Liga mistrů

Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

Nadchází poslední domácí vystoupení Slavie Praha v letošní základní skupině ligy mistrů. V úterý 17.září červenobílí svou pouť odstartovali remízou s Interem Milán na San Siru. Nyní, po více než dvou měsících, červenobílí hostí svého soupeře v Edenu.  

Vyčerpávající informace o našem sokovi připravil již před prvním zápasem uživatel JS: připomeňme si je zde

Situace ve skupině se vyvrbila tak, že domácí zápas s Interem je zápasem o naději na jarní účinkování v Evropě.

Tabulka v této chvíli vypadá následovně:

Skupina F

  1. Barcelona        4 2 2 0 4:2  8
  2. Dortmund       4 2 1 1 5:4  7
  3. Inter                 4 1 1 2 6:6  4
  4. Slavia                4 0 2 2 2:5  2 

 

Každý fanoušek jistě ví, že Slavia dosud oba domácí zápasy prohrála (s BVB 0:2, s Barcelonou 1:2) a z obou venkovních zápasů přivezla remízy (Inter 1:1, Barcelona 0:0). 

Máme tu krizový scénář: Pokud by Slavia doma s Interem prohrála a jako bonus by Borussia dokázala vyhrát na Barceloně, poslední utkání ve skupině, které Slavia odehraje na Vestfálském stadionu, by dostalo punc dobře placeného přáteláku. Domácí by měli postup jistý a hráli by o vítězství ve skupině, k němuž by jim stačila remíza, Slavia by měla jistotu posledního místa ve skupině.

Tyto myšlenky zasuňme někam hodně hluboko, fanoušci i hráči. Daleko příjemnější by byl opačný extrém. V případě vítězství by Slavia s pěti body přeskočila Inter a pokud by Borussia naopak v Katalánsku podlehla, byl by poslední zápas přímým soubojem o druhé postupové místo! Domácím by k postupu stačila remíza, Slavia by potřebovala v Dortmundu vyhrát. I případná remíza by jí mohla odsunout až na čtvrtou příčku, kdyby Inter doma zvládl duel s Barcelonou.

Mezi tyto varianty se jich vejde ještě několik. Každopádně remíza v duelu s Interem by znamenala, že rozdíl mezi oběma týmy zůstává dvoubodový, Slavia by na Ligu Mistrů musela zapomenout, k přesunu do jarní části Evropské Ligy by musela v Dortmundu vyhrát a ještě doufat v pomoc Barcelony, která by musela zvítězit na San Siru. Ani v případě remízy mezi Interem a Barcelonou by nebyli slávisté bez šancí, ale to už pouze v rovině teorie. Museli by vyhrát v Dormundu o tři, ale spíše o čtyři branky (záleželo by na výši remízy ve druhém utkání), což není příliš reálný scénář i s přihlédnutím k sympatickým výkonům, které červenobílí v letošním ročníku ligy mistrů předvádějí.

Z výše uvedeného tedy jasně vyplývá, že v domácím zápase s Interem Milán je potřeba zabrat a poprvé letos na půdě základních skupin Ligy Mistrů vyhrát. Remíza je málo! Do boje bude slávisty jako vždy v evropských pohárech hnát zcela zaplněný Eden.

Tip na sestavu: Kolář – Coufal, Kúdela, Frydrych, Bořil – Souček, Traoré – Ševčík, Stanciu, Olayinka – Masopust

Pro fanoušky, kteří navštívili všechny tři domácí zápasy Ligy Mistrů připravila Slavia památeční permanentku. Návod na její získání zde: 

5. - Středa 27. 11. 2019 21:00

Liga mistrů, 2019/2020
1 - 3
1 - 1
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

37. Tomáš Souček (pen)

Inter Milán
Inter Milán

19. a 88. Martínez
81. Lukaku

Komentáře (105)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    knl66 (přítel SN)     před 5 lety 26.11.2019 17:51 |  
    11 0

    Dobře napsáno a vysvětleno, díky.
    Jednou se to už musí zlomit, věřím, že se zítra dočkáme vítězství.

  2. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    Ondráš     před 5 lety 26.11.2019 17:51 |  
    8 1

    Ty jo, strašně bych chtěl tu Evropu hrát i na jaře! Jenom liga by byla nuda.
    No Inter bude pořádnej oříšek. Nám nezbývá než kurva fandit a věřit, že tentokrát ty případné loženky proměníme a Koli bude zase čarovat. Možná škoda, že trochu nepřimrzlo, to by byla naše výhoda:)

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      rak (přítel SN)     před 5 lety 27.11.2019 12:42 |  
      3 0

      Myslím, že takových je nás víc. Bez Evropy to není ono. Už jsme namlsaní. Měli jsme ale dostat schůdnější skupinu, i když všichni jásali nad atraktivitou. Před každým zápasem věřím ve vítězství a stejně tak v poslední možnosti postupu. Nicméně teď to moc realisticky nevidím. Nejhorší je, že Inter se poměrně rychle zlepšuje. Ty poslední minuty v Miláně strašně mrzí. Tedy nejen, že to bude dnes ohromně těžké, ale jsou schopni porazit doma i Barcelonu.

