Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Názory

Komentář ke včerejší disciplinárce

Slavia včera dostala vysokou pokutu, kterou musí do 15 dnů bezodkladně uhradit, jinak hrozí bodový odpočet, což by v případě dobrého umístění mohlo znamenat odsun z pohárových příček. Proto říkám – Uhraďte peníze, ale bojujte dále!

Na úvod se musím pozastavit na tím, co prohlašuje kolega na konkurenčním webu SuperSlavia.Com. Cituji: „Zároveň vyzýváme vedení Slavie, aby danou částku neplatilo, ať už to znamená jakékoli následky.“ A já nesouhlasím. Slavia si pokutu zaslouží, takže ji i musí uhradit. Ale o její výši se dá již spekulovat. Je to přeci postavené na hlavu, nezaplatit pokutu. Čeho bychom tím dosáhli? Akorát dalších postihů, které už však nesouvisí s protestem, který učinila Slavia odchodem hráčů. Byla by to též podpora Vlastimila Košťála, který by měl velikou radost z odpočtu bodů. Proto se neztotožňuji s tím, co píšou na výše zmíněném webu a prosím Slavii, aby pokutu uhradila, ale i nadále jako jediná ve fotbale se nebála bojovat proti nečistého fotbalovému prostředí.
 
Včerejší jednání bylo zajímavé. Nejvíce šokoval svých odporným hodnocením Evžen Amler, který tak zřejmě stojí za tvrdým trestem pro hlavního pořadatele Miroslava Rýdla. Přitom vše neprobíhalo tak tragicky, jak bylo v zápise řečeno. I všichni přítomní ze Slavie byli šokováni a jelikož neměli možnost vidět jeho zápis před jednáním, nedokázali ani reagovat na jednotlivé urážlivé a někdy i zkreslující informace. Směšné je, že se vyjadřoval i k věcem, které mu snad ani nepřísluší.
 
Dalším přítomným komediantem se stal rozhodčí Jára. Stál si za vším, co napsal v zápise a dokonce, aby napomohl svému tvrzení, ještě přihodil hlášku, že je obdivuhodné, jak to dokázal sepsat v takovém prostředí, jaké na Strahově bylo. Jenže v době, když už si psal zápis, tak na stadionu nebyl ani jeden fanoušek a měl dostatek času a hlavně klidu na sepsání celého průběhu. Perlou všeho bylo tvrzení, že se bál o život. Vladimír Leška dobře kontroval, když uvedl, že kdyby tomu tak bylo, tak ukončí utkání.
 
Celé to slyšení mi přišlo takové všelijaké. Celé to vedl předseda disciplinární komise Alexandr Károlyi, který byl velmi dobře připraven. Na všechny odpovědi rychle reagoval, ale některá jeho přirovnání mi přišla nemístná. Např. když uvedl, že když přejedu na červené člověka a pak se vrátím, tak je to prvek taky protestu? No ale Slavia přeci tím protestem neublížila žádnému člověku.
 
Když nad tím vším tak zpětně přemýšlím, tak už dopředu měli promyšlené, jaké tresty udělí. Rád bych viděl samotné jednání, které probíhalo v době, kdy jsme čekali na verdikt. Nedivil bych se, kdyby sám Károlyi navrhl výši trestů a ostatní už jen odsouhlasili. Ale to už je pouhá spekulace.
 
Závěrem bych se chtěl opět vrátit k počínání výše uvedeného webu. Zveřejňování jakýchkoliv osobních údajů mi nepřijde vhodné, i když se třeba jedná o osobu všemi nenáviděnou. Bohužel, opět to bude vrhat špatné světlo na fanoušky Slavie a to díky počínání jednoho webu. Já s tím třeba nesouhlasím a věřím, že se mnou souhlasí více lidí, i když je mi jasné, že zejména radikální fanoušci to vítají. Ale domnívám si, že si tu někdo zahrává s ohněm …
 
