Chance liga

Statistické okénko - 27. kolo

Víte, který hráč Slavie byl před Martinem Juharem poslední, který v lize obdržel červenou kartu? Odpověď, která možná některé méně pozorné slávisty překvapí, naleznete uvnitř článku.

Nejcennější výsledek v sezóně a minimálně jeden z nejcennějších od výhry 4:1 na Letné na podzim 2008 uhrála Slavia v sobotu v Plzni, když porazila domácího favorita na titul 1:0 brankou Škody. Opravdu, pohledem na odehrané zápasy najdeme jen málo podobně cenných výsledků, je tu samozřejmě poměrně velký počet domácích vítězství, například podzimní výhra 1:0 nad Spartou, ale přeci jen přivézt tři body ze hřiště jednoho z nejlepších týmů ligy, to se Slavii povedlo naposledy právě ve zmiňovaném derby na Letné. Od té doby Slavia na hřišti některého z týmů, které v dané sezóně skončily na prvních třech příčkách, nevyhrála, postupem času pak vymizely venkovní výhry téměř úplně. Na jaře však Slavia zvítězila venku už podruhé, zatímco v roce 2012 se jí to nepovedlo ani jednou. Druhým dnešním tématem budou červené karty slávistů. Odpověď na otázku z perexu je: Matěj Paprčiak. Mladý slávista dostal červenou kartu ve svém třetím startu v lize, v 9. kole minulé sezóny, ve kterém Slavia doma porazila Olomouc 1:0 brankou Trubily. Paprčiak tehdy vystřídal v 84. minutě Pospěcha a za čtyři minuty už viděl červenou kartu za faul, který z tribun vypadal úplně obyčejně. Veškerou pozornost však na sebe vzalo pozápasové dění, kdy Michala Petrouše střídal na lavičce Slavie František Straka, a tak by nebylo divu, kdyby mnoho slávistů o této červené kartě už ani nevědělo. A jen pro zajímavost, předchozí tři sezóny odehrála Slavia bez červené karty, zato v první mistrovské sezóně se červenalo před očima slávistů hned třikrát a zde jistě pamětníci nebudou mít větší problémy si vybavit karty Krajčíka v Liberci, Kalivody v domácím derby a brankáře Vorla v zápase se Žižkovem.

Plzeň má problém. Nejen, že přišla o tři body ze svého luxusního pětibodového náskoku, ale navíc také hned o pět gólů z náskoku ve skóre, který nyní činí už jen tři góly. Sparta totiž nasypala odevzdané Boleslavi čtyři kusy a tak se může snadno stát, že by Plzni nemuselo stačit ani sedm bodů z posledních tří zápasů. Spartu totiž čeká už téměř zachráněné Brno, zrovna tak téměř zachráněné Teplice a v posledním kole Dukla, která nejspíš tou dobou bude už ze hry o Evropu. Oproti tomu soupeři Plzně Olomouc s Libercem mezi sebou soupeří o postup do Evropské ligy a asi nebudou zrovna snadným terčem na získávání skóre. Dále je zajímavé, že se po trojzápasu Sparty s Boleslaví v žádném médiu nedočtete spekulace ohledně výměny ligy za pohár, což bylo v případě Plzně a Jablonce poměrně vděčné téma novinářů. Přitom odevzdanost Boleslavi v lize poměrně kontrastuje s jejím výkonem v poháru, ale do svědomí zástupců klubů a fotbalového zákulisí nevidíme (tedy alespoň já ne).

Liberec pokračuje v parádní jarní jízdě a už je nejlepším týmem jara, drží sedmizápasovou sérii výher (tak dlouhou sérii v této sezóně nemá ani Plzeň ani Sparta!). Podzim a jaro, to je v podání Liberce úplně jiná písnička. Zatímco z posledních 11 podzimních zápasů vyhrál Liberec pouhé dva, na jaře naopak z 11 zápasů jen dva nevyhrál. Toto kolo odneslo libereckou formu domácí Slovácko, to však už má v závěru sezóny celkem klid, současných 30 bodů bude takřka jistě stačit na udržení.