  3. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    hiker42     před 5 lety 26.11.2019 18:05 |  
    0 2

    Doplňuji, že sudí jsou z Polska, hlavní Szymon Marciniak, čároví Paweł Sokolnicki a Tomasz Listkiewicz. Podle statistik pouští tvrdou hru, to by nám mělo vyhovovat!

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      Akuls     před 5 lety 26.11.2019 20:02 |  
      6 2

      Potkal jsem dnes na Slavii Peltu, škemral tam o lístky na zítřejší zápas. Zatím ale žádné nedostal, prý je fakt úplně vyprodáno. Říkal, že ten asistent Listkiewicz je syn ještě nedávného šéfa Komise rozhodčích FAČR, který tak pil krev Berbrovi. Tak doufám, že synek ví kudy běžel zajíc, Slavia pro odvolání jeho taťky určitě nebyla.

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        Jachym     před 5 lety 27.11.2019 09:58 |  
        6 0

        Hele, byl tu Pelta.
        Ču..k! A co chtěl?
        Lístky.
        A cos mu na to řek'?
        Hov-o.
        Tak tos mu řek' dobře.

        • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

          Akuls     před 5 lety 27.11.2019 11:01 |  
          1 0

          No já jsem ho vlastně požádal, aby vyřídil plukovníkovi, aby nelikvidoval naše hráče (Matoušek už druhé svalové zranění, Jugas také a navíc moc nehraje i když je zdravý). Říkal, že Matouška mu načali na srazu U-21 a Jugas snad prý už stabilně hrát bude).
          Bohužel jsem se ho nezeptal, jak je možné, že Sparta za 8 cinklých titulů stále ještě nedopadla jako Juventus, tzn. sestup do 2. ligy, odpočet 16-ti bodů a odebrání miliónů vykopaných v CH.L., díky nezaslouženě získaným titulům. Počítám, že by mi odpověděl, že holt vymatelnost práva v ČR není taková jako v "mafiánské" Itálii. Můj názor ale je ten, že příznivci Sparty v řadách policie vytáhli na světlo boží jen odposlechy týkající se Horníka a v té době jeho VŽ. Horník a jeho žák Pelta se přece určitě nemohli chovat ve Spartě jinak, než potom Horník u Čekana ve VŽ. Snad ty odposlechy na Košťálovu a Peltovu Spartu ještě někdy výplavou na hladinu. Elektronickou stopu nejde nikdy úplně smazat, jak říkají odborníci na IT.

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        Ondráš     před 5 lety 27.11.2019 10:38 |  
        0 0

        Doufám, že stál u pokladny a čekal, až otevřou.

  4. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    Qope     před 5 lety 26.11.2019 18:35 |  
    7 2

    Brankář Kolář odcházel z treninku prečasně, s bolestivou grimasou. Na druhou stranu trener Trpišovský očekává, že bude chytat. Navíc připomněl na tiskové konferenci, že kdykoliv byl Kolář před zápasem v nepohodě, nebo byl lehce zraněn, podal poté životní výkon. ... Nasazení Součka se také očekává, u Masopusta je to po zápase s Olomoucí na 50%. ... PS co také zaznělo na tiskové konferenci, trenér do sexuálního života hráču nekecá ... narozdíl například od trener Interu ... :-D ....

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      Ondráš     před 5 lety 26.11.2019 18:59 |  
      6 2

      Já u toho Koláře normálně vždycky trnu, prostě ta kvalitní dvojka mi u nás chybí.

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        Qope     před 5 lety 26.11.2019 19:02 |  
        1 1

        v lize bych strach neměl, v zápasech LM už ano ...

        • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

          Ondráš     před 5 lety 26.11.2019 19:08 |  
          1 1

          Přesně.

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        kjandourek (admin)     před 5 lety 26.11.2019 19:59 |  
        11 11

        Já bych trochu oponoval... leží mi to v hlavě už dlouho - od posledního podcastu, kterého jsem se zúčastnil a nějak na tuhle otázku nebyl připraven... Tam zazněla věta: Kovář ať už do brány neleze!.... a já jí nechal vyšumět, aniž bych protestoval

        Já bych Kováře nepodceňoval.... a mám pro to několik důvodů:

