Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Aktuality z médií

Komentáře (88)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

    TSeguinTS     před 6 lety 06.04.2018 11:00 |  
    6 1

    5.11.2017 prohráváme v Plzni

    JN: Všechno začalo po prohře Slavie v Plzni. Tam došlo k určitému rozhodnutí a už to jelo jako setrvačník. Já jsem se pak snažil zjistit, jestli trenér může dál pokračovat, nebo ne.

    15.11.2017 už oznamujeme příchod Nezmara, který se funkce oficiálně ujme 5.12.2017, ale představenstvo již schválilo teze výstavby A-týmu, které Nezmar předložil

    JN: V momentě, kdy jsem přišel do klubu, tak už bylo de facto rozhodnuto, že Jarda Šilhavý skončí. Ale já jsem jeho odchod musel vlastně řešit nanovo a sám dojít k poloze, abych byl přesvědčený, že jde o správné řešení.

    Takže přišel Nezmar a vyhodil Šilhavého?
    JN: Rozhodně to tak nebylo. Já měl spíš opačné myšlenky.


    Už nemá žádnou cenu se v tom pitvat, ale já jsem z tohoto zmaten. Rozhodnuto o odchodu bylo, ale Nezmar se musel přesvědčit o správnosti řešení, přitom měl spíš opačné myšlenky?

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      Lord_Edmund     před 6 lety 06.04.2018 11:32 |  
      9 5

      Vyhazov JŠ byl Krobovina. Bohužel ani hráči nepřispěli k udržení tohoto kvalitního trenéra. Ať už výkony na hřišti v ligových zápasech, nezvládnutí zápasu s Astanou, tak i některými nešťastnými vyjádřeními pro média. Např. Hušbauerovo kritizování častého točení sestavy.
      Mám nejen z článku takový nepříjemný pocit, že duo Nezmar - Trpiš budouod vedení na pokus" totální fotbal v HET lize" potřebovat hóóódně moc času a to si podle mě Slavia nemůže dovolit.

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        chrobak     před 6 lety 06.04.2018 12:04 |  
        10 3

        Historka "Hušbauer kritizuje JŠ" je jen mediální výplod, který v éteru vznikl a už se tam pohybuje. Novináři se ho ptali a on odpověděl. Odpověděl naprosto logicky. To že změny v sestavě mají dopad na souhru je jasný fakt a nesouvisí s tím, jestli ty změny se udělat měly nebo ne, protože jsou tam i jiné aspekty. Měl snad ze sebe dělat blbce a odpovědět že čím víc se sestava mění, tím je souhra lepší?

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          Jachym     před 6 lety 06.04.2018 12:50 |  
          9 1

          Tady spíše nesouhlasím, i když mám Hušbyho jako hráče rád a považuji ho za klíčovou postavu v týmu. Měl jsem i možnost ten rozhovor slyšet a dost mě Pepík naštval. Musel dobře vědět, že toto vyjádření trenérovi přitíží a mohl být daleko diplomatičtější. Právě Hušby za Šilhavého mimořádně herně vyrostl, a proto mi jeho slova přišla jako facka elementární vděčnosti.

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        akovalda     před 6 lety 06.04.2018 12:14 |  
        7 1

        Moc jim fandím, ale taky mám z článku pocit, že si těmi řečmi o rozkoukávání v klubu dělají alibi. Že prý půl roku na rozkoukání je málo? Takové řeči nepůsobí moc dobře.

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        knl66 (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 14:21 |  
        3 0

        Zmiňuješ výkon s Astanou, jo, byl hroznej. Ale osobně mě ještě víc nas.. naštval výkon v Plzni. Z něj jsem byl opravdu poněkud dysforický (= stav úzkosti, rozmrzelost, subjektivně pociťovaná nepohoda, nepříjemné emocionální ladění, subdeprese až deprese, opak euforie). Tam, v Plzni, jsem já osobně ztratil víru v JŠ.

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        mig52     před 6 lety 07.04.2018 09:24 |  
        0 1

        Lorde, dle mého názoru máš nezvratitelnou pravdu v tom , že hráči nepodrželi trenéra. a já budu ještě konkrétnější s tím, že budu upalcován, neb v tom hráli hlavní role hráči to ofenzívní a hlavně Škoda. prostě zahazovali i to, co se zahazuje v pralesní lize, ale v zápasech o evropské poháry či ty klíčové v lize. Aby to nevyznělo, že snad mám něco proti Milanovi, to ani náhodou. Je to super bomber, ale já tou kritikou myslel, že ani takový borec to nemůže utáhnout sám. No, a my abychom mu pomohli a dotáhli rozdílového střelce , (při vší úctě Tomáš N. jím není), tak jsme zde tahali nové a nové stopery. Teď už částečně rozumim proč, ale pokud třeba MNN není prodán, tak ho musím využívat, to přece není podstandartní hráč v naší lize!!! A pokud to nesdílí náš nový trenér a není k tomu nucen vedením, pak je u mne chudák. Nene, já JiT nechci dohenostenovat, věřím mu, ale sakra nesmím dělat kotrmelce, jimiž ničí kvalitní práci svého předchůdce!!! (Defenzíva) A teď bych se mohl o tom rozepsal, ale jen bych unavoval, však vy, kteří jste hráli fotbal, víte , o čem bych mluvil. A bylo tu o tom kecáno dost.

