Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Derby posunuto

Derby pražských "S" se nakonec koná v neděli 14.3. od 17:20. řídící komise fotbalového svazu vyhověla žádosti Sparty o přesunutí zápasu o jeden den, protože ve středu sehraje zápas proti AC Milán a domů se vrací až ve čtvrtek odpoledne.

„Po sportovní stránce s tím nemáme problém, a? si soupeř odpočine. Organizačně však změna termínu přináší značné potíže. Sparta měla dlouhé týdny na to, aby požádala o posun, učinila tak ale na poslední chvíli. Nehledě na to, že řada fanoušků napevno počítala se sobotou a neděle se jim nemusí hodit,“ řekl tiskový mluvčí Slavie Alexandr Kliment. „Navíc může dojít ke kolizi se zápasy hokejového play-off. Rozhodnutí nepovažujeme za š?astné, nicméně ho respektujeme,“ uzavřel Kliment.

Komentáře (2)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Derby posunuto

    Dobi     před 21 lety 05.03.2004 14:07 |  
    0 0

    Byly to ku@vy, jsou to ku@vy a vždycky to budou ku@vy. Jen si vzpomeňte, jak v řidící komisi hřímali proti našemu přeložení zápasu se Zlínem! A ten zůstal nepřeložen. Když dva dělají totéž, není to totéž! Nezbývá než zatnout zuby, nebrečet a bojovat (a přece jen si v koutku duše přát, aby Boží mlynář se neflákal!). Ke spokojenosti by mi stačil třeba i neklidný let do Milána při cestě tam i zpět. Bývá tam taky dost často mlha. Proč by měl být březen výjimkou! Prostě aby si ten "ušetřený" den skutečně zasloužili! Včetně obou nabubřelých "sympa?áků" Koš?ála a Pelty!!!

    • Re: Derby posunuto

      slavista.jasin     před 21 lety 05.03.2004 15:25 |  
      0 0

      Spartani jsou pěkný uplákánkové,když es jednalo o kvalifikaci na ligu mistrů zápas proti Vigu tak se sparta postavila proti a zápas nám nepřeložili.O tom,že Sparta bude hrát odvetu věděli už od prosince.Tak proč nežádali o přeložení hned?Navíc v technicko-soutěžním ustanovení ligy se v kapitole Termíny a začátky jasně píše,že týmy,které hrají evropské poháry a potom je čeká televizní zápas,musí bez výhrad respektovat a dodržovat vyklus středa - sobota.Tak prokoho tyto směrnice a pravidla potom platí.Ale když si myslí že jim to pomůže tak jim povolme.Ale pravidla by měli platit pro všechny ,nebo snad Sparta je nějaká vyjímka.