Komentář k jednotlivým trestům
Slavia – 2 mil. Kč: Trest je to vysoký, vyšší než pro týmy obviněné korupcí. Ale je pravda, že tu je nový sazebník trestů. Nedalo se také čekat, že dostaneme pokutu kolem půl miliónů.
Karel Jarolím – 100 000 Kč: Trest, který je součtem za odvolání hráčů a údajnou urážku rozhodčího. Trest za odvolání hráčů je zřejmě na místě, ale s urážkou rozhodčího je to nejisté, bohužel proti němu svědčil Jára i čtvrtý rozhodčí a to k usvědčení stačilo.
Martin Lafek – 50 000 Kč: Odpovídající výše trestu, musela být. Není k tomu co dodat.
Stanislav Vlček – zákaz výkonu kapitána na 1 rok: Stal se z něho chudák, docela to odnesl. Ale zas to není ta strašné, kapitána přeci nemusí dělat. I proto asi zvolili tuto formu trestu.
Miroslav Rýdl – zákaz výkonu hlavního pořadatele na 2 roky: Tak to byl šok pro všechny, takto vysoký trest nikdo nečekal. Za vše může Amler svým nehorázným tvrzením.

Komentáře (40)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    (host)     před 18 lety 05.05.2006 11:03 |  
    0 0

    K tomu nemám téměř co dodat, klidně bych se pod to podepsal. Jen ta výše trestu-mohla být o malinko nižší, ale taky o hóóódně vyšší, takže bych moc neremcal.

  2. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    (host)     před 18 lety 05.05.2006 11:32 |  
    0 0

    Nic nás nesrazí. R209Moldau :-)

    • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

      (host)     před 18 lety 05.05.2006 11:35 |  
      0 0

      A ještě něco. Normální je NEPODVÁDĚT.

  3. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    Dobi     před 18 lety 05.05.2006 11:47 |  
    0 0

    Amler je ošklivé kačátko!

    • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

      Luke (host)     před 18 lety 05.05.2006 12:14 |  
      0 0

      tak tedko jsi urazil ošklivá káčátka, dej si na ně pozor... :))

  4. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    bojler     před 18 lety 05.05.2006 12:02 |  
    0 0

    pokud uz budou zverejnovat cislo, tak ve formatu napr. 777 SLA VIA, aby to nebylo zalovatelne.

  5. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    (host)     před 18 lety 05.05.2006 12:22 |  
    0 0

    Ja taky souhlasim nedelat ted nic proti Kostalovi a tyhle sebrance,stejne by jsme byli jenom sami proti sobe!!! A ty udaje na SuperSlavii...... no nic,dejme tomu. Spis se pozastavuju nad tim,co dostal za trest Repka a ze mu to zase pekne prochazi a jeste dela ze vsechn vetsi blbce,nez je on sam!!! Udelat to v UK,tak ho a}vlastni fansouci ukamenujou a b} dostal by takovy trest,ze nevim jestli by si jeste kopnul,coz mi potbrdil jede fanda z Newcastetlu. Jinak dekuju Richi za on-line reportaz z disciplinarky,super vec!!! Dekuju.... AKI

    • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

      Luke (host)     před 18 lety 05.05.2006 12:33 |  
      0 0

      Mno, Řepka taky nemusel dostat nic... On nic neví, nic nepřiznal... Griga nic neslyšel, ani jedne rozhodčí nic neslyšel, dva delegáti co byli na stadionu taky nic neslyšeli... A proti nim Saiver a Procházka... A Večeřa (+ diváci na stadionu, pro úplnost...). Řek bych, že kdyby případ Řepka měl být řešen jindy než pár desítek minut před tímhle "naším" případem, tak by unik trestu... Takhle jakoby nás chtěli umlčet, že dostal taky trest... Btw ale divný taky, že nejdřív ho nechtěli prošetřit... A pozvali si ho až v době, kdy se zranil... Sice nedostal stop na pár zápasů, ale i tak je to divný, že ho řešili až ted... (jinak k tomu, že v PL by si už nekop... Tam by si ale nezapískali ani rozhodčí, u kterých by byl jen nááznak toho že by mohli brát úplatky... Nebo se koukni do Německa jak tam zametli s korupčníé aférou... A pak to srovnej s náma... ;) Prostě oproti Anglii či Německu jsme v tomhle několik desítek let pozadu...

      • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

        (host)     před 18 lety 05.05.2006 15:32 |  
        0 0

        Souhlasim s tebou,ale ver mi,ze by ses divil kolik v PL je a nebo neni piskutych penalt!! Kdybychh to nevidel na vlastni oci,tak bych tomu asi taky neveril.... Ale s Repkou mas pravdu,ja jen chtel naznacit,kdyz uz se maj davat tresty,tak na vsechny stejnym metrem... Je to trochu boj s vetrnymi mlyny,ale i tak. Bohuzel,CMFS je CMFS

  6. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    (host)     před 18 lety 05.05.2006 12:24 |  
    0 0

    Naprostej souhlas se vším - bez emocí reálně zhodnoceno. Další dobrá novinářská práce. Jinak Amler je fakt bezpáteřní. Jsme v tom sami, chtělo by to dotáhnout do konce - rozloučit se s Pučkem, hráčům vštípit ať v žádněm případě nepřifilmují jakýkoli faul a ať s rozhodčími co nejméně komunikují. Taxi

  7. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    Luke (host)     před 18 lety 05.05.2006 12:27 |  
    0 0

    1) taky nesouhlasím s tím co bylo na SSC (třeba zveřejnění čísla na Šedivého, jak chtěli pořádat demonstraci přímo před jeho barákem...) - akorát to vrhlo špatné světlo na slávistické fanoušky...

    2) trest... Podle mého z hlediska toho co jsme mohli vyfásnout tak akorát... 2 miliony když jsme mohli dostat 10 (druhou otázkou je, proč dostali kluby namočené v korupci daleko, daleko mín... A neberu jako odpověd to, že se měnila maximální výše trestu... Za co jinýho by měl být trest 2 mil než za korupci? Měli jsme dostat max 500 000), Jarolím a Lafek je taky ten trest rozhodně odpovídající... U Vlčka to bylo vyřešeno šalamounsky - hrát může, ale nemůže být kapitán... Což si mylsím zase mu tolik vadit nebude... (otázkou ale je, co by se stalo v případě, že třeba ve 20. kole ročníku 2006/2007 bude na hřišti, kapitán bude střídat, a Vlček si tu pásku vezme? Dostal by pokutu? Takže z tohohle pohledu to zase tak dobré řešení není...), ale Rýdl... Nevím, co moh sakra dělat? Jedinej kdo se dostal na tartan byl Leška a s ním Rosen... A to měl na ně poslat těžkooděnce, aby tam nechodili? Jinak odchod Járy do kabin zvládl, Járu ani¨ žádného rozhodčího nic nezasáhlo, ba naopak je docela dobře na fotkách vidět, jak se Jára ještě pod tím slunečníkem směje... Že by se u toho bavil???)

    3) nevím zda odvolání Slavie pomůže, spíše se bojím toho, že nám daj ještě větší pokutu...

    4) a konečně... Jak jsem říkal před vynesením trestů, tak pokud nám ČMFS dá "jemné" tresty (napomenutí, pokutu 100 000 či podobně), tak si nás začnou dobírat, cože to vlastně chceme... Tenhle trest je tak akorát (přece jen, chodit ze hřiště se nedělá a nemělo by se to stát z žádného důvodu... Radši je měli psolat k lajně, tam by si sedli a mohli by si pokecat... Liberec by vstřelil jeden gol, pak bychom měli rozehrát, neměli by se k tomu, ŽK za zdržování, druhá ŽK... a byla by z toho podmínka pro hráče - teda ovšem pokud by si Karolyi a spol neřekli, že hráči schválně ignorovali zápas, neměli chut hrát a suma sumárum nenapařili ještě větší trest, těžko říct... :( Byli by schopní všeho... :-( ), zatímco v případě tvrdého flastru bychom se zase mohli bít v hruď s tím, že jsme chtěli očistit českej fotbal a ČMFS nás takhle potrestala... Udělali to dobře... Tohle není ani mírnej trest (ač co jsem prošel několik diskuzí na webu, tak se do nás hlavně spartani a liberečáci navážej, že prostě tohle není trest, že "Slavíci zase zaúřadovali na Strahově, kdyby to však byl někdo jinej, dostane odečet bodu a ještě min 5 mil Kč pokuty k tomu jako dáreček" atd...), ale ani tak tvrdej, abychom se v tu hrud tak mohli bít...

    • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

      (host)     před 18 lety 05.05.2006 12:41 |  
      0 0

      člověče, ty jsi horší než Košťál.

      • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

        Luke (host)     před 18 lety 05.05.2006 13:01 |  
        0 0

        tak se příště aspon podepiš... ;-)

      • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

        Luke (host)     před 18 lety 05.05.2006 13:04 |  
        0 0

        jinak uznej, že ten trest mohl bejt daleko, daleko horší... Mohli nám odečíst body... Osobně jsme čekal, že nám napálí spíše tu horní sazbu, daj nějakejch 5 mil, odečtou 6 bodu... Tohleto je dobrý...Akorát bych požadoval, aby až příště bude zase někomu dána pokuta za korupci, aby to bylo spíše k té horní hranici sazebníku... Žádnejch 500 tis nebo milion či dva, ale - 20 bodu a 5 až 10 mil...

  8. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    KING25     před 18 lety 05.05.2006 12:44 |  
    0 0

    Kromě trestu Rýdla beru všechny. 2 Mega je přiměřená částka na to, že nám hrozilo až 10 melounů. Při odvolání, se ta částka dá ještě klidne snížit a hlavne se snámi musí ČMFS zabývat a je dobré, že Slavia bude moc se svazem komunikovat. Po konci sezony by to mohla být ještě zajímavá jednání.

    • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

      PetCC     před 18 lety 05.05.2006 13:00 |  
      0 0

      No já už po zápase počítal spokutou tak dva, tři milióny a to jsem neznal sazebník. Vedení s nečím takovým určitě taky počítalo, to jak se Leška vyjádřil včera, to byl hlavně tlak na svaz a výzva k veřejnosti. Normálně uvažujícímu člověku muselo být jasný, že za odchod ze hřiště, ať k tomu vedlo cokoliv, musí nějaká pokuta padnout.

    • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

      mart     před 18 lety 05.05.2006 14:08 |  
      0 0

      souhlas. Mozna to bude zajimave jeste drive nez na konci sezony. Prvni kolo - Pan Rosen na DK za komentare po derby - myslim, ze to bude dost dobre, navic to otevira dvere pro postih Kostala, za komentare o Slavii. U Kostala si nedovoluji odhadnout rozsah postihu, ale domnivam se ze nektere jeho poznamky byly zalovatelne. Druhe kolo - odvolani proti rozhodnuti DK - tam jiste bude medialni prostor k rozprave - kdo bude resit odvoloani, a tak...3 kolo - pan Mokry sliboval po derby zhodnoceni prace komise rozhodcich, i rozhodcich samych. Jen houst, jen houst. Nevylucoval bych uplne ani eventualitu, ze by se v soucasnem sporu s CMFS mohl pripojit nejaky vyznamny NESLAVISTA, pripadne(idealne) i jiny klub...zdravi mart.

  9. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    vlada     před 18 lety 05.05.2006 12:53 |  
    0 0

    Pokuta 2mil. je vysoká, poloviční by byla myslím přiměřená, ale ostatní tresty podle předpokladu. Ale jednoznačně ZAPLATIT!!! Přesně, jak píšeš, kdyby Slavia nezaplatila, tak by z toho měl Košťálův spolek největší radost. Pak by nám přes Karolyiho sbíral body a všichni by se nám smáli.
    Ještě k tomu Košťálovi. Ač s tím nesouhlasím, tak se docela divím, že mu stejně jako třeba Sivokovi někdo ještě nerozbil hubu. Těma prohlášeníma a vysmíváním se Slavii si o to dost hlasitě říkají! Vyloženě zasívají do fotbalu nenávist a averzi.

  10. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    vikingzlipy (přítel SN)     před 18 lety 05.05.2006 12:56 |  
    0 0

    Tím, že by Slavia nezaplatila pokutu, bychom akorát pomohli těm ... na svazu, aby nás ještě více setřeli, nehledě na to, že by to opět rozmázli a převrátili ve většině médiích...Slavie udělala dost, teď musíme udělat něco my, fandové, otázkou je co a jak...

    • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

      Luke (host)     před 18 lety 05.05.2006 13:08 |  
      0 0

      asi tak nějak... pod to se nedá nepodepsat...