        1. U hráčů z pole často tvrdíme, že je hráč nerozehraný. Kolikrát už bylo vyčítáno trenérovi že toho, či onoho staví málo a potom se nelze divit, že když už dostane v jednom zápase šanci, tak vyhoří (Baluta, Holeš, Zelený, Matoušek a další...). Proč tahle věta neplatí u gólmana? Kolik dostal Přéma příležitostí? Chytal alespoň ve dvou po sobě jdoucích zápasech? Určitě ne - sem tam v MOL cupu, za Šilhavého asi dva zápasy v EL ... Ondrovi trvalo rok a půl, než si získal důvěru fanoušků a to chytal jako neochvějná jednička... Nedělal výrazné kiksy, ale málokdy chytil něco navíc.. to všechno platilo až do letošního léta... Až od zápasu s Kluží najednou vidíme, že máme v bráně hvězdu.... Přéma taky nedělal v brance kiksy ... ten udělal až v Opavě ... a od té doby nedostal příležitost to napravit....Ono se klidně může stát, že se Kolář zraní na delší dobu, Přéma vleze do brány.... dvě tři kola bude nejistý, takže budeme museli otáčet zápasy na 3:1, či 3:2... a pak najednou budeme koukat a říkat: "Kde se to v něm vzalo?"... Vzpomeňme si, kolik lidí se teď na podzim "omlouvalo" Ondrovi, že mu nevěřili - to samé se může stát s Přémou...

        2. On chytat umí.... sledujte ho na předzápasové rozcvičce... tam si Ondra udělá to své a jde se soustředit do kabiny... Přéma tam zůstává, aby kluci nepálili na prázdnou branku... Když ho budete sledovat pozorně, zjistíte, že chytání jako takové mu jde... chápu, že stát v brance během zápasu a vytáhnout jeden zákrok za deset, dvacet minut, je něco jiného... ale to už je o soustředění a o hlavě, ne o tom, že by neovládal brankářské řemeslo jako takové.

        3. Trenéři brankářů nikterak nekřičí... Máme tu Radka Černého, který ve dvojici s Milanem Veselým trénuje repre a předtím spolu připravili Pavlenku na Bundesligu... teď ve dvojici se Štěpánem Kolářem dostali Ondru na současnou úroveň ... Myslíte si, že by nedávali najevo, kdyby si mysleli, že dvojka na ten post nestačí? Já jsem možná naivní, ale po tom všem už bych jejich úsudku docela věřil....

        • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

          Ondráš     před 5 lety 26.11.2019 20:15 |  
          1 3

          No jasně, že nějakou kvalitu má. Jak jsem psal, na ligu bych se vůbec nebál - klidně bych ho tam občas dal. Ale pokud se nám brankáři vůbec nestřídají, tak ta nerozehranost je brutální a naskočit zrovna v LM? No pěkně děkuji. V lize bych ale kluky v bráně klidně střídal - i z toho důvodu, ať si Ondra trochu odpočine a nehrozí zranění pro opravdu top zápasy.

          • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

            kjandourek (admin)     před 5 lety 26.11.2019 21:26 |  
            1 1

            Já si netroufám cokoliv odhadovat... z mého pohledu je správně, že chytá Ondra, co to jde... Chytá dobře a my chceme vyhrávat na všech frontách... Upřímně si myslím, že to zranění v případě gólmanů hrozí více při tréninku, než při zápase, protože na tréninku musí absolvovat daleko více zákroků, než v zápase... .

            Holt kdyby přišlo zranění, tak věřím tomu, že Ondrova náhrada by během pár zápasů zvládla jedničku nahradit.. Ať už by šlo o Kováře, nebo by trenérský štáb ukázal na Markoviče... :-)

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      Ragnarok     před 5 lety 26.11.2019 20:04 |  
      10 6

      Přéma na place by zajistil beznadějně vyprodanému Edenu nejednu horkou chvilku. To snad narychlo dát do brány Černého jako odchovance.

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        p!erreCORE     před 5 lety 27.11.2019 11:13 |  
        2 0

        Úplně bez ironie - myslíš, že DNES by byl v brance proti Interu lepší Radek Černý než Přéma Kovář? Opravdu mně zajímá tvůj názor. Jinak k Přemkovi. Já souhlasím s Karlem. Myslím, že naši trenéři opravdu nemají zapotřebí držet v kabině někoho jen proto, že je to "hecíř" a v každý TOTÁLNÍ SEZONĚ řve jako smyslů zbavenej. Myslím si, že pohodička v kabině by byla i bez něj. Tudíž. Myslím, že Kovář musí být v očích vedení gólmanem SCHOPNÝM ZASKOČIT kdykoli. Proto je dvojkou. Zřejmě po právu. Já nejsem schopný to posoudit.

        • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

          Ragnarok     před 5 lety 27.11.2019 12:48 |  
          0 0

          Nejsem si tím jistý. Radek má vanu jako prase, ale ten odhad na balón má o hodně lepší. Jak s Kovářem tak s Černým bychom museli vyřadit jakékoli úvahy o posílání míče dozadu, což by zničilo naši hru. Hloubku naší hry bychom museli významně roztáhnout. Krajní obránci by museli hrát ztaženěji. Z toho mi vychází, že by tam Trpiš dal Markoviče.

  5. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    jufoun (přítel SN)     před 5 lety 26.11.2019 18:41 |  
    4 0

    Kluci do toho dají všechno, my se v Edenu přidáme a uděláme maximum pro vítězství. Bude to hodně těžké, ale já věřím, že je dáme.

