo Drizdal. Ravik

  7. Re: Sešívané přivítá Brno

    Bulldock (přítel SN)     před 17 lety 25.02.2008 10:27 |  
    0 0

    Klucí. . Martyni a quelhar. . Jedna věc je spolupráce Ferry a Matej( ale on s Ferrym nebo s Matejem prostě hraje dobře každej:-)) a druhý věc je to, že když hraje Matej v záloze, tak 8 tmů z 10 na něj (a na Šventa) loni stavělo osobku nebo zdvojenou obranu. . Já bych ideálně strčil na pravou zálohu tu Ivanu, ale KJ si asi nechá jednoho útočníka na lávce, takže Gebreho. . a pak se můžou s Matejem točit jak libo. Na druhý straně Ferry s Pudičem a zprostřed bude píálit Černoch a Mára hlídat Kaloudu. . Laty s Brábou si to vzadu ošéfujou a ještě daj z rohu gól:-) Vepředu Kamil a Goce a oba po jednom přidaj. . druhou půli přijde Voliš a přidá konečně jeden z trestňáku:-) 4:2 a jedem dom..

    • Re: Sešívané přivítá Brno

      (host)     před 17 lety 25.02.2008 11:10 |  
      0 0

      Zdravim, neda mi to reagovat na nektere prispevky nasich , pro mne vse zacalo vikendem a prozrazenou nominaci rozhodciho Matejka, dalsi kapkou byl vecerni zapas na Letne, takove divadlo se spoustou skvelych hercu uz jsem dlouho nevidel, hraci Viktorky zapomeli hrat fotbal a jeste navic i behat, cely zapas byli naprosto odevdani a tohle uz nelze jinak komentovat, ze se vse blizi tradicnimu scenari cinklych jar. Divaci skutecne na Letne byli, bylo jich tam skutecne 7000, to nedokazu posoudit, co vim , ze opet rozdali pres 2000 listku zdarma. Je fakt , ze treba pocet mladejch lidi ve veku 13 az 20 jim muzem zavidet. Bohuzel se v zakulisi zacina hovorit i o ovlivnovani cele souteze zakulisnimi tahy casti svazu, kdy sprateleni rozhodci a delegati jsou nasazovani i na dalsi dulezite zapasy. A tak dnes v Brne jsem zvedav nejenom na prozhodciho....... , ale i na nase fotbalisty, asi bych take nechal hrat sestavu z Londyna , ale neverim tonu, ze KJ neudela nejakou zmenu v zaloze. K zdravotnimu stavu nasich hracu, Blazek je v podstate fit , ale KJ je na nej nasranej kvuli neustalym vystrelkum, presto by se mel v dohledne dobe objevit alespon na lavicce, Senkerik, to je docela problem, hrac normalne chodi, zadneviditelne problemy nema , ale pri zatezi to nejde, to zraneni se podle lekaru neda uspechat, Smicer, nazval bych to celkovou unavou materialu, ktera ho treba necekne pusti na 2 zapsy do hry , ale pak mu vystavi sek a stop na mesic. Lekar rika, ze s tim uz nic nikdo nenadela. A on ten kadr zas tak siroky neni , staci dalsi dva hraci a bude do zapasu pripraveno zase jen16-17 hracu. Jiri

      • Re: Sešívané přivítá Brno

        (host)     před 17 lety 25.02.2008 11:28 |  
        0 0

        zdravim Jiri,..

        ja jsem jen zvedavej,..pokud tedy nejaky dohody existujou..kam az to muze jit!!..neverim tomu ze to nema konce a ze to nema unosnou mez!!!!

        jerdina moznost pak zbyva..byt nejlepsi..a hrat..a snazit se hrat tak,..ze proste budete dobrej..pak myslim ze v techto chvilich nepomuzou ani rozhodci,..apod.
        Martin

        • Re: Sešívané přivítá Brno

          (host)     před 17 lety 25.02.2008 11:46 |  
          0 0

          Nechci Martine rozvijet konspiracni teorie, ale vezmete prosim vcerejsi vykon Viktorky, porovnejte ho treba s predchozim kolem, nebo jak bojovala proti nam a jste doma. kdyz vam Martine vyloucim hrace , nefouknu par tresnaku, otocim par autu a budu kouskovat hru, budte ujisten, ze se vysledek dostavi, stejne , ze v pozadi se usilovne pracuje a to vsemi smery, treba pred 4dny jsme zrovna kecali se znamym liovym rozhodcim a on rikal ,ze tlaky tech lidi .co dovedli sudi treba do ligy sou sileny a pokud nezapiska podle predstav ,tak ho znici delegati, sam Macela deklaruje cistotu fotbalu,ale neni schopen ani zabranit uniku informaci o delegaci rozhodcich a hlavne neustale se vse toci kolem jeho napojen na Kostala, takze bych to zakoncil tim, ze nas vykon musi byt komplexne lepsi nez Sparty. Jiri

          • Re: Sešívané přivítá Brno

            (host)     před 17 lety 25.02.2008 11:59 |  
            0 0

            Jiri..
            komplexne..?...znamena to ve vsech smerech?.))))))))))))))
            Martin

            • Re: Sešívané přivítá Brno

              (host)     před 17 lety 25.02.2008 12:02 |  
              0 0

              ..no kazdopadne jak to vidim,..tak to bude jaro jak se patri!!!!