Po výměně trenéra se zvedla také Olomouc a vyhrála v Příbrami 2:0, tím pádem se drží tři body za Libercem a je tak stále ve hře o Evropu. Olomouc může navíc kalkulovat s lepším vzájemným zápasem (3:0 doma, 0:1 venku). Hanáci vyhráli po dlouhých šesti zápasech bez výhry, tak dlouhou sérii Liberec v sezóně neměl. Příbram je opravdu osobitý klub. Pořídí si Rogoze, pořídí si Straku, vyhraje pár zápasů včetně toho klíčového v Budějovicích brankou z penalty, kterou nikdo neviděl, a také tři kola před koncem ligy vyhodí (shodou okolností exslávisty) Střihavku, který na jaře nastoupil desetkrát v základní sestavě, a Trappa, který je s pěti brankami nejlepší střelec týmu. Oficiálním důvodem je slabá výkonnost, ovšem upřímně řečeno bych se velice divil, kdyby to byl skutečný důvod jejich odchodu. Příbram je nyní čtrnáctá, na 15. Hradec má náskok tří bodů a příští kolo hraje právě na hřišti Hradce. Bude jistě zajímavé sledovat, který rozhodčí bude zápas pískat a jak jej zvládne. Myslím, že Hradec nemůže příliš počítat s tím, že by se sporné situace řešily v jeho prospěch.

Jablonec už na ligu zvysoka kašle a soustředí se na pohárové finále, kam se dostal (pro změnu) díky pozoruhodnému výkonu sudího v odvetě s Libercem. Ten má však jen takovou dohru, že někteří hráči Liberce, kteří si povzdychli na Twitteru, půjdou před disciplinárku. Každopádně před branami Evropy je tým svazového předsedy Pelty a proto se nemusí v lize příliš snažit, s remízovým králem z Jihlavy doma uhrál - nečekaně - remízu. Jihlava má v sezóně už málo uvěřitelných 14 remíz, už podruhé má navíc sérii pěti remíz v pěti po sobě jdoucích kolech (počítáme-li tedy odložený zápas v Ostravě jako zápas v 21. kole). Více remíz nasbíraly naposledy v sezóně 2008/09 České Budějovice (15).

V jednom z klíčových bojů o záchranu porazily Budějovice Hradec 1:0, ale zda jim to bude k něčemu platné, o tom velmi vážně pochybuji. Další kolo hrají Budějovice v Edenu a jistě všichni věříme, že jim Slavia žádné body nenechá, poté doma s Jihlavou a nakonec v Olomouci. Přitom musejí Budějovice uhrát minimálně čtyři body, spíš ale šest nebo ještě víc. Zdá se mi proto velmi pravděpodobné, že jediným důsledkem tohoto výsledku bude, že se oba soupeři budou příští sezónu potkávat ve druhé, čili Národní fotbalové, lize.

V pondělní dohrávce porazily Teplice Baník 3:2 a jejich vzestup dokumentuje to, že z posledních pěti zápasů třikrát vyhrály. To Baník naopak prohrál pět z posledních sedmi zápasů a s 28 body ještě nemůže být úplně v klidu.

A v úplném klidu ještě nemůže být ani Brno, které před pár okamžiky prohrálo v odloženém zápase na Julisce s Duklou, na druhou stranu 29 bodů je solidní výchozí pozice do zbývajících třech zápasů. Dukla potvrdila doma pozici čtvrtého nejlepšího jarního celku, v 11 zápasech získala 20 bodů (jen o 5 méně než Plzeň), jen jedinkrát prohrála a od té doby drží sérii 7 zápasů bez porážky.

