Ženský fotbal

Juniorka přestřílela Říčany

Juniorky Slavie sehrály první přípravný zápas na hřišti. Třetiligový soupeř z Říčan neměl absolutně žádnou šanci.

Slavia – Říčany 9:0 (3:0)
Sestava Slavie: Gablovská – Tománková – Feixová, Cibulková, Trefilová – Pourová, Králíčková, Buzková – Nováková, Špačková, Bartoníčková
Branky: 3x Nováková a Králíčková, 1x Feixová, Bartoníčková, Tománková
 
Zápas byl od samého začátku jednoznačnou záležitostí. V zápase dostaly příležitost hráčky, které na podzim příliš nenastupovaly. Některé chyběly pro zranění či kvůli nemoci. Říčany se prakticky nedostaly k naší bráně, kde nastoupila nedoléčená Gablovská.
 
„Šanci dostaly i další hráčky, v plném zápřehu nás tak bylo jedenáct. Převahu nad slabým soupeřem ze třetí ligy jsme vyjádřili gólově, když jsme jim navíc ještě půjčili naší mladou brankářku. Soupeř nám pomohl v tom, že jsme s nimi mohli odehrát první přípravný zápas po lednových halových turnajích. Příjemně jsme si zahráli a bez zranění. V průběhu druhého poločasu začalo sněžit, takže terén byl těžší,“ řekl k zápasu trenér juniorky Slavie Jaroslav Dolejš.

„Soupeř nebyl příliš silný, prakticky se nedostal do šance. I proto jsme se skoro všichni snažily útočit. První půle však nebyla příliš vydařená, přizpůsobily jsme se jejich hře, po půli to však bylo lepší a gólově se prosadily,“ řekla k zápasu kapitánka Lenka Tománková. Přidala i jednu pěknou branku. „Dostala jsem přihrávku do běhu, obránkyně míč nestihla zblokovat, z úhlu jsem šla do vápna a po střele se míč od břevna dostal do brány, brankářka byla bezmocná,“ popsala svou trefu.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)