Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Opava - Slavia 0:0

Slávisté nedokázali potřetí v řadě zvítězit a jen remizovali v Opavě 0:0. Ztratili tak další body do boje o evropské poháry.

Opava - Slavia 0:0

Sestava:
R. černý - L. Došek, M. Latka, M. Müller, K. Kratochvíl - K. Piták, R. Bejbl, V. Koloušek, G. Jozsi (40. D. Kalivoda) - T. Došek (60. T. Hašler), P. Kuka

Lavička: M. Kozáčik, J. Chleboun, M. Švec, M. Lukeš

Žluté karty:
30. R. Jašek, 80. K. Tichota - 5. K. Kratochvíl, 12. L. Došek, 65. M. Latka

Rozhodčí: řehoř - Vodička, Ondo
Diváci: 4396 (56% z kapacity stadionu)

Další důležité utkání čekalo dnes slávisty v Opavě. Možná je zbytečné říkat něco o důležitosti, jelikož my prostě už vše vyhrát musíme, pokud nechceme potupně skončit v Intertoto Cupu. Jenže všechno je opět jinak, Slavia nezvládla zápas s týmem bojujícím o záchranu a nakonec i za bod můžeme být rádi.

Již od začátku bylo jasné, že probojovat se přes druhou nejslabší obranu v lize nebude žádná hračka. Sešívaní se do šancí v podstatě nedostávali, naopak domácí byli nebezpeční. Kvalitně bránili, bránili Kolouška osobně a podnikali často výlety k naší brance. Již v první čtvrthodině měli dva z našich obránců žluté karty. Problémy dělal hostujícím obráncům zvláště výborný Dort. Navíc se nedařilo Jozsimu, který byl ještě v první půli střídán Kalivodou, který si prohodil post s Pitákem.

Ve druhém poločase se chvíli zdálo, že by možná i gól do opavské sítě padl, snažil se zvláště kapitán Bejbl, ale bez úspěchu. Vyložených šancí však nebylo tolik, jako na straně domácích, kteří zvláště ke konci utkání zahodili několik brankových příležitostí. Dort si opět dělal co chtěl, nikdo ho často nebyl schopen zastavit.

Nakonec můžeme být i s bodem spokojeni, na víc slávisté dnes neměli. Je to škoda, uvidíme, jak se bude dařit soupeřům o špici tabulky.

Komentáře (8)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Opava - Slavia 0:0

    (host)     před 20 lety 17.04.2004 21:12 |  
    0 0

    Lidi neblbněte. My už o žádné přední místo nehrajeme. čím dřív si to přiznáme, tím líp. Co bychom s tímhle mužstvem chtěli v kvalifikaci o Ligu Mistrů dělat? Vždy? my máme jednoho výborného Kolouška, dobré brankáře a ještě nadprůměrného Pitáka, někdy snad i Bejbla s Kukou. Ostatní je podprůměrná kvalita i na naší ligu. Takže doporučuji přestat s hesly: "a? neskončíme potupně v Intertoto Cup" a radějí se začněme modlit, abychom udrželi 4. nebo 5. místo a alespoň ten Intertoto Cup hráli.

    • Re: Opava - Slavia 0:0

      (host)     před 20 lety 17.04.2004 22:47 |  
      0 0

      Obávám se, že éra Pavla Kuky beznadějně končí ... Poděkujme mu za vše dobré, co pro Slavii vykonal, i za to, že umí včas odejít ...

    • Re: Opava - Slavia 0:0

      Poctar     před 20 lety 18.04.2004 15:05 |  
      0 0

      Souhlas. čím dříve, tím lépe. Vedení Slavie od první chvíle dělá ohromnou chybu a to, že oblbuje své fanoušky kecma o titul.

    • Re: Opava - Slavia 0:0

      PETR7     před 20 lety 19.04.2004 10:31 |  
      0 0

      O dobrých brankářích taky pochybuju.černý je nepochybně výborný jeden na jednoho, ale jinak?
      Vždycky když de vysokej balon do vápna, mám strach.Centry, rohy, to stojí většinou na brankový čáře a doufá, že to obrana odhlavičkuje.