Komentáře (38)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Statistické okénko - 27. kolo

    edenian     před 11 lety 14.05.2013 22:50 |  
    0 0

    Quelhare, ty zacinas bejt zralej na reditele statistickyho uradu. Ja to tak rad ctu, to bys neveril. Mimochodem mel bys definitivu, statni penzi, a nakonec jako ten chalupar, co byl taky kdysi reditel CSU by te treba Slavisti nominovali na presidenta, uznej, to by byla kariera :-)

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      quelhar (admin)     před 11 lety 14.05.2013 23:30 |  
      0 0

      Hehe, ja jsem fakt rad, ze to nekdo cte :o) Nicmene mam docela rad svoji praci, ktera ke statistice sice nema daleko ale na druhou stranu ani nijak zvlast blizko :o) A toho prezidenta casem jiste zvladnu i bez toho ;o))

      • Re: Statistické okénko - 27. kolo

        edenian     před 11 lety 14.05.2013 23:50 |  
        0 0

        Ja bych Ti to ale stejne nepral. President v tyhle zemi...

      • Re: Statistické okénko - 27. kolo

        Barra     před 11 lety 14.05.2013 23:52 |  
        0 0

        To si piš, že to někdo čte! Moje oblíbená rubrika. Jako obvykle velmi dobrá a detailní práce, jde vidět, že jsi tomu věnoval potřebný čas a úsilí. Už to tady v minulosti padlo: profesionální redaktory bys mohl bez problému strčit do kapsy, je to kousek krásný jak formulaci, tak co se týká informaci.

        A věřím, že prozatím rád zůstáváš u tvé profese akademika: ty cestoví zájezdy do USA atd. také nejsou k pohrdání, že? :-) Je ti to přáno, za tvojí dobrou práci tady si to zasloužíš.

  2. Re: Statistické okénko - 27. kolo

    Petr9608     před 11 lety 15.05.2013 01:04 |  
    0 0

    Kotel tu v minulém kole připomínal 5 let Slavie v novém Edenu, mimochodem celkem symbolicky v zápase s Jabkama, se kterejma jsme v novém Edenu odehrály první soutežní zápas (sakra, tehdy byl asi o 11 míst pod náma, že jsme mu taky nedali těch 5:1 ;-) ), navíc Jabka jsou našim nejčastějšim soupeřem v Edenu, hrály zde již 7x (6x liga + 1x pohár) a taky to bylo podruhé za sebou, co byl zápas Slavia - Jablonec premiérou pro sesšívaný trenérský záskok... :-)

    No ale to jsem nějak odbočil...

    Zkrátka - překonaly jsme hranici 100 zápasů v novém Edenu!!!

    1) Liga 1 + 15 + 15 + 15 + 13 = 74 zápasů
    2) Domácí pohár 0 + 2 + 3 + 4 + 0 + 0 = 9 zápasů
    3) Evropské poháry 0 + 4 + 5 + 0 + 0 + 0 = 9 zápasů (sakra, další nula tam přibude v sezóne 13/14, ale ať už je to KURVA nula poslední)
    4) Příprava* 0 + 4 + 0 + 2 + 0 + 0 = 6 zápasů
    5) Exhibice 1 + 1 + 1 + 0 + 0 + 0 = 3 zápasy

    74 + 9 + 9 + 6 + 3 = 101 zápasů

    *Tuším, že v létě 2008 to byly zápasy s Nitrou, Hradcem a Iránem, v předjaří 2009 pak zápas se Slovanem Bratislava, v létě 2010 zápas se Sokolovem a konečně v předjaří 2011 opět zápas se Slovanem Bratislava. Na další přípravné zápasy na hlavním stadionu si již nevzpomínám. Ale nejsem si 100% jist, zda ještě nějaký nebyl....

    A jakou máte docházku? Já jsem nebyl na 10 zápasech. Exhibice s Oxfordem, tři přípravy v létě 2008 (v té době mne to ještě "tolik" nebralo), zápas s Aston Villou (dlouhé rozmýšlení nad tím, zda tam jít za nelidských 600 Kč a následné rychlé vyprodání), příprava v předjaří 2009 (kolize s hokejem), tři zápasy se zavřeným hřištěm a letošní zápasy s Plzní a Duklou (zdr. indispozice).

    Má někdo na počítadle číslo 98 (= tj. vše vyjma zavřených zápasů)?

