Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Slavia - Příbram 3:0

Po velmi zdařilém výkonu a exhibici Václava Kolouška jsme vyhráli nad Příbramí s přehledem 3:0. Po zaváhání Sparty máme na ní náskok čtyř bodů.

Slavia - Příbram 3:0 (1:0)

Sestava:
R. černý - L. Došek (73. K. Kratochvíl), M. Müller, M. Latka, M. Zachariáš - K. Piták, R. Bejbl (82. D. Kalivoda), V. Koloušek (77. M. Lukeš), G. Jozsi - T. Došek, P. Kuka

Branky:
25. V. Koloušek, 59. V. Koloušek, 68. V. Koloušek

Lavička: M. Kozáčik, T. Hašler

Těžké utkání čekalo slávisty na Strahově. Do Prahy přijela Příbram, která odebrala nedávno body i Spartě na Letné a taky hned od začátku bylo znát, že dostat se do gólové šance nebude žádná hračka.

Domácím se ze začátku nijak moc nedařilo a jedním z mála gólových náznaků byla střela Bejbla, která však bránu minula. A když se ani útočníkům nedařilo dostat míč na své místo, tak musel zaúřadovat nejlepší hráč sešívaných Koloušek. Po několika kličkách byl faulován na hranici šestnáctky, sám rozehrál standardní situaci a poslal sešívané do vedení. Zahrozili i hosté, dostali se do několika šancí a vrcholem bylo nastřelené břevno. Uklidnit nás mohli oba útočníci, ale T. Došek s Kukou neproměnili své příležitosti. Zvláště nádherná akce, při které běžel Kuka sám na gólmana, si o branku říkala. Pavel bohužel obloučkem minul a pokračuje ve spalování šancí.

Ve druhém poločase zklamalo opět několik slávistů v koncovce, na druhé straně nás musel podržet Radek černý, a tak uklidňující gól musel opět vstřelit Koloušek, jehož prudký centr si v 59. minutě srazil do branky příbramský Mendy. To však nebylo vše, stejný hráč byl při chuti a jelikož spoluhráčům se stále nedařilo dopravit míč do branky, tak v 68. minutě si zpracoval míč na prsa a z dvaceti metrů nádherně trefil cíl a definitivně utkání rozhodl.

Škoda jen, že na dnešní boj červenobílého mužstva o ligový vrchol dorazilo pouze něco přes tři tisíce fanoušků. Co víc si můžeme přát, něž když je Sparta za námi.

Komentáře (2)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Příbram 3:0

    gary     před 21 lety 27.03.2004 22:35 |  
    0 0

    Včerejší vítězství hokejové Slávie a prohra Sparty se Synotem jistě potěšilo nejedno slávistické srdíčko. Moje dobrá nálada nakazila mého kamaráda a ten se rozhodl na zápas proti Příbrami vzít své dva osmileté syny. Ačkoli počasí k návštěvě Větrné hůrky příliš nelákalo ,teple jsme se oblékli a vyrazili. Docela solidní hra ,tři goly a Kolouškovi parády muselo kluky zahřát. Škoda ,že já příliš spokojen se zápasem nebyl.
    Zlom ve spokojenosti nastal asi v - 10 minutě. V té době jsem stál frontu na lístky. Jelikož patřím mezi slávistickou elitu ,mám zakoupenu permanentní vstupenku na hlavní tribunu. Jaké bylo moje překvapení ,když jsem se dozvěděl ,že volný vstup mají jen děti do šesti let. Pokud chci slevu na lístky pro děti, musím se poroučet na protilehlou tribunu. Nebyl bych správný slávista ,abych si v takové situaci nevěděl rady. Oznámil jsem ,že chlapcům nebylo ještě šest let .Bohužel můj kamarád nepatří mezi kované slávisty a při vstupu prozradil pravý věk kluků. Při návštěvě 3298 diváků což činí asi 17 procent z kapacity hlediště, jsem byl buzerován k zakoupení dalších dvou vstupenek v hodnotě 90 korun. Chápu, že za toto dementní rozhodnutí nemůže nikdo z lidí u vchodu ,ale že vzešlo z hlav našich marketingových odborníků.
    Ale abych jen nekritizoval. Rozhodl jsem se přijít s řešením této situace. Tak tedy. Drazí rodiče, pokud se rozhodnete vzít své dítka na hlavní tribunu ,VŽDY tvrďte ,že jim ještě nebylo šest let. Ničeho se nebojte. Na hlavní sedí slávistická elita .Pánové Leška, Vrba....a těm lhaní také není cizí.Tak co .

  2. Re: Slavia - Příbram 3:0

    cindy     před 21 lety 27.03.2004 23:00 |  
    0 0

    Uvodem bych chtel pogratulovat vsem hra* Slavie k dnesnimu vitezstvi,ale hlavne k predvedenemu vykonu.To co dnes predvedl cely tym a hlavne stredova rada v cele s V.Kolouskem,to byla oda fotbalu a radosti.Vsechna cest hosi!!! K napsani tohoto komentare mne ale privedlo neco jineho!!!
    Slavisticti fans!Stydte se,ze nasi fotbaliste musi predvadet sve (nyni na nase pomery velice nadprumerne)umeni pred tak z a l o s t n o u navstevou bidnych,doslova bidnych 3.300 divaku.
    Nedivil bych se,kdyby muzstvo nejelo,neslo mu to a na jeho hru se nedalo divat!!!Ale Slavii se dari,jeji herni projev je jiste kvalitni a muzstvo boduje naplno,je se na co divat!!! P r o c toto muzsvo neprijdete povzbudit na stadion???Poslechnete si nazor Vladi Smicera,co dovede s muzstvem udelat plny dum!!!Dovedete si vubec nekdo predstavit,jak by tento tym pracoval treba dnes,kdyby v hledisti sedelo dejme tomu 15.000 fans???Zmente sve nazory a opustte pohodli svych domovu a prijdte priste fandit.Slavia jede na titul a do Ligy mistru a p o t r e b u j e vas!!!! Slavia gooo!!!