Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Blšany - Slavia 0:3

Již ve třetím utkání v řadě si Slavia připsala plný bodový zisk, navíc opět předvedla i koukatelný fotbal. Nový střelec Vlček nebyl daleko hattricku. Stáhněte si také dvě videa ze zápasu.

Sestava: R. černý - M. Švec, M. Holeňák, R. Bejbl, M. Zbončák - K. Piták, M. Latka (80. T. Hrdlička), P. Gedeon, L. Sedláček (86. J. Rychlík) - S. Vlček, E. Adauto da Silva (79. P. Munster)

Góly: 20. vlastní, 60. S. Vlček, 75. S. Vlček

Lavička: M. Kozáčik, P. Kuka, P. Fořt

V dalším ligovém kole čekalo Slavii nelehké utkání s o záchranu bojujícím týmem Blšan, který svá ligová střetnutí musí vynuceně hrát na Žižkově. Soupeřem byl dnes pro slávisty i terén, který nebyl rozhodně fotbalový a s postupem času se z něj stávalo jedno velké oraniště.

Slavia nastoupila v očekávané sestavě, tedy i se Švecem na pravé straně obrany, který nahradil zraněného Luk. Doška. Na utkání jsme všichni jistě čekali s očekáváním, jelikož minulá dvě kola nám dala lehkou naději a dnešní výhra nás mohla posunut zase blíže boji o ligovou špičku.

Sešívaní začali aktivně, ale ani „domácí“ nechtěli odejít s prázdnou a dostali se do šance. S postupem času byli však hosté lepší a lepší, důležitý gól vybojoval Vlček. Nový hrdina šel ve 20. minutě před brankou do skluzu s obráncem soupeře a ten poprvé rozvlnil vlastní sí?. Pak se pro mě utkání proměnilo v čekání na druhou a uklidňující branku, jelikož Blšany i nadále měly náznaky šancí, terén byl navíc čím dál tím více nefotbalový. Druhý gól visel ve vzduchu, ale zatím jen své šance zahazovali slávisté jeden za druhým – Piták, Adauto, Latka. Jednogólové vedení vydrželo tak až do konce prvního poločasu.

Do druhé půle nastoupila Slavia bez střídání a bylo vidět, že hráči tentokrát opravdu nechtěli mít nervy až do konce, ale raději by rozhodli co nejdříve. Dočkali jsme se až v 60. minutě, Sedláček výborně vysunul Vlčka a ten neatakován před gólmanem nezaváhal. Stejní hráči byli zapleteni i do třetího gólu, tentokrát se k nim přidal i Adauto, který hlavou uvolnil opět výborného Vlčka – 0:3. Adauto tím alespoň trochu odčinil svou střeleckou neschopnost, jelikož i ve druhé půli šel sám na gólmana a nedal. Díky třetímu gólu se na hřiště mohl poprvé v ligovém zápase podívat i irský útočník Paul Munster, který mohl mít perfektní premiéru. Piták mu v poslední minutě naservíroval míč na nohu před prázdnou branku, ale nová posila si nejspíše schovává branky na důležitější zápasy a nedala.

Slavia je opět ve hře a pohled na tabulku je o něco radostnější, alespoň na chvíli jsme na třetím místě.

VIDEO 1:
Sestřih z fandění a choreografie slávistického kotle.
Délka: 1:33
Rozlišení: 320x240
Přenosová rychlost: 368 kbps
Velikost: 4,11 MB
Stahování: zde

VIDEO 2:
Sestřih ze druhého poločasu. První bohužel chybí a to z toho důvodu, že jsem na utkání dorazil až v závěru prvního. Přesto není nouze o zajímavé akce.
Délka: 2:48
Rozlišení: 320x240
Přenosová rychlost: 368 kbps
Velikost: 7,04 MB
Stahování: zde

Délka: 2:48
Rozlišení: 640x480
Přenosová rychlost: 687 kbps
Velikost: 13,5 MB
Stahování: zde

Komentáře (6)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Super!!!

    jarmakarma (host)     před 20 lety 20.11.2004 17:29 |  
    0 0

    Jen tak dál! Stando děkujem. Skvěle hráli i Piták, Sedláček a Adauto. Taky celá obrana. Mohli jsme dát víc gólů ale tento malý debakl nám bohatě stačí. Hoši děkujem!!!

  2. Re: Blšany - Slavia 0:3

    Georginho     před 20 lety 20.11.2004 19:17 |  
    0 0

    Super výkon předvedl zvláš? Míša Švec, v prvim poločase si dal nejednou Zelenku jak malýho kluka a ten jeho herní přehled, to je vážně na jeho věk něco vyjímečnýho. Roste nám z něj nová hvězda!

    • Re: Blšany - Slavia 0:3

      (host)     před 20 lety 20.11.2004 21:43 |  
      0 0

      souhlasim ;)

    • Re: Blšany - Slavia 0:3

      dejva     před 20 lety 21.11.2004 01:14 |  
      0 0

      to co předvádí 17-ti letej míša švec je prostě paráda kdyby takle hrááli všichni to by byla paráda.

  3. Re: Blšany - Slavia 0:3

    (host)     před 20 lety 20.11.2004 20:04 |  
    0 0

    v tomto zapase se ale opet projevilo,ze je dobre, ze odesel muller.tak tragickyho obrance jsem dlouho nevidel, skoda ze nehral zachy.To by dostali 10.TROUBI

  4. Re: Blšany - Slavia 0:3

    osophy (host)     před 20 lety 21.11.2004 12:18 |  
    0 0

    Trochu mi je lito,jak je vsude vyzdvihovan hlavne Vlcak,ale bezvadne hral cely tym!Take se mi nelibi vecne zatracovani Lukase,ikdyz musim uznat,ze jeho centry(nekdy skoda mluvit),ale jinak jezdi jak motorova mys.Ady uz ma zpet take svou rychlost,kumst.....Pitak je nase hvezdna stalice stejne jako Radkove.Velmi me prekvapil Misa ktery mel obrovskou chut hrat a odrazilo se to i na jeho vykonu.Je videt,ze zaciname mit vyrovnanou lavicku a urcite to jen prospiva vsem.... Vzhledem k terenu to byl velice atraktivni duel a zacinam zase verit v krasu Slavistickeho technickeho fotbalu.Chci dukaz na nasi trave proti Baniku:)At zije technika a goly!