Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Slavia - Ostrava 1:0

V posledním letošním domácím ligovém utkání slávisté nezaváhali a i nadále pokračují v boji o přední příčky, již počtvrté za sebou odešli s plným bodovým ziskem. Stáhněte si video ze zápasu a choreo fanoušků.

Sestava: R. černý - M. Švec, M. Holeňák, R. Bejbl, J. Rychlík - K. Piták, M. Latka, P. Gedeon, L. Sedláček - E. Adauto da Silva (78. P. Kuka), S. Vlček (81. P. Fořt)

Góly: 7. Latka

Lavička: M. Kozáčik, T. Hrdlička, M. Zbončák, P. Munster

Špatný začátek sezóny je pryč a již konečně můžeme v klidu přemýšlet i o budoucnosti, že by ta letošní liga přeci jenom nemusela skončit zas tak špatně. Dnes nás k lepším myšlenkám přivedl loňský mistr – Baník Ostrava. Mužstvo v herní krizi se u nás naštěstí nerozběhlo, naše vítězná série vesele pokračuje.

Na letošní poslední domácí představení se bohužel přišla podívat tradičně slabá návštěva, snad jen hostující fanoušci zvětšili průměr. Pondělní televizní termín je neš?astný, ale to je stará pravda.

Slavia nastoupila v očekávané sestavě, jen Zbončáka nahradil na levé straně obrany Rychlík. Dalo se očekávat kvalitní utkání i díky dobrému terénu, s kterým se bojiště z minulého kola na Žižkově nedá srovnávat. Slavia začala aktivně a zdálo se, že pohoda v mužstvu je čím dál tím větší. Již v 7. minutě rozvlnil sí? Piták, nakonec byla branka díky teči připsána Latkovi. Utkání se pomalu proměňovalo v tradiční čekání na druhý slávistický gól, ten ale nepřicházel. Hosté byli neviditelní a sešívaní hráli ve velké pohodě, zvláště Piták dnes kouzlil a bavil diváky.

Baník se do šancí dostal až v druhém poločase, ale naštěstí se žádná neujala. To samé se ovšem dělo i na druhé straně, takže jsem se pomalu začínal bát konce plného strachu. To se potvrdilo, v poslední minutě jsme málem inkasovali, ale na to historie samozřejmě zapomene a tři důležité body jsou doma.

Opět jsme se posunuli na čtvrtou příčku ligové tabulky, na druhé Teplice ztrácíme pouze tři body. Když se povede poslední utkání v Liberci, tak můžeme být maximálně spokojeni. Navíc na hřiště se dostal dnes i uzdravený Pavel Kuka, trenér tak má o hráče víc na výběr sestavy.

VIDEO 1 - fanoušci:
Délka:
1:31
Rozlišení: 320x240
Přenosová rychlost: 368 kbps
Velikost: 3,95 MB
Stahování: zde

VIDEO 2 - zápas:
Délka:
2:03
Rozlišení: 640x480
Přenosová rychlost: 687 kbps
Velikost: 9,78 MB
Stahování: zde

VIDEO 2 - zápas:
Délka:
2:03
Rozlišení: 320x240
Přenosová rychlost: 368 kbps
Velikost: 4,82 MB
Stahování: zde

Komentáře (0)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)