  6. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    belmis (přítel SN)     před 5 lety 26.11.2019 19:33 |  
    2 2

    Stejně je to sranda. Trenér Conte je prý puntičkář a radí hráčům kdy a jak ohledně sexu. Další týmy mají ty nejlepší kondiční trenéry, kteří využívají ty nejnovější metody a přístupy.
    No a podle rozhovoru jednoho ligového hráče si Jindra převážně jede už pěkných pár let tu svou a náš tým fyzicky přejede velkou většinu našich soupeřů :-)

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      Ondráš     před 5 lety 26.11.2019 19:36 |  
      3 0

      Panečku takovej nadrženej stoper, když se ti přilepí na záda, jeden by se skoro bál:)

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        Qope     před 5 lety 26.11.2019 19:45 |  
        4 0

        A co teprve Lukaku :-D

        • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

          Ondráš     před 5 lety 26.11.2019 20:17 |  
          3 0

          Z toho až mrazí:D

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        bongor     před 5 lety 26.11.2019 21:45 |  
        1 0

        Jenže to si pleteš s bídou.

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        knl66 (přítel SN)     před 5 lety 27.11.2019 09:32 |  
        1 0

        pozor na útok zezadu :)

        • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

          Chlupp (přítel SN)     před 5 lety 27.11.2019 10:54 |  
          2 0

          Jestli by jim nepomohl ten Clavin před zápasem

  7. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    Obr     před 5 lety 26.11.2019 21:32 |  
    10 6

    Co byste rikali ma stopersky duo Kudela - Takacs? S Lukaku by si Laco mohl poradit lip nez Frýďa, bezecky na tom asi hůř nebude a i rozehravkou na me pusobi líp...

  8. Prodám vstupenku

    cisar81     před 5 lety 26.11.2019 21:46 |  
    4 0

    Dobrý večer, měl jsme permici na všechny 3 zápasy, bohužel neočekávaně nemohu zítra dorazit, tak nabízím k prodeji lístek na zítřek. Je to místo na 111C, řada 5/51. Nejsem z Prahy, takže maximálně mohu řešit přes poslání e-permanentky. V případě zájmu pošlete mail či telefon a případně se zkusíme domluvit na podrobnostech...

  9. Sestava

    JS (přítel SN)     před 5 lety 26.11.2019 22:06 |  
    2 10

    Velmi reálný tip na sestavu, akorát Masopust je prý zraněný či pošramocený, takže by na hrotu mohl nastoupit Tecl. Nicméně při tomto složení mě zase pěkně děsí lavička, neboť nebudeme mít prakticky nikoho adekvátně konkurenceschopného, kdo by šel poslat na pozice LK, PK a útočníka za hráče základu.

    • Re: Sestava

      Boo_SKS     před 5 lety 26.11.2019 23:05 |  
      16 1

      ja bych taky jednou zkusil v zakladu Micka, at se ukaze i v LM. tu olomouc. odmakal vyborne a byl mnohem lepsi. nez Tecl, navic. je variabilnejsi, takze pokud uz bychom meli hrat s jednim z tech hrotaku, tak bych mu dal sanci. Standa si o ni totiz rozhodne nerekl.

  10. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    Dr. Fe1     před 5 lety 26.11.2019 22:48 |  
    9 8

    Jako vždy hlavně chci, abychom neudělali ostudu. Po výkonech co jsme již předvedli věřím, že žádná ostuda nebude, ale je třeba zůstat nohama na zemi - možnosti soupeře jsou obrovské, rozdíl v našich rozpočtech diametrální. Remiza by byla velký úspěch a výhra fantastická.

    To že vůbec existují možnosti, že bychom mohli postoupit v téhle skupině do další fáze LM (ale i EL) je fantazie samo o sobě. Ale je třeba to brát realisticky a nevztekat se, když to nevyjde. Máme nejsilnější skupinu a tak je to třeba mít na vědomí.

  11. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    coogee     před 5 lety 27.11.2019 00:46 |  
    1 1

    Tak na zítřek se moc těším, ale nervní jsem už teď jak klokan na chůdách! Věřím, že pro to, abychom Inter zvládli, tedy porazili, udělají všichni kluci i trenéři maximum. A snad budeme mít i trochu toho fotbalového štěstí.
    Snad ten zítřek přežiju a večer budeme všichni slavit 3 body!

  12. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    Martin Platil     před 5 lety 27.11.2019 06:41 |  
    2 1

    Zařízení trefujeme častěji než soupeř, tož ještě zlepšit produktivitu.

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      Pepino44     před 5 lety 27.11.2019 09:12 |  
      5 8

      "zařízení trefujeme častěji než soupeř" - nebylo by lepší napsat - branku trefujeme častěji ? Ale asi ne, nebylo by poznat, že tomu rozumím a jsem zasvěcen - " jsem prostě IN ".

