Chance liga

Aktuální stav prodaných lístků

Ve včerejších zprávách na televizi Nova uvedli, že je již rozprodáno 15 000 lístků. Zjistili jsme pro vás aktuální stav a také místa, kam se ještě můžete dostat.

V současné době je prodáno přibližně 10 000 lístků. Hlavní tribuna a protější je prakticky zaplněna, zde zbývají volná místa pouze do dolních řad nekryté tribuny a do stran. Více volných lístků je na jižní tribunu, takže zde více uspějete s koupí.

Kapacita stadionu nebude naplněna, protože sektor Sparty nebude celý vyprodán. V tuto chvíli se očekává, že by mohlo přijít přibližně 14 000 diváků.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Aktuální stav prodaných lístků

    (host)     před 21 lety 13.03.2004 21:33 |  
    0 0

    To je od Novy podivná dezinformace. Jako kdyby se Tittelbach a další Koš?álovi hošani záměrně snažili poškodit Slavii. Nejdřív okamžitě kývnou na přeložení zápasu tak, aby kolidoval s televizním přenosem ze Znojma a Spartě to vyhovovalo, což by v případě Celty Vigo prý nemohli udělat ani za nic, a teď se snaží zahánět diváky, aby nechodili na Strahov.
    Jsem přesbědčen, že by s civilní žalobou Slavia uspěla na náhradu škody.

    • Re: Aktuální stav prodaných lístků

      (host)     před 21 lety 14.03.2004 10:48 |  
      0 0

      Ty seš dobrej trotl.Vždycky se uvádí vyšší číslo o ten zápas je potom samozřejmě vyšší zájem...a s žalobou tu operujete nějak často...zvláště u týhle by se státní zástupce dlouze smál;o))