Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Liga mistrů

Jarolím: čeká nás těžká odveta

V prvním dramatickém zápase jsme uhráli solidní výsledek 1:2. „čeká nás těžkých devadesát minut,“ prozradil na tiskové konference trenér Karel Jarolím.

„Pustili jsme Anderlecht rychle do vedení po naši nekoncentrovanosti. Nechali jsme domácí rychle rozehrát standardní situaci, v obraně jsme si nerozuměli a nechali tam volného hráče. Potom jsme byli dopředu více aktivnější, podařilo se nám vyrovnat, měli jsme tam ještě další slibné situace. Je škoda, že jsme nedali další branku. V závěru poločasu si soupeř vytvořil řadu standardních situací, z jedné vstřelili branku a opět jsme nedůsledně pokryli přední tyč. Druhý poločas měl Anderlecht více ze hry, územní převahu, snažili se tlačit dopředu, aby případně dali další branky, stoprocentní šanci však neměli, my ale z brejků nějaké měli, škoda, že se nám nepodařilo vyrovnat,“ řekl k zápasu slávistický trenér.
 
Nebezpečí hrozilo asi od všech hráčů Anderlecht. „Nebezpeční byli útočníci, pak je doplňovali středoví hráči Goor, Zetterberg či střídající Wilhelmsson. Jsou schopni vstřelit branku v jakémkoliv momentu zápasu,“ prozradil kouč.
 
I prohra 1:2 nám v pohárové matematice dává velice slušnou naději, rozhodnuto však není! „Soupeř je to hodně těžký, čeká nás dalších složitých devadesát minut,“ uvedl Jarolím. „A hrát bychom měli tak, abychom nedostali branku, protože k postupu by nám stačila výhra 1:0,“ doplnil. Odveta je na program za čtrnáct dní. „Teď je dostatek času na sledování soupeře, podíváme se, jak budou hrát na hřišti soupeře. Pokusíme se nachystat tak, aby to přineslo kýžený efekt,“ uzavřel trenér.
 
Šance na postup vidí trenér nerozhodně. „Je to 50 na 50, před zápasem jsem říkal, že je to 60 ku 40 ve prospěch Anderlecht,“ řekl Jarolím.
 
Lístky na odvetu jsou již v prodeji, ceny jsou velice sympatické, od 150 Kč do 250 Kč. Více na oficiálním webu – zde.

Komentáře (0)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)