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      Pepino44     před 6 lety 06.04.2018 12:25 |  
      1 4

      Tak podle mého jsou to kecy. Asi jsme chtěli Nezmara, jehož práce v Liberci se mi také líbila a sportovního ředitele jsme neměli. Při jednání o příchodu Nezmara si dal tento podmínku, že jako trenér příjde Trpišovský a ten potom přes původní odmítání, že musí dodělat práci v Liberci nakonec podlehl přemlouvání, protože "Slávia se přece neodmítá".

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        Lord_Edmund     před 6 lety 06.04.2018 12:49 |  
        3 0

        Já ten rozhovor slyšel a loajalitu hráče vůči trenérovi si představuji jinak. To, že jsou novináři vychcan.í a vědí ,jak se zeptat aby měli bulvární téma je věc jiná.

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          Lord_Edmund     před 6 lety 06.04.2018 12:50 |  
          0 0

          to mělo být pod chrobákem, pardon :-(

  2. Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

    vršek     před 6 lety 06.04.2018 12:05 |  
    6 6

    Proboha - " pořád jsem ve stadiu poznávání a očekávání, že tato fáze v tomto ročníku rozhodně neskončí"
    Tak to se máme na co těšit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      TSeguinTS     před 6 lety 06.04.2018 12:08 |  
      0 0

      Doufám, že to je způsobeno pouze dopravní situací v Praze :-)

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        bongor     před 6 lety 06.04.2018 12:34 |  
        4 3

        To je pořád o tom rozdílu Slavia-Libe.Tam vypadal JN velmi dobře a u nás na to někdo naskočil a vůbec si ten rozdíl nepřipouštěl.Tady by se to třeba naučil,hlupák to není,ale Slavia není klub,který si to může dovolit.Ještě že ještě větší blbost udělala chátra a taky se v tom pěkně plácá.Ale co dál,odpískáme sezonu,to už jinak nepůjde,to 2.-5.místo ukopeme a potom se budeme rozhodovat.Horší je,že se nám pomalu mistrovské mužstvo rozprchne,třeba Míša se těžko udrží.Pořád ale nechápu,co vlastně ten JŠ proved za hrůzu?

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          TSeguinTS     před 6 lety 06.04.2018 12:48 |  
          10 1

          Tak JŠ udělal spoustu chyb (stejně jako spoustu výborných tahů), nejvíce jsem mu vyčítal extrémní rotování kádru pro ligu a evropu.

          Sezonu bych rozhodně neodpískával! Máme teď velmi jednoduchou pozici - můžeme hrát téměř bez tlaku, neohlížet se na ostatní a dělat 3 body každý víkend. Do evropy máme stále 2 cesty a navíc to vypadá, že JN+Trp mají ještě jakousi dobu hájení. Takže v klidu a až za 24 hodin nastoupíme v Brně, tak tam nechat všechno. Třeba i Pokorného :-D

          Ta plzeň ještě ztratí, navíc s nimi hrajeme doma.

          • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

            Lord_Edmund     před 6 lety 06.04.2018 12:52 |  
            7 0

            Každý dělá chyby. Jenže kdo jiný měl dostat šanci je napravit, než ten co přišel, viděl, zvítězil :-))

          • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

            smely (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 12:53 |  
            2 1

            ...Pokornyho :-))))))))) +1

          • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

            Jachym     před 6 lety 06.04.2018 12:57 |  
            2 2

            Pokornýho klidně, ale body ať tam nenechávají...:-D

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          Jachym     před 6 lety 06.04.2018 12:56 |  
          5 2

          Tou "hrůzou" bylo to, že udělal nečekaný titul, což v podstatě řekl na prosincovém setkání s fanoušky Tvrdík. Pokud by býval skončil loni na stanoveném třetím místě, byl by dnes možná na dobré cestě ke slávistické verzi Fergusona. Ale já vím, co by, kdyby...:-)

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          Rooney     před 6 lety 06.04.2018 17:48 |  
          6 0

          On se ten mistrovsky tym uz pomalu rozpadl, ale zda je to horsi je otazkou... Nejvetsi rana pro ten tym byl odchod Pavlenky, Luftnera a hlavne Baraka. Jinak ten tym, ackoliv byl mistrovsky, zas takovou silu nemel, coz se uz na jare i na podzim lonskeho roku ukazalo.
          Nechci to nazyvat hruzou, ale prohresky JS dle meho a jistych informaci byly nasledujici:
          1. Koncepce - on chtel stavet na zkusenych a ostrilenych hracich (viz. letni prestupy) a s nimi dobyvat evropu. Pokud to kazdorocne vychazi, da se to udrzet, ale v opacnem pripade to stoji mraky penez (viz. Sparta). A fotbal u nas proste je a bude ekonomicky postaveny na prodeji hracu do zahranici. Ikdyby to majitel byl ochotny dotovat a neprodavat, tak ambice tech nejlepsich hracu budou stejne jit do lepsi ligy nebo za lepsi smlouvou, pripadne zasahne UEFA a jeji ekonomicke fair play.
          2. Souvisi to s bodem jedna - JS dostal zkusene hrace, ktere chtel, aby vyuzil dvou lozenych prilezitosti k postupu do vytouzene LM. Dopadlo to tak, ze behem pul roku zmaril obe tyto prilezitosti...
          3. Chtel ci musel zmenit nas herni styl, coz se nepovedlo, ackoliv vetsinu z toho tymu znal a privedl si do nej hrace, kteri tomu meli pomoci. Nekdo rika, ze na to mel dostat jeste alespon pul roku, ale ti sami tu vyhazuji noveho trenera po par zapasech a jedne priprave, protoze nevidi system a posun nasi hry - to je smutne a hlavne hrozne zaslepene.
          4. Nesmyslnym rotovanim sestavy na podzim si totalne rozbil kabinu, ktera byla jinak jeho velikou zbrani pri titulovem tazeni.

