Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Slavia - Liberec 1:0

V atraktivním utkání druhého kola první ligy Slavia se štěstím vybojovala cenné vítězství proti kvalitnímu soupeři z Liberce....

Sestava: černý - L. Došek, Latka, Bejbl, Kratochvíl - Piták, Švec, Kalivoda, Sedláček (63. Fořt) - Kuka, Adauto (84. Chleboun)

Góly: Latka

Lavička: M. Slavík, F. Stibůrek, M. Lukeš, I. Táborský

Slávisté si dnes evidentně uvědomili, že je v televizi sleduje více fanoušků, než je obvyklá návštěva na Strahově, a tak se již od začátku snažili hrát fotbal, ne jako při nedávném pohárovém střetnutí. Hra byla vyrovnaná a kupodivu se na ní dalo i koukat, podíleli se na tom obě strany, i Liberec chtěl hrát fotbal.

Šance byly na obou stranách, ale nebezpečnější byl v celkovém součtu asi hostující celek. Ani to mu nepomohlo, jelikož slávisté se dokázali prosadit ze standardní situace, kterou hlavou zakončil stoper Latka. To se již blížil konec poločasu.

Ve stejném duchu se odehrávala i druhá půlka. Druhý gól byl ve vzduchu, bohužel hlavně na straně hostů, kteří nám několikrát velmi nebezpečně zatopili. Jen díky velkému štěstí udržel Radek černý čisté konto. Defensivní činnost mužstva byla opět velmi špatná, sešívaní mají stále co dohánět. Silnější a šťastnější soupeř by nás určitě krutě vytrestal. Vylepšit by chtěla i finální přihrávka, jelikož ta často zabránila vstřelení druhého uklidňujícího gólu.

Každopádně dnešní výhra je š?astná a tvrdě vybojovaná. Snad to hráčům pomůže do budoucna a již se nebudou opakovat katastrofální hrubky v obraně. Radek všechno sám nepochytá. Uvidíme v dalším kole, čeká nás silná Olomouc.

Komentáře (7)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Liberec 1:0

    (host)     před 20 lety 16.08.2004 20:58 |  
    0 0

    Dneska jsme měli dost odpočatou lavičku, když čtyři ze šesti náhradníků měli v nohách včerejší zápas béčka... jane

  2. Re: Slavia - Liberec 1:0

    Richi (admin)     před 20 lety 16.08.2004 21:14 |  
    0 0

    Tak opět prohodím pár řečí k východu. Dnes byla celkově návštěva špatná úplně všude, jak na jihu, západě, tak na východě. I tomu odpovídala atmosféra. Nás tam moc nebylo, ale pomocí bubnů jsme se snažili pořád buď bubnovat či skandovat. Hlasivky asi moc slyšet nebyly, ale ty bubny ano, prý v televizi to bylo slyšet dost. Jinak snad příští domácí zápas bude lepší návštěva, pak se vytvoří opět lepší atmosféra.

    • Re: Slavia - Liberec 1:0

      bojler     před 20 lety 16.08.2004 23:15 |  
      0 0

      ja vidim pozitivni vyvoj kotle, to je dulezite. kotel zije a funguje.

      • Re: Slavia - Liberec 1:0

        Marrak     před 20 lety 16.08.2004 23:58 |  
        0 0

        no vychod byl dneska urcite lepsi nez jih, ale co si budeme namlouvat za moc to nestalo nikde, co se da delat, kdyz lidi nechodej...:(

  3. Re: Slavia - Liberec 1:0

    KADE     před 20 lety 17.08.2004 03:27 |  
    0 0

    Inu na vychode to docela slo, ja jsem byl na jihu, a z 20ti lidi to moc velkej kotel neni.

  4. Re: Slavia - Liberec 1:0

    Markus     před 20 lety 17.08.2004 10:24 |  
    0 1

    Výsledek byl trošku š?astný, ale včera se dalo na náš i liberecký fotbal koukat, bylo to pěkné utkání. Je fajn že dal Latka gól, snad mu to pomůže, věřím že z něj vyroste výborný fotbalista a hlavně opora zadních řad. Škoda že zatím nehraje Slavie kompletní, až tam bude i Holeňák a Gedeon by to mohlo být zas o kousek lepší, hlavně ta obrana. Stále si neodpustím jedno přání, do obrany vzít Aleše Pikla, věřím že by nám to pomohlo a bylo by fajn mít rozehrávače standarních situací mezi obránci. A také je mi líto Matůše Kozáčika že musí sedět na lavičce, moc se mi líbilo jak chytal když hrál pravidelně.

    Markus

    • Matúš

      jane (admin)     před 20 lety 17.08.2004 10:58 |  
      0 0

      No on Matúš včera na lavičce neseděl :)