Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Evropská liga

Slavii čeká odveta Poháru UEFA

Slavii zítra čeká odvetné utkání 2. předkola Poháru UEFA. Na Strahov míří Karvan Jevlach, zatím máme dvoubrankové vedení, ale rozhodnuto ještě není. Do zápasu určitě nezasáhne Gaúcho.

Trenéra v poslední době trápily zranění jeho hráčů, někteří se postupně uzdravují, ale někteří i nadále budou chybět. "Janda a Nečas jsou již v pořádku a trénují s mužstvem, do utkání bohužel nezasáhne Gaúcho a Jan Vorel, který dohání ztracenou kondici. Jinak zbytek kádru by měl být v pořádku," uvedl trenér Slavie Karel Jarolím.

A jak kouká na zítřejší utkání? Rozhodně nic nepodcenit. "I když vedeme o dvě branky, tak soupeře nechceme v žádném případě podcenit. Kdybychom nehráli naplno, tak by to byla chyba. Soupeř má totiž slušnou kvalitu, navíc v prvním zápase nemohl hrát jejich klíčový hráč z Tunisu. Kombinačně je to celek na výši, navíc jsem přijedou a nemají co ztratit, jen získat. Takže věřím, že náskok neprohospodaříme," uvedl Jarolím.

Většina lidí utkání v Baku neviděla, ale hodně v prvním poločase hrozil Camara, kdybychom dostali dvě branky, nemohli jsme se divit. "Ty situace však vznikly po našich individuálních chybách, pak už obrana pracovala lépe a on se do podobných příležitostí nedostal. Je to o důslednosti a prostor by měl být zdvojen," uzavřel.

Na tiskovce se pak dostalo i na hráče a při dotazu, jak budou hráči hrát proti Karvanu, se Jarolím pozastavil a rád si chtěl poslechnout, jak by hráči hráli. Hned zavládl smích. Stanislav Vlček však odpověděl raději diplomaticky. "Trenér nám taktické pokyny teprve udělí, takže to necháme na něm. Je to v jeho kompetenci a řekne nám, jak začneme hrát," řekl. Pak se ještě rozpodíval. "Vedeme, takže nesmíme nic podcenit, nic není hotového. To, že jsou kvalitní, ukážou i zítra. Nemusíme se kam hnát, protože vedeme, musíme vycházet ze zabezpečené obrany a pokusit se vstřelit branku," uzavřel. I Dušan Švento reagoval: "Musíme hrát koncentrovaně a disciplinovaně."

Zápas začíná ve čtvrtek od 20:45. Doufám, že přijde hodně fanoušků. Dnes dokonce slaví padesáté narozeniny Karel Jarolím, kterému celá redakce přeje vše nejlepší a snad mu i hráči budou přinášet radost.

Předpokládaná sestava:
Kozáčik - Krajčík, Latka, Dosoudil, Hubáček - Janda, Suchý, Jarolím, Švento - Vlček, Táborský

Rozhodčí: Anders Hermansen
Asistenti: Martin Wulff, H. Kristensen
4. rozhodčí: Nicolai Vollquartz (všichni Dánsko)
Delegát: Wolf Günter Wiesel (Německo)
Delegát - rozhodčí: Jon Skjervold (Norsko)

Očekávaná návštěva: 4 000

Další informace:
- Vzhledem k předpisům UEFA je přísně zakázáno používat v hledišti jakoukoliv pyrotechniku.
- Pro diváky je připravena bezplatná autobusová linka 770 ze zastávky Na Knížecí (stanice metra ANDĚL). Po skončení utkání bude linka v provozu ze strahovského stadiónu zpět.
- Každý návštěvník utkání dostane zdarma zápasový magazín Poločas.
- Při zápase si fanoušci mohou zakoupit ve stanovištích FANzone.cz slávistické suvenýry z nové kolekce.

Komentáře (16)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

    Fiky     před 18 lety 23.08.2006 18:01 |  
    0 0

    jo tahle sestava se mi docela libi,suchymu by to mohlo v zaloze sedet a dosoudil taky neni spatny stoper,latku bych samo podržel.A aspon by sme videli jak hraje ten taborsky

    • Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

      PetCC     před 18 lety 23.08.2006 21:44 |  
      0 0

      Suchý v posledních dvouch zápasech na stoperu neudělal chybu (červenou v Brně za chybu rozhodně nepovažuju), narozdíl od ostatních. Na Latkovi byla znát dlouhá pauza, hlavně nesmí hrát jak blázen. Hrdličkovi to vůbec nešlo, Kalivoda se zranil zrovna ve chvíli, kdy ho mohl zastoupit a tak Suchý do zálohy je asi rozumný řešení.

      • Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

        Serf     před 18 lety 23.08.2006 21:59 |  
        0 0

        Dva pomaly stopery vedle sebe? To bych neriskoval. Takze Suchyho zpet na stopera a na defenzivniho uz konecne Michala Svece!
        Ten utok mame ale nabitej co, to je teda krize - Fort, Taborsky, co dal? Jestli to takhle s Gaucem pujde dal, tak bude hrat v utoku nevim kdo. Prestupni termin jeste neskoncil, takze? Odpovim si sam, takze nic :/

        • Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

          PetCC     před 18 lety 24.08.2006 09:46 |  
          0 0

          Pokud je kvalitní defenziva středu zálohy, tak to není problém.

          • Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

            mart     před 18 lety 24.08.2006 19:56 |  
            0 0

            ... no to mas dost pravdu, jenze..... jenze Hrdlicka muze hrat jen proti nekomu, kdo je jeste pomalejsi nez on (a takovejch moc neni), Svento ani Janda toho moc nenabranej, ... a Jarolim je trochu jinej typ nez Gedy, kterej dokazal hrat za dva.....Cili celkem vzato, kdyz jsou kridla hodne ofenzivni ( jak Janda tak Svento) tak stred muze klidne byt s Jarolimem Suchy, Svec nebo nakonec i Latka....zdravi mart

  2. Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

    martin08     před 18 lety 23.08.2006 23:39 |  
    0 0

    Co to tady povidate? Svec jako defenzivni zaloznik? Koukali jste jak hral posledni zapasy? A tvorit dopredu bude kdo kdyz nebude hrat hrdlicka? Osobne se mi libilo ze posunul Krajcika na pravou zalohu, sice je to opet zasah do obrany ale bek se nahrazuje lip nez zaloznik. A otazka stoperů? Suchy je jasny volba a k nemu Latku, ale chce to cas! Ve stredu ve sportu to rozebirali dobre!

  3. Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

    mpik     před 18 lety 24.08.2006 00:54 |  
    0 0

    Takže zase jen na jednoho útočníka. Fořt je tragik a Táborský jakbysmet. Absence Gaúcha je pro Slavii momentálně neřešielným problémem. Chybí třetí útočník. Opravdový útočník, ne nekopa co na tomto postu hraje. A kdyby se zranil v současné době bídně hrající Jarolím, nemá Slavia konstruktivního záložníka... Zítra postoupíme, na tohoto soupeře máme, co ale bude dál ve skupině???

    • Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

      (host)     před 18 lety 24.08.2006 08:12 |  
      0 0

      Jsi geniální, mpiku. Jak jinak bys věděl, že Táborský je tragik, když ještě v Praze nedostal šanci? Ostatně utkání v Brně ukázalo, že jediný hráč, který je schopen vystřelit na branku a ohrozit ji, je Ford.
      Tantalos

      • Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

        mpik     před 18 lety 24.08.2006 10:20 |  
        0 0

        Videl jsem ho nekolikrat v priprave a to mi stacilo... Fort je lepsi...

        • Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

          (host)     před 18 lety 24.08.2006 12:01 |  
          0 0

          Srovnávat přípravu s ligou je ubohý. Paul Munster byl taky v přípravě nejlepší hráč a jak skončil? Mě zase stačilo co nedal Fořt proti Ostravě. Táborský pro tvojí informaci vystřílel Budějovicím první ligu. Kuka

          • Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

            (host)     před 18 lety 24.08.2006 15:18 |  
            0 0

            A podle ceho jinyho bys udelal sestavu pro ligu nez podle pripravy? :)) Trochu mysli nez neco napises, od toho priprava je...Jinak Budejky sou v prvni lize spis diky Poborakovi.

            • Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

              (host)     před 18 lety 24.08.2006 16:50 |  
              0 0

              Kdyby se hodnotilo podle přípravy tak by neodešel Zoltán. Budějovice rozhodli o postupu až v posledním kole a v tom poborský nehrál, ale díky gólům Táborskýho postoupily. Mimochodem Budějovice ho chtěli na přestup, ale neměli na něj. Myslet by si měl ty, ale pro tebe je to nadlidskej úkol jak koukám. Kuka

  4. Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

    Markus     před 18 lety 24.08.2006 08:54 |  
    0 0

    Mě by se líbilo kdyby hráli na 3 obránce (Latka (pokud by mu utkání nesedlo, středat včas Dosoudilem) - Suchý - Hubáček, ofsajd pasti stejně neumíme, věčně k nám někdo uteče za obránce), 5 záložníků (Janda - Krajčík - Vlček !!! - Jarolím - Švento s tím že Vlček by se staral výhradně o ofenzivu) a dva útočníky (Fořt - Táborský).

  5. Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

    (host)     před 18 lety 24.08.2006 13:49 |  
    0 0

    Očekávaná návštěva 4.000 ? To snad ne! Za 2500 budeme rádi a jak.

  6. Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

    (host)     před 18 lety 24.08.2006 17:02 |  
    0 0

    Richi dneska jsem četl v novinách že by jsme měli proti Karvanu hrát v modrých dresech, nevíš proč? Jsme přece domácí. Předem díky za odpověď Kuka
    P.S. Doufám že mi odpovíš než odjedu na Strahov.

  7. Re: Slavii čeká odveta Poháru UEFA

    mart     před 18 lety 24.08.2006 19:13 |  
    0 0

    prosba!!! Panove, prosim Vas, nedavaji to nekde pres internet??dekuje mart