Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Zítra proti Opavě

V dalším ligovém kole zajíždí pražská Slavia na hřiště Opavy. Jedno z důležitých utkáních bude chtít Slavia bezpodmínečně vyhrát.

Dnes jsem bohužel neměl možnost vyrazit na trénink, takže přináším jen okrajové informace. Dva ztracené body po utkání s Teplicemi byly na trénování v tomto týdnu znát. Trenér Csaplár si moc nedopřával legrace, což je dobře, hráči musí zapnout na plné obrátky, další bodová ztráta by mohla mít tragické následky. Proti Opavě se nám celkově daří, v české historii nás ještě neporazili. Na jejich hřišti jsme odehráli celkově šest utkání, z toho tři vyhráli a tři remizovali. Tomuto soupeři též dáváme docela dost branek, průměr je přes dvě branky. Poslední utkání se hrálo na Strahově na podzim, kdy jsme s přehledem vyhráli 4:1. O dvě branky se tehdy postaral Adauto, který se po zranění vrátí do čech již příští týden. Na hřišti Opavy jsme naposledy před dvěma lety vyhráli 2:1, jeden z gólů dal Tomáš Došek, stejně jako loni na podzim. Že by se trefil i tentokrát? Vypadá to, že se mu právě proti Opavě daří. Slavii budou chybět celkem čtyři hráči áčka, Patrik Gedeon, Pavel Fořt, Adauto a distancovaný Milan Zachariáš. Trenér Josef Csaplár k zápasu říká: „Známe bilanci soupeře na domácím trávníku. Na vlastním stadiónu příliš neprohrává. Opava je nebezpečná. Nebojíme se, ale máme respekt. Chceme uspět a napravit selhání ze střetnutí s Teplicemi.“ V podobném duchu mluví i gólman Radek černý. „Opava potřebuje body k záchraně, nebude to snadné. Náš cíl je ale odčinit remízu s Teplicemi.“ Sestava oproti poslednímu utkání musí být změněna kvůli absenci Zachariáše. Jelikož trenér zase nemá příliš variant, měli bychom hrát v následujícím složení: černý – L.Došek, Latka, Müller, Kratochvíl – Piták, Bejbl, Koloušek, Jozsi – Kuka, T.Došek Utkání začíná zítra ve 14:25 a přímým přenosem vysílá televize Nova.

Komentáře (2)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra proti Opavě

    sesivka (host)     před 20 lety 16.04.2004 18:41 |  
    0 0

    Doufám ,že se dokážete zvednout a naplnit to rčení z Idnes kde se holedbáte ,že zbývající zápasy vyhrajete"všechny zbývající" to jsou silná slova a mrzí mě z vašich úst potom co předvádíte a co jste předvedli s Teplicemi.Budete potom zklamáni když všechno prohrajete,budete si sypat popel na hlavu,už Vám na to neskočím je to pořád stejná od titulu již tolikrát obehraná písnička....

    • Re: Zítra proti Opavě

      (host)     před 20 lety 17.04.2004 04:28 |  
      0 0

      Ze slov Karla Pitáka na Idnes mě polila hrůza. Přesně to samé říkal vloni po vítězství v Liberci. Násleně přišly snad nejpříšernější výkony loňského podzimu - 0:0 na Viktorce a 0:1 s Budějovicemi. I když kandidátů na nejpříšernější výkon v letošním ročníku od Slávie by bylo asi víc. Zápasy v Plzni, Příbrami, doma se Spartou.. Ve Zlíně, v Jablonci a v Brně to na jaře taky nebylo na pochvalu.