          Asi toho bylo vice, ale toto vidim jako zasadni.
          A nakonec takova kacirska myslenka - kdyz tady ty diskuze procitam, tak skoro zacinam litovat, ze ten pulrok navic JS nedostal. Jsem presvedcen, ze by to stejne k nicemu nevedlo a nas podzimni zmar by pokracoval i nadale, coz by treba dosti lidem sundalo ruzove bryle a nove prichozi trener by mel lepsi vychozi pozici. Me prijde, ze vetsina nenavisti k JiT neprameni z toho, ze nas trenuje prave on, ale ze nahradil odvolaneho oblibence...

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        Jachym     před 6 lety 06.04.2018 12:53 |  
        2 0

        Ten zítřejší půlmaratón snad lidi přežijí. Já už se moc těším, že zase vyběhnu ve slávistickém:-)

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          bongor     před 6 lety 06.04.2018 12:59 |  
          2 0

          Tak hlavně nezakopni.

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          Kactus     před 6 lety 06.04.2018 21:57 |  
          0 0

          no to ja taky, v sektoru J nekde budu zacinat :)

          jinak, docela mne zdejsi diskuze fascinuji, po tom zline. Ja si hodne vylepsil naladu na Metallice v pondeli :)

          • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

            Jachym     před 6 lety 06.04.2018 22:04 |  
            0 0

            Já startuji ze sektoru B a třeba se někde budeme v protisměru míjet:-) Mě poznáš jednoduše. Jinak mě teď náladu spravují před spaním Scorpions...:-)

  3. Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

    smely (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 13:16 |  
    5 1

    jinak , jak tady vcera nekdo daval info o rozhadany kabine v Pradelne, taxem se neska ptal kamose z Plzne co miva info a ten mi rikal, ze se po meste suska o tom, ze PV ma po sezone opet odejit za lepsim a ze Paclik by rad FCVP prodal ( samozrejme se slusnym ziskem) a koupil Olomouc , pac je to jeho srdcovka a Plzen pujde po odchodu 30+ hracu dost dolu....

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      knl66 (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 13:45 |  
      7 1

      To má asi stejnou relevanci jako neustálé informace ze všech stran o tom, že CEFC a Slavia jdou ke dnu. Tyhle konspirační teorie se dočteš i na viktoriánském fóru, ale osobně jim nevěřím.
      Plzeň je pro Paclíka zatím pořád zlatou slepičkou se zlatými vajíčky, jen letos osmifinále EL, příští rok LM a minimálně 400 milionů aneb na prodej je času dost. Co by měl (během příštích tří-čtyř let) z Olomouce?

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        smely (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 13:54 |  
        4 0

        ja prece netvrdim, ze je to zarucena zprava, na forum pradelny nekoukam...me by to docela davalo smysl, jednak z Olomouce Paclik pochazi, druhak jejich tym je mnohem perspektivnejsi vcetne mladeze a do tretice si myslim, ze letos je to pravdepodobne posledni sezona co jsou schopny neco uhrat ( vydelat ) ....nicmene je mi to jedno, daval jsme to sem jako navaznost na vcerejsi info, at si delaj co chtej a hrajou treba na Marsu...

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          eye     před 6 lety 06.04.2018 21:41 |  
          0 0

          No peněz bude mít asi tolik, že si ty nejlepší mladé (i ty v nejlepším fotbalovém věku) může z Olomouce vyzobat.

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          eye     před 6 lety 06.04.2018 21:45 |  
          0 0

          A nahradit Limbu, Petrželu, Hubníka, Kozáčika a Bakoše zas není tak nepřekonatelný problém, aby kvůli tomu někdo prodával mužstvo s momentálně velkými příjmy, solidním stadionem a relativně kvalitním zbytkem kádru.

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        Jachym     před 6 lety 06.04.2018 14:48 |  
        3 2

        Nepodceňuj kouzelníka Žita, který čeká v Olomouci na svou šanci...:-)

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          mats     před 6 lety 06.04.2018 21:28 |  
          0 0

          Přesně tak. V dáli viděl Champions League... ;-)

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      mig52     před 6 lety 07.04.2018 09:43 |  
      0 1

      Smelíčku, nevíme, zda to tak bude, ale je fakt, že když tě to táhne do lokality tvého srdce,...... Víš (te), co naprosto nechápu? Že velký čáp či jak se mu praví, má orgasmus v Jablonci. Standart 1500 na zápase, když se daří, tak 2x tolik. Trapná hrůza. Jasně , rozejdeš se s dětmi, ženou, firmou, ale s klubem, jemuž fandíš to nejde.. Ale, pokud tento břichopas šel před časem k RB, tak bych málem napsal, že to nemůže být správný fanda Jablonce. ALE MŮŽE BÝT, NEB ŠEL DO TOHO S TÍM, ŽE ZÍSKÁ +++ pro"Jabka". Prostě pragmatický hajzl (chtěl jsem napsat hajzlík, ale to s mým vědomím fakt nešlo), tak jen doufám, že nedostanu rote karte.

