Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Aktuální stav prodaných lístků

Ve včerejších zprávách na televizi Nova uvedli, že je již rozprodáno 15 000 lístků. Zjistili jsme pro vás aktuální stav a také místa, kam se ještě můžete dostat.

V současné době je prodáno přibližně 10 000 lístků. Hlavní tribuna a protější je prakticky zaplněna, zde zbývají volná místa pouze do dolních řad nekryté tribuny a do stran. Více volných lístků je na jižní tribunu, takže zde více uspějete s koupí.

Kapacita stadionu nebude naplněna, protože sektor Sparty nebude celý vyprodán. V tuto chvíli se očekává, že by mohlo přijít přibližně 14 000 diváků.

Komentáře (2)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Aktuální stav prodaných lístků

    (host)     před 21 lety 13.03.2004 21:33 |  
    0 0

    To je od Novy podivná dezinformace. Jako kdyby se Tittelbach a další Koš?álovi hošani záměrně snažili poškodit Slavii. Nejdřív okamžitě kývnou na přeložení zápasu tak, aby kolidoval s televizním přenosem ze Znojma a Spartě to vyhovovalo, což by v případě Celty Vigo prý nemohli udělat ani za nic, a teď se snaží zahánět diváky, aby nechodili na Strahov.
    Jsem přesbědčen, že by s civilní žalobou Slavia uspěla na náhradu škody.

    • Re: Aktuální stav prodaných lístků

      (host)     před 21 lety 14.03.2004 10:48 |  
      0 0

      Ty seš dobrej trotl.Vždycky se uvádí vyšší číslo o ten zápas je potom samozřejmě vyšší zájem...a s žalobou tu operujete nějak často...zvláště u týhle by se státní zástupce dlouze smál;o))