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      Petr9608     před 11 lety 15.05.2013 01:06 |  
      0 0

      OPRAVA: Samozřejmě, liga je 1 + 15 + 15 + 15 + 15 + 13 (jsem zapomněl na jednu "15")

      • Re: Statistické okénko - 27. kolo

        edenian     před 11 lety 15.05.2013 10:33 |  
        0 0

        Pockejme si co na to PetCc, jestli nekdo tak tipuju jeho.

      • Re: Statistické okénko - 27. kolo

        edenian     před 11 lety 15.05.2013 10:38 |  
        0 0

        Jeste Petre kdyz uz tak pekne pises, tak " odehrali jsme... , prekonali jsme " :-)

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      quelhar (admin)     před 11 lety 15.05.2013 09:18 |  
      0 0

      Ja se te stovce uprimne receno ani neblizim (pocitam, ze by mi to vyslo na nejakych 85), ale zato jsem byl na jednom zavrenem utkani v pressu a byl to skutecne nevsedni zazitek :o)
      Tu stovku by mohli mit na konte Stepankovi, kteri si tehdy koupili minimalne na jeden zavreny zapas prislusny pokoj v IRIsu a koukali oknem s vyhledem na stadion :o)

      • Re: Statistické okénko - 27. kolo

        subHuman     před 11 lety 16.05.2013 12:11 |  
        0 0

        Take tipuji Stepankovi a 98 ma pan Orange :)

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      PetCC     před 11 lety 15.05.2013 10:37 |  
      0 0

      Já možná nebyl na jedné přípravě, ale opravdu si tím jist nejsem. Jinak jsem tam byl vždycky.
      No trochu už si na Eden začínám zvykat, ale stará zákoutí, jako byl nezapomentelný záchod na severozápadě, stomořadí na východě a výšlap křovinami po schodech na násep jižního ochozu, kde se házelo pořes plot po hostech, to nejde zapomenout :-)

      • Re: Statistické okénko - 27. kolo

        edenian     před 11 lety 15.05.2013 10:45 |  
        0 0

        A kdyz po golu vyskocil celej kotel tak si nikdy nevedel jak dopadnes, kolikrat ja mel vodrenej kotnik vo ten betonovej schod. A v sedmdestejch jsem chodil do kotle s kravskym zvoncem a po golu nekdo pode mnou tak vylit, ze mi ho narazil do huby a urazil mi kus zubu. Ale cert to vem :-) vzhledem k tomu ze cestou ze sparty ze me dycky tekla krev byla tohle legrace :-)))))

  3. Re: Statistické okénko - 27. kolo

    Petr9608     před 11 lety 15.05.2013 01:19 |  
    0 0

    Jinak samozřejmě, určitě nejcennější venkovní výhra od derby SPA - SLA 1:4 na Letné.

    No, kéž by se Příbram ještě totálně zesrala, radši bych v lize HK. I když je fakt, že do PB je to poklidný a blízký výjezd...

    A tedy nevim, nevim s tim titulem. Řekl bych, že Sparta ty zápasy v TEP + BRN spíše zvládne. Naopak Plzeň Liberec asi neporazí. Spíš bych to viděl na výhru na Hané.

    To by jsme měli tedy rovnost bodů před posledním zápasem.

    Plzeň by v HK vyhrát měla. No ale tedy zápas Sparty s Duklou, to bude zajímavý. Kozel bude trochu ve střetu zájmů. O kolik % by se zvýšili šance na odchod Vrby k repre, kdyby PLZ ztratila 5 bodový náskok na Spartu a nevyhrála titul?

    Jinak si prosím všimněte, jak jsem tu před 14 dni chytal každého náznaku o příchodu Kozla a teď pohodička....

    Nyní už si začínám myslet, že nechat stávající dvojici by bylo lepší než i ten Kozel. Už kvůli tomu, že Petrouš je se Slavií dokonale sžitej, Kozel by se musel hledat...

    Ale třeba mne remízy s ČB, HK a prohra v Jihlavě proberou....

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      Thorklaer (přítel SN)     před 11 lety 15.05.2013 10:23 |  
      0 0

      nesejčkujme, vidím to na 2 výhry a remízu.

