Chance liga

V neděli v Ostravě

K zápasu druhého kola letošního ročníku Gambrinus ligy nastoupí Slavia v neděli v 19:00 v Ostravě. Utkání vysílá ČT 4 Sport. Aktualizováno.

Oba nedělní soupeři vstoupili do Gambrinus ligy shodně - remízou na hřišti soupeře. V případě Slavie tak po povedené přípravě přišlo vystřízlivění v podobě nevýrazného výkonu proti slabým, o deseti hrajícím, Bohemians 1905.

S týmem už trénují obránci Kaufman a Vomáčka. Lukáš Jarolím má individuální plán, do utkání tedy pravděpodobně nezasáhne. S týmem se nově připravuje levý obránce Lukáš Palko, který má na kontě starty za U17 a U18.

"Do Ostravy určitě jedeme ve zcela jiném psychickém rozpoložení než jako tomu bylo na jaře. I když oba týmy, my i Ostrava, ztratily v úvodním kole zápasy, které asi měly vyhrát," řekl před utkáním Martin Vaniak.

Pravděpodobná sestava Slavie podle autora článku: Vaniak - Čelůstka, Trapp, Koubský, Hubáček - Ragued - Grajciar, Kisel, J. Černý, M. Černý - Vlček.

V týdnu také proběhlo jednání zástupců Fanklubu a Ultras s vedením Slavie, aby proběhla cesta fanoušků na utkání bezproblémově. Do Ostravy cestuje autobus Fanklubu s počtem 38 lidí, dále velká skupina pocestuje vlakem. V obou případech bude přítomný steward, který by měl pomoci s řešením případných problémů.

Navcí se generální ředitel Slavie Miroslav Platil sešel s ostravským policejním ředitelem a pražským policejním ředitelem, na jednání se zhodnotila rizikovost utkání a byla přijata opatření pro bezpečný průběh celého zápasu a přepravy fanoušků. Důraz byl položen také na otázku korektnosti zákroku policie, klub upozornil oba policejní ředitele na to, že po posledním utkání Slavie v Ostravě se její fanoušci cítili diskriminování tím, že se opatření dotýkalo i těch, kteří se ničím neprovinili. Byl přislíben korektní a férový postup. Základem pro bezproblémový průběh je dodržování zákonů ze strany fanoušků, který je samozřejmě také zájmem Slavie.

Komentáře (43)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: V neděli v Ostravě

    Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 23.07.2010 11:07 |  
    0 0

    V dnešním Sportu příloha o Jarolímovi. V rozhovoru toho moc neřekl. Zvlášť když by dotázán, jestli se poučil z chyb.

    Jen pro dokreslení přepisuji jednu otázku a odpověď na ní:

    Roll:
    Po nástupu jste ale označil za svou chybu, že jste neměl dělat kompromisy. Můžete alespoň dovysvětlit toto?

    KJ:
    Říkám vám, nechte to být, pane redaktore. Ptejte se mě na sportovní věci. Když budete pracovat pro noviny s jiným zaměřením, tak to pochopím, ale vy byste tady měl být od toho, abyste zásoboval čtenáře odbornými sportovními informacemi. Tohle, co se mě ptáte, není sportovní.

    Možná tady rozjitřím emoce, ale absolutně nechápu, co by KJ chtěl. Otázka je ze sportovního hlediska absolutně legitimní, navíc jsou to vlastně slova samotného KJ. Nikdo se ho přeci neptá na rodinu atd. Mohl s klidem odpovědět, jaké kompromisy udělal ve sportovní rovině, i kdyby měl pocit, že ta otázka mířila jinam. Ale to bychom po něm chtěli asi moc.. Nebo to jsou věci, který by radši neměl nikdo slyšet? Každopádně jsem z toho zklamaný a mám pocit, že to nedopadne dobře. A znova musím zopakovat, že bych si přál pravý opak, ale vůbec tomu nevěřím..

    • Re: V neděli v Ostravě

      DrFe1     před 14 lety 23.07.2010 11:32 |  
      0 0

      Tak já tyhle věci říkám už delší dobu a často jsem za to byl kamenován idealisty, kteří stále věří v nějákou zásadní změnu v trenérově myšlení a přístupu. Já jsem taky věřil po každé půlsezoně, že se snad konečně změní (že nelze ty chyby nevidět - viz třeba ta neustálá rotace půlky kádru), ale realita mě přesvědčila, že se KJ z chyb nepoučí. Takže moje víra ve změnu k lepšímu se každým půlrokem zmenšovala a nyní se už blíží k nule.