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        p!erreCORE     před 5 lety 27.11.2019 11:22 |  
        1 1

        taky raději používám/slyším/čtu "branka/brána" než "zařízení" .. ale nejsi nějak tak rozlobenej na celej svět? :) dnes to bude velký večer, držme spolu!

        • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

          Pepino44     před 5 lety 27.11.2019 12:45 |  
          2 0

          Tak rozlobenej rozhodně nejsem a tímhle si rozhodně náladu na dnešní večer zkazit nenechám. To mně spíše vadí ta změna jízdních řádů MHD. Jinak k tomu "zařízení", netuším vůbec proč někteří ti chytřejší toto používají, já si pod tímto slovem představuji rozhodně něco jiného než branku. Ale proti tomu asi nic neuděláme, pronikají sem slova a názvy prostě odborná, neboť na př. slalom a sjezd se již nejezdí na sněhu ale na podložce, někdy se také používá - pista.

          • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

            Martin Platil     před 5 lety 27.11.2019 13:38 |  
            0 0

            Ono to přirovnání branky k zařízení pochází ze seriálu Okresní přebor. Ale jestli se to někoho dotklo, tak se omlouvám a slibuji, že už budu používat jen slovo branka....

            • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

              Pepino44     před 5 lety 27.11.2019 14:03 |  
              0 0

              Rozhodně se omlouvat nemusíš, je to asi moje chyba, nepochopil jsem to nějak, on totiž ten seriál šel tak nějak mimo mne.

              • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

                Martin Platil     před 5 lety 27.11.2019 14:16 |  
                0 0

                Mimo mě šel také, seriály na Nově obecně nemusím. Ale pár hlášek z toho seriálu používají moji kamarádi a tak se mi něco trochu vrylo pod kůži....

  13. tiskovka

    ColinSKS     před 5 lety 27.11.2019 08:41 |  
    1 5

    vypadá že tým je motivován a odpovědi JiT a Béři celkem rozumné. Dvě věci - Syrovátka se opravdu nejmenuje Syrovátko - to by měl JiT někdo už říci a dále pak přílišná chvála soupeře/trenéra. Ale! pokud to byl taktický záměr, je ukolébat, pak super.

  14. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    martyni (přítel SN)     před 5 lety 27.11.2019 09:17 |  
    0 0

    Tesim se. Moc bychom si zaslouzili hrat evropu i na jare, bude to ale tezky, dnes inter a pokud to zvladnem, barcelona v zapase s interem nebude hrat o nic, mozna o prvni misto ve skupine, takze k postupu dost mozna nestaci vyhrat tenhle zapas. Mozna bych na hrotu zkusil Micka tentokrat:).

  15. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    Max1     před 5 lety 27.11.2019 09:24 |  
    4 0

    já věřím, že taliány seknem, víc k tomu říkat nebudu :-)

  16. tipovačka

    p!erreCORE     před 5 lety 27.11.2019 09:39 |  
    0 2

    3:1 (2:0) Stanciu, Škoda, vlastní branka. ŽOLÍK POUŽIT

  17. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    Ondráš     před 5 lety 27.11.2019 09:59 |  
    2 2

    Už by to zase chtělo nějakej legendární vítěznej zápas, ať nemusíme žít pořád ze Sevilly a slavných remíz:) Ale Inter teď z tý silný trojky ve skupině šlape asi nejlíp, tohle bude pořádnej ořech a třeba budem nakonec rádi za další slavnou plichtu, která ale pro nás asi nic neřeší.

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      kjandourek (admin)     před 5 lety 27.11.2019 11:04 |  
      4 0

      Ne že bych nějaký to pořádný vítězství nechtěl, ale od Sevilly neuplynul ani rok... to zase není tak dávno, abychom tvrdili, že z toho nemůžeme "pořád žít".... za řekou jsou stále v laufu z toho, jak na jaře 2016 vyřadili Lazio Řím... a taky jak ve dvaadevadesátým porazili Barcelonu...

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        Ondráš     před 5 lety 27.11.2019 11:42 |  
        0 0

        No právě, nechci dopadnout jako oni, abych tu pak musel 15 let oslavovat třeba prohru jako oni s Realem.

        • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

          kjandourek (admin)     před 5 lety 27.11.2019 12:17 |  
          4 0

          No jo no, my jsme taky měli dvacetiletku, kdy jsme vzpomínali, jak ten Jirka Vávra vyřadil AS Řím.... :-)

          Mě pořád přijde, že po Seville tu byla Kluž a bodík ze San Sira a Comp Nou... prostě pořád jdeme nahoru a nějak nemám dojem, že by třičvtrtě roku stará výhra byla nějaké vzpomínání na minulost, jako když už Rudoši nevědí co by a vytáhnou vzpomínky, jak tenkrát hrdě padli u Thermopyl :-)

          • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

            Ondráš     před 5 lety 27.11.2019 12:26 |  
            1 0

            Tak víš jak, chtělo by to každej rok přidat jeden slavnej win..korálek ke korálku:)

