Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Ženský fotbal

Juniorka přestřílela Říčany

Juniorky Slavie sehrály první přípravný zápas na hřišti. Třetiligový soupeř z Říčan neměl absolutně žádnou šanci.

Slavia – Říčany 9:0 (3:0)
Sestava Slavie: Gablovská – Tománková – Feixová, Cibulková, Trefilová – Pourová, Králíčková, Buzková – Nováková, Špačková, Bartoníčková
Branky: 3x Nováková a Králíčková, 1x Feixová, Bartoníčková, Tománková
 
Zápas byl od samého začátku jednoznačnou záležitostí. V zápase dostaly příležitost hráčky, které na podzim příliš nenastupovaly. Některé chyběly pro zranění či kvůli nemoci. Říčany se prakticky nedostaly k naší bráně, kde nastoupila nedoléčená Gablovská.
 
„Šanci dostaly i další hráčky, v plném zápřehu nás tak bylo jedenáct. Převahu nad slabým soupeřem ze třetí ligy jsme vyjádřili gólově, když jsme jim navíc ještě půjčili naší mladou brankářku. Soupeř nám pomohl v tom, že jsme s nimi mohli odehrát první přípravný zápas po lednových halových turnajích. Příjemně jsme si zahráli a bez zranění. V průběhu druhého poločasu začalo sněžit, takže terén byl těžší,“ řekl k zápasu trenér juniorky Slavie Jaroslav Dolejš.

„Soupeř nebyl příliš silný, prakticky se nedostal do šance. I proto jsme se skoro všichni snažily útočit. První půle však nebyla příliš vydařená, přizpůsobily jsme se jejich hře, po půli to však bylo lepší a gólově se prosadily,“ řekla k zápasu kapitánka Lenka Tománková. Přidala i jednu pěknou branku. „Dostala jsem přihrávku do běhu, obránkyně míč nestihla zblokovat, z úhlu jsem šla do vápna a po střele se míč od břevna dostal do brány, brankářka byla bezmocná,“ popsala svou trefu.

Komentáře (0)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)