Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Evropská liga

Slavia - Karvan 0:0

Slavisté si bez problémů pohlídali dvoubrankové vedení nad Karvanem Jevlachem a po zásluze postupují do hlavní fáze Poháru UEFA. Přes velké množství nevyužitých slávistických šancí jsme neviděli atraktivní fotbal. Prohlédněte si celkem 40 fotografií ze zápasu! Nabízíme i kvalitní video chorálu Červenobílá bojová síla - ZDE.

karvan.jpg Slavia - Karvan Jevlach 0:0
Sestava Slavie: Vorel - Krajčík, Suchý, Latka, Hubáček - Janda (71. Kratochvíl), Švec, Jarolím, Hrdlička (60. Švento) - Vlček (66. Fořt), Táborský

Zápasový report:
Na Strahově se dnes mělo odehrávat jednoznačné divadlo, tj. jasná výhra Slavie proti slabému soupeři a postup do dalších bojů v pohárové Evropě. To měla zajistit pozměněná základní jedenáctka, kterou promíchal trenér Jarolím. Povedlo se to však jen z části.

Hrstka diváku viděla povětšinou nudný fotbal, u kterého by se dalo v klidu i usnout. Bylo vidět, že dvoubrankový náskok z prvního zápasu tým uspokojil a nemusel se nikam hnát. Přesto slávisté zahazovali jednu šanci za druhou, občas nás pobavili někteří technicky vyspělí hráči soupeře. Nejzajímavějším okamžikem byla pravděpodobně poločasová přestávka, kdy jsme měli možnost vidět utkání osmiletých nadějí v sešívaném dresu proti soupeři z Mladé Boleslavi, které jsme vyhráli jednoznačně 3:0. Ani v druhé půli k žádné výrazné změně nedošlo a zápas v klidu dospěl do svého konce.

Slavia dnes večer splnila svůj cíl, nic víc, nic míň. Snad nás v dalších částech Poháru UEFA budou čekat atraktivnější soupeři a výrazně zlepšíme koncovku, jelikož horší to snad už být nemůže. Soupeře se dozvíme již zítra odpoledne.

Ohlasy trenérů po zápase:
"Splnili jsme cíl. Vzadu jsme chtěli hrát na nulu, ale zároveň i vyhrát, což mě mrzí, že se nepodařilo. Spíše by mě mrzelo, kdybychom se neprosadili proti Olomouci, teď jsme měli náskok. Z takových šancí bychom se měli aspoň jednou č dvakrát prosadit," řekl k zápase trenér Slavie Karel Jarolím.

"Gratuluji Slavii k postupu, byl to dobrý zápas. Karel Jarolím dostal dobrý dárek ke včerejším narozeninám," uvedl trenér hostů Junis Husejnov.

Průběh utkání - zde.

FOTOGRAFIE (40)
VIDEO - Červenobílá bojová síla

Komentáře (8)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Karvan 0:0

    (host)     před 18 lety 24.08.2006 23:06 |  
    0 0

    Jarolím ven !

    • Re: Slavia - Karvan 0:0

      Richi (admin)     před 18 lety 24.08.2006 23:07 |  
      0 0

      Anonym ven !

      • Re: Slavia - Karvan 0:0

        Skopi     před 18 lety 24.08.2006 23:26 |  
        0 0

        Kterej Jarolím? Jestli trenér tak nechápu proč. On přece na place ty šance nespaloval a jestli hráč tak taky nechápu proč on taky nic těžkýho nezazdil

    • Re: Slavia - Karvan 0:0

      jiri     před 18 lety 24.08.2006 23:39 |  
      0 0

      to anonym - blbče, tupče, omezenče!! Nobo zase nějakej Beránkobijec??

  2. Re: Slavia - Karvan 0:0

    (host)     před 18 lety 24.08.2006 23:10 |  
    0 0

    Byl to vyloženě hnusný fotbal. Do šancí jsme se nedostávali kombinací, ale náhodnými balony za obranu. Kdyby obrana Karvanu hrála jen trochu líp, nedostali bychom se vůbec před bránu. Slávistická obrana si dnes svou defenzivní úlohu splnila dobře, ale v zakládání akcí si vedla opět katastrofálně - trenér by měl obráncům zakázat to, co dělají skoro pořád a velmi tím zdržují - to, že si mezi sebou osmkrát vymění balon a pak ho v nouzi někam nakopnou. A právě od konstruktivity obránců se odvíjí celá ofenziva. I když - k čemu všechno snažení, když vepředu naši spalovači urážejí fotbalového pánaboha... Martin

  3. Re: Slavia - Karvan 0:0

    (host)     před 18 lety 24.08.2006 23:28 |  
    0 0

    Opravdu si ještě někdo myslí, že by mohli být hráči Fořt, Kratochvíl a Táborský přínosem pro "A" tým Slavie, klubu, kterému historie velí hrát o čelo české ligy? Od 65.min jsme hráli bez opravdého útočníka (jen Fořt a Táborský). A ta hra, to byl děs! Nevadí mi bezbrankový výsledek, ale vadí mi to co hráči předváděli po čtvrtině utkání. Zatím ještě na Strahov chodím, ale i má trpělivost má své meze!
    PS? Jarolíma bych nevinil, hraje prakticky bez posil....

    • Re: Slavia - Karvan 0:0

      (host)     před 18 lety 24.08.2006 23:33 |  
      0 0

      Souhlas, ne Jarolím, ale Leška ven! I s celým ENICem. Martin

    • Re: Slavia - Karvan 0:0

      AKI     před 18 lety 25.08.2006 11:01 |  
      0 0

      No.... tak ti nevim co víš o fotbale.... A co chceš od útočniků,když jim mužstvo a vůbec mužstvo si na hřišti vůbec,ale VŮBEC nepomůže!!! Viděls v posledních 3 zápasech,že by někdo za někoho hrábnul,vybojoval ztraceny balon,souboj a nebo nedej bože udělal 2,slovy dva kroky do leva a nebo do prava abymu muhl dát přihrávku...??!! Vůbec!! A v tom je jádro pudla. Co se týká zápasu jako takového,tak mě taky dost ale dost zkalmal,hlavně co se týká týmu a nasazení a toho "srdíčka"!! Může se prohrát,klidně 5:0 ale po boji a výkonu a neřeknu ani popel.... Jinak k těm útočníkům,že dostal Táborský šanci je jenom a jenom dobře,musí dostat šanci a alespoň ostatní se budou o to víc snažit a to je jenom a jenom dobře. Nevim co máte pořád proti Fořtovi??? Jako jeden zmála alespoň to odjezdí,jde do souboje,rozdá ránu a taky jich pár schytá,mě se nějak začíná líbit,chce alespoň ukázat,že když se nedaří,tak se nedaří,ale musí se to odjezdit!!! AKI