Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Slavia - Teplice 2:2

Slávisté ztratili během dvou minut dvoubrankový náskok a jen remizovali.

Slavia - Teplice 2:2 (2:0)

Sestava:
R. černý - L. Došek, K. Kratochvíl (64. M. Lukeš), M. Müller, M. Zachariáš - K. Piták, R. Bejbl, V. Koloušek, G. Jozsi - T. Došek, P. Kuka

Branky:
13. T. Došek, 24. T. Došek - 75. P. Veleba, 76. P. Veleba

Dnes se na Strahově hrál důležitý zápas o tři body, které nás měly udržet v boji o pohárové příčky. První poločas bylo jasné, že tři body jsou doma. Slávisté si dělali co chtěli, soupeř jakoby ani nebyl. Z výborného výkonu se však podařilo do poločasu vydřít dokonce dva góly, ale nakonec i to bylo málo. Do druhého poločasu nastoupili domácí v pohodě, již přeci bylo rozhodnuto. Jenže díky tomu si hosté uvědomili, že vlastně ten fotbal hrát umějí a bez vetších potíží srovnali skóre během několika minut. A mohli i vyhrát, ale tentokrát štěstí stálo na naší straně. No prostě katastrofa, nehodna více slov. Takto zahodit tříbodový zisk z jasného zápasu, to se jen tak nevidí. Velké zklamání.

Komentáře (22)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Richi (admin)     před 20 lety 10.04.2004 22:51 |  
    0 0

    Co na to rici? Jsou to debilove, tohle se jen tak nevidi. Kdybychom hrali spatne cely zapas, tak to preziju, ale tohle fakt ne, to uz je moc silne kafe. Vsechny prognozy si muzu strcit nekam, navic se musime koukat na soupere. Bohuzel jsme timto hodne pomohli Sparte a nyni se obavam, ze svoji tuposti skoncime az ctvrti ... Intertoto vola ...

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Serf     před 20 lety 10.04.2004 23:14 |  
      0 0

      Dneska jsem po mensi pauze opet vyrazil a hned jsem byl nasranej jako nikdy. Co to jako melo v druhym polocase znamenat? Obrana neskutecna, druhej gol - kde jako byl obrance? Zaloha do ztacena, Jozsi uplne nulovej. Priste by meli min kecat a vic behat, at se neplouzej po travniku jako Muller. Takhle se o druhy misto ani o pohary nehraje, zamerne vynechavam titul, protoze to by byl vysmech.

      Ctvrty misto to po vikendu jisti, Olomouc maximalne zaplichti v Blesanech a Sparta nejak Plzen ukope. A dobre nam tak.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      (host)     před 20 lety 10.04.2004 23:23 |  
      0 0

      Bohužel máš pravdu, už k vůli tomu debilovi Strakovi je měli porazit, zatím si necháme dát 2goly. Csaplár neustále mluví o tom, že 2:0, je nejhorší poločasový výsledek a opět se potvrdilo, že má neskutečnou pravdu! Teplice, byly v 1.půli naprosto trapný! Kromě dvou golů Tomáše byly tam 2 šance Joshiho, 1x tyč a tuším po rohu těsně vedle. Škoda,že se aspoň jedna neujala. Bohužel co jsme předvedli ve druhé půli bylo až neskutečné! Takovým to způsobem se o čelo tabulky nehraje, přestala hrát záloha a dopadlo to tak, že jsme nakonec mohli i prohrát! Je opravdu neskutečné jak se v průběhu velmi dobře rozehraného utkání může zápas otočit. Pospíchal měl pravdu, když říkal, že fotbal nemá logiku. Dnes se to bohužel na účet Slavie opět potvrdilo! Pro nás to, ale znamená, že vypadnem z pohárů takový je bohužel následek naší nedůslednosti!!!!

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Serf     před 20 lety 10.04.2004 23:32 |  
        0 0

        On docela logiku ma, kdyz hrajeme jenom jeden polocas, tak se nemuzeme divit, ze nam matematicky vychazi nerozhodnej vysledek. Teplice byli zraly na pridel a o to vic jsem nastvanej na to, jakym zpusobem se na to v druhym polocase hraci vykaslali.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Richi (admin)     před 20 lety 10.04.2004 23:35 |  
          0 0

          No prave, to je to nejhorsi, Teplice hraly fakt hovno a my jim darujeme bod. Kdybychom hrali spatne my celej zapas, tak budiz, ale tohle fakt uz ne, to ne. katastrofa.