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      martyni (přítel SN)     před 11 lety 15.05.2013 10:59 |  
      0 0

      Ja bych Kozla bral.. jsou to jen dva zapasy.. ale podle nich bych bral i Petrouse s Knoflickem..:)

      • Re: Statistické okénko - 27. kolo

        bongor     před 11 lety 15.05.2013 11:18 |  
        0 0

        A jak to tedy s tím vaším eventuálním odchodem do Edenu vypadá?
        To se bavíme opravdu jen v oblasti těch spekulací, nikdo mě neoslovil. Ale přesto musím říct, že tady na Julisce pracuju s fajn lidmi, kteří mi věří, našel jsem tu opravdu dobrou partu. Navíc tu mám na práci klid, což je pro trenéra strašně důležité. Zkrátka jsem tady spokojený a vůbec neuvažuju o tom, že bych odtud odešel.
        Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/rozhovor-s-trenerem-kozlem-dfu-/fotbal.aspx?c=A130514_224028_fotbal_mn

  4. Re: Statistické okénko - 27. kolo

    Sokrates55 (přítel SN)     před 11 lety 15.05.2013 12:12 |  
    0 0

    Dobrý den přeji Quelhare a také Vám všem dalším,
    musím se Ti Quelhare přiznat, že tentokrát jsem si Tebou zpracované statistické okénko vychutnal při kávě až přímo neskutečně pohodově. Klobouk dolů a jen tak dál. Tvé poznatky a doplnění mají opodstatnění a logiku. Já jen Věřím, že Plzeň Olomouc udělá a vytvoří tak vatu pro Liberec, pak už jen záleží na Plzni, jak se s tím popere, ale já panu Vrbovi ten titul přeji. Je to fajn chlap a nikdy jsem z jeho prohlášení necítil něco siláckého či něco tak podobného.
    Z faulu Kweukeho je mi pořád ještě špatně a je jedno, že to byl zrovna Dosoudil.
    Ostatní je vše v rukou každého mančaftu. Jen jsem také zvědav na Příbram v Hradci a také jak se k tomu všemu postaví borci z Brna. Doufám, že Budějovicím nic nedáme a budeme pokračovat ve zlepšené hře i lepším a bojovnějším přístupu k zápasu. Konečně jsem viděl zahrát Bortela a jak je vidět, tak to kluk jeden ušatá v sobě má, jen chtít.
    Copak se asi stalo pane Rado....
    Úvahy o tom, že přijde Luboš Kozel do Slávie jsou sice hezké, ale zatím se představy obou stran nedostaly do takové konstalace, aby to bylo reálné. Ale i tak budu doufat, a to i při vší úctě k M. Petroušovi.
    Tak se zatím slávisti mějte, po všech možných vyšetřeních se zdá, že operace dopadla uspokojivě a teď se vše hojí a snad i uzdravuje.
    Sokrates55

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      edenian     před 11 lety 15.05.2013 12:36 |  
      0 0

      Tak Sokrate, do letnich mesicu Ti preji slovy myho taty " hlavne zdravi, to je rozumne ". A na podzim uz silu!

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      Barra     před 11 lety 15.05.2013 13:00 |  
      0 0

      Přeji Vám Sokrate, aby pěkná hra Slavie a dobré výsledky Vás potěšily a pomohly při rekonvalescenci. Vše nejlepší.

      • Re: Statistické okénko - 27. kolo

        bongor     před 11 lety 15.05.2013 17:00 |  
        0 0

        Ahoj Sokrate,potěšil jsi mě,že Tvoje zdraví přestává dělat problémy
        určitě to má souvislost i se zlepšenými výkony Slavie.Já se taky chystám na malou operaci a to s očima,lékaři mi slibují,že mi voperují růžové čočky a všechny ligové zápasy budu náhle vidět jako vynikající.Dokonce mi za příplatek nabízejí i zvláštní nadstandard,kterým bych měl vidět i výkony rozhodčích bez připískávání a podobných známých nešvarů.Já jsem jim odpověděl,že
        v případě Slavie už nic takového nebudu potřebovat a že uvidím její vynikající hru i bez růžových pomůcek.A u rozhodčích nevěřím,že by cokoliv pomohlo.
        Tak se kamaráde drž,zlepšuj a přemýšlej,kdy se konečně vypravíme na to již dávno dohodnuté pivko.

