Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Zítra na Plzeň

Již zítra nás čeká další zápas, soupeřem nám bude plzeňská Viktorka. Nezapomeňte na toto utkání dorazit, a? návštěvnost je co největší.

Trénink začal přibližně o čtvrt hodiny později, dostavilo se devatenáct hráčů, všichni důležití byli přítomni, až na jednu osobu. Nemocný Josef Csaplár zůstal doma kvůli viróze. Nechtěl riskovat, že by nakazil některého hráče.

Mezi posledními dnes nebyl výjimečně Pavel Kuka. S menším zpožděním dorazil Václav Koloušek a úplně poslední byl kapitán Radek Bejbl.

Tréninku se zúčastnil i Patrik Gedeon, který byl v péči Jana Netschera, s kterým se rozcvičoval a prováděl všemožné cviky.

Po úvodním rozklusání si hráči vzali míč a začali nacvičovat různé herní prvky. Zahráli si také zápas proti sobě, kde byl kladen důraz na souhru a různé možnost přečíslení. Aktivní napadání bylo nutností, kdo tak nečinil, hned byl asistenty napomenut.

Sestava by se neměla příliš lišit od utkání ve Zlíně, možná jen nastane jedna změna. Ta se dá očekávat na postu levého obránce, se kterým máme problémy a není stále vyřešen.

S Plzní máme v dosavadní české lize kladnou bilanci 9-4-2 s aktivním skórem 23:14. Máme ale co oplácet, na podzim jsme v Plzni prohráli 1:2, přestože jsme od šesté minuty vedli gólem Skácela. Gól Bartesky si určitě Radek černý pamatuje doposud.

„Respektujeme sílu soupeře. Víme, že remizoval na Žižkově i na svém stadiónu s Libercem. Přesto je naším cílem potvrdit bodové zisky z domácího utkání s Blšany a zápasu ze Zlína. Chceme prodloužit vítěznou sérii a udržet postavení na špičce tabulky,“ prohlásil kouč Josef Csaplár den před utkáním.

S B-mužstvem se připravují obránce Tomáš Hrdlička a gólman Jindřich Skácel. „Netajil jsem se tím, že chci úzký kádr, hrajeme jen ligu. Pohyb mezi áčkem a béčkem je dvousměrný, první mužstvo není uzavřená společnost. Na druhou stranu je za odměnu,“ vysvětlil trenér.

V karetním ohrožení jsou dva hráči, Radek Bejbl a Karel Piták.

Utkání proti Plzni začíná zítra od 17:00 na Strahově a vyzývám všechny, abyste vyrazili. Nenechte si ujít další vítězství, při kterém můžeme oslavit případné zaváhání Sparty v českých Budějovicích.

Komentáře (0)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)