Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Slavia - Blšany 0:0

Slávisté nezvládli domácí utkání proti poslednímu celku ligy Blšanům. Ve zlepšené druhé půli se ani jedna z mnoha šancí neujala, proto všichni odcházeli zklamaní.

Nemilé překvapení připravili slávisté hrstce fanoušků, kteří se dorazili na Strahov pokochat očekávaným gólovým přídělem pro slabounké Blšany. Jenže Slavia se letos rozhodla soucítit s celky bojujícími o záchranu.
 
Trenér Jarolím nechal několik klíčových hráčů odpočívat, a tak v základní sestavě nastoupilo hned šest dalších hráčů. Jediná vynucená změna byla náhrada za žluté karty potrestaného Latky.
 
Již od začátku bylo patrné, že to nebude vůbec jednoduché. Na obou stranách jsme spíše než fotbalové akce viděli mnoho nepřesností a vůbec se hrál podprůměrný fotbal. Na to brzy zareagovala i světelná tabule, která se raději vypnula. Do šance se dostali jen Vlček s Jarolímem, ale oba zklamali. Před půlí stejně dopadl i Hrdlička.
 
Bylo jasné, že musejí přijít brzy změny. Uvědomil si to i trenér Jarolím a do druhé půle poslal Krajčíka se Šventem, utkání skončilo pro dnes slabé krajní obránce Kováče a Zbončáka. Systém hry se tím změnil na 3-5-2. Nejdříve nás postrašily Blšany několika rohy a standardními situacemi, ale pak již se do útoku vrhli sešívaní. Hlavně aktivní Krajčík si neustále říkal o míč a hra najednou vypadala úplně jinak, podprůměrné utkání bylo pryč. Slavia získávala čím dál tím vetší převahu, hosté začali s tradiční zdržovací hrou. Trenér Jarolím posílil ofensivu ještě v 60. minutě, kdy na hřiště poslal Pitáka. Ten si při střídání vyměnil kapitánskou pásku s odstoupivším Gedeonem a hned měl na noze vedoucí gól. Sám před gólmanem však míč pořádně ani netrefil. Když nám neudělal radost gól, tak nás pobavili alespoň pořadatelé na nosítkách odnášející k ošetření jednoho z hostujících hráčů. Na sněhu jeden z nich uklouzl s nosítky v ruce a tedy málem zraněného hráče vyklopili. Na hřišti mezitím stále rostl tlak Slavie, ale i na druhé straně musel Kozáčik zasahovat po jedné standardní situaci. Nescházelo mnoho a místo o vítězství by domácí bojovali alespoň o bod. Nakonec u jednoho bodu zůstalo, slávisté z drtivého tlaku nedokázali vytěžit vůbec nic a v koncovce totálně vyhořeli. Většina přítomných diváku nevěřícně kroutila hlavou.

Slavia – Blšany 0:0
Sestava Slavie:
Kozáčik – Kováč (46. Krajčík), Zábojník, Suchý, Zbončák (46. Švento) – Švec, Jarolím, Gedeon (60. Piták), Hrdlička – Pešír, Vlček
Lavička: A. Šeliga, D. Hubáček, P. Fořt, E. Adauto da Silva

Fotografie ze zápasu a choreografie - ZDE.
Video z choreografie - ZDE.

Komentáře (3)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Blšany 0:0

    (host)     před 19 lety 28.11.2005 15:38 |  
    0 0

    V prvnim polocase jsem si vsimla na tribune Davida Jarolima, ve druhem uz tam nebyl. Asi ho chudaka z toho fotbalu bolely oci a tak radsi odesel.. Jane

  2. Re: Slavia - Blšany 0:0

    jane (admin)     před 19 lety 28.11.2005 15:50 |  
    0 0

    Jinak pokud se nemylim, tak tam ve druhem polocase zustaly bez odpiskani dve ruce Blsanskych ve vapne. Na druhe strane pak v samem zaveru jsem trnula, zda rozhodci zapiska hrani rukou na zemi tusim Zabojnikovi, to se nastesti nestalo, bylo by smutne prohrat z penalty v 90. minute..

  3. Re: Slavia - Blšany 0:0

    lucky-pilda     před 19 lety 29.11.2005 10:08 |  
    0 0

    hlavne by me zajimalo, co delali vsichni ty "fanousci", co neprisli. vymluvy typu nevhodny cas (pro prazaky) nebo vykony jsou naprosto irelevantni. stejne tak jako zima - kdyz je ti zima, tak se staci teple obleknout a hned je teplo, fakt, mam to vyzkouseny!