  18. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    Jachym     před 5 lety 27.11.2019 10:05 |  
    12 0

    Osobně považuji tento zápas pro naše borce za dosud nejtěžší ve skupině, a to hlavně po mentální stránce. Doposud jsme totiž jen mohli, teď už musíme. Jsem rád, že od trenéra slyším jasné odhodlání vyhrát a ne omšelá klišé, že si jdou hráči zápas především užít. Kéž naše útočníky konečně osvítí Bican svatý...:-)

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      Ondráš     před 5 lety 27.11.2019 10:24 |  
      1 1

      Je to tak. Před tímhle zápasem je podle mě mezi fans až přehnané očekávání (už po losování to bylo bráno za jediný zápas, kde bychom mohli teoreticky vyhrát). Naopak hodně lidí (včetně mě) čekalo třeba rychtu na Camp Nou. Paradoxně o to hůř to může dneska skončit. No snad se tak nestane a šance na jarní Evropu bude žít i před posledním kolem.

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      Pepino44     před 5 lety 27.11.2019 12:59 |  
      3 1

      Tak chci trochu zareagovat na to dosud jsme mohli, nyní musíme, Co musíme ? Kdo po losu tipoval, že by Slávia mohla hrát v této skupině smrti nějakou úlohu? Jsem přesvědčen, že nikdo, včetně mne. Měl jsem jedinou starost, aby to nebyly nedůstojné příděly. Už výsledky z předešlých utkání mne potěšily a každý dobrý další výsledek by byla jenom nádstavba. Proto říkám, nemusíme ale stále můžeme.

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        Jachym     před 5 lety 27.11.2019 13:08 |  
        1 0

        Mě také výkony i dvě venkovní remízy moc potěšily. Ale právě proto, že jsme vyhlásili cíl zabojovat i v této extrémně silné konkurenci o třetí místo, tak dnes večer už opravdu "musíme". A evidentně to tak vnímají hráči i trenéři. Když se to nepovede, tak samozřejmě nikdo soudný nebude volat po hlavě trenéra a rozprášení současného kádru:-) Ale hrozně bych si přál, aby vedle ikon Slavie visela na zdi stadionu i plachta Béři.

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      vikik_vikik     před 5 lety 27.11.2019 17:52 |  
      2 0

      "osvítí Bican svatý" no to je super :-))

  19. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    Srdcar114     před 5 lety 27.11.2019 10:12 |  
    1 2

    Uhrát třetí místo je hodně důležité.Pokud budeme poslední,budeme na jaře hrát jen 15 zápasů.Řada hráčů si zahraje jen minimálně nebo vůbec ne.Hráli bychom celé jaro jen jednou týdně.Výhodou by naopak bylo,že bychom měli týden na přípravu proti soupeři.Nevím,jestli by to hráčům vyhovovalo,v poslední době na to nejsou zvyklí.

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      kjandourek (admin)     před 5 lety 27.11.2019 11:08 |  
      2 3

      No ono to teď docela vypadá, že šance na třetí místo ve skupině je vlastně minimální.... to vůbec nemáme ve vlastních rukách a v případě remízy i v případě vítězství to bude hodně záležet na tom, jak se namotivuje Barcelona v posledním zápase na San Siru (jak moc bude mít jistý postup a z kolikátého místa)

      Pro nás to paradoxně je postavené tak, že buď uhrajeme postup z druhého místa, nebo místo čtvrté....

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        Jachym     před 5 lety 27.11.2019 11:17 |  
        1 0

        Proto náš cíl pro zbývající dva zápasy musí být získat minimálně šest bodů :-D

        • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

          Ragnarok     před 5 lety 27.11.2019 12:28 |  
          2 0

          Vzhledem k tomu, že Trpišovský se momentálně veze ve vlaku pochybností, tak bych mu dal ultimátum 6 bodů, prvotřídní výkony, dominance, víc rohů, méně karet než soupeři a minimálně 4 branky, které vstřelí maximálně 3 hráči. Zkušených lodivodů je momentálně k dispozici hodně a nelze nereagovat na případný neúspěch. Pokud dnes nevyhrajeme minimálně o dva góly, vedení by mělo být na pozoru. A komunikační tým doplnit o Pečeni a Vacka.

          • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

            Ondráš     před 5 lety 27.11.2019 12:33 |  
            0 0

            Na tenhle vlak pochybností jsem úplně zapomněl..tvl tak to je totálně v prdeli!

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        pinochet     před 5 lety 27.11.2019 13:29 |  
        0 0

        Je ale otázkou, do jaké míry bude mít Inter zájem o EL, když usiluje o italský titul a Conte si stěžuje, že má úzký kádr.

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        sicilianbrno     před 5 lety 27.11.2019 14:25 |  
        1 0

        No naopak to ve vlastnich rukou máme, kdyz vyhrajeme oba zapasy tak minimalne treti flek mame :-)

  20. dneska 1:0

    ColinSKS     před 5 lety 27.11.2019 10:20 |  
    3 3

    cítím to v kostech. Nico konečně. víc o tom nemá smysl psát. Nos vemos en Eden!