  4. Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

    brťas74     před 6 lety 06.04.2018 14:11 |  
    6 6

    To bylo furt dokolečka JŠ stále točí sestavu hledá a hledá,a co dělá JT ,to samé a stejně je to k ničemu.To mohl šilhavka zůstat to byl aspoň klubista a má sešívané srdíčko.

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      smely (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 14:51 |  
      17 2


      Jaroslav Tvrdik‏ @JaroslavTvrdik
      Following Following @JaroslavTvrdik
      Tohle jiz neni na tiskovou opravu nebo na zalobu. Tohle je na par facek. Tak nechutne a opakovane utoky na Slavii od medii vlastnenych majitelem konkurecniho klubu, to nema obdobu

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        Borgetti     před 6 lety 06.04.2018 14:56 |  
        4 0

        Můžou si tohle vůbec dovolit? Kde takové scénáře bere? Že by ze svých mokrých snů, žongl?

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          Lord_Edmund     před 6 lety 06.04.2018 15:07 |  
          0 0

          Bulvár si to klidně dovolí. Nadpis zní poutavě, někdo si to kvůli tomu koupí. Já nemám předplacený ISpart, takže jsem přečetl jen část a nevím, kdo má ten zákaz vstupu do kabiny. Zlý p. Krob, nebo někdo jiný ?

          • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

            kjandourek (admin)     před 6 lety 06.04.2018 15:15 |  
            2 1

            Samozřejmě zlý pan Krob... ;-)

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          smely (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 15:08 |  
          10 0

          tam panuje dlouhodoba oboustranna averze a janega proste ma tu moznost to publikovat narozdil od MK...nicmene je to napsany tak, ze na presdrzku to je uplne v poho.. :-))

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        Lord_Edmund     před 6 lety 06.04.2018 15:12 |  
        11 0

        Tak ať to Tvrdík probere s Křetinským. když spolu obchodně jednají. Nevěřím, že má s tou kampaní Křetinský něco společného. To je pod jeho rozlišovací schopnosti. To spíš jen banda medmr.dek se snaží zavděčit chlebodárci za každou cenu a zvýšit sledovanost tohoto "takymédia". Ale mohl by Křéťa své ovce trochu usměrnit.

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      Ondráš     před 6 lety 06.04.2018 15:00 |  
      6 0

      Jasně, pojďme se nechat vnitřně rozesrat ještě před Brnem, to už tady dlouho nebylo..

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      TSeguinTS     před 6 lety 06.04.2018 15:13 |  
      8 0

      Nejchytřejší je na takové sračky nereagovat a zcela je ignorovat. Buďme nad věcí.

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      rak (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 15:17 |  
      3 10

      No, já nemám žádné interní informace, ale podle toho, co se delší dobu objevuje, mám o něm docela shodný názor jako vyplývá z článku. A to už od podzimu. Myslím, že je to žába na prameni.

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        MDCCCXCII (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 15:49 |  
        11 1

        hele, žábo, můžeš přijít na akce OP, kde se Martin pravidelně objevuje, a udělat si obrázek sám místo čtení žvástů a plkání nesmyslů na net

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          rak (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 16:17 |  
          6 6

          No dobře, ale těch dost podobně vyznívajících příspěvků o Krobovi se na podzim i tady objevilo více, pak i letos.
          Možná jsou to všechno nesmysly nebo manipulativní příspěvky, ale nějak mně přijde divné, co by z toho kdo měl se zrovna na něj zaměřovat a očerňovat. Že by to bylo od začátku do konce všechno vycucané z prstu tomu, moc nevěřím. Co zjistím z akcí OP? Že tam někdo nějak na veřejnosti vystupuje a nějak se tváří? Skutečnost klidně může být jiná.

          • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

            golux     před 6 lety 06.04.2018 16:53 |  
            6 0

            No vidíš, já Kroba znám osobně, dost dlouho jsem s ním spolupracoval a často měl i jiný názor. Ale vždy to bylo férové, vždy byl přístupný argumentům a dokázal přiznat, že neměl pravdu když se nakonec ukázalo, že ji neměl. Já si fakt stěžovat nemůžu a vidím ho jako člověka, který podrazy nedělá. Něco jiného je asi mezi ním a novináři, ti si dokáží polovinu věcí přikrášlit i vyloženě vymyslet a Krob jim to na tiskovkách svou ironií i odmítáním rozhovorů některým z nich dost vrací. Vidím to jako regulérní válku. A tak když se Krob na milého novináře ironicky usměje, on to obrátí v útok a je z toho radost z prohry týmu a potažmo neúspěchu trenéra. Panebože, držme se faktů, což těch článků ve Sportu poškozujících Slavii a snažících se zanést nepohodu do řad fanoušků nebylo už dost? Krobovi prostě věřím.

            • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

              rak (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 17:12 |  
              3 5

              No, díky za tuto poznámku, které se snad dá věřit. Proč jsem vůbec na to reagoval. Není to zdaleka první příspěvek o jeho ne právě čistých metodách a aroganci. Mně je toto chování, se kterým se i u různých lidí občas setkávám, bytostně odporné a když se objeví u člověka v této pozici u Slávie, tak mně to nedá.

          • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

            MDCCCXCII (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 16:58 |  
            7 0

            podobně vyznívají, protože lidé stále opakují kraviny z bulváru. od nikoho, v koho mám důvěru, jsem nikdy na Martina neslyšel špatné slovo. nebudu nikomu nic vnucovat, klidně přijď na nějakou akci a srovnej si to sám, ale ten článek je totální sračka. až mi z toho smrdí jen zoufalá snaha trapnodeníku nalákat žumpou lidi na placený obsah, protože jejich 1500 PREMIUM předplatitelů je totální propadák.

          • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

            bongor     před 6 lety 07.04.2018 09:39 |  
            0 1

            Je to složitý,jestli to byl on,kdo přispěl k vylití JŠ taky nevíme.Určitě za jeho vyhazovem nebyla jen sportovní stránka a pořád se řeší jen nějaké náznaky,bylo by lepší to napsat na rovinu,mezi námi slávisty,aby se na tom nepřiživovaly různé cizokrajné vši a štěnice.Nebo jsem něco přehlíd?

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      MDCCCXCII (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 15:47 |  
      21 1

      janego, teď si honíš ptáka u diskuzí, tak ti vzkazuji, že jsi trapný zmrd.

      všem se omlouvám, snad to uhádám na žlutou kartu, nerad bych kvůli takovýmu póvlu seděl

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        jufoun (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 16:29 |  
        5 0

        Ta sedla 100%.

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        dupy77     před 6 lety 07.04.2018 09:27 |  
        2 0

        Za pravdu nemůžeš dostat ani žlutou. Já se vám všem divím že ty žvásty rádoby novinářů čtete

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        bongor     před 6 lety 07.04.2018 09:41 |  
        0 0

        Já se přimlouvám za MD......,to na žlutou není i kdyby to nebyla pravda.

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      bongor     před 6 lety 06.04.2018 16:37 |  
      7 0

      Jsou to hajzlové.O Krobovi vím,že se s JŠ nějak moc nemuseli,ale tenhle rudej článek je silně za hranou.Aby kluk léta funkcionář OP měl radost z našich neúspěchů a dokonce říkal,že se o titul vlastně zasloužil hlavně on,tomu nevěřím.
      Proč nevěřím?Když nevím a nevidím do toho,tak se zeptám:"V čí prospěch?"

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        mats     před 6 lety 06.04.2018 21:31 |  
        1 0

        Ono občas bývá rozdíl mezi skutečností a tzv. "mediální realitou" dost velký...

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          bongor     před 6 lety 07.04.2018 09:42 |  
          1 0

          Taky to může zdůvodnit tak zvanou "básnickou licencí".

  5. Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

    VanDel     před 6 lety 06.04.2018 15:14 |  
    9 1

    Vzhledem k tomu, že se blíží do finiše evropské poháry, tak by bylo radno připomenout, komu máme jakožto potencionální vícemistři fandit. Nejen vítěz domácího poháru, ale i vícemistr může mít totiž jistou skupinu EL (pokud neprojde předkolem LM). A to za konstelace, že letošní vítěz EL si zajistí skupinu LM ze své domácí ligy. Takže největší jistotou je fandil Atléticu Madrid. A po včerejších prvních zápasech 1/4 EL je naděje na splnění téhle podmínky i v případě Lipska a Lazia. Ale vzhledem k postavení v domácích ligách je jistota to Atlético, takže doufejme a fanděme....

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      Jachym     před 6 lety 06.04.2018 15:24 |  
      2 0

      Navíc v Alteticu jsme zanechali díky Radku Bejblovi i slávistickou stopu a kdysi Slavia jednala s Alteticem o partnerství, ale to podle mě bohužel zcela usnulo, pokud se nepletu... http://www.slavia.cz/clanek.asp?id=10890

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        VanDel     před 6 lety 06.04.2018 15:30 |  
        0 1

        Idea to byla vynikající, ale v té době temna jsme těžko mohli být pro Atlético zajímavý partner.

  6. Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

    sks9     před 6 lety 06.04.2018 16:20 |  
    10 5

    Podrazy v Edenu. Kdo škodí Slavii - člověk se zákazem vstupu do kabiny



    Největším problémem fotbalové Slavie je muž, který udělal plno chyb, ale šikovně je svedl na trenéra Jaroslava Šilhavého. Muž, který se Šilhavého zbavil a teď usilovně pracuje na odstranění sportovního ředitele Jana Nezmara a nového kouče Jindřicha Trpišovského. Vzteklý muž, který chce řídit A-tým a milionové přestupy, ale nemůže. Ten problém má jméno Martin Krob, generální ředitel Slavie.



    V útrobách stadionu v Edenu minul slávistickou kabinu a procházel kolem mix zóny s reklamními panely, kde novináři čekali na rozhovory s hráči. Slavia zrovna prohrála 1:2, ale na Krobovi jste to nepoznali. Jindy nevrlý až nervní chlapík, který umí vyřvat i vlastního psa, jak poznamenala v nadsázce jeho dcera, měl rozjařený úsměv protáhlý od ucha k uchu.

    „Dobrý den!“ pozdravil hlasitě a spokojeně odkráčel pryč, jako by se ho dusná atmosféra, kterou hráči za chvíli krájeli vymýšlením nelehkých odpovědí, ani nedotkla. Jako kdyby si ji vychutnával…

    Nechci sahat nikomu do svědomí, ale takhle se nechová týmový hráč. Takhle se chová někdo, kdo kope sám za sebe. Někdo, komu porážka se Zlínem vlastně hraje do karet.

    Zaměstnanci Slavie, kteří přicházejí s Krobem do každodenního styku, ho popisují jako arogantního, zlého člověka. Označují ho za škůdce i velké riziko pro budoucnost klubu, protože ve stínu jiných událostí intrikaří a rozjíždí nebezpečné hry. Cílem má být odstranění „liberecké kliky“ – Trpišovského a především Nezmara.