      No a co se týče té neodpovědi na normální legitimní otázku, tak to jen všechno dokresluje. Pokud chce člověk něco změnit, tak musí nutně udělat:
      1. analýzu neúspěchu - kde jsem udělal chyby
      2. přijmout za ty chyby odpovědnost
      3. snažit se o nápravu

      KJ první dva kroky prakticky vynechal a pak se nelze divit, že se pachtí pořád ve stejných problémech a změna k lepšímu se nekoná.

      • Re: V neděli v Ostravě

        AdJap     před 14 lety 23.07.2010 16:39 |  
        0 0

        Já souhlasím. Z toho rozhovoru je jasně patrné trenérovo ego. Zdálo se mi, že článek má zapůsobit trošku na city, ale ve mně vyvolal pocit naprosté nesympatie a nelítosti. Za většinu věcí si p. Jarolím může sám, a proto mě mrzí, že se k tomu chlapsky nepostaví. Pak bych si jej totiž začal vážit nejen po sportovní, ale i po lidské stránce. Nejvíce mě zaráží ty jeho odsekávačky a narážky. Např. věta o Brabcovi, že se k tomu už prostě nebude vracet. Dotedka 99% svých přehmatů a "zvláštností" nevysvětlil, ale neustále bude opakovat, že to již nehodlá řešit.

        A protože absolutně nevěřim, že tato sezona bude úspěšná a to nejen kvůli trenérovi, nijak vyráznému a přestátlému kádru, ale i kvůli vztahu vedení vs fanoušci, tak jsem zvědav, jak se k tomu postaví Jarolím tentokrát.

    • Re: V neděli v Ostravě

      martyni (přítel SN)     před 14 lety 23.07.2010 12:09 |  
      0 0

      ..nj, kdo má vědět, ze ty kompromisy se netykaly sportu, kdyz o nich mluvil jen KJ a nikdo nevi, co tim myslel? Ja rozhovor ctu tak, ze KJ si vyrizuje ucty s Dolezalem, zrejme ma pocit, ze on byl strujcem vseho zleho, skodil mu a kvuli nemu musel delat nejake kompromisy, ktere pak vedly k neuspechu.. mozna temi neurcitymi odpovedmi mysli neco jineho, ale kazdopadne je citit, ze ztratil veskerou soudnost, natoz aby vychazel z nejaky reflexe toho, co a proc se nepodarilo. Tezko verit tomu, ze tenhle clovek muze slavii prospet.

      • Re: V neděli v Ostravě

        DrFe1     před 14 lety 23.07.2010 13:14 |  
        0 0

        Spousta lidí tady na SN volalo po tom, aby byl Jarolím korigován nějákou další osobností v klubu, ať už "silným" asistentem nebo sportovním ředitelem apod., který by mu zabránil v tom, aby Jarolím přerostl přes hlavu sám sobě. protože právě tohle se stalo v minulé sezoně. Pak věřili , že by Jarolím mohl zase fungovat jako dobrý trenér. Mě to tedy přišlo bláhové od začátku, a poslední rozohovory jasně dokazují, že to prostě není možné. On nikoho s konkurenčním názorem nesnese a naopak vnímá jako největší chybu, že někdy nějáký kompromis udělal. Nyní je sitiuace taková, že jediný člověk který mu alespoň částečně odporoval byl odejit (Doležal) a tak je Jarolím úplným absolutistickým vládcem ve Slávii. Asi se najde málokdo, kdo by si myslel, že to je dobře .......

        • Re: V neděli v Ostravě

          Wommi     před 14 lety 23.07.2010 13:57 |  
          0 0

          ..no vsaj slavia nakonec chtela jet podobnym modelem co sparta,..jenze nikdo nechtel jit pod jarolima, protoze ten hasek si pod chovanec asi nejakej svuj pristup prosadi, ale pod jarolimem?..to nikdo nema zapotrebi a myslim, ze na to ani nikdo nema nervy.

