Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Ženský fotbal

Slávistky porazily Plzeň 10:0

Fotbalistky Slavie ve včerejším utkání napodobily mužské kolegy a porazily Plzeň, i když trochu větším rozdílem - 10:0. Tři branky vstřelila Divišová.

Od úvodu se Plzeň prezentovala sympatickým dojmem a několika rychlými brejky zlobila defenzívu domácích. Hned v první minutě se do šance dostala Ivaničová, slávistka Cahynová na druhé straně mířila hlavou nad. Zanedlouho musela domácí brankářka Korenčiová včasným výběhem likvidovat šanci Rosprimové. Slávistky přeci jen držely více míč na svých kopačkách, ale z počátku jejich koncovka neměla potřebnou kvalitu a přesnost. Když už Odehnalová mířila mezi tyče, brankářka Krýslová podržela hostující tým. Nakonec se Slavia přeci jen radovala ze vstřelení branky. Cahynová potáhla míč středem, napřáhla za hranicí pokutového území levou nohou a nepříjemná střela skončila v síti. Druhou branku za několik minut přidala kapitánka Pěničková, jejíž trestný kop od postranní čáry nikdo netečoval a míč skončil v brance. Od té doby byl na hřišti jen jeden tým a během následující čtvrthodinky nasázely Slávistky soupeřkám dalších šest branek. Nejdříve se prosadila Pincová po centru Králové. Na vápně měla čas zpracovat si míč a poslat jen podél brankářky do sítě. Poté prošla Divišová zleva kolem brankové čáry a předložila míč do jasné šance Cahynové, která se nemýlila.  Divišová byla i u další branky, tentokrát našla centrem na zadní tyči Odehnalovou a ta zvyšovala již na 5:0. Aby toho nebylo málo, Divišová následně stihla během čtyř minut vstřelit hattrick. Při první brance ji asistovala Cahynová, která ji prostrčila míč mezi obranou do šestnáctky, u druhé branky Divišovou uvolnila Tomášková a těsně před pauzou využila Petra chyby hostující obrany. 

Poločasová přestávka domácí brankostroj přerušila, i tak si Slavia vytvářela další šance, převážně po centrech z pravé strany. Nejdříve nedokázala v nepřehledné situaci dotlačit za brankovou čáru míč Kožárová, o pár minut později se ale radovala Benýrová. Přetažený centr vrátila Králová hlavou před branku a Pavla navýšila skóre. Divišová mohla přidat svoji čtvrtou branku v utkání, ale dorážku od nastřeleného břevna poslala hlavou z několika metrů nad prázdnou branku. V 70. minutě předvedly slávistky krásnou kombinační akci po pravé straně, do které se zapojily Odehnalová, Benýrová a čerstvá Dědinová, ovšem právě posledně jmenované Dědinové zakončení nevyšlo. Plzeň ojediněle vystrčila růžky, ale opět připravená Korenčiová včas vyběhla a u míče byla dříve než Ivaničová. Deset minut před koncem se Slavia dočkala vstřelení desáté branky. V pokutovém území byla faulována Holečková a nařízenou penaltu bezpečně proměnila brankářka Korenčiová. Viktorka se pokusila o vstřelení alespoň čestné branky, ovšem po trestném kopu mířila Nehodová hlavou nepřesně a ještě byla otřesena. 

Slavia - Plzeň 10:0 (8:0)
Slavia:
Korenčiová - Králová, Budošová (46. Benýrová), Pincová, Tomášková - Odehnalová - Divišová, Cahynová (46. Holečková), Odehnalová, Pěničková (55. Brázdová), Bartovičová - Kožárová (58. Dědinová)
Branky: 40., 43. a 44. Divišová, 20., 33. Cahynová, 28. Pěničková, 30. Pincová, 35. Odehnalová, 55. Benýrová, 81. (pen.) Korenčiová
ŽK: Pincová - Pacandová

Report: www.zfotbal.cz

Komentáře (1)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky porazily Plzeň 10:0

    ccocoo (host)     před 11 lety 18.05.2013 04:30 |  
    0 0

    Superstars possess applied these colored meant for a whole lot ray ban sunglasses outlet [www.ray-bansunglasseswayfarer.com]. Today, sometimes typical individuals wish to receive sime good discount ray ban sunglasses [www.ray-bansunglasseswayfarer.com] switch within their dull existence and appear for http://www.ray-bansunglasseswayfarer.com/ [www.ray-bansunglasseswayfarer.com] most of these fantasies.