Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Změní se začátek derby?

Poměrně překvapivá zpráva se dnes rozšířila. Fotbalová Sparta zažádala o změnu začátku derby ze soboty na neděli od 17:20. Důvodem je jejich účast v Lize mistrů, ve středu hrají na hřišti AC Milán.

Champions League je známý už dlouho, stejně tak datum derby. A najednou pár dnů před zápasem tahle změna. Už jsme začali prodávat vstupenky a organizovat utkání na sobotu,“ řekl tiskový mluvčí Slavie Alexandr Kliment. „Případný posun střetnutí je ale plně v kompetenci řídící komise, jejíž rozhodnutí budeme respektovat,“ dodal.

Jestli svaz této žádosti vyhoví, tak to bude dosti nefér. Mají dva dny volna, což je povinností. Slavii taky na podzim nebylo vyhověno, tak nevidím, proč by se mělo toto utkání též přesouvat. řekněte k tomu svůj názor v komentáři.

Komentáře (7)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Změní se začátek derby?

    Fatboy     před 21 lety 04.03.2004 17:29 |  
    0 0

    PROC ??? Dam Vam vybrat : a)tlusty prase Kostal
    b)bolsevicka buzna Kostal
    c)ku*vaKostal

    Odpoved si vyberte sami...

  2. Re: Změní se začátek derby?

    bojler     před 21 lety 04.03.2004 18:09 |  
    0 0

    Nam zapasy nepresunuli kvuli poharum skoro nikdy, natoz poharovej zapas s banikem, kterej musel zacinat v 16 00 ve vsedni den... nestezujme si, prijdme a vyhrajme!!

  3. Re: Změní se začátek derby?

    vizzir     před 21 lety 04.03.2004 20:27 |  
    0 0

    Mno..moc dobre si pamatuju,jak sparta byla proti nasi zadosti o presun terminu utkani se Zlinem,kdyz my uz v utery (!!) hrali ve Vigu nejdulezitejsi zapas sezony..takze kdybych to mohl ovlivnit, tak bych byl proti presunu,zvlaste kdyz si sparta vzpomela az takle pozde..zvlastni,ze Nova s tim kupodivu souhlasi..ale urcite termin zapasu na vysledek nebude mit takovy vliv,skoro bych rekl ze zadny..nesmime si zase stezovat,ale makat a vyhrat!

  4. Re: Změní se začátek derby?

    (host)     před 21 lety 05.03.2004 00:35 |  
    0 0

    No mně osobně neděle nevadí,i když ta sobota-po zápase to jít rozebrat do hospůdky a tak:-)).Každopádně doufam,že i tohle ty naše boys vyhecuje podobně jako kecy primitivů Poborskýho a Zelenky avůbec všechno to arogantní chování "superklubu z Toyota areny".Hlavně ale doufam,že přijde co nejvíc slávistů-pochybuju,sice že bude full house,ale kuwa vykašlete se na svý obvyklý výmluvy a porstě a jednoduše na větrnou hůrku přijdte!!!!!!!!!!!!!!!!§
    Harry

  5. Re: Změní se začátek derby?

    Papol     před 21 lety 05.03.2004 10:26 |  
    0 0

    Já bych řekl, že opětovně začíná fungovat zákulisní machinace fotbalového klubu z Letné. Když jsem si přečetl dnešní Sport, tak je to jednak změna termínu utkání a to především z důvodů postavení Sparty v tabulce a obtížnosti utkání. To se mi opravdu jenom zdá, nebo? jsem si myslel, že tento "veliký" klub je profesionální, ale jak je vidět, tak není. Nu a jednak jsou to dva články o hráčích Baníku, které se z ničeho nic objevily v novinách!! Kdopak to tak asi zařídil.......... Připadá mi toto jednání vedení klubu Sparty za dosti ubohé a nesrovnává se s prohlášením, že chtějí vítězit na poli sportovním. Já jasně říkám Spartě FUJ.
    Papol

  6. Re: Změní se začátek derby?

    NAPALM     před 21 lety 05.03.2004 12:41 |  
    0 0

    Podle MF DNES je to už upečeno - neděle 17,20.

    Pro srovnání:
    Účastníci poháru UEFA např. Valencia, Sochaux, Bordeaux.
    4. poslední zápasy: čtvrtek-pohár, neděle-liga, středa-odveta poháru, sobota-liga.
    Zřejmě lepší oddíl...

  7. Re: Změní se začátek derby?

    (host)     před 21 lety 06.03.2004 00:12 |  
    0 0

    No já si zas pamatuju,že někdy předloni na podzim hráli Brémy ve čtvrtek zápas poháru UEFA s Doněckem a potom hned v sobotu (!) ligu s Leverkusenem(mimochodem vyhráli...fakt nekecam),to jen tak na okraj..
    Harry