          • Re: V neděli v Ostravě

            jiras     před 14 lety 24.07.2010 01:07 |  
            0 0

            Já ten obdiv ke Spartě nechápu, jejich systém GSM a hlavních trenérů není nic jiného než:
            a.) bordel
            b.) akorát jinak pojmenovaná klasika hlavní trenér + asistenti

            Jestli budeme Vrabcovi s Petroušem (to je mimochodem kombinace, bývaůej sparťan a bývalej klokan...) říkat asistenti nebo první a druhej trenér, to už vyjde nastejno. A jestli se KJ na rozcvičku a protažení hráčů bude dívat ze hřiště jako trenér, nebo z kanclu jako GSM, to asi taky rozdíl nedělá. Nějaké další funkce pro KJ jako vyjednávání přestupů atd. je blbost. To nemůže sám udělat, stejně jako to nedělají manažeři na ostrovech sami. Vždycky tu bude muset být nějaký sportovní ředitel, kterej by měl všemu dát základní směr a někdo přes finance, kterej řekne, kolik je na přestupy a platy.

            Krom toho - vždyť sralta nic světobornýho dlouhodobě nepředvádějí, jen loni těch remíz. Fotbal taky o ničem. OK, jsou loňští mistři, ale loni byla úroveň ligy opravdu tragická, ještě horší než dřív, to už bylo spíš slepý mezi mrtvými králem.

            Jestli chceme něco měnit, tak bych spíš přemýšlel o kondiční přípravě. Přijde mi, že dlouhodobě nejsme schopni nikoho uběhat, spíš naopak a dost postrádám u našich hráčů výbušnost, rychlý starty na míč (teď se to s některými hráči ještě zhorší). Je zvláštní, že Řepka s tímhle problémy nemá, rychlostně stačí (byť mu pomáhá i poziční hra) a to je to už dědek plesnivej.

        • Re: V neděli v Ostravě

          Ravik     před 14 lety 23.07.2010 13:59 |  
          0 0

          v HCS to funguje a Rosen si asi myslí že KJ je něco jako Růžička... bohužel když dva dělají totéž není to totéž. Mezi nima jsou dva podstatný rozdíly. Pracovitost a hamižnost. Růža eden ráno odemkne a večer zamkne, KJ na dorostech ani béčku nepotkáš... Růža odmítl nabídku z Ruska, KJ by pro prachy sežral i hovno (sry za ten výraz).

          • Re: V neděli v Ostravě

            martyni (přítel SN)     před 14 lety 23.07.2010 14:37 |  
            0 0

            Tech rozdilu je plno.. Ruzicka ma uplne jinej nadhled, soudnost, z kazdyho vyjadreni je videt, jak hokeji rozumi.. KJ je mimo realitu, bohuzel.. proto sotva muze byt uznavanym sefem..

      • Re: V neděli v Ostravě

        slaviator     před 14 lety 23.07.2010 14:12 |  
        0 0

        nečteš to tak sám...

  2. Re: V neděli v Ostravě

    polivka     před 14 lety 23.07.2010 11:23 |  
    0 0

    já bych tam hodil belaida v posledních minutách vypadal docela dobře a místo vlčka bych dal útok m. černý grajciar

  3. Re: V neděli v Ostravě

    slaviator     před 14 lety 23.07.2010 14:15 |  
    0 0

    Sorry, ale Vlčáka bych nechal na lávce. A do základu dal Horu. A místo J.Černého Jandu a 4-4-1-1 s podhrotem právě Janda nebo MČ

    • Re: V neděli v Ostravě

      CarlBruno     před 14 lety 23.07.2010 15:02 |  
      0 0

      Ja myslim ze je to asi uplne jedno, stejne moc sanci na vyhru nemame, jestli kluci nepridaj o sto procent tak je vyhra z Ova utopie.

    • Re: V neděli v Ostravě

      japhy     před 14 lety 23.07.2010 15:24 |  
      0 0

      Moje řeč. Trpělivosti s Vlčákem už bylo dost, nechal bych ho na střídání. A Janda se mi nejvíc líbil právě na podhrotu, kde už párkrát zahrál, je to ale pár let zpátky. Na lajně se mi povětšinou moc nelíbil, navíc nic moc centry. Když hrál uprostřed, dokázal slušně urychlovat hru. Tudíž záloha Ragued, LJ, Milan Č., Grajciar, Janda. Je to ale jen teorie, LJ je mimo( schválně jak dlouho), někdo nezahraje a KJ z toho stejně nakonec udělá bramboračku. V dobrým světle se navíc stihl ukázat střídající Belaid. Může to být stokrát lempl, ale během těch pár minut stihl ukázat, jak má stř. záložník posílat míče dopředu. Nijak se toho lemplovství ale nezastávám.
      A obrana může být taky zajímavá, až se tam časem bude KJ snažit dostat Kaufmana.

