Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Zítra proti Žižkovu

Na dnešním tréninku se sešlo málo hráčů, navíc chyběl i trenér Beránek, který den před zápasem na Žižkově dal přednost reprezentačnímu týmu.

Dnes přišlo trénovat jen 17 hráčů, navíc jeden z nich byl dorostenec Švec. Přišel i Matěj Krajčík, který odehrál dopolední zápas s béčkem. Proto zde pouze vyklusával. Několik hráčů zde chybělo: Richard Dostálek (stále ho trápí břišní úpon), Patrik Gedeon (nevyléčené koleno), Tomáš Došek (problémy s achilovkou), Lukáš Nachtman (problémy s kolenem), Milan Zachariáš (čtyři žluté karty, navíc nebyl na tréninku, nejspíš se soustředí na reprezentaci do dvaceti let), Karel Kratochvíl (bolesti v krku, na zápas by měl být připraven), Lukáš Došek (nachlazení). Na trénink tedy nakonec dorazili tito hráči: černý, Kozáčik, Bejbl, Müller, Hrdlička, Petrouš, Piták, Latka, Kalivoda, Krajčík, Švec, Otočka, Lukeš, Hašler, Adauto, Kuka, Fořt.

Jak je vidět, marodka je velká, z čehož vyplývá, že budou problémy se sestavou. Např. do obrany jsou čtyři, v lepším případě pět hráčů. Jelikož trénink vedl asistent Pavel Trávník, tak možná i kvůli tomu dnes nešlo vypozorovat, jaká sestava nastoupí. Lze tedy pouze spekulovat. Jistota je pouze v bráně a v útoku. A jaký je můj odhad?
černý – Kratochvíl, Müller, Petrouš, Hrdlička – Kalivoda, Latka, Bejbl, Piták – Kuka, Adauto.

Naskýtá se tu ještě varianta a to tehdy, pokud by nedostal příležitost Tomáš Hrdlička, pak by to mohlo třeba vypadat takto:
černý – Müller, Bejbl, Petrouš, Kratochvíl – Hašler (Lukeš), Kalivoda, Latka, Piták – Kuka, Adauto.

Je škoda, že nemůžu jako v předchozích případech poskytnout jistou sestavu, holt se to bohužel ne vždy podaří. Každopádně proti Žižkovu nastoupíme zítra ve 13:30. Přijďme v co největším počtu.

Komentáře (3)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Snad vyhrajeme.

    Mac     před 21 lety 15.11.2003 20:17 |  
    0 0

    Nebude to lehké, hlavně těch obránců moc nemáme, doufám že Karel Kratochvíl nemá angínu. Měl by dostat šanci Tomáš Hrdlička, za současné situace si nemůžeme dovolit nechat leváka sedět. Dal bych šanci jemu i Lukešovi, v béčku hráli dobře, a snad by chytili šanci. Takže jsem pro první sestavu s Lukešem místo Latky.

  2. Re: Zítra proti Žižkovu

    bojler     před 21 lety 15.11.2003 20:30 |  
    0 0

    treba se uz hrdla vzpamatoval, neska sem na becko nemohl, ale zejtra tam za Znojmo a okoli budu... Slavia Praha!!!

  3. Re: Zítra proti Žižkovu

    vizzir     před 21 lety 15.11.2003 20:44 |  
    0 0

    teda na ta zraneni mame opravdu nehoraznou smulu..skoda ze tak dlouhatansky chybi Gedeon a otazka je,jak jeste dlouho chybet bude...