  11. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    Markus     před 18 lety 05.05.2006 13:57 |  
    0 0

    Pokuta ja adekvátní tomu co naše vedení provedlo. Snaha něco v českém fotbale čistit ze strany ČMFS není, takže ani nelze čekat že by se ještě někdo zabýval tím jak Jára či Šedivý pískal. Nicméně jsem nakonec rád že díky tomu jak naše vedení reagovalo se o korupci a špíně na ČMFS začalo zase mluvit.

    • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

      mart     před 18 lety 05.05.2006 18:16 |  
      0 0

      nj, ale to nestaci "o tom mluvit". To by byl vazne drahej spas za dva melouny. I kdyz ja osobne si myslim, ze odvolani tu pokutu trochu snizi. Stejne bych radeji aby nic nesnizovali - ale koukli kdo jim tam v tech rozhodcich sedi. Je potreba do toho poradne stourat, ... a doufat, ze se nekdo prida.mart

  12. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    (host)     před 18 lety 05.05.2006 14:03 |  
    0 0

    Bych chťel vyďet kde ty peníze vemem, jinak nám ty čů.... seberou body

  13. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    honzah (přítel SN)     před 18 lety 05.05.2006 14:16 |  
    0 0

    Leška nemá pravdu, klubům namočeným v korupci odečítali body, nám ne. Když je ten sazebník nastavenej, tak jak je, tak můžeme bejt za dva milióny docela rádi. Soudit se je asi třeba, i když asi nemáme šanci vyhrát, ať to aspoň vnikne pořádně do médií, ekonomové tomu říkají "Fanatismus pro spravedlnost", kdy je z dlouhodobého hlediska ekonomicky racionální jít do předem prohraných soudních sporů. Jinak si ale pořád myslím, že to řešení bylo ze strany soudruha Lešky naprosto idiotské...

  14. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    (host)     před 18 lety 05.05.2006 14:24 |  
    0 0

    Když pan Leška odvolával ty hráče tak musel vědět že to bude něco stát. takže asi ty peníze má a rád je zaplatí. aspoň doufám. Kdyby jsme na konci ligi byli druhý a pak nám odečetli body tak mu osobňe urvu hlavu!

  15. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    lucky-pilda     před 18 lety 05.05.2006 16:56 |  
    0 0

    citim hlavne bezmoc a vztek. doted se k nam nepripojil jediny klub, nikdo mimo slavii, coz je mimochodem podle me dost ostuda a taky to o necem svedci ... skoda, ze tady neni vule vytvorit novou ligu, pripadne penize na zapojeni se treba do rakousky ...

    • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

      Markus     před 18 lety 05.05.2006 18:05 |  
      0 0

      Když to máš těžký, zástupci jiných klubů si převážně myslí že to je jen divadýlko našeho vedení aby zastínili problémy co klub má a nechtějí se do toho míchat. Vůbec se nedivím že se s Leškou a Pučkem nechce nikdo moc bavit.

    • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

      EdCable     před 18 lety 05.05.2006 19:04 |  
      0 0

      Ono je bohuzel nesmysl, abychom vytvorili jinou ligu ci hrali v Rakousku. CMFS ma od UEFA vylucnou pravomoc na organizovani oficialnich fotbalovych soutezi na uzemi republiky. Samozrejme bychom mohli mit ,,neoficialni" ligu, ale nemohli bychom z ni postupovat do poharu a zajem sponzoru by byl rozhodne slabsi...

  16. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    (host)     před 18 lety 05.05.2006 18:09 |  
    0 0

    rICHARDE BUDE ZASE NĚCO S TOHO TRÉNINGU JESTLI S TAM BYL????JAK TU DĚLÁŠ TU PŘEDPOKLADANOU SESTAVU?????NO PROSTĚ JESTLI BUDE PREWIEW?!!!!!

  17. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    EdCable     před 18 lety 05.05.2006 19:34 |  
    0 0

    Jinak s tim zverejnenim u Kostala - nejsou to zadne tajne informace, kdo chce, muze se k nim dostat pres obchodni rejstrik. Bohuzel se bojim, ze cim dal tim vic narusta frustrace fanousku fotbalu a jestli s tim svaz nehodla rychle neco delat, brzo dojde k poskozovani majetku tech zkorumpovanych, a to mi odpustte, hajzlu. Kdyz budou aspon tak inteligentni jako Hrebik, stahnou se. Pokud budou jeste hloupejsi, bojim se, ze dopadnou jako jeden jisty komunisticky poslanec.