      • Re: V neděli v Ostravě

        quelhar (admin)     před 14 lety 23.07.2010 15:42 |  
        0 0

        Mi se libi, jak neoblibeni hraci maji zmizet po jednom souteznim zapase (to je teda trpelivost jak svina :o)), ale kdyz nahodou sahne trener ke zmene oblibeneho hrace, je to nazvano Jarolimovou bramborackou :o)

        • Re: V neděli v Ostravě

          vavicek     před 14 lety 23.07.2010 16:01 |  
          0 0

          Promiň, ale Vlček hrál špatně celou minulou sezonu. To, že dostal letos znovu šanci je myslím dostatečná trpělivost. Každý soudný divák musí vidět, že se Vlček trápí a na hřišti nemá co dělat. Možná kdyby hrál z kraje, ale v utoku mu to prostě nejde.

          • Re: V neděli v Ostravě

            quelhar (admin)     před 14 lety 23.07.2010 16:33 |  
            0 0

            Ano, Standa hral spatne celou minulou sezonu. Stejne spatne hrali i ostatni. Ale to v zasade ani nebyl hlavni bod meho prispevku, jde mi o to, ze se na jednu stranu vola po stabilizaci sestavy a na druhou po vyhozeni mene oblibenych hracu - predpokladam ze ke Standovi brzo pribude Koubsky, Hubacek, J. Cerny a Kisel.
            Myslim, ze zapas na Baniku by mohl Standovi vyhovovat vice nez proti Bohemians. A v neposledni rade - na jeho misto ted mame opravdu jen Horu.

            • Re: V neděli v Ostravě

              Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 23.07.2010 17:28 |  
              0 0

              Promiň ale Standa nehrál špatně jako ostatní. Standa hrál doslova strašidelně a v tom teď pokračuje. Jinak k hlavnímu bodu tvého příspěvku. Přeci někdo nebude volat po stabilizaci s hráčem ve formě jako je Standa. Takže stabilizovat sestavu ano, ale s hráči, kteří na to mají. Standa z 90% vypadá, že už na to nemá. Hubáček jak by smetl. Koubský se samozřejmě ještě uvidí, teď nám stejně nic jiného nezbývá.

              Každý musel počítat s tím, že když se KJ vrátil, podržel ty samé hráče, bude pod přísnějším dohledem jak on, tak hráči. V tuhle chvíli opravdu nechápu, proč se "ozýváš"..

              A ad Hora: není lepší nechat hrát mladého kluka, kterého ho tu máme na hostování, dát mu tak šanci (rozuměj více zápasů, něco jako dostal Standa v minulé sezóně), aby předvedl jestli na Slavii má? Na rozdíl od starého Vlčka? Nebo bude sbírat zkušenosti po 10 minutách a my budeme čekat, jestli to náhodou není supertalent, co v těch deseti minutách dá 2 góly a rozhodne zápas? Tak mi to občas u nás připadá..

              • Re: V neděli v Ostravě

                Wommi     před 14 lety 23.07.2010 17:59 |  
                0 0

                ..s tim utocnikem, to je ostatne stejnej pripade jako ten mladej co u slavky kopal na hostovacce v minuly sezone,..rikalo se lepsi nez vydra a nakonec po tech par desetiminutovkach odjel s neporizenou,...tomu taky nerozumim, proc se v takovym pripade proste nehodi mladej do vody a nejakou dobu ukazuje jak umi, kdyt prave to mladi na to ceka a myslim, ze kdyz mu das duveru, tak je to jako ziva voda.

              • Re: V neděli v Ostravě

                Vhoo (přítel SN)     před 14 lety 23.07.2010 18:23 |  
                0 0

                stejně je to fuk, ja bych dal šanci Standovi ještě tak deset zápasů a až se nám budou smát i budějovice tak bych možná uvažoval o změně , nakonec KJ řekne že za to nemůže že Vlček je z formy a že nemá koho do útoku a bude se zas držet huba, zajímá to někoho ?? Ne, ted je doba kdy se jen čeká jak dlouho tahle sranda vydrží.

