Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Zápas s Brnem odložen

Zápas osmnáctého ligového kola proti Brnu je odložen pro nezpůsobilý terén. Na téměř celém hřišti se nachází třícentimetrová vrstva ledu a při současných mrazech není možné jí odstranit. Je pro nás výhodné, že utkání je přeloženo? V televizi se nakonec představí Sparta doma proti Blšanům.

Můj názor je takový, že je to jen dobře, že se nehraje. Budeme mít více času se ještě po zimní přestávce rozehrát a hlavně se někteří hráči uzdraví. Navíc body jsou pro nás hodně důležité, zvláště z venkovního hřiště budeme muset získávat.

Kdyby se hrálo, tak jak je známo, na horším hřišti se rozdíly smazávají, takže by z toho těžilo Brno, které navíc dobře vstoupilo do jarní části. A třeba  za x kol už nemusí mít formu, což by mohl být další pozitivní bod.

Kvůli volnému víkendu připadá v úvahu sehrání přátelského zápasu. S kým a kdy by se hrálo se teprve rozhodne. A co si o odkladu myslíte vy?

Komentáře (4)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zápas s Brnem odložen

    Troubi     před 20 lety 02.03.2005 17:48 |  
    0 0

    osobne si myslim, ze nesehrani zapasu tento vikend nam muze jen pomoci.at uz se jedna o formu brna,pocasi ci vyleceni nekterych nasich hracu.plne souhlasim s richim.Troubi

  2. Re: Zápas s Brnem odložen

    Bejbl     před 20 lety 02.03.2005 17:58 |  
    0 0

    Taky souhlasím. Přikláním se i k názorům, které se nyní objevují, že místo povinného umělého osvětlení měl svaz spíše trvat na povinnosti mít pro 1.ligu vyhřívaný trávník.

  3. Re: Zápas s Brnem odložen

    vlada     před 20 lety 02.03.2005 18:12 |  
    0 0

    Také souhlasím. Bylo by to riziko a fotbal by se na takovém terénu hrát nedal.

  4. Re: Zápas s Brnem odložen

    (host)     před 20 lety 03.03.2005 03:43 |  
    0 0

    myslim si,ze jsou nasi kluci po ¨tech balkanskych cestach v poharech uefa na tyto hriste davno zvykli,ale pravdou zustava ze nema vubec zadny smysl riskovat neci zdravi.proto jsem jednoznacne pro odlozeni,ale z brna bych zadny strach nemel, nandame jim to stejne,vzdyt jsme slavie. No a v tu sobotu se tedy podivam jak nam blsany pomuzou nahanet spartu a budu moc rad,kdyz uvidim jak blsany natrhnou sparte ty jejich rudy p...