Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Zítra proti Liberci

Zítra nás čeká poslední zápas v letošním roce. Liberec bude pro naše hráče na jejich hřišti těžký oříšek. Přesto i díky podpoře fanoušků si snad jedeme pro tři body.

Dnešního posledního tréninku před dovolenou se zúčastnilo 18 hráčů. Konkrétně to byli Radek černý, Matúš Kozáčik, Martin Latka, Miroslav Holeňák, Radek Bejbl, Jakub Chleboun, Tomáš Hrdlička, Karel Piták, Filip Stibůrek, Lumír Sedláček, Michal Švec, Patrik Gedeon, Martin Zbončák, Pavel Fořt, Stanislav Vlček, Pavel Kuka, Adauto a Paul Munster.

Do zítřejšího zápasu rozhodně nenastoupí obránce Lukáš Došek, který nebyl ani na dnešním tréninku. Otazník stále visí nad Martinem Latkou. Včera jsem psal, že jeho zranění třísel mu nedovolí odehrát zápas. Dnes však absolvoval celý trénink, takže nakonec možnost, že by hrál, tu je. Je evidentní, že doktoři dělají co je v jejich silách, zvláš? když sám trenér chce, aby byl připraven. Jestli tedy nakonec bude hrát, se rozhodne těsně před zápasem podle toho, jak se bude cítit.

Hráči dnes ve druhé fázi tréninku hráli klasický fotbálek na dvě brány, vypozorování sestavy se mi tedy znepříjemnilo. Je však jasné, že Jiří Rychlík se opět vrátí na lavičku, do základní sestavy se totiž vrací Martin Zbončák. Sestava by tedy měla vypadat nějak takto:
černý – Švec, Holeňák, Bejbl, Zbončák – Piták, Gedeon, Latka (Hrdlička), Sedláček – Adauto, Vlček

Během tréninku se mi dnes líbil Karel Piták, který hýřil aktivitou a dokonce se mu střelecky dařilo. Snad si také nechal něco na zítra. Hráči přes současné problémy byli v dobré náladě.

V historii české ligy jsme s Libercem sehráli 23 zápasů s bilancí 11-6-6 a skóre 26:20. Naposledy jsme s nimi hráli doma na podzim na Strahově, kdy jsme vyhráli gólem Martina Latky. Na jejich hřišti jsme hráli naposledy více jak před rokem, kdy jediným střelcem zápasu byl Karel Piták.

„Utkání to bude určitě zvláštní. Poprvé po našem odchodu z Liberce se tam představíme,“ říká trenér Josef Csaplár. „Chceme potvrdit bodové zisky, předvést dobrý výkon a přispět ke kvalitě zápasu,“ dodal.

Do Liberce se těší i obránce Miroslav Holeňák. „Působil jsem tam čtyři roky. Samozřejmě že si s klukama zavoláme. Ale na hecování mě moc neužije. Nečeká nás nic snadného, Liberci se poslední dobou daří.“

Zítra hrajeme od 14:25 a přímým přenosem vysílá televize Nova. Kdo může, a? se vydá na stadion podpořit Slavii v boji o poslední letošní tři body. V případě výhry se posuneme na třetí místo.

Komentáře (3)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra proti Liberci

    (host)     před 20 lety 03.12.2004 17:59 |  
    0 0

    Jak vypada Munster na treningu? Jakej je to typ hrace nebo tak..

  2. Re: Zítra proti Liberci

    Georginho     před 20 lety 03.12.2004 18:34 |  
    0 0

    Držím palce! Urvěte ještě nějaký body tdy v Liberci a jestli se vyřeší finance tak doufejme bude jaro veselejší! Bylo by bezva přezimovat na třetím místě, mohli bychom pak pořád útočit na Ligu mistrů, Teplice tu svou formu ztratí. SLAVIA FOREVER!

  3. A co?

    jarmakarma (host)     před 20 lety 03.12.2004 21:47 |  
    0 0

    A co, že Teplice formu ztratí? K čemu nám to bude? Vždy? všichni moc dobře víme, jak dokážeme využít chyb soupeřů. Tím, že je vyrovnáme našimi chybami. Jestli Leška prodá Pitáka, jsme v prdeli a může nám být jedno, jakou formu budou mít Teplice, protože je nedoženeme, ale několik dalších týmů dožene nás. Leška VEN!!!!!