    • Re: dneska 1:0

      Ondráš     před 5 lety 27.11.2019 10:25 |  
      4 0

      Taky už mám dlouho v hlavě představu, že to tam Nico v nějakém důležitém zápase nahulí v poslední minutě prodloužení..a pořád se mi to nechce splnit:)

      • Re: dneska 1:0

        Sedrousek     před 5 lety 27.11.2019 10:43 |  
        1 0

        Mas jednu jistotu, dneska se prodluzovat nebude!

        • Re: dneska 1:0

          Ondráš     před 5 lety 27.11.2019 10:49 |  
          0 0

          Tak si to nechává až na play off no.

  21. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    Mimoň     před 5 lety 27.11.2019 11:13 |  
    3 2

    Trochu se toho dnes upřímně obávám. Dnes budou hráči uz pod tlakem. Myslím že už Jachym to psal taky, dneska to podle mě bude svázanější než proti Barceloně, kde se kluci i díky nebojácného výkonu Hovorky fotbalem bavili. Bude to těžké. Italové přijedou určitě lépe připraveni než Barcelona. Už se ví čeho jsme schopní a žádné podcenění už nehrozí. Každopádně my máme kvality uhrát skvělý výsledek ale potřebujeme i to štěstí, snad si ho doma konečně vybereme. Minule jsme si ho vybrali na Barceloně, tak na řadě je domácí prostředí, věřím!

  22. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    Ragnarok     před 5 lety 27.11.2019 12:31 |  
    0 3

    Rozhodčí by měl ve 3. minutě vyloučit Škrinniara po stržení Olayinky. Koupil bych všem rozhodčím v Pařížšské kožich a dal jim nabídku šperků pro manželku. Doufám, že jsme tuhle Surkis way zvolili a šli štěstíčku naproti. A důležité je i nacvičit los. Ti kluci se musej na hřišti rozkoukat.

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      Max1     před 5 lety 27.11.2019 13:13 |  
      2 0

      tak zrovna Škriniar mi dělá nejméné vrásek....spíš by se hodilo vyloučení Lukaka nebo Martinéze :-). Ale věřím, že je seknem i v 11. Včera jsem hrál na FIFA20 (světová třída) a 3:1 (Hušby, Peter, Bořil) :-D

  23. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    Borgetti     před 5 lety 27.11.2019 13:08 |  
    2 0

    Ten stream juniorky je skvělý s komentářem. Snad se toho dočkáme normálně u béčka, jako to má sparta.

  24. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    Martin Platil     před 5 lety 27.11.2019 13:14 |  
    3 2

    Markovič nechytá za 19, takže se nejspíš připravuje na nějakou pozici na večer.

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      ColinSKS     před 5 lety 27.11.2019 14:50 |  
      1 5

      když ondra nebude moci, tak markovič je jasná volba

  25. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    padre     před 5 lety 27.11.2019 13:27 |  
    3 3

    Naposledy nadělila SSP (Slavná Slavia Praha) v Praze Interu D E V Ě T kusů. Až takový optimista nejsem, takže pro dnešek se spokojíme s bůrem!

  26. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    murena     před 5 lety 27.11.2019 13:51 |  
    4 0

    Mladý po půlce vedou nad Milánem 2:1 oba góly Felipe a velice slušný výkon.

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      murena     před 5 lety 27.11.2019 14:08 |  
      2 0

      3:1 krásnější gól z přímého kopu opět Felipe.

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        murena     před 5 lety 27.11.2019 14:08 |  
        1 0

        Krásnej :-)

        • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

          Hofo78     před 5 lety 27.11.2019 14:12 |  
          2 0

          Už 4-1 Červík

          • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

            murena     před 5 lety 27.11.2019 14:13 |  
            0 0

            Nestíhám, padá to tam jedna radost.

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        Ondráš     před 5 lety 27.11.2019 14:13 |  
        4 0

        Aby se u nás Felipe vůbec v tom áčku ukázal..dát hattrick Interu, to zavání tím, že si ho rovnou odvezou.

        • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

          murena     před 5 lety 27.11.2019 14:15 |  
          0 0

          Nestraš mohl by být dobrej.

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      Jarda66     před 5 lety 27.11.2019 14:22 |  
      0 0

      A dá se to někde sledovat? Nějaký zápasy dávali na O2, ale tam to není.
      Díky za info

        • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

          Jarda66     před 5 lety 27.11.2019 14:37 |  
          0 0

          Děkuji, sice posledních 10 minut, ale i tak dobrý.
          Díky

          • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

            Max1     před 5 lety 27.11.2019 14:38 |  
            0 0

            můžeš si to dát zpětně od začátku

  27. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    ColinSKS     před 5 lety 27.11.2019 14:49 |  
    2 7

    tak nevím, zda ti mladí nevzali našim klukům vítr z plachet. 4:1 je demolice.

