Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Rozhovory

Kapitán Kisel: Chceme navázat v příští sezóně

Kapitán Karol Kisel poskytl rozhovor novinářům po vítězném duelu s Hradcem Králové.

Další výhra, opět o tři branky. Takže spokojenost?

My jsme samozřejmě spokojení. Těžké dva zápasy doma, oba soupeři hráli o záchranu, oba dostali trojku s nulou vzadu, takže veliká spokojenost. I diváci byli šťastní, pro ně se to hraje, takže máme obrovskou radost. Čekali jsme na to dlouho, o to víc si to teď užíváme.

Nemrzí vás, že už liga končí, když jste na tak úspěšné období čekali tak dlouho?

Nemrzí, to prostě nejde ovlivnit, že je konec. Ale za chviličku začíná sezóna další, ve které se na nynější výkony budeme snažit jednoznačně navázat. Pro mladé kluky tady je velice dobře, že se nám teď daří, že hrajeme dobrý fotbal. Je třeba to udržet, což je i úkol pro nás starší, a předvést to samé v příští sezóně. A pak samozřejmě můžeme mířit výš v tabulce.

Teď jste hráli proti týmům, které jsou na tom úplně odlišně než vy. Zatímco vám se daří, Hradec je ve velkých problémech.

Toho jsme právě chtěli využít. Pro ně by to mělo být těžké, hrát o záchranu na Slavii, která hraje dobrý fotbal, útočí a dává góly. Určitě se jim hrálo těžce a nám se přesně povedlo z toho těžit. Je to rozdíl oproti podzoimu, kdy jsme nedokázali porážet mužstva ze spodku tabulky a tím jsme klesali tabulkou.

Jak moc bylo nepříjemné hrát v sychravém počasí?

Určitě je to nezvyklé, poslední domácí zápas jsem v takovém počasí ještě nehrál. Na druhou stranu se fotbal hraje v každém počasí, takže my si zvykneme. Je to pro nás jednodušší než pro diváky. Trochu nás to mrzí, kdyby bylo hezky, tak by určitě bylo lidí víc.

Ten váš gól jste plánoval zakončit takto šajtlí?

Jojo, to bych to takto nekopal, kdybych to neplánoval. Čony mi to krásně dával proti noze, tak jsem to chtěl trefit. Brankář se přesouval, tak jsem to zkusil šajtlí a vyšlo to nádherně.

Na poslední branku jste nahrál Hurkovi. Děkoval vám hodně za ten gól?

Poděkoval a věřím, že ještě poděkuje (smích). Dával branku po dlouhém čase, takže mu to pomůže. Určitě jsem mohl střílet, ale viděl jsem ho vhodně postaveného a věděl jsem, že moc touží po tom gólu, tak jsem mu to trochu dopřál.

Zaregistrovali jste, že dáváte během týdne dvě razítka na sestup?

My jsme chtěli hrát, nám se daří, dlouho jsme na to čekali, nemůžeme brát ohled proti komu hrajeme. Když hrajeme, tak chceme vyhrát. Počtvrté v řadě jsme předvedli skvělý fotbal, takže je na čem stavět. A já osobně budu chtít aby se nám tak dařilo i v příští sezóně.

Komentáře (15)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    • Re: Jarolím

      Kornovo     před 11 lety 27.05.2013 17:55 |  
      0 0

      necekane

      • Re: Jarolím

        spino     před 11 lety 27.05.2013 18:30 |  
        0 0

        Tak to vezme jeho žák Petrouš.

  1. Re: Kapitán Kisel: Chceme navázat v příští sezóně

    jarodo57     před 11 lety 27.05.2013 17:51 |  
    0 0

    Hlavně Karolko vydržať!Já za svou fotbal. kariéru hrál i v horších podmínkách(samozřejmě v nižší soutěži) a tak se vůbec nic nestalo,že jste zmokli .To vám přidá na kráse a krásu myslím samozřejmě fotbalovou. Tak ať vás to kluci baví i na podzim . Už je potřeba,abysme jezdili na Slávii zase za krásou.

  2. Karol Kisel

    Kornovo     před 11 lety 27.05.2013 19:38 |  
    0 0

    AS Řím včera prohrál finále poháru s Laziem a Pablo Daniel Osvaldo byl hodně naštvaný na Aurelia Andreazzoliho, který ho poslal na hřiště až na samotný závěr utkání. Trenéra slovně napadl už po zápase a pokračoval v tom na svém Twitteru. "Udělal bys dobře, kdybys uznal, že jsi nekompetentní. Jdi slavit s těmi z Lazia," uvedl sedmadvacetiletý útočník

    • Re: Karol Kisel

      Kornovo     před 11 lety 27.05.2013 19:39 |  
      0 0

      myslite,ze neco podobneho probehlo napr. mezi kiselem a radou?