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            Serf     před 20 lety 10.04.2004 23:42 |  
            0 0

            Neskutecny, to jsem fakt neveril - sice jsem mel nad sebou opet nejakyho dedu, kterej nadaval temer od desaty minuty, nicmene mel pravdu. Koledovali si o to a nakonec pomlazka dorazila. Fuj!

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            (host)     před 20 lety 12.04.2004 18:42 |  
            0 0

            Richi neblbni. Že jsem měli smůlu nebo nevyhráli vyhraný zápas, se nám letos přihodilo poprvé. Jinak máme letos sice nejhorší mužstvo od roku 1991, kdy nastoupil pan Korbel, ale je to kompenzováno neuvěřitelným štěstím. Vždy? jen výhra v Teplicích na podzim, kdy nás celý zápas válcovali a my dali góla z jediné střely mezi tyče za celý zápas. O co 3 body ve Zlíně, bod proti Spartě, Jablonci nebo Brnu. Klika a zase jen klika. Teď bohužel zafungovala fotbalová spravedlnost a dostali jsme zase ten náš obvyklý příděl smůly (i když tentokrát spíš neschopnosti). Musím se ale přiznat, že fofr, s jakým jsme přišli o náskok nad Spartou mě překvapil. Nečekal jsem, že bychom ho udrželi. Ale že Spar?anům budou stačit 2 kola, to mě dostalo. Nejsmutnější na všem je, že my Spartě ještě namazali vítězstvím v Ostravě, které mě teď začíná mrzet. Protože ona Sparta ještě může tu ligu vyhrát. Kdyby vyhrála s Kotrbou, tak by mě to štvalo. Ale jestli vyhraje s nejnesympatičtějším nafoukaným trenérským nedoukem Strakou, tak to mě vážně zničí.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      kozi     před 20 lety 11.04.2004 17:17 |  
      0 0

      Richi,zachovej chladnou hlavu...Taky jsem byl naštvanej jak blázen(mimojiné mi zkazili tiket),ale takhle je odsoudit si myslím je dost drsný.Příště budou hrát třeba stejně jako včera první půli,vyhrajou a zas je budeš chválit...Tak si prosím příště dobře rozmysli,co napíšeš,vždy?,jak sám říkáš hráli dobře a to,že Teplice holt vyrovnali je smůla.Jako webmaster bys měl vše hodnotit trošku uhlazeněji a nenazývat naše borce debilama...Stále věřím ve druhé místo,a? žije Slavie!!!

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Richi (admin)     před 20 lety 11.04.2004 22:38 |  
        0 0

        Kazdy, kdo si necha dat dva goly behem dvou minut, je blb. Kdyz hraju hanspaulku a taky bychom dostali behem chvilky nekolik branek, taky bych rekl, ze jsme debilove. A ja je neodsuzuji, ja verim, ze zase budeme hrat dobre, byl to jen chvilkovy ulet ve druhe puli, byl jsem unesen, jak v prvni puli hrali. Po dnesni remize Olomouce si zase muzeme drbat hlavu, mohli jsme utect, ale opet sance zije, ale musime vyhravat i venku. Uvidime, bude to zamotane do poslednich kol.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      jiri     před 20 lety 11.04.2004 22:12 |  
      0 0

      trochu moc ostrý komentář...

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Richi (admin)     před 20 lety 11.04.2004 22:43 |  
        0 0

        Mozna ano, ale byl jsem proste vytocen. Ted uz jsem vychladl a radeji na to zapomnel. Ale nektere slova se nesmeji brat jako urazku ...

  2. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Richi (admin)     před 20 lety 10.04.2004 23:42 |  
    0 0

    Byl jsem velmi zvedav, zda bude videt a hlavne slyset ten dalsi kotel. Jestli jsem to videl dobre, byl umisten na vychodni uprostred. Byla tam vetsi skupinka lidi, kteri se snazili povzbuzovat, cimz strhli i ostatni na te tribune, takze vychod fandil dobre. Myslim, ze to prozatim splnilo ucel.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Serf     před 20 lety 10.04.2004 23:57 |  
      0 0

      No nevim, priznam se, ze jsem byl taky na vychodem, i kdyz ne v novem kotli, ale rozhodne co se tyce frekvence povzbuzovani nemeli na stavajici kotel. Par pokusu bylo, ale celkove me atmosfera neprijemne prekvapila, bohuzel se prilis nefandilo...

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        (host)     před 20 lety 11.04.2004 09:28 |  
        0 0

        A ty si šel určitě příkladem viď !

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      jiri     před 20 lety 11.04.2004 22:10 |  
      0 0

      byla tam skupinka cca 15-20 snad Angličanů, kteří po zakoupení šál a čelenek dělali atmosféru - celou dobu se parádně bavili a užívali si to. Svým supportem pomohli ostatním. Holt trochu jiná kultura než my, bohužel...