                • Re: V neděli v Ostravě

                  Wommi     před 14 lety 23.07.2010 18:49 |  
                  0 0

                  ..ja ti reknu presne, jak dlouho tadle sranda vydrzi,..do konce smlouvy s KJ!..on si na penize nenecha sahnout a vedeni krome lasky k nemu nema na to, aby ho vyhodilo a pak platilo nejakou dobu 2 trenery.

      • Re: V neděli v Ostravě

        slaviator     před 14 lety 23.07.2010 16:31 |  
        0 0

        Janda i MČ se mi na podhrotu líbí, klidně by se tam mohli měnit během zápasu a aspon trochu zamotat hlavu soupeřovi... plus když už je Grajciar nalevo a napravo Kisel, tak i aby se střídali oni dva na krajích... a motali tak hlavy..

        • Re: V neděli v Ostravě

          edenian     před 14 lety 24.07.2010 12:39 |  
          0 0

          Jestli sis nevsiml, s Bohemkou se motali zaloznici predevsim jeden druhymu pod nohy, to byla na tom zapasu pro mne ta nejvetsi ostuda.
          Protoze mame novej system, ze jo. Kdyz jsem videl jak se tomu vsichni chechtaj...

  4. Re: V neděli v Ostravě

    martin08     před 14 lety 23.07.2010 15:23 |  
    0 0

    Tak jsem byl ve CT u Edenu a cedule U Slavie opravdu byla premonotvana od FAN shopu klokana k Mekaci. Dale nekdo uz se pokusil atakovat kolkani fanshop a maj napraskly sklo, maj pres to nejakou ceduli, ale lehce to videt je.
    Napis boheminas 1905 na hlavni uz nastesti sundali, ale co bylo videt je vymena travniku! Byl tam koncert PINK a u jizni tibuny byl videt jak pokladaji metr siroky pas od cary po vapno. Ale co se tyce travniku u tribuny server - spatny. Predpokladam ze tam stalo podium, pres celou sirku hraci plochy az po velke vapno byla "divna" trava. Bud znicena, nebo nove polozena a jeste nechycena (nove polozena mi prijde ze vypada jinak). Tot jen tak pro info slavisti:)

    • Re: V neděli v Ostravě

      quelhar (admin)     před 14 lety 23.07.2010 15:37 |  
      0 0

      S vymenou casti travniku po koncertu se pocitalo, plati to ESide. Tribuny koncertu byvaji opravdu pred tribunou Sever.

      • Re: V neděli v Ostravě

        lassiter     před 14 lety 23.07.2010 16:05 |  
        0 0

        no já když jsem čet, že paní Pinková byla vytažená na podium přistaveným jeřábem, tak sem si říkal a jéje :-) se divim, že se to e-side vůbec vyplatí ty koncerty, co jedna akce to výměna půlka trávníku, pokuta od hygieny za hlasitost...

        • Re: V neděli v Ostravě

          slaviator     před 14 lety 23.07.2010 16:24 |  
          0 0

          pokutu zatím ještě nedostali a vyplatí se jim to, však oni to diváci zaplatí na vstupným.. :)

        • Re: V neděli v Ostravě

          Wommi     před 14 lety 23.07.2010 16:58 |  
          0 0

          ..pri tech trapnejch pokutach je to stejne urcite obrovskej vejvar..
          jinak trochu z jinyho soudku,...

          libi se mi ta obrovska objektivita,..kdyz je tam koncert, hned nejakej hygienik stoji vedle edenu, kdovi jestli jeste ne prrimo v koridoru a uz meri, a hned se pekne vyhlasi jak tam bylo o 10db vic,..ale to ze kam se podivas po Praze, vsude, je brodel a spina a auta,..i v noci,..bydlim u jizni spojky,....a kdo s tim co dela??!!..nikdo..a neuznavam vysvetleni typu,..to je zivot, to je mesto,..bla..bla...to se totiz da presne rict i o jednom koncerte!

      • Re: V neděli v Ostravě

        martin08     před 14 lety 23.07.2010 16:34 |  
        0 0

        to ja nerikam ze ne, vsak se vymenuje po kazdym koncertu, ale jak rikam, videl jsem ze menej pruh na jihu, a bidnej byl sever..

    • Re: V neděli v Ostravě

      lassiter     před 14 lety 23.07.2010 22:32 |  
      0 0

      no já si to vysvětluju tak, že zveřejnění identity vlastníků Slavie by mohlo poškodit její dobré jméno...