      • Re: Karol Kisel

        bongor     před 11 lety 27.05.2013 20:34 |  
        0 0

        Mě by docela zajímalo,co se tam vlastně za Rady dělo.Ten vzestup je naprosto nenormální,je to jako by to byli úplně jiní hráči.To nedokáže ani sebelepší trenér,proto myslím,že se tam něco dít muselo.

        • Re: Karol Kisel

          jarodo57     před 11 lety 27.05.2013 20:49 |  
          0 0

          neřeš to.Buď rád že je to za náma.A už nikdy žádný sparťan, žádný lampasák.

          • Re: Karol Kisel

            lassiter     před 11 lety 27.05.2013 21:23 |  
            0 0

            No já taky myslim, že by bylo dobrý na to znát odpověď, abysme se zas za půl roku nedočkali nějakýho překvapení s jiným trenérem. Je zvláštní, že na Radu hráči vzpomínaj vždycky v dobrym, nedávno třeba Lafata říkal v rozhovoru něco ve smyslu, že to byl nejlepší trenér, co zažil, ale jen těm našim borcům to nějak nesedlo...

            • Re: Karol Kisel

              Thane (přítel SN)     před 11 lety 28.05.2013 02:15 |  
              0 0

              Taky si myslím, že by bylo dobré znát odpověď. Osobně se domnívám, stejně jako Spino, že je Kisel moc velkej profík, aby se k něčemu takovému uchyloval (navíc před koncem kariéry by to podle mě ani neměl zapotřebí - není to řepka).
              Podle mě (do kabiny nevidím) byl problém např. již u zvolené taktiky, která fanouškům (a podle výkonů ani hráčům) nešla pod fousy. Když se člověk dočte, jak jsou hráči šťastní z takových "samozřejmostí", jako že si mohou sbíhat do středu a měnit místa, tak je podle mě naprosto jasné, že byli až nepřiměřeně svázáni taktikou. Navíc taktikou, která nepřinášela výsledky, dle mě téměř vylučovala aktivní presink (tady bych si dovolil odbočku k dnešní hře, kde je vidět presink pomalu od vápna soupeře) a přinášela hru, za kterou byli hráči opakovaně kritizováni (nejen) fanoušky. Co s tím jako hráč potom můžete dělat? Makat s tím, že vidinu úspěchu je minimální. Tady bych hledal příčinu toho obrovského entuziasmu hráčů. Osobně totiž nechci věřit, že by trenéra odepsali (např.nasazením, neboť za hru je chválil i po otřesných zápasech). To je věc vedení a věřím a doufám, že v tom se hráči neangažovali.

              • Re: Karol Kisel

                bongor     před 11 lety 28.05.2013 08:35 |  
                0 0

                Praha - Pokračovatelé Ivana Horníka, jásejte. I když vás při uplácení chytí za ruku, od fotbalové disciplinárky už vám nebude hrozit 15 let zákazu činnosti ve fotbale, tak jako dosud.

                Nově za korupci vyfasujete od 12 do 36 měsíců. "V mimořádných nejzávažnějších případech" pak maximálně pět let, víc ne. Můžete sice přijít o členství ve Fotbalové asociaci ČR, ale při troše typické české šikovnosti si s tím nemusíte příliš lámat hlavu a ve fotbale vesele fungovat dál.

                Tak a teď už je jasné,kdo získá tituly příštích pět let.My musíme bojovat za druhá místa a návrat "zlatých"časů-být věčně druzí.
                Na tituly nemáme peníze.

                • Re: Karol Kisel

                  travel (přítel SN)     před 11 lety 28.05.2013 12:53 |  
                  0 0

                  Autorem této změny je Petr Doležal.

            • Re: Karol Kisel

              Pepino44     před 11 lety 28.05.2013 10:06 |  
              0 0

              Tak já se ani nedivím,že to našim borcům nesedělo,jak jsem psal mnohokrát a jak zde píší i jiní,pokud tě hra nebaví,tak to musí být nějak vidět. Nadměrné svázání taktikou a obranými úkoly,to nebylo asi moc po chuti většině hráčům. Vemte si to,když děláte nějakou práci,která vás nebaví,může být stejně dobře udělaná jako ta co děláte potěšením? A že Rada kolikrát byl spokojen s výkonem? Asi má každý jiná měřítka.

      • Re: Karol Kisel

        spino     před 11 lety 27.05.2013 21:08 |  
        0 0

        Neřekl bych. Na to je Kisel moc velký profesionál. Ale o Radově nekompetentnosti mu muselo být jasno. Ono stačí se podívat na některé jeho perly na tiskovkách a člověk si udělá jasno.

        • Re: Karol Kisel

          Barra     před 11 lety 28.05.2013 09:34 |  
          0 0

          Jinak tvoje perly také stojí za to, Spino.