    „Titul jsem udělal já, ne Šilhavý“

    Nešlo si nevšimnout toho, že mnoho příznivců začalo volat po návratu Šilhavého. Málokdo si ale uvědomuje (anebo záměrně neříká), že to byl právě Krob, kdo zkušeného, sympatického trenéra ze Slavie vyštval. Pracoval na tom takřka celý podzim. A pravdou je, že to, jak s ním zametl pár měsíců po zisku ligového titulu, Šilhavý doposud těžce nese.

    Krob začal rozhlašovat, že „titul udělal on, nikoli Šilhavý“ a bez špetky respektu proti němu obrátil spřízněné fanoušky, část kabiny a nakonec i celé představenstvo Slavie. Proč? Se Šilhavým měl neshody v přestupové politice i ohledně způsobu hry. A jakožto trenér mělnického dorostu nabyl mylný pocit, že fotbalu rozumí daleko víc než trenér Šilhavý.

    „Když jednou hráčům začal vysvětlovat, jak mají změnit svoji hru, všichni se po sobě dívali, jestli se nepomátl. Několik nesmyslných rad takhle udílel třeba i mládežnickým trenérům,“ říká jiný zdroj z klubu.



    „Někdy Šilhavému dělal vyloženě naschvály, například na něj řval jako na malého kluka, jen aby ho před ostatními shodil. Od té doby ho tady málokdo snese.“

    Nedivme se, když povětšinou klidnému a usměvavému trenérovi na konci podzimu došla trpělivost a před zápasem Evropské ligy s Astanou veřejně přiznal, že necítí důvěru klubového vedení. Na svoje poměry tehdy Šilhavý vystoupil překvapivě ostře. A byť nikoho konkrétně nejmenoval, všichni věděli, o kom mluví. „O automechanikovi, takhle mu ve Slavii přezdíváme,“ přiznají lidé z klubu.

    Jen pro úplnost: automechanik vychází z Krobovy předchozí profese, protože před Slavií působil na pozici ředitele dovozce automobilů Mitsubishi Motors ČR. Vedle toho se věnoval Odboru přátel, Univerzitě Slavia, před šesti lety také založil s Miroslavem Pomikalem firmu ProSKS, s. r. o., která provozuje oficiální fanshop. Málo se už ví, že Slavia dostává z prodeje suvenýrů pouze nízké procento. Na konci března kvůli střetu zájmu Krob oficiálně ze společnosti vystoupil.

    Zákaz vstupu do kabiny

    K první roztržce mezi Krobem a Šilhavým došlo během loňského léta, kdy Slavia začala rozšiřovat kádr a přiváděla hvězdné posily, o které kouč neměl zájem.

    „Některé byly opravdu nesmyslné, za všechny třeba Altintop. Co je ale nejhorší – většina těch hráčů má špatně postavené smlouvy, pro Slavii značně nevýhodně. Někteří cizinci berou velké pálky, ale nemají prémie, takže jim je jedno, jestli hrají, nebo ne. Nesmyslně velké provize dostávali také agenti. Tohle všechno řídil Krob, ale pak chytře všechny transfery hodil na Jardu Šilhavého, že si je dělal sám. To pochopitelně není pravda,“ říká třetí člověk, se kterým jsem mluvil.

    „Tím, že Krob už přestupy nedělá, přišel o velkou moc. A to mu vadí. Stejně jako zákaz chodit do kabiny, který mu byl nařízen od ledna. Dříve tam Šilhavému neustále lezl, to už za Nezmara a Trpišovského nesmí.“

    Příchod těchto dvou způsobil drastické omezení Krobových kompetencí. Od prvního týmu byl prakticky odříznut, což nemůže vydýchat. Stejně jako to, že ani Nezmar, ani Trpišovský s ním nehodlají řešit sportovní záležitosti prvního týmu. A už vůbec ne, aby si nechali mluvit do toho, jakým herním stylem by se měla Slavia prezentovat na hřišti.

    Tudíž neshody pokračují, jen Šilhavého nahradily dvě jiné osoby. A Krob tuhle dusnou atmosféru rozdělené slávistické obce ještě záměrně přiživuje u fanoušků, aby situaci maximálně vyhrotil. S jediným záměrem – aby klub řídil on, nikoli Nezmar, a mohl tak na trenérský post dosadit svého člověka. Někoho, kdo už jej poslouchat bude. Koho? Můžeme jen hádat, ovšem na podzim, kdy se začalo Šilhavého odvolání řešit, přednesl na schůzce představenstva jméno Miroslava Beránka, aktuálního šéftrenéra slávistických dorostů.

    Zastaví Kroba Tvrdík?

    V klubu doufají v zásah nejvyššího bosse Jaroslava Tvrdíka, že Kroba usměrní, upozadí, nejlépe ukončí jeho pracovní poměr (v zákulisí se mj. spekulovalo, že by mohl být převelen do Viktorie Žižkov, kterou se CEFC chystala koupit coby rezervní tým). Jenže Tvrdík tenhle problém buď nevidí, nebo řešit nechce. Když jsem na podzim psal o neshodách Kroba s Jaroslavem Šilhavým, tak generálního ředitele označil za loajálního muže.