  18. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    (host)     před 18 lety 05.05.2006 20:01 |  
    0 0

    Trest pro Slavii je FRASKA!!!

    Tady je doslovny prepis pravidel!

    Rozhodci ma pravo utkani ukoncit:
    g) pro nezajem nektereho muzstva na regulernosti utkani

    Zjisti-li rozhodci, ze nektere druzstvo nema zajem na hre, nebo si chce privodit porazku, nebo kdyz funkcionar druzstva vyzyva hrace k odchodu z hraci plochy, upozorni kapitana, ze utkani ukonci. Pokud je i po tomto upozorneni prubeh utkani neregulerni, nebo kdyz za uvedenych okolnosti druzstvo opusti hraci plochu, rozhodci UKONCI!utkani stejne jako v pripade inzultace.


    A dale:

    Hrube nesportovni chovani.....(trestano cervenou kartou)

    ..... opusti hraci plochu, aby demonstroval nespokojenost s rozhodnutim rozhodciho nebo asistenta.....

    Tudiz utkani melo byt ukonceno, mela nasledovat kontumace, cervena karta pro zbyvajici hrace a MNOHEM TVRDSI trest pro klub!!


    Nevim jak muze mit nekdo tu drzost a jeste si stezovat!!!

    • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

      (host)     před 18 lety 05.05.2006 21:21 |  
      0 0

      Hlupáčku, uvědom si, že fotbalové řády nejsou nadřízeny zákonům. A ty nám říkají, že je povinností každému zabránit páchání zločinu, a korupce, ovlivňování výsledků, které může být podvodem na sázkových společnostech, zločinem jsou. A jestli si myslíš, že to, co předvedl Jára, bylo neúmyslný omyl, nech se vyšetřit.
      Tantalos

      • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

        (host)     před 18 lety 06.05.2006 11:43 |  
        0 0

        LOL..... ste vsichni kaspari, vy pritroubli slavisti:))) Tvuj pokus o "akademickou mluvu"....


        A nesnazte se ted vy troubove tvrdit, ze Slavie bojuje za cistotu fotbalu... pro vsechny je to neuveritelne smesny...

    • Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

      EdCable     před 18 lety 06.05.2006 10:37 |  
      0 0

      Fraska je nase liga, ty treste

  19. Slavia mediálně boduje

    (host)     před 18 lety 05.05.2006 21:16 |  
    0 0

    Prošel jsem skoro všechny dnešní noviny a všechny - kromě exkošťálova Práva držely víc palce nám než Košťálovi, Karolyimu a jejich vepřínu. Jenom Právo hrůzně popisovalo, jak létaly plné flašky vody na ubožáka poctivce Járu. Jinak- mediálně - tahle bitva dopadla úspěšně. Velmi mě potěšily Hospodářské noviny. Napsaly velmi rozumný komentář o tom, jak by Slavia měla získávat na svou stranu další kluby.
    Pokud tenhle tlak bude pokračovat, jsem přesvědčen, že se vepřín po MS zhroutí.
    Ale:
    1. Dost mě štvou někteří poctiví a slušní pisatelé na všech třech hlavních slávistických webech. Tak zaprvé, i kdybychom dostali pokutu padesát haléřů, je to sprosté a pro nás nepřijatelné, protože je občanskou povinností každému bránit organizovanému svinstvu. Odmítám názory, že jakýkoli trest je slušný, únosný přijatelný ap. Není.
    2. Ačkoli forma protestu odporuje fotbalovým normám, byla oprávněná, protože řádně podaným protestům se vepři jen vysmívali. Proto byl odchod jedině správný. Fotbalové řády nejsou nadřazeny ani dobrým mravům, natož pak zákonům.
    3. Štve mě, že v této souvislosti nadává hodně lidí na Lešku a Pučka. Kdo mě zná, ví, že o Leškovi neřeknu slušné slovo, ale všimněte si, jak už Košťál Lešku pomlouval a psal, v jakém jsme hrozném úpadku (i když jsme pořád před tou jeho skvělou Spartou). Snahou každého bojovníka je vyvolat rozbroje mezi jeho protivníky, nejpohodlněji se bojuje tím, že se nechají nepřátelé pobít se navzájem. U nás je frontová linie jasná - na jedné straně jsou zdiskreditovaní korupčníci, na druhé ti, kdo prosazují čistý fotbal. Pokud Leška prosazuje očistu fotbalu, je na mé straně, pokud bude pomáhat vepřům, je nepřítel.
    Tantalos