  3. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Moskyta     před 20 lety 11.04.2004 01:00 |  
    0 0

    Jsem neskutečně sklamaný a otrávený. Celý den jsem se těšil na zápas, ačkoliv to mám 150km a 2,5hodiny jízdy sebral jsem tatíka a vyrazili jsme.

    Kdybych tam nebyl asi bych tomu neuvěřil. První poločas jako z partesu, ale druhý...

    První poločas šlo 80% akcí přes naši pravou stranu, v levo Jozsi byl pořád sám. Diváci řvali a? hrajou i vlevo, i Csaplár to vytýkal, ale ne pořád přes Pitáka a L.Doška. A pak ve druhé půli se to projevilo, oba goly padli z akcí po levé, resp. naší pravé straně! Piták i L.Došek zcela evidentně už nemohli chodili tam jak turisti na výletě. Třetím do party byl Lukeš! Přišel chodil odešel, nic víc.
    Lukeš tam neměl a nemá ve Slavii co dělat! Nechápu proč místo zraněného Kratochvíla nešel Latka, čímž by na levýho beka přešel zřejmě Zachariáš. Nemusel by se stahovat na levýho beka Jozsi, což byla chyba, neb při druhém golu se nestihl vrátit do obrany.
    Je to škoda, ba možná i katastrofa, pohledem na tabulku zjistíme, že pokud Olomouc i Sparta vyhrají jsme až 4 se ztrátou na 6bodů Ostravu a 4body na Olomouc. Mám takový pocit - šestý smysl, že ta Olomouc tiše a nenápadně skonší na 2. místě. A mi díky horšímu skoré budem 4... hurá na intertoto ... :((((((

  4. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Marrak     před 20 lety 11.04.2004 02:11 |  
    0 0

    No to se nam zase neco povedlo! :-(

  5. Re: Slavia - Teplice 2:2

    vizzir     před 20 lety 11.04.2004 09:22 |  
    0 0

    rekl bych,ze toto je presne opacna situace nez po utkani v Brne..ztratili jsme vyhrane utkani,stejne jako tehdy Brno s nami..Lepsi by bylo v Brne prohrat a doma vyhrat,remizy v 3 bodovym systemu nic neresi..je to opravdu skoda..navic mame mnohem tezsi los nez sparta..

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      (host)     před 20 lety 12.04.2004 18:32 |  
      0 0

      Já myslím, že se Spartou už jsme se tímto kolem měřit přestali. Přiznám se, že jsem nikdy nevěřil, že bychom před ní 4 bodový náskok udrželi. Ale že o něj přijdeme v průběhu 2 kol jsem opravdu nečekal. Ono fotbal sice nemá logiku, ale trochu přeci jen jo. Takže Sparta s relativně nabitým kádrem nemohla pořád ztrácet a my, s nejhorším mužstvem od nástupu pana Korbela, jsme nemohli mít pořád tak neuvěřitelné štěstí, jaké nás během letošní sezony provázelo. Já myslím, že můžeme stále ještě doufat ve třetí místo. Ne, že bychom si ho zasloužili dobrými výkony, ale Olomouc má také mužstvo složené z neznámých mladíků. Doteď šlapali a dařilo se jim, ale nějaká krize by je mohla rovněž potkat. Takže doufejme a pro příští rok se snad konečně něco udělá s kádrem. Pokud ne, bude letošní třetí (čtvrté nebo páté) místo na dlouhá léta krásnou vzpomínkou.

  6. Debilové ?

    (host)     před 20 lety 11.04.2004 15:11 |  
    0 0

    No nevim, Richi, to trochu přeháníš, ne ?

    • Re: Debilové ?

      Richi (admin)     před 20 lety 11.04.2004 22:44 |  
      0 0

      Jestli myslis muj komentar, tak proste nastvani jsem dal najevo, vice jsem vysvetlil v ostatnich komentarich.

  7. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Markus     před 20 lety 12.04.2004 16:30 |  
    0 1

    Teda čtu tady ty komentáře a připadá mi že jste očekávali zázraky. Kvalita současného hráčského kádru je dosti bídná, a? už kvůli zraněním nebo díky faktu že nám chybí obránci, takoví jako byl Adam Petrouš. A stačilo mi vidět třeba výkon v Jablonci, to ukázalo hodně. Hrajeme vyrovnaně s každým soupeřem, nestává se nám abychom někoho s přehledem přejeli. A je docela trapas pokud poslední 3 góly Slávie dal hráč na kterého spousta fanoušků celé jaro nadává ... Jsme bezzubí :(

    Markus