Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Zítra proti Jihlavě

A je to tady! Fotbalová liga opět začíná. V prvním zápase sezony se Slavia střetne na Strahově s nováčkem z Jihlavy! Slávisté, přijďte podpořit náš nový tým!

Dnešního tréninku se zúčastnilo rovných 20 hráčů, z toho tři brankáři. Konkrétně to byli tito: Petr Zábojník, Miroslav Holeňák, Karel Kratochvíl, David Hubáček, Marek Suchý, Martin Latka, Martin Zbončák, Tomáš Hrdlička, Dušan Švento, Lukáš Jarolím, Karel Piták, Patrik Gedeon, Milan černý, Stanislav Vlček, Martin černoch, Pavel Fořt, Martin Slavík, Matúš Kozáčik, Aleksander Šeliga a nová posila Tomáš Pešír.
 
Trénink probíhal v pohodě, po řádném protažení se připravovalo několik skupinek. Následovala hra na dvě brány, trénování standardek, kterých se ujímal hlavně Lukáš Jarolím. Z celého průběhu bohužel nešla vyčíst základní sestava, možností je několik.
 
V 1. lize se Slavia střetne s Jihlavou vůbec poprvé. Naposledy se Slavia utkala s Jihlavou v říjnu 2004 ve 3. kole Poháru čMFS, kdy zvítězila góly Vlčka a Bejbla 2:0.
 
„Vstup do ligy je pro nás velmi důležitý. Věřím, že nás v domácím prostředí poženou natěšení fanoušci. Jihlava je sice v nejvyšší soutěži nováčkem, ovšem já mám respekt ke každému týmu a příliš nedám na různé „papírové předpoklady“ a podobně,“ uvedl kouč Slavie Karel Jarolím.
 
Na marodce Slavie je pouze Michal Švec, který stále laboruje s poraněným kotníkem. Žádný z hráčů není z minulé sezóny v karetním trestu.
 
Jihlavu zná ze slávistů nejlépe obránce Petr Zábojník, který proti ní nastupoval dříve za Most ve druhé lize. „S Vysočinou jsem myslím nikdy neprohrál. Trenér Večeřa ale s týmem udělal dost práce. Myslím, že to bude těžké utkání.“
 
V přestávce utkání proběhne na ploše strahovského stadiónu soutěž o vůz Chevrolet Spark – vylosovaný divák, který trefí vybraný otvor v plachtě na brankové konstrukci, vyhrává. Dále může 15 fanoušků vyhrát letecký zájezd i se vstupenkou – cenu získává ten, kdo chytí vykopnutý míč do hlediště.
 
Všichni nezapomeňte přijít na Strahov. Začíná se od 18:00!

Komentáře (5)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra proti Jihlavě

    Makarov24     před 19 lety 04.08.2005 21:08 |  
    0 0

    Tak kolik bodů nováčkovi přenecháte? Jeden....nebo hnedle tři? :-)))

    • Re: Zítra proti Jihlavě

      Richi (admin)     před 19 lety 04.08.2005 21:48 |  
      0 0

      ZLUTA MODRA CERVENA - TO JE SPARTA ZKURVENA!!!!!

      • Re: Zítra proti Jihlavě

        (host)     před 19 lety 05.08.2005 11:54 |  
        0 0

        Richi, takhle mluvi gentleman? :-)))

        • Re: Zítra proti Jihlavě

          Jirkku (přítel SN)     před 19 lety 05.08.2005 11:55 |  
          0 0

          to jsem psal ja, uz jsem se konecne prihlasil, nechci bejt anonym. jirkku

          • Re: Zítra proti Jihlavě

            Richi (admin)     před 19 lety 05.08.2005 12:24 |  
            0 0

            Njn, zmena je zivot :-). Me se ten pokrik hrozne libi :-)).