Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Chance liga

Slávisti, přijďte na Strahov!!!

Byl jsem na dnešním tréninku a zjistil sestavu na zítřejší utkání, které bude velmi důležité, bojujeme totiž o navrácení psychické pohody! A hráči nás potřebují, proto vás vyzývám, PřÍJďTE HRÁčE POVZBUDIT!!!

Ano, je to tak, zítra bojujeme o navrácení psychické pohody. A jak jsem k tomu dospěl? Na tréninku jsem viděl hráče a realizační tým, nebyly skoro žádné vtípky, nikdo neměl náladu se smát, prostě atmosféra na bodě mrazu. Všichni víme, jak jsme si během posledních dvou zápasů pokazili reputaci, ale my jsme slávisti a musíme stát při sobě! Proto nás teď v následujících dvou zápasech hodně potřebují, my je musíme podpořit, nikdo jiný to neudělá. Teď nás jen všichni kritizují a hází špínu, jak to například udělal dnes Sport v podání spar?anských novinářů! Musíme bojovat za svoji čest, nesmíte zanevřít na Slavii. Zítra jdeme do prvního boje a fanoušci snad nebudou chybět! Na dnešní trénink přišlo osmnáct hráčů, tedy takový počet, který bude nominován do zítřejšího zápasu. A byli zde černý, Kozáčik, Petrouš, Zachariáš, Hrdlička, Bejbl, L.Došek, Kratochvíl, Skácel, Gedeon, Piták, Kalivoda, Latka, Lukeš, Dostálek, T.Došek, Kuka, Adauto. Jelikož mi často vychází moje předpověď na základní sestavu, tak si troufám tvrdit, že i tentokrát bych měl mít pravdu. Z různých kombinací a nacvičování mi nakonec vyšla tato jedenáctka: Kozáčik – Bejbl, Zachariáš, Petrouš, Hrdlička – Lukeš, Gedeon, Dostálek, Skácel – Piták – Kuka O postu brankáře asi nikdo nepochybuje, na pravé straně obrany opět nehraje Lukáš Došek, nemá formu, proto tam musí hrát Radek Bejbl. Docela zajímavě to trenér Beránek vyřešil v záloze. Gedeon a Dostálek mají jisté místo, Skácel dává branky a daří se mu. Lukeš je jistota, proto je logické, že hraje. Ale je tu i Piták, který má také formu a jelikož by byla škoda ho nechat sedět, dal ho pod hrotového útočníka Pavla Kuku, tento post by mu mohl také vyhovovat. Možná se divíte, proč nehraje Adauto, podle mého názoru je odpověď následující – nemá formu. Ano, musíme si to přiznat, Adu v posledních zápasech nemá klid a nepředvádí to, co na jaře. A Tomáš Došek taky dlouhodobě nehraje úplně optimálně. Proto to nakonec bude poskládané takto, můžeme jen doufat, že to bude pozitivní a Slavii to konečně pomůže se probrat. Zítra hrajeme tedy od 19:00 na Strahově, myslím, že je to ideální čas, většina lidí má po práci, proto věřím, že přijdete hráče povzbudit, i když se určitě zlobíte za poslední předvedené výkony, ale tím, že nepřijdete, tím jim nepomůžete! Jablonec jsme již tři roky neporazili a proto je načase jim to vrátit i s úroky! VZHůRU NA STRAHOV!

Komentáře (5)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávisti, přijďte na Strahov!!!

    (host)     před 21 lety 21.08.2003 03:13 |  
    0 0

    Tentokrát si myslím že deník Sport uhodil hřebíček do hlavičky a trefně pojmenoval problémy Slávie .

    • Re: Slávisti, přijďte na Strahov!!!

      (host)     před 21 lety 21.08.2003 08:10 |  
      0 0

      Velký souhlas, to bylo "počteníčko" a každý "soudný" slávista se s tím ztotožnil. Zvláš? vystihující byl nadpis "fandit červenobílým je velké utrpení"...., protože to tak skutečně je - alespoň já to tak někdy cítím. Proto ovšem nepřestanu Slavii fandit. Na Strahově dnes sice budu chybět, ale na Vigo určitě přijedu - jsem totiž z Moravy a není pro mě únosné jezdit častěji než 3-4x za sezónu - bohužel. Takže Slavia do toho - nebrečte a hrajte, dejte do toho "své slávistické srdce" - samozřejmě pokud ho máte tak jak Pavel Kuka.

      • Re: Slávisti, přijďte na Strahov!!!

        (host)     před 21 lety 21.08.2003 16:51 |  
        0 0

        Asi nejsem soudnej, ale chodit na Slavii je pro mě dobrá zábava (už 12 let chodim na všechny zápasy v Praze).
        Ale chápu, že pokud čerpáš informace hlavně z novin nebo internetových "diskuzí", tak to utrpení je.

    • Re: Slávisti, přijďte na Strahov!!!

      (host)     před 21 lety 21.08.2003 22:42 |  
      0 0

      Co o nas pisou ve sportu???Nemam cas cist sport kazdy den nebylo by mozne vzdy zde uverejnit jak kdysi byvalo vybornym zvykem???Diky moc

      • Re: Slávisti, přijďte na Strahov!!!

        jane (admin)     před 21 lety 22.08.2003 00:08 |  
        0 0

        Zveřejňovat na tomto webu články ze Sportu bylo dobrým zvykem v době, kdy Sport byl seriózním deníkem. Přiznejme si, že dnes již toto tvrzení neplatí. Proto se tu už na webu ani neobjevují zaručené zprávy o přestupech , o kterých napsal Sport, a postupem času se ukáže, že to jsou ve velké většině mystifikace. Nějak nevím, co si mám myslet o novinách, které se jmenují Sport a dají se v nich najít takové pofidérní články jako Co čeká Richarda Dostálka podle horoskopu v nejbližším týdnu? Takže asi takhle. Pokud si chceš přečíst dodatečně články o Slavii, tak Sport má na svém webu archív, kde se dají lehce najít.