    • Re: V neděli v Ostravě

      spojka     před 14 lety 23.07.2010 22:35 |  
      0 0

      Uškodit neuškodit, co je komu do toho? Slavii někdo prostě koupil, je to normální obchodní společnost a je jeho věc, jestli to chce prezentovat veřejně, nebo ne.

      Dokážu si představit všechny ty Saivery, Nováky, Rolly, Kasíky a další hyeny, který v okamžiku, kdy se vlastník Slavie představí, začnou kydat špínu, lhát, spekulovat a krmit veřejnost tím svým svinstvem. Naprosto mi stačil nedávnej rozhovor Sportu s Rosenem. V prostředí, kde veřejný mínění vytvářej takovýhle duševní trosky, dokážu pochopit to, že chce bejt někdo krytej. Zvlášť pokud má kromě Slavie i jinej byznys.

      Ten požadavek ultras na zveřejnění vlastníků a účast na jednáních je v civilizovaným státě naprosto ujetej. Nedokážu si představit příčetnýho člověka, kterej k obchodním jednáním, kde točí svoje miliony, přizve partu patnáctiletejch kluků, aby mu čuměli pod ruce.

      • Re: V neděli v Ostravě

        CarlBruno     před 14 lety 23.07.2010 23:00 |  
        0 0

        neverim ale souhlasim je to presne tak. Nicmene jsou tu dalsi veci ktery by snad zmenit mohli.

      • Re: V neděli v Ostravě

        Wommi     před 14 lety 24.07.2010 07:08 |  
        0 0

        ...tak myslim, ze je jasny, ze za tim skryvanim identity vlastniku jsou ruzne zajmy:)..ale tady se urcite ventilovat nebudou neb Tebou zmineni "novinari" by se toho chytli jak mouchy hovna! Jinak pozadavek na odkryti identity vlastniku je spise zbytecnej pokud ne nesmyslnej-kazdopadne stejne nic neresi; to uz zajimavejsi by bylo mluvit o financnim stavu slavie, akce "ENIC", apod. samozrejme tady je to taky na vuli vlastniku, jestli se chteji podelit o informace. Hlavni otazkou je vyreseni vztahu klub a fanousci, tedy opravdu uprimne navazani vztahu, informovanost, apod. a to neni a nikdy nebude - dle meho osobniho nazoru jsou to nyni jen zvasty (myslim snaha) a to proto ze si najednou vedeni zacalo uvedomovat ze minimalne "tribuna sever" opravdu byla i vic nez 12 hracem a navenek propirany bojkot Slavii oslabi jeste vic a to i po strance financni, protoze sama je v prdeli a ted jeste spadnout dost radikalne prijmy ze vstupneho!

        • Re: V neděli v Ostravě

          jack09     před 14 lety 24.07.2010 09:44 |  
          0 0

          jestli si dobre vzpominam tak Dolezal tenkrat arogantne prohlasil ze prijmy ze vstupneho tvori jen 10(?) procent rozpoctu :)

        • Re: V neděli v Ostravě

          Viking     před 14 lety 24.07.2010 09:51 |  
          0 0

          Pro mě to třeba důležité je - není mi jedno, komu odnesu ročně těch cca pět tisíc, co mě Slavia stojí. Jestli je to skutečně Sissák, tak s chozením na Slavii třeba skončím.

          Jestli majitelé jsou normální byznysmeni, tak se nemají čeho obávat ne? Co jim hrozí? Akorát tak velký kulový...

          Tenhle bojkot je správný a jediný možný - jak jinak chceš něco změnit? Že zápas od zápasu doneseš transparent? Na to se každej vysere a Rosen se ti vysměje dvakrát, už má v kapse tvoje prachy za permice a ostatní je mu u prdele.

      • Re: V neděli v Ostravě

        vavicek     před 14 lety 24.07.2010 09:13 |  
        0 0

        V civilizovaných státech je struktura vlastíků známá. S těma dětma to už zavání Šťepánem.

      • Re: V neděli v Ostravě

        edenian     před 14 lety 24.07.2010 12:52 |  
        0 0

        Skryvat se jako vlastnik Slavie je proste trapne. Slavie nema, predevsim proto ze se pan R. presentuje jako slavista s jeho ostatnim byznysem spolecensky nic spolecneho. Neprekvapuje mne vas nazor, ale Slavie proste neni Puckuv pension, pane Spojko :-)

        • Re: V neděli v Ostravě

          spojka     před 14 lety 24.07.2010 13:05 |  
          0 0

          Nevím, co je na tom trapného. Já jsem některé důvody popsal, přijdou mi dostatečné a tím to pro mě končí. Jako fanouška mě prostě vlastník nezajímá, fandil jsem Slavii za komunistů a IPS, fandil jsem jí za Korbela, za PPF s Leškou, za Enicu a fandím jí i teď.