    Ale abychom byli fér, Tvrdík měl v posledních týdnech hlavu plnou úplně jiných starostí. Nebýt potíží CEFC v Číně, zaznamenal by tu zvláštní negativní vlnu reakcí po prohře se Zlínem, která začala volat po vyhazovu Trpišovského a Nezmara. Už po šesti (!) zápasech.

    „Tuhle hysterii zasel do fanoušků-předáků z Tribuny Sever právě Krob. Na některé frakce fanoušků má dobré vazby a velký vliv ještě z doby, kdy předsedoval Odboru přátel,“ poví mi muž, který je v tomto „sňatku“ zaháčkován. A přemýšlí, jestli právě tahle skutečnost není důvodem, proč si Tvrdík nechce Kroba znepřátelit…

    „Také existují stovky falešných účtů na fanouškovských portálech či sociálních sítích, přes které dlouhodobě účelově píší, co potřebují, a ovlivňují tak ostatní,“ dodává.

    A klub se zatím dál rozbíjí zevnitř…

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      Robinator     před 6 lety 06.04.2018 16:30 |  
      8 12

      jestli je to pravda,!!JESTLI! tak bych ho nakopal do prdele a letěl by z Edenu svinským krokem

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        bongor     před 6 lety 06.04.2018 16:45 |  
        11 2

        Jenže to nemůžeme vůbec vědět,může to být čistý hoax,nebo jak tomu říkají.Já především nevěřím ničemu co napíše Křeplátek,že by najednou ta sebranka měla obavy o slavii?To je fakt hodně k smíchu.

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        Mates204     před 6 lety 06.04.2018 16:48 |  
        18 1

        Neveřit iSpartu ani slovo. Jediné co tenhle sparťanskej bulvár chce, je rozesrat Slavii.

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        golux     před 6 lety 06.04.2018 17:04 |  
        16 2

        Já jsem ten svůj příspěvek napsal už výše, ale ještě ho zopakuji. Já Kroba znám osobně, dost dlouho jsem s ním spolupracoval a často jsem měl i jiný názor. On není z těch, kteří by jednali v rukavičkách, to ne. Ale vždy to bylo férové, vždy byl přístupný argumentům a dokázal přiznat, že neměl pravdu když se nakonec ukázalo, že ji neměl. Já si fakt stěžovat nemůžu a vidím ho jako člověka, který podrazy nedělá. Něco jiného je asi mezi ním a novináři, ti si dokáží polovinu věcí přikrášlit i vyloženě vymyslet a Krob jim to na tiskovkách svou ironií i odmítáním rozhovorů některým z nich dost vrací. Vidím to jako regulérní válku. A tak když se Krob na milého novináře ironicky usměje, on to obrátí v útok a je z toho radost z prohry týmu a potažmo neúspěchu trenéra. Panebože, držme se faktů, což těch článků ve Sportu poškozujících Slavii a snažících se zanést nepohodu do řad fanoušků nebylo už dost? Krobovi prostě věřím.

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      mudrc     před 6 lety 06.04.2018 16:38 |  
      9 3

      A já měl za to, že Sport tady nikdo nečte, jelikož je nedůvěryhodný. Kdepak, zas se tady strhne hysterie co si to k nám dovolují, abychom se nakonec shodli, že nikomu z nás nesmí tento deník přes práh. Jestli to tady někdo ze Sportu pročítá, popadá se za břicho, co "jsme to za klauni". Na lživý článek by měl reagovat leda tak klub právní cestou a ne jej posilovat rozčilení fanoušci, tím si vykoledujeme leda pokračování.

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      Merlinus (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 17:42 |  
      10 0

      To sks9 - díky moc za přetisk článku.

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        Merlinus (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 17:50 |  
        8 7

        Jinak vůbec nevím co si o tom mám myslet. Kdyby to byla úplná totální lež, tak by Janega musel být absolutně na Chocholouška něco takového otisknout. Jasně, že tam bude osobní averze a Janega to zdramatizuje a přežene, ale je mi moc podivné, kdyby byl Krob zcela ideální a nic z toho nebyla pravda, kde by na to ten Janega přišel. To mi přijde bohužel moc přitažené za vlasy. Takže se nabízí to, že něco málo na tom bude a Janega to jen obratně nafoukává. Otázkou je jak moc vážné to tedy je a zda je to řešitelné v rámci aktuální personální skladby v klubu.

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          Merlinus (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 17:56 |  
          11 0

          Jinak ale mimochodem "stovky falešnýcýh účtů" mě opravdu pobavilo. Nevím kolik je třeba na SN.cz aktivních účtů, které pravidleně přispívají, ale jestli jsou z nich stovky falešných, tak to tady už léta diskutuji jen se dvěma, třemi lidmi. :-))

          • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

            afro     před 6 lety 06.04.2018 18:16 |  
            5 0

            Kdo vi, jestli tady neni takova virtualni dukelska tribuna.

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      afro     před 6 lety 06.04.2018 19:05 |  
      2 1

      Hnojomety nabit, ted! :-)

      Diky, ze ses podelil o kompletni clanek a nemyslim to ironicky.

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        bongor     před 6 lety 06.04.2018 20:33 |  
        0 1

        Není hnůj Vozihnoj je zraněnej,sralta by mohla vyprávět.

