Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Slavia - Příbram 5:1

Slávisté dnes na Strahově předvedli, že góly střílet opravdu umí. Porazili Příbram vysoko 5:1, když se o tři branky postaral Standa Vlček. Stáhněte si video ve dvou formátech a prohlédněte si pár fotografií!

Fotbalisté Slavie po delší době potěšili fanoušky, když v mrazivém počasí předvedli velmi pohledný fotbal. Nutno podotknout, že Příbram, která má nejhorší obranu v lize, hrála chvílemi dosti naivně a sama nám vše usnadnila.

V základní sestavě poprvé od svého příchodu do Slavie nehrál Jiří Rychlík, shodou okolností proti svým spoluhráčům. V útoku byl Vlček s Adautem. Hned v šesté minutě na hranici vápna pěkně uličkou Gedeon vyslal Pitáka, jenž následně přihrál na druhou stranu, kde nabíhající Latka v pohodě zakončil do prázdné brány. O chvíli později jsme opět přečíslili obranu, střílet mohl Sedláček, ale vybídl lépe postaveného Vlčka, který z první mohl dávat do prázdné, jenže si míč zpracovával tak nešikovně, že soupeřovi obránci dokázali nebezpečí zažehnat. V šestnácté minutě vybojoval u lajny míč Vlček, nacentroval do vápna a Adauto se hlavou nemýlil. A když v jednadvacáté minutě Sedláček opět geniálně vyslal Pitáka, který stejně jako při prvním gólu nahrával na druhou stranu a Vlček v pohodě dával do prázdné, tak jsme si jasně dokázali, jak je příbramská obrana velmi neschopná. Dnes jsme byli jak na dni otevřených dveří.

Po třetí brance hosté přeskupili řady, čímž se jejich obrana o trochu zlepšila. Skórovat se nám už nepodařilo, naopak soupeři ano. V momentě, kdy byl zraněn Lukáš Došek a nebyl schopen pořádně pohybu, tak právě přes něho byl vyslán centr a ve vápně zakončoval Mendy. Ještě předtím Příbram předvedla velmi nefér chování. Před vápnem ležel Holeňák, k míči se dostal soupeř, ale místo aby zakopl, tak využil mezery v obraně a snažil se vstřelit branku. Byla to nebezpečná akce, ze které naštěstí nepadla branka. Vůbec nechápu, proč hráči pokračovali, tohle se přece nedělá.

Během přestávky začalo nepříjemně sněžit, čímž jsme všichni opět o něco zmrzli. Do druhého poločasu nenastoupil Došek pro zranění, na pravém beku ho nahradil Michal Švec. Nadále jsme měli převahu a pozornost na sebe poutal hlavně Stanislav Vlček. Postupně se mu podařilo dovršit hattrick a shodou okolností poslední, který zaznamenal Koloušek, padl proti stejnému soupeři – Příbrami. Měli jsme i několik dalších velkých šancích, z blízka střílel do brankáře Zbončák.

Přestože jsme vyhráli velkým rozdílem, tak bych tento výsledek nepřeceňoval. Příbrami se vůbec nedaří, má špatnou obranu, trenér Kopač je na pokraji vyhazovu. Spíš si tímto hráči mohli zvednout sebevědomí, obzvláš? útočnici, kteří dali čtyři z pěti branek! Do konce podzimní části sezony bychom měli získat minimálně sedm bodů, kdybychom však měli devět, bylo by to velmi dobré.

Slavia - Příbram 5:1 (3:1)

Sestava: R. černý - L. Došek (46. M. Švec), M. Holeňák, R. Bejbl, M. Zbončák - K. Piták, M. Latka (78. T. Hrdlička), P. Gedeon, L. Sedláček - E. Adauto da Silva, S. Vlček (75. P. Fořt)

Góly: 6. M. Latka, 16. E. Adauto da Silva, 21. S. Vlček, 56. S. Vlček, 71. S. Vlček - 44. A.N. Mendy

VIDEO:
Je zde sestřih ze zápasu, nejsou tam všechny góly či celé akce, to ale není podstatné u toho video, kdo chce vidět branky, a? si stáhne video z oficiálního webu. Zde jsou mimo jiné i záběry na fanoušky, na jejich fandění a nechybí pohled na pyrotechnické představení na jižní tribuně.
Délka: 3:59
Rozlišení: 320x240
Přenosová rychlost: 368 kbps
Velikost: 10,3 MB
Stahování: zde

Délka: 3:59
Rozlišení: 640x480
Přenosová rychlost: 687 kbps
Velikost: 19,7 MB
Stahování: zde

FOTOGRAFIE - autorem je CAPINO:


Komentáře (8)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Příbram 5:1

    Richi (admin)     před 20 lety 14.11.2004 00:06 |  
    0 0

    Chtel bych zminit jednu vec. Na vychodni tribune byl pritomen Hornik! Ze si troufa lezt na fotbal ...

    • Re: Slavia - Příbram 5:1

      cindy     před 20 lety 14.11.2004 08:45 |  
      0 0

      Myslim si,ze hrosi kuze typu Horniku,jejich kamaradu ze Sparty a fotbaloveho svazu ani nevedi co je to stud a slusnost,protoze jinak by nekam zalezli a nechodili by provokovat mezi normalni slusne lidi...Je to lidsky DOBYTEK !!!

    • Re: Slavia - Příbram 5:1

      bojler     před 20 lety 14.11.2004 11:11 |  
      0 0

      Tak ste ho snad vystvali, ne? HOVADO, HOVADO!!!

  2. Re: Slavia - Příbram 5:1

    Marrak     před 20 lety 14.11.2004 19:10 |  
    0 0

    super video! ;)

    • Re: Slavia - Příbram 5:1

      (host)     před 20 lety 14.11.2004 19:36 |  
      0 0

      Jéé, to jsem rád, že se aspoň někomu líbí :-)). Chtělo by to ale lepší kameru. A nevím, zda to stačí v tomto rozlišení či zda to mám udělat ve větším, i když by to mělo větší velikost ...

      • Re: Slavia - Příbram 5:1

        (host)     před 20 lety 14.11.2004 19:59 |  
        0 0

        muzes udelat obe moznosti, pro lidi s lepsim pripojenim..jinak video se mi taky libi.

        • Re: Slavia - Příbram 5:1

          Richi (admin)     před 20 lety 14.11.2004 20:43 |  
          0 0

          Jenze kdyz tu udelam dve moznosti, tak tim budu akorat vice zabirat misto na serveru. Uz tak tu mame velke mnozstvi dat. Video o velikosti 640x480 by asi pri teto delce melo 17 MB.

  3. Re: Slavia - Příbram 5:1

    slaviaman     před 20 lety 15.11.2004 00:06 |  
    0 0

    Parádní zápas. Hlavně tedy góly a výsledkem. Jinak je pravda, že se tohle vítězství nesmí přeceňovat - Marila byla hodně špatná. Slavia mohla dát gólů mnohem víc, ale taky tam bylo dost hluchých míst... Nicméně - gratulace hráčům, snad jim to pomůže do dalších zápasů.