          K panu Pučkovi v podstatě nemám co říct, fascinuje mě posedlost části fanoušků touhle osobou. V Česku na něj nikdo nic nemá, protože byl roky nejlepší rozhodčí. Pak si dovolil u bolševika zapískat rovinu a bylo zle. Najednou tu byla "aféra" na Slovensku. A i když jde o bezvýznamnou záležitost (o které spousta křiklounů vyhánějících Pučka ze Slavie ani neví), tak spousta "slávistů" už v něm vidí satana :-)

    • Re: V neděli v Ostravě

      slaviator     před 14 lety 24.07.2010 09:14 |  
      0 0

      Ono je lepsi nevedet nez vedet ze nas vlastni Pitr spolu s Krejcirem a Kozenym. Nerikam ze to jsou tito, ale nekdo podobneho razeni to bude. Ale byt svazem, tak po tom tvrde jdu, vzdyt nas muze vlastnit i nekdo kdo vlastni jinej ligovej tym...! Stejne jako pred lety kakaovej Kraus z CSSD vlastnil Kladno a jeste pred Peterou Banik. Ostatne Banik pak dlouho vystupoval jako ze akcie vlastni Vacek, pak vystoupil Petera s tim, ze to je celou dobu jeho... Neumim si predstavit, ze by se nevedelo kdo vlastni Chelsea, Manchester United, Barcelonu nebo AC Milan. Jsme papeztejsi nez papez ohledne stadionu, proc svaz ale neslape i po zverejneni majitelu? Aspon ten svaz by to vedet mel. A jednoduchy - nezverejnite majitele, nedostanete licenci... Bohuzel odpoved proc svaz takhle neni tvrdej asi znam - fotbal porad ovlada skupina lidi za Haskovymi zady, kterym se tahle situace "hodi"

      • Re: V neděli v Ostravě

        Viking     před 14 lety 24.07.2010 09:25 |  
        0 0

        Přesně tak, dovedete si představit, že v civilizovaných fotbalových zemích veřejnost neví, kdo vlastní 80% ligových klubů??? Pořád se oháníme Evropou, Hašek jí má plnou hubu, ale že se přes fotbal perou prachy a půlku ligy vlastní mafiozo najednou nikomu nevadí.

        • Re: V neděli v Ostravě

          slaviator     před 14 lety 24.07.2010 12:04 |  
          0 0

          To je holt spolecnosti, ve ktere zijeme. Kdo podnika a vydela par set tisic "cistyho" rocne, tak na nej lidi pohlizej jako ze coby podnikatel urcite neodvadi dane, ze urcite krade a ze ten barak ma diky buhvijaky cinnosti - ale ze skutecni mafiani ovladaj fotbalovy kluby, to je lidem jedno. A je jedno, ze Kriz dluzi jinym mafianum stamiliony nebo Sparte dluzi desitky milionu za Postulky, Horvathy, Kolare a dalsi, ale vlastni pozemek pod Dolickem, vlastni Plzen a je mistopredsedou svazu a misto splatky dluhu si koupi novej Rolls Royce... Je to prece sympatak a do fotbalu nalil "par" milionu. Je jedno, ze Starka ma ostry hochy, ze je policii podezrivan z vrazdy Lamberta Krejcire, ale on to s tim fotbalem mysli dobre... Je jedno, ze Slavii nejspise spoluvlastni Sissak, Pitruv kamos ze Setuzy... Lejou do fotbalu trochu ze sve mimofotbalove cinnosti, fotbalu tak pomahaj, ze ano. Stokrat radsi bych aby nas vlastnil ENIC se vsim tim co tu bylo nez se dozvedet, ze nas vlastni nejakej "podnikatel" typu Krize, Starky ci Sissaka...

          • Re: V neděli v Ostravě

            Wommi     před 14 lety 24.07.2010 21:12 |  
            0 0

            Slavi, je to samozrejme tvoje zalezitost, ale mozna bych s ohledem na vsechny ty saivery apod. radsi trochu penzum informaci poustenych do eteru skrouhnul!...!!!radeji to nerozpitvavej!