  5. Re: Statistické okénko - 27. kolo

    wotlemburg     před 11 lety 15.05.2013 12:31 |  
    0 0

    Ty vole Paprčiak, co s tím chlapem vůbec je? Já na něj úplně zapomněl.

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      edenian     před 11 lety 15.05.2013 12:39 |  
      0 0

      Me ho tehdy bylo fakt lito. Jak se mu lidi smali, to bylo hrozny.

      • Re: Statistické okénko - 27. kolo

        janko (přítel SN)     před 11 lety 15.05.2013 13:36 |  
        0 0

        Myslím že hraje za Králův Dvůr ve 3 lize.

        • Re: Statistické okénko - 27. kolo

          Arutha     před 11 lety 15.05.2013 13:57 |  
          0 0

          Je to tak, hraje za Králův Dvůr. Podle statistik na lidovkách má 14 gólů za 19 zápasů...

        • Re: Statistické okénko - 27. kolo

          quelhar (admin)     před 11 lety 15.05.2013 13:58 |  
          0 0

          Jj, opravdu hraje v Kralove Dvore, obcas tam nejaky gol vstreli. V zime byl na testech na Strizkove, tam taky nejaky gol v priprave dal, ale nakonec z jeho angazma seslo, i kdyz nevim proc.
          Uprimne receno ani nevim, jestli je jeste porad nas hrac a nebo jsme ho prodali prip. mu skoncila ve Slavii smlouva.

  6. Re: Statistické okénko - 27. kolo

    Saul_Hudson (přítel SN)     před 11 lety 15.05.2013 19:54 |  
    0 0

    Když už se slaví těch 20 let GL a všude se pořádají různý ankety, napadlo mě udělat anketu o nejpamátnější (nemusí to být nejlepší, prostě nejvýznamnější) zápas Slavie od roku '93. Jestli se toho chytnou SN, nebo jenom takhle v komentářích, nebo to vyzní úplně do ztracena...

    Rozdělil bych to na dvě kategorie - zápas v GL a zápas v Evropských pohárech. Každý by nominoval třeba pět až sedm zápasů, ze všech by se vybralo pět nejčastějších do ankety a z ní by pak vzešel vítěz.

    Moje nominace by vypadala takto:

    Gambrinus liga:

    Slavia - Uherské Hradiště 9:1 (1995)
    Sparta - Slavia 4:4 (2001)
    Slavia - Ostrava 7:0 (2003)
    Slavia - Sparta 4:1 (2005)
    Sparta - Slavia 1:4 (2008)
    Slavia - Jablonec 2:2 (2008)
    Žižkov - Slavia 1:3 (2009)

    Evropské poháry:

    Slavia - AS Řím 2:0 (1996)
    AS Řím - Slavia 3:1 (1996)
    Slavia - Schalke 1:0, pen 5:4 (1998)
    Ajax - Slavia 0:1 (2007)
    Slavia - Ajax 2:1 (2007)
    Slavia - Steaua 2:1 (2007)
    Slavia - Valencia 2:2 (2009)

    Co si o tom myslíte?

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      eomer (přítel SN)     před 11 lety 15.05.2013 20:00 |  
      0 0

      Bylo by to zajímavé. Za mě Sparta - Slavia 1:4 (2008), protože jsme rudochy téměř nepustili za půlku. Z Evropy pak zlomení prokletí Ajax - Slavia 0:1 (2007).