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      eye     před 6 lety 06.04.2018 22:06 |  
      6 0

      Ty "stovky falešných účtů" jsou dost zajímavý údaj. To asi budem pomalu my všichni tady falešní. Někteří Trpišovského ale hájí, aby to nebylo tak nápadný. Takže tu diskutují falešní příznivci Trpišovského s falešnými odpůrci... No zajímavé, zajímavé. :)

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        Arya     před 6 lety 06.04.2018 23:44 |  
        1 0

        Nakonec zjistíme,že falešný je všechno. Žijeme v uměle vytvořené realitě ( "matrixu") a jsme ovládáni stroji. :o))

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      Eskaes     před 6 lety 07.04.2018 20:22 |  
      1 0

      „Také existují stovky falešných účtů na fanouškovských portálech či sociálních sítích, přes které dlouhodobě účelově píší, co potřebují, a ovlivňují tak ostatní,“ dodává.

      KroboTrolls :-P

  7. Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

    George (přítel SN)     před 6 lety 06.04.2018 16:40 |  
    0 0

    Teprve teď mě napadlo obnovit heslo....a tak se zapojím do diskuze, nevíte někdo, kdo byl první oslovený trenér Honzou Nezmarem, neprosáklo to? Díky

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      Ondráš     před 6 lety 06.04.2018 18:03 |  
      0 0

      Myslím že Gula

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      Rooney     před 6 lety 06.04.2018 18:09 |  
      0 0

      Pokud vim tak neprosaklo, ale muj osobni tip je jeden z dvojce slovaku Gula/Sevela. Tusim, ze v nejakem rozhovoru jejich praci v dobrem i zminoval, ale jisty si tim nejsem.

  8. Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

    Akuls     před 6 lety 07.04.2018 07:53 |  
    6 0

    Tak abychom si to shrnuli. Vavřina a Procházka mají rádi Slavii, JŠ a Kroba, nemají rádi Liberečáky (JiT a JN) a bijí se v prsa, že "spolu jsme silnější. Janega nemá rád Slavii a Kroba. JŠ a Liberečáci mu jsou putna. A Krob má rád Slavii, Procházku, Vavřinu, ale nemá rád Janegu, JŠ i Liberečáky, ale bije se v prsa, že "spolu jsme silnější". A co na to Jan Tleskač?

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      bongor     před 6 lety 07.04.2018 09:45 |  
      0 2

      Ten Tleskač už se snad zabil ne létajícím kole?

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        kalex     před 6 lety 07.04.2018 09:56 |  
        2 1

        Mistr M ho shodil ze zvonice, voe. :()

        • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

          bongor     před 6 lety 08.04.2018 12:18 |  
          0 0

          Tak doufám,že za to mistr dostal aspoň dvacítku

          • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

            kalex     před 6 lety 08.04.2018 12:46 |  
            0 0

            Ale v kleci.

      • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

        Akuls     před 6 lety 07.04.2018 12:00 |  
        0 0

        To já jen, že by výše uvedené personální vztahy pomalu stály za povšimnutí i Zelenému Raulovi.

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      SKEP     před 6 lety 07.04.2018 10:23 |  
      3 0

      Rozumím tomu, že zaměstnanci či pouzí sympatizanté Slavie pochopitelně nemohou tvořit jednu velkou "rodinu", kde všichni táhnou za jeden provaz (tím správným směrem), mají společný cíl a totožné zájmy. Netvrdím, že mimo pracovní dobu musí všichni zainteresovaní kolektivně holdovat nezřízené konsumaci plzeňského ležáku, vybraných vín či vícestupňových destilátů. Chápu, že pánové z klubu po náročné šichtě v Edenu jako jeden muž nevyhledávají společná povyražení na akcích typu swingers party či podobné kratochvíle.
      Nicméně, pracuji-li pro klub, musí vše osobní stranou! Práci kolegy musím respektovat, a to i v případě, že s ním na pivo či za děvčaty nechodím.
      Jak již uvedl někdo výše: klub vyhodil mého kamaráda trenéra a angažoval jiného, který mým kamarádem není! Já to tak nenechám! Napíšu jinému kamarádovi a on mou zprávu uveřejní v médiích. Stačí počkat na vhodný okamžik. A ti, jež nepatří mezi mé kamarády, se budou divit!
      Tak ne, příteli. Že současné výkony Slavie nepředstavují něco, čemu bychom tleskali ve stoje a s rukama nad hlavou již patrně napadlo mnohého soudného fanouška . Ovšem nikdo, pochopitelně s vyjímkou čínského majitele, nemá právo se takto veřejně k interním záležitostem klubu vyjadřovat.
      Nechci se dočkat okamžiku, kdy bude Slavia poč. 21. století financována z prodeje neevidovaných karnevalových vstupenek či výnosů z tomboly.

    • Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

      fredydj (přítel SN)     před 6 lety 07.04.2018 11:18 |  
      0 0

      to je hrdina

  9. Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

    Eskaes     před 6 lety 07.04.2018 20:09 |  
    3 4

    "Šilhavého jsem nevyhodil a ten Trpiš taky nesouhlasí."

  10. Re: Nezmar: Šilhavého jsem nevyhodil

    Chuchylele     před 6 lety 08.04.2018 14:01 |  
    1 3

    Pokud vím tak JT chce z Slavie mít tým co se pravidelně dostává do semifinále EL. Asi jsme všichni viděli že JŠ není tak dobrý taktik jako psycholog. Na naši ligu by jeho styl stačil ale na jaro v pohárech ne. Změna stylu hry vždy trvá dýl. Ještě když se tým pravidelně točí na marodce. Trpišovského bych pořádně hodnotil až v předkolech Evropských pohárů protože až tam se rozhodne jestli je vážně lepší než JŠ