              ..v tom pripade myslim ze by bylo opravdu dobry, aby chodilo na strahov hodne lidi,..myslim ze by to pak byl opravdu 12-cty hrac slavky..a mozna by to melo i urcity tlak na druhe muzstvo,..rozhodci apod. preci jen pred 2tis se upiskava lepe nez pred 10ris.
              Martin

              • Re: Sešívané přivítá Brno

                (host)     před 17 lety 25.02.2008 12:12 |  
                0 0

                V politce i ve fotbale existuji lobiste,psal tady o nich treba Sokrates a jini, tito lide maji pro klub zajistit ty nejlepsi podminky a chcete li to slyste naplno , aby sudi piskal ciste. Ale nejde jen o sudi, jde o treba tresty od Dk a dalsi veci, ktere se tezko pisou, proste jde to , aby si treba souper nekoupil nadzivotni vykon tymu , ci treba nektereho hrace. Ano jenze to je s temi navstevami Martine asi nedostizny sen,Jiri

                • Re: Sešívané přivítá Brno

                  (host)     před 17 lety 25.02.2008 12:20 |  
                  0 0

                  ..Jiri..aha..takze dalsi jaro,...kde mi zase bude brat infarkt po kazdym zapase:)

                  uvidime jak to pujde..kazdej zapas tak bude boj o dulezity body..zadny vypusteni!
                  a jsem zvedavej jestli sparta nekde ztrati!..sna d nekde s dobrym tymem..pak nesmi ztratit ale slavie!..idealne ani bod
                  Martin

                • Re: Sešívané přivítá Brno

                  martin (přítel SN)     před 17 lety 25.02.2008 12:24 |  
                  0 0

                  Milý Jiří,
                  za chvíli chci jet do Brna - po tom co píšete s eptám sám sebe jestli to má vůbec cenu - aby to nebylo jak ve filmu Wall Street - Bitvy bejvaj vyhraný nebo prohraný ještě než začnou (jenom někdo o tom neví).
                  Tak co, mám tam těch 100 km jezdit nebo se budu akorát vztekat?

                  • Re: Sešívané přivítá Brno

                    (host)     před 17 lety 25.02.2008 12:30 |  
                    0 0

                    Martin..musis tam jet..a fandit treba za vsechny ty co nemuzou....protoze kazdej slavista vsude na jinejch stadionech je proste zlatej..
                    ja jsem rad ze muzu aspon na zapasy v praze..vetsinou jsem uplne pase diky praci....
                    i kdyz jsem lighou zhnusenej..tak vzdycky budu verit ze to nejak jde..a ze vyhrajem!
                    Martin

                    • Re: Sešívané přivítá Brno

                      martin (přítel SN)     před 17 lety 25.02.2008 12:32 |  
                      0 0

                      Díky, přesvědčils mně, jedu.

                  • Re: Sešívané přivítá Brno

                    (host)     před 17 lety 25.02.2008 13:00 |  
                    0 0

                    jet a uvidíš sám ,každej fanoušek v tak těžkém zápase pomůže

                • Re: Sešívané přivítá Brno

                  Bulldock (přítel SN)     před 17 lety 25.02.2008 13:17 |  
                  0 0

                  Pak nezbývá než fandit Teplicím, Baníku a od příště i Brnu, aby Sparta nevěděla kam dřív skočit. .

                    • Re: Sešívané přivítá Brno

                      Bulldock (přítel SN)     před 17 lety 25.02.2008 13:44 |  
                      0 0

                      Otázka je, jestli Šmíca do další sezony vydrží pohromadě:-(

                      • Re: Sešívané přivítá Brno

                        PetCC     před 17 lety 25.02.2008 14:56 |  
                        0 0

                        Podle mě takhle může Šmíca vydržet klidně 5 let :-)

                        • Re: Sešívané přivítá Brno

                          (host)     před 17 lety 25.02.2008 15:02 |  
                          0 0

                          ..v podstate se da rict ze je to dobrej drzak:)))))))))))))))

                          ..ja mysdlim ze jeho role je ted uz uplne jinde...
                          ..je znamej,..je slusnej,..ma kredit..slovo....uznani a to je ted pro slavii mozna vic..akorat by to pak mela vic vyuzivaT

                          .jinak fotbalove mi mrzi ze nehraje protoze i tech malo zapasu co hral..bylo videt ze to proste v tech nohou ma..prehled,..zklidneni,..myslenka..a to musim rict ze jsem ocenoval a docela to drtilo i ty protivniky.
                          Martin

                          • Re: Sešívané přivítá Brno

                            (host)     před 17 lety 25.02.2008 15:40 |  
                            0 0

                            Brazilský útočník Slavie Gaúcho odchází do slovenského Sence. Podle slovenského deníku Šport by se k mužstvu měl připojit už dnes.

  8. Re: Sešívané přivítá Brno

    mart     před 17 lety 25.02.2008 15:54 |  
    0 0

    Podle iDnesu bude v Brne spousty pozorovatelu. Od Chelsea pocinaje ... Duklou Praha konce. Mimo jine pisi o zajmu o Strihavku. Pokud vim, je u nas na hostovani, ale meli by chom mit opci (omlouvam se tem z Vas, kteri jsou na toto slovo alergicti :D).
    Ja ho videl poradne jen v tom Londyne, ale kdyby se KJovi podarilo nejak mu vymenit prevodovku na rychlesi beh/starty, .... moh by bejt hodne dobrej! No, Hlavne abysme vyhrali!mart

    • Re: Sešívané přivítá Brno

      Bulldock (přítel SN)     před 17 lety 25.02.2008 16:05 |  
      0 0

      NJN Úplně vítr to neni, ale zase nejpomalejší u nás taky nebude. BTW jak jsme s Tottenhamem zkoušeli jednou signál ala Palermo. . akorát to právě ztroskotalo na tom, že je Kamil pomalejší Pitáka :-) Příště Ferry nebo Matej. .