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      lassiter     před 11 lety 15.05.2013 20:47 |  
      0 0

      Taky myslím, že by to zajímavé bylo. Památný (i když ne nejvýznamnější) byl pro mě třeba Slavia-Žižkov 3:2 tuším v roce 94, kdy Puček tlačil Žižkov a my to otočili v poslední desetiminutovce. V pohárech byl památný třeba Doněck... :-)

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      quelhar (admin)     před 11 lety 15.05.2013 21:08 |  
      0 0

      Diky za inspiraci. Uvidime, jak na tom budeme v lete s casem, ale moc se mi libi predstava, ze bychom se ke slavnym zapasum Slavie z moderni doby (tj. po rozdeleni cs. ligy) nejakym zpusobem vratili a pripomneli si je... Nechal bych to ale asi az na leto, az bude zase okurkova sezona mezi koncem teto sezony a zacatkem pripravy na dalsi.

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      coolair     před 11 lety 15.05.2013 21:47 |  
      0 0

      Liga: jednoznačně Slavia-Sparta 4:1 na Strahově. Dramatická zápletka, krásný góly a triumfální výprask Spartě, co víc chtít :-)
      Evropa: Slavia-Ajax 2:1. ,,Vlček... Stanislav Vlček posílá Slavii do Ligy mistrů! Je to hrdina - moloděc!"
      Nejkrásnější zápasy jsou pro mě ty, ve kterých zlomíme nějaký prokletí nebo se podaří něco, co od nás ani nikdo nečeká.
      A ještě žolík: Slavia-Liberec, když mužstvo odešlo ze hřiště. To se nedá zapomenout.

      • Re: Statistické okénko - 27. kolo

        Kornovo     před 11 lety 16.05.2013 00:01 |  
        0 0

        ja vzpominam v evrope na zapas s doneckem doma a taky na anderlecht doma.v lize me zaujalo derby myslim 2002,vysledek byl 0 0 a vachousek dal brevno z primaku.pamatny zapas taky bylo derby na sparte 2011,kde jsme sice prohrali ale domaci rvali my chceme spartu

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      slaviator     před 11 lety 16.05.2013 21:50 |  
      0 0

      Slavia - Uherské Hradiště 9:1 - první zápas, na kterém jsem byk o to cennější že v sedmi letech a jako mimopražskej (100 km) a zrovna taková kanonáda....

  7. Re: Statistické okénko - 27. kolo

    Petr9608     před 11 lety 15.05.2013 20:52 |  
    0 0

    Mimochodem i dle řečí kurzů je tohle nejvíce překvapivé vítězství za skutečně dlouhou dobu. Před zápasem sa dalo vsadit u Fortuny naše výhra za 10,30 - 10,60 kurz!!! Pro srovnání výhra na Ajaxu byla mezi 7,26-8,27 - také u Fortuny.

    A skutečně nevim, kdy dříve se dal vsadit vítězný kurz na Slavii (jen 1 X 2, systém - ně nějaké handicapy na debakly) v takovéto výši. V lize asi sotva. A v pohárech nevím. Kdy jsem něco vyhráli na půdě skutečně silného soupeře před Ajaxem?

    A pokud jsme u těch debaklů, tak:
    Slavia - Jablonec 5:1 @ 13,50 (a pouze hcp 0:3 = i při výhře 4:1 by to vyhrálo, hcp 0:4 vůbec nikdo nevypsal)

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      Kornovo     před 11 lety 15.05.2013 23:58 |  
      0 0

      tak na arsenalu nebo valencii asi kurz na slavii taky nebyl buhvijak nizky

      • Re: Statistické okénko - 27. kolo

        subHuman     před 11 lety 16.05.2013 14:10 |  
        0 0

        Výborný!

        To by mi v tom synotu plznička pěkně zachutnala :-)

        • Re: Statistické okénko - 27. kolo

          Edwardtheiron     před 11 lety 16.05.2013 20:41 |  
          0 0

          Jojo,chutnala. )))

  8. Re: Statistické okénko - 27. kolo

    subHuman     před 11 lety 16.05.2013 14:11 |  
    0 0

    Vážení přátelé Slávisté,

    po domácím zápase s Hradcem Králové v neděli 26.5. bude od 20:00 tradičně na Palubě další Slávistická party. Podrobnosti již brzy.