Chance liga

Slavia přivítá Jablonec

V rámci devětadvacátého kola Gambrinus ligy přijede do Edenu Jablonec. Hraje se v sobotu od 17:30, zápas nevysílá televize.

Jablonec má větší motivaci než Slavia, pokud zbývající dvě utkání vyhraje, postoupí minimálně do Evropské ligy. Zato Slavia může poskočit maximálně na šesté místo, spíše to ale vypadá na umístění na osmé, nebo dokonce deváté pozici.

Z červeno-zeleno-bílého Edenu by mělo v létě odejít hned několik hráčů, kteří na Slavii výkonostně nestačí, zápas s Jabloncem je tak jedním z posledích testů.

Nezahrají si Hloušek, Naumov, Vomáčka, Kopic ani Belaid.

Pravděpodobná sestava Slavie podle autora článku: Vaniak - Krajčík, Hošek, Trapp, Hubáček - James Dens, Ragued, Jaroslav Černý, Grajciar - Milan Černý, Ivanovski

Komentáře (11)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia přivítá Jablonec

    Artur (přítel SN)     před 14 lety 07.05.2010 12:56 |  
    0 0

    No zápas to bude zajímavý , osobně doufám že se Mirko trefí a necháme si ho tu ješte půlroku(rok) na hostování s opcí. Jinak jsem zvědavej na obranu je až strašidelná...no a Krajčík to bude možná ještě po zápase show:)) Tak zítra hurá na Slavii.

    • Re: Slavia přivítá Jablonec

      Jiri1     před 14 lety 07.05.2010 13:07 |  
      0 0

      Zdravim, vim , ze Matej se zmenil, hraci nejen on uz jsou alergicti na nejake dekovacky hlavne po nepovedenych zapasech, myslim ze jim nejde o nejake gesto vuci divakum, ale ze jde o neco hlubsiho mozna i vuci vedeni, vzdyt treba na premie cekaji hraci uz jeden dlouhy rok. Jenze bohuzel pravdou zustava , ze nynejsi hraci nemaji zadny osobni vstah k nasemu klubu, vetsina to bere je jako jakousi prestupni stanici za lepsim a dava nam to nejen vykony najevo. Sam Mete odvedl Slavii hlavne v minulosti skvele sluzby , obcas mam ale dnes pocit , ze nastal cas se s nim rozloucit a doprat mu angazma v Zline kam mel snad v lete nabidku.

      • Re: Slavia přivítá Jablonec

        janko (přítel SN)     před 14 lety 07.05.2010 13:16 |  
        0 0

        Tak oni je nebaví děkovačky po nepovedených zápasech? Mně zase nebaví koukat se na to jak se plouží po hřišti a maj to na háku.... Ať jezděj po prdeli a nepovedených zápasů bude minimum. A Matěj? Ty léta u nás mu vynesli angažmá v Itálii. To že se tam ani neohřál, za to Slavia nemůže.

      • Re: Slavia přivítá Jablonec

        lassiter     před 14 lety 07.05.2010 13:20 |  
        0 0

        kolik lidí ze současného kádru může brát Slavii jako přestupní stanici za lepším?

        • Re: Slavia přivítá Jablonec

          Jiri1     před 14 lety 07.05.2010 13:30 |  
          0 0

          Zdravim, myslim, ze by ses divil, vyjma nekolika starsich hracu, kteri ve Slavii pomalu svoji fotbalovou cestu konci si temer kazdy veri na lepsi angazma , lepsi penize , lepsi jednani. Priklad Pekhart- kdyz jsem s nim mluvil uz co by hracem Jablonce,nebo s Jarolimem docela jsem se nestacil divit, oba hraci si totiz financne zase tolik nepohorsili, dokonce jim chodi penize vcas, tady jsem treba po skusenostech treba Hamouze byl v uzasu Ja a nake nuceni na snizeni platu to pry vzubec neexistuje. Ale itak rikaji , Jablonec neni nasi cilovou stanici. A nasi hraci, mohl bych vyjmenovat zhruba 7 az 8 klicovych hracu, kteri by nejradeji sbalily kufry, ale to by zase nebylo uplne v poradku vuci soucasnymu vedeni, ktery urcite nemuze za financni hrichy minulosti.

          • Re: Slavia přivítá Jablonec

            lassiter     před 14 lety 07.05.2010 13:39 |  
            0 0

            aha, no myslim že tak daleko, aby hráči považovali Slavii za přestupní stanici kamsi do Jablonce, snad ješte nejsme, jakkoli se to tak může podle počtu bývalých slávistů v jablonci zdát :-)

          • Re: Slavia přivítá Jablonec

            Jachym     před 14 lety 07.05.2010 13:40 |  
            0 0

            Páteční chvilka pana Jiřího... .:-)

            • Re: Slavia přivítá Jablonec

              Jiri1     před 14 lety 07.05.2010 13:48 |  
              0 0

              Ano cca za 75 min zacina patecni chvilka p. Dolezala , skoda ze tam nebudu, docela jsem zvedav na to setkani s fanousky i jeho vystupy , myslim , ze Hools i Ultras udelali pro Slavii hodne a maji pravo na slusne chovani hracu i cinovniku, chci proste verit , ze vedeni i sam p. reditel udelaji vsechno pro jmeno Slavie a vysvetli hracum nektere zasady slusneho chovani.

              • Re: Slavia přivítá Jablonec

                Jachym     před 14 lety 07.05.2010 14:37 |  
                0 0

                Já to myslel přátelsky :-) Jinak doufám, že hlavně pan ředitel vysvětlí, proč jeho vystoupení vypovídají spíše o tom, že je ředitelem konkurenčního klubu. Mám na mysli jeho vyjádření ve smyslu, že Bohemians přece nebudou hrát jinde, když jsou vršovický klub. Na jedné straně se mluví o tom, že fotbal je stejně jako vše ostatní BUSINESS a musí si na sebe vydělat. Proto se ptám, kde se na druhé straně bere najednou taková přemíra altruismu ve vzthahu k Bohemians? Zajímala by mě právě role pana Doležala. Vím, že ještě coby svazový právník měl na starosti nástupnictví Bohemians, přičemž o tento klub se dojemně stará dodnes. Cítím v tom něco nekalého...

        • Re: Slavia přivítá Jablonec

          smely (přítel SN)     před 14 lety 07.05.2010 17:00 |  
          0 0

          vsichni ! nebo si myslis, ze treba z grca nebo cernyho budou druhej scholes nebo gigs a budou tady hrat 12 sezon ? money, money, money...

          • Re: Slavia přivítá Jablonec

            bongor     před 14 lety 07.05.2010 18:43 |  
            0 0

            Naše mužstva a to nejen Slavia jsou jen to ,co jim dovoluje zdejší"ekonomika",prostě podprůměr.Už to vypadalo,že by naše Slávka mohla z tohoto marasmu vystartovat někam výš,ale bohužel to byla pouze fikce,věřili jsme tomu skoro dva roky,ale teď vidíme,jak jsme se mýlili.Že jdou hráči za lepším,to je normální,ale že to lepší by mohlo být někde na předměstí Liberce,to normální není,je to spíš záhada.Na příkladu KJ se ukázalo,že metoda bič a bič u nás nefunguje,protože to není,alespoň podle hlav hráčů,pořádně finančně ohodnocené.Každý si myslí,že by měl mít lepší podmínky,bez ohledu na to co umí.Když ti každý druhý míč při převzetí přihrávky odletí někam k nohám soupeře,tak to je základní nedostatek a stovka za jedenáct vteřin je ti k ničemu.