    • Re: Slavia mediálně boduje

      japhy     před 18 lety 05.05.2006 22:50 |  
      0 0

      Co se dá na to říct? Jo, dá se s tím i souhlasit, to by se ale musel celý ČMFS zvednout jako jeden muž a říct?:"OK, vypadá to nějak podezřele, rozhodčí se chovají nestandartně a proto končíme". To je ale samo blbost, že jo? Ale i kdybys stokrát chtěl udělat dobrou věc pro dobro všech, jakmile porušíš daná pravidla, musíš počítat s trestem. I vedení s tím počítalo. Trest prostě MUSEL přijít.

  20. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    (host)     před 18 lety 05.05.2006 23:54 |  
    0 0

    Největší trest pro Slávii je, že Leška nedostal zákaz čínnosti.

  21. Re: Komentář ke včerejší disciplinárce

    (host)     před 18 lety 06.05.2006 10:44 |  
    0 0

    Souhlasím s Tebou Richi. To zveřejňování informací a návrh na nezaplacení se mu taky nelíbí. Jsem rád, že jsi o tom napsal článek. Jenom doufám, že to Slavia fakt do těch 15 dnů zaplatí, známe to...
    Měj se. Dneska vyhrajem!!!

  22. Enic ,Leška ven !!!!

    gary     před 18 lety 06.05.2006 20:24 |  
    0 0

    Disciplinární komise nám vystavila účet 2 mega za odchod hráčů do kabin v zápase s Libercem. Jsem přesvědčen ,že tyto peníze jdou využít lepším způsobem .Ale co ,řekněme, že klub dal na choreofond dva miliony a myslím ,že fandové budou na toto choreo dlouho vzpomínat. Tresty jsou vyneseny ,opona spadla je konec.
    Dost často tady čtu bojujme dál . Jen nevím proti čemu. Chápu boj proti rozhodčím. Jejich výkony v letošním roce jsou žalostné. Zde jsme mohli argumentovat ,že takové množství chyb je důsledkem jejich korupčního jednání a pak nemohou ligu pískat ,nebo toho, že to prostě neumí a pak také nemohou ligu pískat. V komisi rozhodčích je tudíž změna naprosto pochopitelná !!!!
    Jenže jak už to bývá zvykem, opět zaúřadoval ing. Leška a vše pokazil svými výroky na adresu pana Košťála. Tím dal jasně najevo ,že nám nejde o žádnou očistu fotbalu ,ale jen útok na pana Košťála.
    Takto vrazil protivníkům opět trumfy do jejich rukou. Pan Košťál byl řádně zvolen prvním místopředsedou ČMFS. Byl zvolen proto ,že dokázal získat na svojí stranu větší část delegátů. Naopak Slávia podporovala Ivana Haška a nedokázala mu získat správnou podporu .Tudíž prohrála na poli diplomatickém.
    Když se k tomu přidají i prohry na poli sportovním, kdy díky letošnímu titulu Liberce Slávia musela tomuto mužstvu přepustit post druhého nejúspěšnějšího klubu v období samostatné české ligy .
    Slávia pak zcela právem působí jako dítě bohatých rodičů, kterým došly prachy a sami nejsou schopní přežít... Uražené, ubrečené, neschopné sebereflexe, neschopné vyjít s málem, bolestínské, rádoby "slavné" pražské S.

    • Re: Enic ,Leška ven !!!!

      EdCable     před 18 lety 06.05.2006 22:08 |  
      0 0

      Trosku ty tvoje spojitosti nechapu. Opravdu si myslis, ze celou tu maskaru jsme delali jenom proto, abychom napadli Kostala? Ne. Ta maskara je o tom, jestli KR padne nebo ne. Teprve az po sezone svaz vynese svuj rozsudek nad praci teto komise, muzem rict ze jsme prohrali ci vyhrali. Do te doby nema cenu rikat, ze je dobojovano, a do te doby ma cenu vyvijet natlak.