Chance liga

Zajíždíme do Budějovic

Po veleúspěšné pohárové bitvě v Amsterdamu mají na programu slávisté další utkání. V rámci 3. kola Gambrinus ligy nás na svém hřišti přivítá Dynamo České Budějovice. Utkání začíná ve 20:15, zápas vysílá ČT 4 Sport. Hlásit se stále můžete do zájezdu fanklubu.

Slávisté mají za sebou úspěšnou pohárovou bitvu. V Amsterdamu předvedli proti Ajaxu kvýkon založený na disciplíně. Trenér Jarolím opět naordinoval mužstvu excelentní taktiku. Čisté konto vychytal, už popáté v sezoně, Martin Vaniak. David Kalivoda na rozdíl od Huntelaara svou penaltu s přehledem proměnil. Především díky těmto hráčům jsem zase o něco blíž našemu snu - účasti v Lize mistrů.

Jihočeši nemají v lize tak oslnivou bilanci jako sešívaní, vedou si však vcelku dobře. V prvním kole přivítali Sigmu Olomouc, vyprovodili ji za pár minut. Utkání nakonec dovedli do vítězného konce. Minulý víkend si Dynamo zajelo pro porážku do Zlína. Hotovo bylo opět na začátku, v první minutě se trefil Žůrek. Dynamo vede bývalý slávistický kouč František Cipro, který působil ve Slavii od roku 1971 do roku 1980, sehrál 501 zápasů, z toho 232 ligových, nastřílel 41 branek.


"Máme nabitý program, musíme se ale plně zkoncentrovat na ligový zápas, chtěli bychom samozřejmě uspět," uvedl před utkáním trenér Karel Jarolím. Nechá odpočinout hráče, kteří hráli v Amsterdamu? "Uvidíme po sobotním tréninku," odložil rozhodnutí slávistický kouč. "Dynamo je v domácím prostředí silné, ale vůbec bych se nezlobil, kdyby se nám podařilo zopakovat výsledek z posledního kola minulé sezony, který nás posunul do Ligy mistrů," dodává Jarolím.

Právě díky zápasu z posledního ligového kola hrajeme Ligu mistrů. Tehdy jsme porazili Dynamo 2:1. Celková bilance vyznívá ve prospěch Slavie - 32 zápasů vyhráli slávisté, pět skončilo nerozhodně, šest vyhrálo Dynamo, skóre je 77:30.

Karel Jarolím nemůže do utkání počítat se Šventem, Černým a Latkou, připraven naskočit bude Hubáček.

Pravděpodobná sestava podle autora článku:

Vaniak - Krajčík, Suchý, Brabec, Hubáček - Kalivoda, Tavares, Šmicer, Janda - Vlček, Šenkeřík

Stále se můžete hlásit do zájezdu fanklubu a podpořit tým po skvělém představení v Amsterdamu. Prožijte na jihu vítěznou euforii.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zajíždímě do Budějovic

    (host)     před 17 lety 19.08.2007 00:22 |  
    0 0

    bude to těžkej match, ale vyhrajem..:) Ale řekl bych, že sestava bude trochu jiná, že pár hráčů bude odpočívat, přece jen Ajax je asi stál dost sil a další síly budou potřeba na odvetu... Ale nevím kdo? Že by hrál Švíco místo Tavarese, Dřížďal na pravém bekovi, Krajčík v záloze, v záloze taky Láďa Volešák a v Milan Ivana? Možná bych řek že i jo... Takže Vaniak - Dřížďal, Suchý, Brabec, Hubáček - Krajčík, Švec, Volešák, Šmicer, Ivana - Vlček? Uvidíme..:)) Třeba naopak budem hrát tak jak hsme hráli v Ajaxu plus třeba jen jedna zmněa v sestavě. slaviator

  2. Re: Zajíždíme do Budějovic

    mart     před 17 lety 19.08.2007 21:20 |  
    0 0

    Hm, tak sem dokoukal prvni polocas, a krome hezkych veci jako 2 goly a tak, me trochu mrazi v zadech. Tavares to dost "somruje" pripada mi jako po flamu. ... no snad se pletu. Je to dost dulezitej zapas, .. i z hlediska psychiky, by bylo dobre aby sme sli do cela. Taky aby Ajax vedel, ze je vyradi poradnej manshaft.
    Koncim muj polocasovy canc, du koukat dal.mart