  28. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    ColinSKS     před 5 lety 27.11.2019 15:06 |  
    7 6

    vážení přátelé, jdu se obléci do našich tradičních dresů, vezmu kulich deku a šály a půjdu na pivko před zápasem. pak budu fandit co to půjde, je to zážitek, který se nemusí opakovat a je to celkem štěstí, že jsem se něčeho takového vůbec dožil. fakt věřím že bychom to dneska mohli dát. ale když to náhodou nevyjde, tak se taky nic nestane. pak by byl výlet na Borusii stresless. Vamos SKS!!

  29. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    obiwan     před 5 lety 27.11.2019 15:30 |  
    2 1

    Trochu mě straší to, že Béřa s Cufem mají fakt nalitano a Suk je po viroze, Kolář je s otazníkem, navíc nedáváme góly a bez nich nevyhrajeme. A další nepříjemnost, talijani jsou dost v laufu:-(

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      pipe1980     před 5 lety 27.11.2019 15:57 |  
      4 0

      toho bych se nebál, inter má taky marody, vesmes dulezity hrace. a dulezistost zapasu, vyjimecna prilezitost neco dokazat da klukum energie dostatek. jako asi budou krutý nasledky toho zápasu, ale zapas zvladnou.

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      Obr     před 5 lety 27.11.2019 17:10 |  
      2 0

      Kolar neni s otaznikem. Bude hrat

  30. 1 vstup na vychod za 1500

    mudrc     před 5 lety 27.11.2019 17:39 |  
    1 2

    Parntnerka odpadla, jeji permici za porizovaci cenu 1. zajemci.

    • Re: 1 vstup na vychod za 1500

      pipe1980     před 5 lety 27.11.2019 17:52 |  
      0 1

      tak jednak porizovaci cena je 2000, a jednak asi tezko zvladnes prepis a vzhledem k tomu že namátkově opravdu obcas kontrolujou doklady tak to asi neudáš. Je to škoda no, ale stane se.

      • Re: 1 vstup na vychod za 1500

        mudrc     před 5 lety 27.11.2019 18:04 |  
        1 2

        Stal cca 4500, na korunu to neresim. Nabidl jsem at nepropadne misto, zajemce se rovnez nasel.

      • Re: 1 vstup na vychod za 1500

        slaviator     před 5 lety 27.11.2019 18:52 |  
        0 0

        Pořizovací cena je 2.000?

        • Re: 1 vstup na vychod za 1500

          pipe1980     před 5 lety 27.11.2019 19:42 |  
          0 0

          Jako vstup na dnešní zápas. Permice děleno třema

          • Re: 1 vstup na vychod za 1500

            slaviator     před 5 lety 27.11.2019 20:03 |  
            0 0

            Já měl permici za 3000, děleno třema je 1000 teda...

            • Re: 1 vstup na vychod za 1500

              pipe1980     před 5 lety 27.11.2019 20:30 |  
              0 0

              Na východ?

              • Re: 1 vstup na vychod za 1500

                slaviator     před 5 lety 27.11.2019 21:58 |  
                0 0

                Kotel, vole

  31. Vstupenka na dnes

    future     před 5 lety 27.11.2019 18:11 |  
    0 0

    Ahoj, mam 1 vstupenku navic. Predani v edenu, po osme hodine. Prvnimu kdo napise.

  32. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    p!erreCORE     před 5 lety 27.11.2019 19:45 |  
    0 1

    sestava snů!!!!

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      kondorr     před 5 lety 27.11.2019 20:00 |  
      0 0

      Hušbyho v základu sem nečekal

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      slaviator     před 5 lety 27.11.2019 20:04 |  
      0 0

      Roky snů a pak roky prokletí!!!

  33. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    zeleznik2     před 5 lety 27.11.2019 20:08 |  
    0 2

    Tak snad do třetice doma ta výhra klapne. Suk i Kolář snad nastoupí. Otázka kdo na hrot. ČT tipuje Tecla, Kjandourek zase Masopusta. Nevím raději bych tam dal Suka či Petera. Maso i Standa v současné formě, zrovna nezáří.

    • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

      kondorr     před 5 lety 27.11.2019 20:11 |  
      1 0

      Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Bořil - Souček, Hušbauer - Masopust, Stanciu, Ševčík - Olayinka

      • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

        zeleznik2     před 5 lety 27.11.2019 20:13 |  
        0 0

        Na Idnesu Maso na hrotu a Peter křídlo.

        • Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

          Dennis     před 5 lety 27.11.2019 20:18 |  
          0 0

          A proč se koukáš na idnes a ne na oficiální web? Sestava už tam je od 19:45.

  34. Re: Ve středu jeden z nejdůležitějších zápasů červenobílého podzimu!

    zeleznik2     před 5 lety 27.11.2019 20:11 |  
    1 0

    Hm tak nakonec Hušby místo Ibrahima.
    Lavička: Markovič!, Zelený, Traoré, Takács, Van Buren, Škoda, Júsuf.