  2. Pan Csaplár zřejmě sledoval utkání Arsenal vs Leeds

    (host)     před 20 lety 18.04.2004 00:00 |  
    0 0

    ..podle komentáře, který napsal. Já na televizní obrazovce viděl jeden z nejhorších výkonů Slavie za poslední desetiletí. Stále jsem ještě nepochopil střídání během utkání: proč Józsi nebyl poslán místo Kratochvíla do obrany a střídán Kratochvíl hrající naprosto mizerně navíc se žlutou kartou??? Józsi se možná dnes neprosadil dopředu, ale jako obránce by zahrál s jistotou. Proč byl střídán Tomáš Došek, náš jediný produktivní útočník? Na rozdíl od Pavla Kuky alespoň vyhrál několik hlavičkových soubojů a po jeho straně šla většina útočných akcí. Ve 29. minutě poslal do vápna krásný dlouhý pas Lukáš Došek, vidíte že to umí... Bejbl, Piták, Koloušek - ostatní si zaslouží snížení platů!!! Dokáže náš klub nabídnout lepší finanční podmínky nežli Viktoria Žižkov? Měl by to udělat, Filip Dort je opravdu výborný!!! Nebýt Slávista, přepnul bych na jiný program, bylo to nekoukatelné pane Csapláre! čekal jsem od vás omluvu fanouškům a slova o postihu hráčů a domluvám. Ale čtu jen chválu. Nevím zda jste vy ten pravý pro náš klub.

    • Re: Pan Csaplár zřejmě sledoval utkání Arsenal vs Leeds

      (host)     před 20 lety 19.04.2004 08:26 |  
      0 0

      Z komentáře pana Csaplára v televizi jsme celá rodina skutečně usoudili, že jsme sledovali zcela jiný zápas než on. My jsme skutečně výkon Slavie, který komentoval on - NEVIDěLI!!! Vždy? i Bejbl a Koloušek si byli vědomi, že výkon Slavie nebyl dobrý, ale trenér vidí výborný fotbal, ke kterému přispěli svým výkonem i hráči Slavie!!! Tak to jsme tedy "čubrněli"... a když začne mluvit o tom, jak výborně hrála Slavia s Teplicemi, jen těch 5 minut byl výpadek, ovšem v těch jsme dostali 2 góly a ztratili 2 body!!! Musí se něco udělat pro to, aby se takový výpadek nestal, ztráty bodů v posledních 3 kolech jsou velké.

    • Re: Pan Csaplár zřejmě sledoval utkání Arsenal vs Leeds

      (host)     před 20 lety 19.04.2004 09:41 |  
      0 0

      Bohužel i já jsem byl "opětovně" zklamaný předvedenou hrou, bez srdce, bojovnosti, bez vůle jít za vítězstvím, bez absolutní produktivity a šance. Stále se opakuje to stejné, když máme zabrat a něco dokázat, tak jsme vedle, jak ta jedle a je zcela jedno, zda trénuje Beránek, Csaplar či někdo jiný. Bohužel, ani kádr nenapovídá tomu, abychom mohli hrát poháry. Co bychom tam dělali s tím, co předvádíme. Jediný bojovník na hřišti byl Radek Bejbl, ale u toho je zase problém, že spousty míčů vzápětí ztratí, či přihraje do pryč. Jasně bylo vidět, že hráči neběhají, nebo? obránci neměli komu by přihráli. Doufám akorát, že se to změní v příštím ligovém ročníku, kdy budeme mít Holeňáka, Gedeona, Adauta a některé další hráče, kteří by mohli být oporami. Letos už ne.
      Také rozumím panu Csaplárovi, že řekl, co řekl. Myslím, že to bylo rejpnutí do konkurence a pak se asi snažil dodat mladým trochu seběvědomí. Proč by říkal to, co jsme všichni viděli. Vždy? minely dělali všichni včetně R.černého.
      Jsem velmi zklamaný z výkonu, nebo? hráči nehrají srdcem a nebojují, a to je to nejhorší ze všeho. Mohou být horší než soupeř, ale musejí makat. Pak by člověk řekl, jo, makají, ale nemají na to atd.
      Přeji všem Slávistům, aby v dalších kolech a hlavně dalším ligovém ročníku viděli zase Slavii na špici a bez výkyvů.
      Papol

  3. Jacko, proč opakuješ po Csaplárovi,

    fandaX     před 20 lety 19.04.2004 11:23 |  
    0 0

    že se nedařilo Jozsimu. Vždy? kromě Bejbla se nedařilo vůbec nikomu a výkony takového Kuky nebo Kratochvíla byly mnohem horší než Jozsiho. Takže jsem vůbec nechápal to nesmyslné střídání a následné přeskupení na levé straně. Stejně tak nesmyslné bylo i střídání Tomáše Doška. Jo, kdyby byl k dispozici Adauto, tak neřeknu. Mimochodem, už začínám být alergický na Kuku. Je doslova nemožný, ale toho Csaplár nechá na hřišti, i kdyby ho museli nosit na zádech.